Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar bu hafta Liste düzenleme sırası bende bekliyorum 20.00 olsun da hemen halledecegim inşallah

beslenmen iyiydi ..
dediğin gibi wc sorunundan kaynaklı olabilir...
Insallah canim yedigime dikkat etmistim ama boyle oldu maalesef

Insallah canim

Kizlar bu hafta diger haftalara oranla pek kilo veremedik herkesin ayni olinca dikkatimi cekti neyi eksik yaptik acaba ben dikkat ettim yediklerime ama bazi seyleri degistircem daha yogu protein dusunuyirym bakalim haftaya bomba gibi olmak istiyorum gerci regl zamanlari olcak haftaya gliba

Ben gecen hafta 1.1 kilo vermistim..bu hafta 400 gr.gitmis iyi aslinda her hafta 1 kilo vermek benim icin zor artik .hem pek saglikli deyil...zaten son 2 kilom kaldi verilecek

Kızlar bu hafta 9.cu olmuşuz inşallah haftaya daha da güzel bir derece alırız

Canım diğer takımlardada ortalamalar baya bir düşmüş sanırım havalardan mıdır nedir bu hafta daha az rakamlar gitmiş herkeste

Offf kızlar kusura bakmayın nolur feci bir gün geçirdim
79.9 benim ve izne çıkmak istiyorum mümkünse.

Canın sağ olsun canım yapacak bir şey yok istersen haftaya seni izne ayırırım çok yoğunluğun varsa Umarım kötü bir durum yoktur Rabbim yardımcın olsun yoğunluğu hallette dönersin nasılsa aramıza

Canım diğer takımlardada ortalamalar baya bir düşmüş sanırım havalardan mıdır nedir bu hafta daha az rakamlar gitmiş herkeste
Canım slm bugün kabus gibiydi sabah tapudaydık erkenden saatlerce bekledik sonra eve geldik koli yapmaya misafir geldi biz şok onlar gitti sonra pat diye bir daha misafir geldi. daha şimdi oturdum

Ben gecen hafta 1.1 kilo vermistim..bu hafta 400 gr.gitmis iyi aslinda her hafta 1 kilo vermek benim icin zor artik .hem pek saglikli deyil...zaten son 2 kilom kaldi verilecek
Evet kilon cok olmadigi icin normal senin

Kızlar bu hafta 9.cu olmuşuz inşallah haftaya daha da güzel bir derece alırız
Insallah bence alicaz
Bence de var bisey en azindan oyle inanmak istiyorum :)

Canım slm bugün kabus gibiydi sabah tapudaydık erkenden saatlerce bekledik sonra eve geldik koli yapmaya misafir geldi biz şok onlar gitti sonra pat diye bir daha misafir geldi. daha şimdi oturdum

Cidden can sıkıcı olmuş insanlarda bu telaş içinde yardıma geleceklerine oturma mı gelmiş
Allah yardımcın olsun canım

Bence beni izne ayır canım şu taşınma işi bitene kadar. Kurallar nedir?

Kurallara göre izne ayrıldığında ( önümüzdeki hafta not düşerim ) en az iki hafta izinli olman gerekiyor o arada palaşım yapmasanda sıkıntı yok ve izin istediğin kadar süre geçerli olur
Döndüğünde de o haftaya kadar verdiğin kilonun ortalaması kaç hafta uzak kaldıysan o sayıya bölünür
Senede 2 izin hakkı var her yarışmacının

Sorma güya veda etmeye geliyorlar halimizi görüyorlar heryer koli ama saatlerce oturup ikram bekliyorlar

Kurallar iyi. Ben de herhalde iki hafta izinli kalırım herhalde.

Bugünde günümü hafif atlattim şükür...912 kalori tüketmişim
Ama wc ye gitmekten gina geldi...cok su ic bi dert az ic ayri bi dert..

Iyi aksamlar acaba araniza bende katilabilir miyim?
Tabiki canim..memnun oluruz....kac kilosun hedef kilon kac...onlarida yazarsan kaptanimiz not eder....3 hafta deneme süreci var..3 cü haftada listeye sende dahil olabiliyorsun...her cuma kilo bildirimi yapiyoruz burda...

Sorma güya veda etmeye geliyorlar halimizi görüyorlar heryer koli ama saatlerce oturup ikram bekliyorlar

Tam sopalıkmış onlar

Bugünde günümü hafif atlattim şükür...912 kalori tüketmişim
Ama wc ye gitmekten gina geldi...cok su ic bi dert az ic ayri bi dert..

Gitsin kilolar da boşver varsın tuvalete taşınalım

Iyi aksamlar acaba araniza bende katilabilir miyim?

Tabiki canım hoş geldin
Önce ben kendimi tanıtayım sonra sende tanıtırsın kendini takıma
Bendeniz Banu, 37.5 yaşındayım ( doğum günüme az kaldı ) biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ve İstanbulda yaşayan evhanımıyım 124.5 kg gibi bir rekorum vardı maalesef ama şükür 87.5u gördüm daha vermek istediğim en az 15 kilo daha var
Diyetisyen eşliğinde devam ediyorum kilo verme yolculuğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…