Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tabiki canim..memnun oluruz....kac kilosun hedef kilon kac...onlarida yazarsan kaptanimiz not eder....3 hafta deneme süreci var..3 cü haftada listeye sende dahil olabiliyorsun...her cuma kilo bildirimi yapiyoruz burda...
Bana uyar :) .24 yasindayim 2 yillik evliyim cocugum olmadi olmuyo insallah rabbim nasip eder dualarinizi bekliyorum bende herkes icin dua ederim arkadaslar. Neyse konumuza gelim 1.64 boyundayim gecen yil 81 ile basladim diyete aralarda birakip devam ettigim oldu simdi de 67 -68 gidip geliyorum hedeflerim 65 sonraki 59 sonraki 55 ve eger istersem en sonda 50 kilo olmak istiyorum.bugun duzenli egzersizede basladim.ve yarin da seker orucuna basliyorum .donem sonuna kadar yani yaz tatilene kadar epey bir kilo vermem gerekiyo insallah basaririm

Hosbuldum canim .cocuklarini Allah sana bagislasin:) cok guzel kilo vermissin masallah iyi gidiyorsun

Allah gönlünde ne murdain varsa bugünün hürmetine kabul eder inşallah canim...onunda bir vakti vardir..her insanin lmtihani türlü türlü.....

Ama burdan ayrilmazssan sende güzel kilolar vereceksin..burda cok güzel dayanisma var..birbirimize destek oluyoruz bilgilendiriyoruz..ben cok sey ögrendim bu sayede....

Rabbim inşallah önce hedefine sonrada mucizene kavuşmayı nasip eder ....Aminnnnnn
Bizlerde tabiki seve seve sana ve bebek özlemi çekenlere dua ederiz

Hosbuldum canim .cocuklarini Allah sana bagislasin:) cok guzel kilo vermissin masallah iyi gidiyorsun

Çok teşekkür ederim canım şükür çoğu bitti azı kaldı Yaza kadar inşallah hedefimize ulaşmış oluruz

Birde benim menulerimi paylastigim gunlugum var orda da menu paylasiyorum sorun olmaz heralde dimi

Tabiki paylaşabilirsin canım hiç sıkıntı olmaz hatta istersen linkini burayada at bizde arada orada da olsa seni ziyaret eder destek oluruz

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah bu haftasonunu hepimiz kaçamaksız ve bol eksilerle atlatır haftaya çok daha dinç başlarız
Ben uyanır uyanmaz kahvaltımı yaptım birazdan hazırlanıp kuzuyu yine yüzme kursuna götüreceğim
Bugün için şimdilik başka bir planım yok ama eminim eve gelince yine birşeyler çıkar yapacak Benim boş durduğum nerde görülmüş

Ben hazırlanıp çıkıyorum kızlar işim biter bitmez gelirim eve ve tabiki buraya damlarım

Herkes lütfen kaçamaksız ve sağlıklı bir haftasonu geçirsin Pazartesi günü de tartılıyoruz unutmayın

Hayirli mutlu haftasonlari diliyorum hepimize arkadaslar...bu fafta sonu cok dikkat edecegim gecen pazartrsi 300 gr artidaydim..önümüzdeki pazartsi en azindan sabit olursam iyi olur..hatta eksi görürsem tartida dahada güzel olur
Cok su ve bitkisel caylarimizi icelim..yeşil caylarimizida ihmal etmeyelim...

Bir elim de kahve diğer elim de telefon umurumdamı ev işi.

Keyfim gelirse, mabadimi kaldırırsam
Temizlik yapmam gerek.

Sonra bir arkadaşla disarida oturup muhabbet eşliğinde çay kahve içmek planımız bir degisiklik olmaz ise...

Ha bu arada benim kuyruk sokumum çok fena ağrıyor yaklaşık 2 haftadır. Neden acaba varmı fikriniz. Uzun süre oturamiyorum.

