- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Çok çok teşekkür ederim. Valla içimi nasıl rahatlatıcam bilmiyorum oyunlar dönüyor ama algılayamıyorum dün toplantı bittikten sonra bir arkadaş demesin mi sen asıl meseleyi anlamadın mı neden yaptıkları belli dedi benim jeton o an düştü. Böyle olunca da kendime daha çok kızıyorum. Sıfır bilgiyle cahillikle hala nasıl barınabiliyorlar burada anlamıyorum arkalarında hocaları var adam kayırmanın en alasını gösteriyorlar bize. Ben de dışardan gelen insan olduğumdan savunanım yok.
Gerçekten çok iyi geldiniz şu an bana. Teşekkür ederim en azından anlatabildim halimi. Kıskançlık var işin içinde akademik puanım yüksek diye maaşım artı onlarda bir şey yok o yüzden oluyor tüm bunlar. Ben buranın işlerini yapmıyormuşum ekstra işlerle uğraşıyormuşum. Tek başıma Afrika'ya gideceğim ona bile hasetlendiler ailen nasıl izin veriyor diye erkek başına gidemezmiş onlar. Bugün gelmiş benden yüzsüzce malzeme istiyorlar sesimi çıkarmadım ama bu saatten sonra iş dışında merhaba bile demek istemiyorum. Çok bunaldıkça yazarım buraya rahatlatırım kendimi. TeşekkürlerBoşver canım hiç kimse için kendini üzdüğüne deymez
Sen işini doğru yap eğri zaten cezasını bulurRabbine sığın ve ya Sabır de
Sonuçta sen güler yüzle işini yapmaya devam edersen o hocalarda zamanla kimin ne olduğunu anlayacaklardır
Onlara en güzel cevabı sessiz kalarak vereceksinheee yeri geldiğinde sohbet esnasında ben gece yastığa kafamı koyunca şükür vicdanen rahatım bazı şeylere ses etmiyorsam oda anlamadığımdan değil Rabbime havale ettiğimden de Hakkıma girene de hakkımı asla helal etmiyorum de emin ol umursamaz gibi görünseler de içlerine oturacaktır zamanla çaktırmadan söylediklerin
İnan benim büyük kız bile hocası haksızlık yaptığında aynı şeyi yapmış adam sonradan gönlünü nasıl alacağını şaşırmışÇok basit bir soruda doğru cevabı kızım söylediği halde başkasının söylediğini kabul etmiş oda hiç umursamadan söylemiş söyleyeceğini tabi saygı çerçevesinde sonradan Öğretmeni hatasını kabul etmiş hatta şu anda eskisinden çok daha iyimiş hocası ona karşı
Günaydın kızlar
Kahvaltımı Bir saat önce yaptım birazdan yeşil çayımı içeceğim
Gerçekten çok iyi geldiniz şu an bana. Teşekkür ederim en azından anlatabildim halimi. Kıskançlık var işin içinde akademik puanım yüksek diye maaşım artı onlarda bir şey yok o yüzden oluyor tüm bunlar. Ben buranın işlerini yapmıyormuşum ekstra işlerle uğraşıyormuşum. Tek başıma Afrika'ya gideceğim ona bile hasetlendiler ailen nasıl izin veriyor diye erkek başına gidemezmiş onlar. Bugün gelmiş benden yüzsüzce malzeme istiyorlar sesimi çıkarmadım ama bu saatten sonra iş dışında merhaba bile demek istemiyorum. Çok bunaldıkça yazarım buraya rahatlatırım kendimi. Teşekkürler
Çok teşekkür ederim. Bu arada sen her gün farklı bir besinle mi diyet uyguluyorsun et günüm yazmışsın ondan düşündüm metabolizma hızlandırıcı bir etkisi var mı?
Çok teşekkür ederim. Bu arada sen her gün farklı bir besinle mi diyet uyguluyorsun et günüm yazmışsın ondan düşündüm metabolizma hızlandırıcı bir etkisi var mı?
Hoşgeldin canım. Masallah hem anneyim hem gencim hem fitim diyeceksin.merhabalar
ben 28 yaşındayım 6aylık bir bebe annesiyim
doğum öncesi zayıflama sürecine girdim ve dukan diyeti+lesslieyle 68 kilodan 52 kiloya kadar düştüm (sanırım üç ayda falan)
ancak hamile kalma düşüncesiyle beraber fındık fıstık ceviz yemelerle başlayan, hamilelik süreciyle beraber ve sonrasında aman yiyeyim de süt olsun mottosuyla kilo alımı durdurulamaz oldu ve en nihayetinde 72 kilo olan kendimden sıkılmaya başladım
beni bu halimle kabul eder misiniz, hızlı kilo vermeye müsait bir yapım var, beni de motivasyon halkanıza ekleyin lütfen :)
Hoşgeldin canım. Masallah hem anneyim hem gencim hem fitim diyeceksin.
Boyun kaç mevcut kilon olmak istediğin kilon.
