Bana uyar :) .24 yasindayim 2 yillik evliyim cocugum olmadi olmuyo insallah rabbim nasip eder dualarinizi bekliyorum bende herkes icin dua ederim arkadaslar. Neyse konumuza gelim 1.64 boyundayim gecen yil 81 ile basladim diyete aralarda birakip devam ettigim oldu simdi de 67 -68 gidip geliyorum hedeflerim 65 sonraki 59 sonraki 55 ve eger istersem en sonda 50 kilo olmak istiyorum.bugun duzenli egzersizede basladim.ve yarin da seker orucuna basliyorum .donem sonuna kadar yani yaz tatilene kadar epey bir kilo vermem gerekiyo insallah basaririmTabiki canim..memnun oluruz....kac kilosun hedef kilon kac...onlarida yazarsan kaptanimiz not eder....3 hafta deneme süreci var..3 cü haftada listeye sende dahil olabiliyorsun...her cuma kilo bildirimi yapiyoruz burda...
Hosbuldum canim .cocuklarini Allah sana bagislasin:) cok guzel kilo vermissin masallah iyi gidiyorsunTam sopalıkmış onlar
Gitsin kilolar da boşver varsın tuvalete taşınalım
Tabiki canımhoş geldin
Önce ben kendimi tanıtayım sonra sende tanıtırsın kendini takıma
Bendeniz Banu, 37.5 yaşındayım ( doğum günüme az kaldı) biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ve İstanbulda yaşayan evhanımıyım 124.5 kg gibi bir rekorum vardı maalesef ama şükür 87.5u gördüm daha vermek istediğim en az 15 kilo daha var
Diyetisyen eşliğinde devam ediyorum kilo verme yolculuğuma
Allah gönlünde ne murdain varsa bugünün hürmetine kabul eder inşallah canim...onunda bir vakti vardir..her insanin lmtihani türlü türlü.....Bana uyar :) .24 yasindayim 2 yillik evliyim cocugum olmadi olmuyo insallah rabbim nasip eder dualarinizi bekliyorum bende herkes icin dua ederim arkadaslar. Neyse konumuza gelim 1.64 boyundayim gecen yil 81 ile basladim diyete aralarda birakip devam ettigim oldu simdi de 67 -68 gidip geliyorum hedeflerim 65 sonraki 59 sonraki 55 ve eger istersem en sonda 50 kilo olmak istiyorum.bugun duzenli egzersizede basladim.ve yarin da seker orucuna basliyorum .donem sonuna kadar yani yaz tatilene kadar epey bir kilo vermem gerekiyo insallah basaririm
Aynen oyle canimAllah gönlünde ne murdain varsa bugünün hürmetine kabul eder inşallah canim...onunda bir vakti vardir..her insanin lmtihani türlü türlü.....
Birde benim menulerimi paylastigim gunlugum var orda da menu paylasiyorum sorun olmaz heralde dimiAllah gönlünde ne murdain varsa bugünün hürmetine kabul eder inşallah canim...onunda bir vakti vardir..her insanin lmtihani türlü türlü.....
Kaptanimiz daha iyi bilir ama sanmiyorum sorun olacagini...Birde benim menulerimi paylastigim gunlugum var orda da menu paylasiyorum sorun olmaz heralde dimi
Bana uyar :) .24 yasindayim 2 yillik evliyim cocugum olmadi olmuyo insallah rabbim nasip eder dualarinizi bekliyorum bende herkes icin dua ederim arkadaslar. Neyse konumuza gelim 1.64 boyundayim gecen yil 81 ile basladim diyete aralarda birakip devam ettigim oldu simdi de 67 -68 gidip geliyorum hedeflerim 65 sonraki 59 sonraki 55 ve eger istersem en sonda 50 kilo olmak istiyorum.bugun duzenli egzersizede basladim.ve yarin da seker orucuna basliyorum .donem sonuna kadar yani yaz tatilene kadar epey bir kilo vermem gerekiyo insallah basaririm
Hosbuldum canim .cocuklarini Allah sana bagislasin:) cok guzel kilo vermissin masallah iyi gidiyorsun
Birde benim menulerimi paylastigim gunlugum var orda da menu paylasiyorum sorun olmaz heralde dimi
Günaydın herkese kaptanım beni izne çıkarmıştır umarım. Bu hafta zamanım oldukça uğrar selam veririm. Sevgiyle kalın.
