- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Insallah canim yedigime dikkat etmistim ama boyle oldu maalesefbeslenmen iyiydi ..
dediğin gibi wc sorunundan kaynaklı olabilir...
Insallah canimCanım sıkma canınıeminim hem kabızlık hemde ödem vardır diye tahmin ediyorum
Haftaya çok çok güzel bir eksi göreceğine eminim
Şeyyy geçen hafta unutmuşum ama hemen not ediyorum listeye iki hafta sonra dönersin hem yoğunluğun da bitmiş olur
Tabiki canım ekliyorum senide hemen
Ben gecen hafta 1.1 kilo vermistim..bu hafta 400 gr.gitmis iyi aslinda her hafta 1 kilo vermek benim icin zor artik .hem pek saglikli deyil...zaten son 2 kilom kaldi verilecekKizlar bu hafta diger haftalara oranla pek kilo veremedik herkesin ayni olinca dikkatimi cekti neyi eksik yaptik acaba ben dikkat ettim yediklerime ama bazi seyleri degistircem daha yogu protein dusunuyirym bakalim haftaya bomba gibi olmak istiyorum gerci regl zamanlari olcak haftaya gliba
Offf kızlar kusura bakmayın nolurmavimli canım bir sen kaldın bir An önce gelirsen tam süper olur olmadı mecbur bildirimsiz diyeceğiz haftaya bu sefer yüzden 2ye bölünüyor
Kizlar bu hafta diger haftalara oranla pek kilo veremedik herkesin ayni olinca dikkatimi cekti neyi eksik yaptik acaba ben dikkat ettim yediklerime ama bazi seyleri degistircem daha yogu protein dusunuyirym bakalim haftaya bomba gibi olmak istiyorum gerci regl zamanlari olcak haftaya gliba
Offf kızlar kusura bakmayın nolurfeci bir gün geçirdim
79.9 benim ve izne çıkmak istiyorum mümkünse.
Canım slm bugün kabus gibiydiCanım diğer takımlardada ortalamalar baya bir düşmüşsanırım havalardan mıdır nedir bu hafta daha az rakamlar gitmiş herkeste
Bence beni izne ayır canım şu taşınma işi bitene kadar. Kurallar nedir?Canın sağ olsun canım yapacak bir şey yokistersen haftaya seni izne ayırırım çok yoğunluğun varsa Umarım kötü bir durum yoktur Rabbim yardımcın olsun yoğunluğu hallette dönersin nasılsa aramıza
Evet kilon cok olmadigi icin normal seninBen gecen hafta 1.1 kilo vermistim..bu hafta 400 gr.gitmis iyi aslinda her hafta 1 kilo vermek benim icin zor artik .hem pek saglikli deyil...zaten son 2 kilom kaldi verilecek
Insallah bence alicazKızlar bu hafta 9.cu olmuşuzinşallah haftaya daha da güzel bir derece alırız
Bence de var bisey en azindan oyle inanmak istiyorum :)Canım diğer takımlardada ortalamalar baya bir düşmüşsanırım havalardan mıdır nedir bu hafta daha az rakamlar gitmiş herkeste
Canım slm bugün kabus gibiydisabah tapudaydık erkenden saatlerce bekledik sonra eve geldik koli yapmaya misafir geldi biz şok onlar gitti sonra pat diye bir daha misafir geldi. daha şimdi oturdum
Bence beni izne ayır canım şu taşınma işi bitene kadar. Kurallar nedir?
Sorma güya veda etmeye geliyorlar halimizi görüyorlar heryer koli ama saatlerce oturup ikram bekliyorlarCidden can sıkıcı olmuşinsanlarda bu telaş içinde yardıma geleceklerine oturma mı gelmiş
Allah yardımcın olsun canım
Kurallara göre izne ayrıldığında ( önümüzdeki hafta not düşerim ) en az iki hafta izinli olman gerekiyoro arada palaşım yapmasanda sıkıntı yok ve izin istediğin kadar süre geçerli olur
Döndüğünde de o haftaya kadar verdiğin kilonun ortalaması kaç hafta uzak kaldıysan o sayıya bölünür
Senede 2 izin hakkı var her yarışmacının
Kurallar iyi. Ben de herhalde iki hafta izinli kalırım herhalde.Cidden can sıkıcı olmuşinsanlarda bu telaş içinde yardıma geleceklerine oturma mı gelmiş
Allah yardımcın olsun canım
Kurallara göre izne ayrıldığında ( önümüzdeki hafta not düşerim ) en az iki hafta izinli olman gerekiyoro arada palaşım yapmasanda sıkıntı yok ve izin istediğin kadar süre geçerli olur
Döndüğünde de o haftaya kadar verdiğin kilonun ortalaması kaç hafta uzak kaldıysan o sayıya bölünür
Senede 2 izin hakkı var her yarışmacının
Ne anlayişsiz insanlar var ya.Sorma güya veda etmeye geliyorlar halimizi görüyorlar heryer koli ama saatlerce oturup ikram bekliyorlar
MalesefNe anlayişsiz insanlar var ya.
Tabiki canim..memnun oluruz....kac kilosun hedef kilon kac...onlarida yazarsan kaptanimiz not eder....3 hafta deneme süreci var..3 cü haftada listeye sende dahil olabiliyorsun...her cuma kilo bildirimi yapiyoruz burda...Iyi aksamlar acaba araniza bende katilabilir miyim?
Sorma güya veda etmeye geliyorlar halimizi görüyorlar heryer koli ama saatlerce oturup ikram bekliyorlar
Bugünde günümü hafif atlattim şükür...912 kalori tüketmişim
Ama wc ye gitmekten gina geldi...cok su ic bi dert az ic ayri bi dert..
Iyi aksamlar acaba araniza bende katilabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?