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Çok fazla sessizlik var hayırdır inşallah kimse kaçamak yapmıyor dimi
Bende biraz önce ara öğünümü yaptım birazdan da kendime şekersiz bir Türk kahvesi yaparım kendime yanına 1 adet hurma
Akşamlık yemeğimi de hemen öğlen yemeğimi yemenden ateşe koymuştum iyi oldu hazır şu anda
Bol suyla devam şimdi akşam yemeğine kadar

Bu arada kurallarda ufak ilaveler oldu birazdan yayınlıyorum ( Kuralları tepeden değiştirdiler benlik bir durum değil )

Günaydın herkese kaptanım beni izne çıkarmıştır umarım. Bu hafta zamanım oldukça uğrar selam veririm. Sevgiyle kalın.

Canım izne ayırlmak istemezsin diye bildirimsiz yazdım haftaya cumaya bildirim yaparsan yüzden 2ye bölünecek sadece ama yinede izin dersen o zaman haftaya bildirimine izne ayrılmak istiyor diye not düşeriz
Açıkçası aklıma geldi de sana danışmadan karar vermek istemedim

Çok geçmiş olsun canım acaba yağlar gittiği için mi öyle oldu ben 52 kgken ( milattan önce ) uzun süre oturamazdım hep kemiklerim batıyor derdim tabi yinede sen ihmal etme sonuçta baya olmuş bir ara görün doktora ( gerçi onun için hangi bölüme gidilir bilemedim şimdi )

Arkadaşlarınla da iyi eğlenceler Kaçamak yapma demiyorum çünkü sen zaten işini biliyorsun

Kızlar alttaki Paylaşım Seabaharımızın lütfen herke güzel okusun ve ona göre davransın ki sonradan zahiyat olmasın

Merhaba Arkadaşlar,

Aşağıda yer alan kararlar, bu mesajın yayımlanma anından itibaren geçerlidir.
Oylamaya sunulmayacaktır.

KARAR 1
Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz.
Bu kural; yönetim kadroları da dahil olmak üzere bütün üyeleri kapsar.
Bu tür mesaj yazan üyeler yarışmadan diskalifiye edilecektir. Bu tür diskalifiyelerin geri dönüş oylaması olmayacaktır.

Bu kural içeriğinde; sizlerden bu tür konuşmalara denk geldiğinizde bana ivedi olarak özel mesajla ilgili mesajın linkini atmanızı rica ediyorum.

KARAR 2
Yarışma kurallarının iyileştirilmesine dair öneriler bundan sonra bana özel mesaj ile iletilecektir. İlgili kuralı öncelikle ben değerlendireceğim. Gerekli ve uygun görürsem oylama başlatacağım.

KARAR 3
Herhangi bir yarışmacıyı diskalifiye etme kararı vereceğiniz zaman öncelikle bana özel mesajla diskalifiye nedenini açıklayacaksınız. Ben gerekiyorsa üye ile görüşeceğim. Diskalifiye ile ilgili son kararı ben vereceğim.

KARAR 4
Kaptan değişikliklerinde iki referans almadan önce kaptan adayını bana özel mesaj yoluyla ileteceksiniz. Kaptanın değerlendirmesini öncelikle ben yapacağım. Uygun görürsem, referans isteyeceksiniz.

KARAR 5
Transfer olan üye, ayrıldığı takımın bildirim listesinde son kez yer almayacak. Transfer olduğu takıma geçtiği an itibariyle yeni takımın listesinde olacak ve “x takımdan transfer oldu” notu yazılacak.

İlgili kararlar, Karar Defteri’nin ilgili bölümlerine montelenecektir, bilginize.

Vuhuu cok sert..yine aksiyonmu var..

Banucum çok mantıklı Biliyormusun.. önceleri hava yastığı gibi otururdum..
Mabadim etkilenmezdi.
Şimdi kemiklerimi keşfediyirum :)
Facede takip ettiğim obezite sayfasında benzer şikayetler var..
Aklınla bin yasa kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…