Bir elim de kahve diğer elim de telefon umurumdamı ev işi.
Keyfim gelirse, mabadimi kaldırırsam
Temizlik yapmam gerek.
Sonra bir arkadaşla disarida oturup muhabbet eşliğinde çay kahve içmek planımız bir degisiklik olmaz ise...
Ha bu arada benim kuyruk sokumum çok fena ağrıyor yaklaşık 2 haftadır. Neden acaba varmı fikriniz. Uzun süre oturamiyorum.
Kızlar alttaki Paylaşım Seabaharımızınlütfen herke güzel okusun ve ona göre davransın ki sonradan zahiyat olmasın
Merhaba Arkadaşlar,
Aşağıda yer alan kararlar, bu mesajın yayımlanma anından itibaren geçerlidir.
Oylamaya sunulmayacaktır.
KARAR 1
Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz.
Bu kural; yönetim kadroları da dahil olmak üzere bütün üyeleri kapsar.
Bu tür mesaj yazan üyeler yarışmadan diskalifiye edilecektir. Bu tür diskalifiyelerin geri dönüş oylaması olmayacaktır.
Bu kural içeriğinde; sizlerden bu tür konuşmalara denk geldiğinizde bana ivedi olarak özel mesajla ilgili mesajın linkini atmanızı rica ediyorum.
KARAR 2
Yarışma kurallarının iyileştirilmesine dair öneriler bundan sonra bana özel mesaj ile iletilecektir. İlgili kuralı öncelikle ben değerlendireceğim. Gerekli ve uygun görürsem oylama başlatacağım.
KARAR 3
Herhangi bir yarışmacıyı diskalifiye etme kararı vereceğiniz zaman öncelikle bana özel mesajla diskalifiye nedenini açıklayacaksınız. Ben gerekiyorsa üye ile görüşeceğim. Diskalifiye ile ilgili son kararı ben vereceğim.
KARAR 4
Kaptan değişikliklerinde iki referans almadan önce kaptan adayını bana özel mesaj yoluyla ileteceksiniz. Kaptanın değerlendirmesini öncelikle ben yapacağım. Uygun görürsem, referans isteyeceksiniz.
KARAR 5
Transfer olan üye, ayrıldığı takımın bildirim listesinde son kez yer almayacak. Transfer olduğu takıma geçtiği an itibariyle yeni takımın listesinde olacak ve “x takımdan transfer oldu” notu yazılacak.
İlgili kararlar, Karar Defteri’nin ilgili bölümlerine montelenecektir, bilginize.
Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Çok fazla sessizlik var hayırdır inşallahkimse kaçamak yapmıyor dimi
Bende biraz önce ara öğünümü yaptımbirazdan da kendime şekersiz bir Türk kahvesi yaparım kendime yanına 1 adet hurma
Akşamlık yemeğimi de hemen öğlen yemeğimi yemenden ateşe koymuştum iyi oldu hazır şu anda
Bol suyla devam şimdi akşam yemeğine kadar
Bu arada kurallarda ufak ilaveler oldu birazdan yayınlıyorum( Kuralları tepeden değiştirdiler benlik bir durum değil )
Canım izne ayırlmak istemezsin diye bildirimsiz yazdımhaftaya cumaya bildirim yaparsan yüzden 2ye bölünecek sadece ama yinede izin dersen o zaman haftaya bildirimine izne ayrılmak istiyor diye not düşeriz
Açıkçası aklıma geldi de sana danışmadan karar vermek istemedim
Çok geçmiş olsun canımacaba yağlar gittiği için mi öyle oldu ben 52 kgken ( milattan önce ) uzun süre oturamazdım hep kemiklerim batıyor derdim tabi yinede sen ihmal etme sonuçta baya olmuş bir ara görün doktora ( gerçi onun için hangi bölüme gidilir bilemedim şimdi )
Arkadaşlarınla da iyi eğlencelerKaçamak yapma demiyorum çünkü sen zaten işini biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?