1. Sayfada kurallar var onları okumayı unutma.
Hoşgeldin aramiza..hoşbuldum :)
evet şartları ve kuralları okudum kabul ettim :)
boyum 1.52, güncel kilomu yarın sabah tartılıp yazmayı düşündüm ama en son 72ydi, hedefim 55 :)
sanırım iki hafta sonra dahil olacağım değil mi listeye, işleyişi zaman geçtikçe çözerim inşallah :)
sayfaların tamamını okumam mümkün değil ama fotoğraflı paylaşım da yapıyor musunuz acaba
Hoşgeldin canım aramızahoşbuldum :)
boyum 1.52, güncel kilomu yarın sabah tartılıp yazmayı düşündüm ama en son 72ydi, hedefim 55 :)
sanırım iki hafta sonra dahil olacağım değil mi listeye, işleyişi zaman geçtikçe çözerim inşallah :)
sayfaların tamamını okumam mümkün değil ama fotoğraflı paylaşım da yapıyor musunuz acaba
Sende hoşgeldin aramiza..cok mutlu oluruz aramiza katilmandan....hani bir söz var birlikten güc dogar diye....bizde el birligi ile fazla kilolarimizdan kurtulacagiz insallah....menülerimizi yaziyoruz benim yazdigim gibi mesela...ama resimde paylasiyoruz ara sira..Merhaba ben de kurallari okudum kabul ediyorum. Beni de araniza alirsaniz cok cok cok mutlu olurum. Guncel kilom 124.400 gram boyum 1.65. yasim 31 iki cocuk annesi 12 yillik evliyim.Bugun diyetisyene gittim ve onun verdigi listeyle basliyorum zayiflama maratonuna. Insallah hepimiz icin iyi olur. Hesaplama olayini tam olarak anlayamasam da zamanla ogrenirim sanirim. Gunluk her ogunde fotografli olarak mi menu paylasimi yapicaz yoksa aksam yazarak mi olucak onu da aciklarsaniz cok sevinirim
Canim 5 te 5 olabilirmi..ben bu hafta o diyeti uyguluyorum...gecen hafta biraz fazla kacirdim stress ve uyku düzensizligide olunca 1 haftada hizli bir şekilde kilo artişi oldu..yarin bakalim tarti ne gösterecek..yarinki kiloma göre toplam kac kilo verdigimi yazarim buraya...Cok tesekkur ederim hosgeldin mesajlariniz icin :) o halde yarin sabah tartilip menulerimi yazmaya basliyorum :) insallah ben de hedefime ulasabilirim :)
Ilk sayfalarda bi diyet okudum onu uygulayan var mi acaba :)
merhabalar
ben 28 yaşındayım 6aylık bir bebe annesiyim
doğum öncesi zayıflama sürecine girdim ve dukan diyeti+lesslieyle 68 kilodan 52 kiloya kadar düştüm (sanırım üç ayda falan)
ancak hamile kalma düşüncesiyle beraber fındık fıstık ceviz yemelerle başlayan, hamilelik süreciyle beraber ve sonrasında aman yiyeyim de süt olsun mottosuyla kilo alımı durdurulamaz oldu ve en nihayetinde 72 kilo olan kendimden sıkılmaya başladım
beni bu halimle kabul eder misiniz, hızlı kilo vermeye müsait bir yapım var, beni de motivasyon halkanıza ekleyin lütfen :)
hoşbuldum :)
Merhaba ben de kurallari okudum kabul ediyorum. Beni de araniza alirsaniz cok cok cok mutlu olurum. Guncel kilom 124.400 gram boyum 1.65. yasim 31 iki cocuk annesi 12 yillik evliyim.Bugun diyetisyene gittim ve onun verdigi listeyle basliyorum zayiflama maratonuna. Insallah hepimiz icin iyi olur. Hesaplama olayini tam olarak anlayamasam da zamanla ogrenirim sanirim. Gunluk her ogunde fotografli olarak mi menu paylasimi yapicaz yoksa aksam yazarak mi olucak onu da aciklarsaniz cok sevinirim
Cok tesekkur ederim hosgeldin mesajlariniz icin :) o halde yarin sabah tartilip menulerimi yazmaya basliyorum :) insallah ben de hedefime ulasabilirim :)
Ilk sayfalarda bi diyet okudum onu uygulayan var mi acaba :)
Hoşgeldin canımMerhaba ben de kurallari okudum kabul ediyorum. Beni de araniza alirsaniz cok cok cok mutlu olurum. Guncel kilom 124.400 gram boyum 1.65. yasim 31 iki cocuk annesi 12 yillik evliyim.Bugun diyetisyene gittim ve onun verdigi listeyle basliyorum zayiflama maratonuna. Insallah hepimiz icin iyi olur. Hesaplama olayini tam olarak anlayamasam da zamanla ogrenirim sanirim. Gunluk her ogunde fotografli olarak mi menu paylasimi yapicaz yoksa aksam yazarak mi olucak onu da aciklarsaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?