Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Boşver canım hiç kimse için kendini üzdüğüne deymez
Sen işini doğru yap eğri zaten cezasını bulur Rabbine sığın ve ya Sabır de
Sonuçta sen güler yüzle işini yapmaya devam edersen o hocalarda zamanla kimin ne olduğunu anlayacaklardır
Onlara en güzel cevabı sessiz kalarak vereceksin heee yeri geldiğinde sohbet esnasında ben gece yastığa kafamı koyunca şükür vicdanen rahatım bazı şeylere ses etmiyorsam oda anlamadığımdan değil Rabbime havale ettiğimden de Hakkıma girene de hakkımı asla helal etmiyorum de emin ol umursamaz gibi görünseler de içlerine oturacaktır zamanla çaktırmadan söylediklerin
İnan benim büyük kız bile hocası haksızlık yaptığında aynı şeyi yapmış adam sonradan gönlünü nasıl alacağını şaşırmış Çok basit bir soruda doğru cevabı kızım söylediği halde başkasının söylediğini kabul etmiş oda hiç umursamadan söylemiş söyleyeceğini tabi saygı çerçevesinde sonradan Öğretmeni hatasını kabul etmiş hatta şu anda eskisinden çok daha iyimiş hocası ona karşı

Gerçekten çok iyi geldiniz şu an bana. Teşekkür ederim en azından anlatabildim halimi. Kıskançlık var işin içinde akademik puanım yüksek diye maaşım artı onlarda bir şey yok o yüzden oluyor tüm bunlar. Ben buranın işlerini yapmıyormuşum ekstra işlerle uğraşıyormuşum. Tek başıma Afrika'ya gideceğim ona bile hasetlendiler ailen nasıl izin veriyor diye erkek başına gidemezmiş onlar. Bugün gelmiş benden yüzsüzce malzeme istiyorlar sesimi çıkarmadım ama bu saatten sonra iş dışında merhaba bile demek istemiyorum. Çok bunaldıkça yazarım buraya rahatlatırım kendimi. Teşekkürler

Günaydın kızlar

Kahvaltımı Bir saat önce yaptım birazdan yeşil çayımı içeceğim

Günaydın canım
Afiyet olsun bende önceki yeşil çay poşetini atmadan direk kaynamış su koydum tekrar fincanıma sıcak su niyetine hesabı
Birazdan ara öğün olarak ayran içerim inşallah yada Türk kahvesi Öğlende Çorba ve cacık olur tabi havuza gitmeden akşam yemeğimi de yapayım da geldiğimde vakit kaybetmeden oturup yemeğimi yerim gerçi bugün daha erken yiyebilsem tam süper olurdu da havuzdan ancak geliyorum 18.00 gibi

Ne demek canım her zaman yaz Emeğinin karşılığını alıyorsun sonuçta tabiki hakkın demekki onlar hak etmemiş hiç boşuna fesatlık yapmasınlar daha çok emek vermeye çalışsınlar
Ne mutlu sana ki yakında kurtulacaksın o zamana kadar da dediğin gibi hiç boş yere muhattap olma
Rabbim herşeyin en güzelini nasip etsin sana canım onlarda fesatlıklarından kudursun o arada

Hayirli sabahlar....
Bugün et günüm.umarim hasarsiz bitiririm günümü....
H helopini canom burasi diyet gurubu olabilir ama ayni zamanda arkadasiz..birbirimize drrtlerimizi sikintilarimizi hepimiz anlatiyoruz...Canini sıkma..Allah her zsman dogrunun yanindadir...

Çok teşekkür ederim. Bu arada sen her gün farklı bir besinle mi diyet uyguluyorsun et günüm yazmışsın ondan düşündüm metabolizma hızlandırıcı bir etkisi var mı?

Kızlar bugün nedense kendimle uğraşasım geldi
Kızın saç düzleştiricisiyle saçlarımı düzleştirdim resmen tipim değişti sanki
Normalde dalgalı diye pek salmıyordum saçımı ama şimdi birde hafif makyajımı yapıp kuzuyu almaya gideceğim

Kendimi iyi hissedince hep böyle kendimle uğraşıyorum ( sanırım bu hafta kaçamaksız devam etmeninde etkisi )

Kuzuyu alıp Annemde bir kahve içerim ( o arada oda yemeğini yiyip derslerini aradan çıkartır )
Oradan da kendimizi havuza atarız

Akşam yemeğimi de gelince yedikten damlarım
Sizlerde kaçamaksız ve bol suyla devam edin de yarın bol eksileri görelim

İnşallah sende kaçamaksız devam edip çok güzel rakamlar görüsün tartıda

Çok teşekkür ederim. Bu arada sen her gün farklı bir besinle mi diyet uyguluyorsun et günüm yazmışsın ondan düşündüm metabolizma hızlandırıcı bir etkisi var mı?

Canım geçen gün bahsettiği 5 günde 5 kg diyeti ( gerçi okadar gitmiyor ama ödem varsa çok güzel atıyor o diyet )
5 gün boyunca sabah hangi günse akşama kadar o besinlerle devam ediyorsun sınırsız
Çok nadiren uygulanabilir ödem atmak için

merhabalar

ben 28 yaşındayım 6aylık bir bebe annesiyim
doğum öncesi zayıflama sürecine girdim ve dukan diyeti+lesslieyle 68 kilodan 52 kiloya kadar düştüm (sanırım üç ayda falan )

ancak hamile kalma düşüncesiyle beraber fındık fıstık ceviz yemelerle başlayan, hamilelik süreciyle beraber ve sonrasında aman yiyeyim de süt olsun mottosuyla kilo alımı durdurulamaz oldu ve en nihayetinde 72 kilo olan kendimden sıkılmaya başladım
beni bu halimle kabul eder misiniz, hızlı kilo vermeye müsait bir yapım var, beni de motivasyon halkanıza ekleyin lütfen :)

Hoşgeldin canım. Masallah hem anneyim hem gencim hem fitim diyeceksin.
Boyun kaç mevcut kilon olmak istediğin kilon.
1. Sayfada kurallar var onları okumayı unutma.

Hoşgeldin canım. Masallah hem anneyim hem gencim hem fitim diyeceksin.
Boyun kaç mevcut kilon olmak istediğin kilon.
1. Sayfada kurallar var onları okumayı unutma.

hoşbuldum :)
evet şartları ve kuralları okudum kabul ettim :)
boyum 1.52, güncel kilomu yarın sabah tartılıp yazmayı düşündüm ama en son 72ydi, hedefim 55 :)
sanırım iki hafta sonra dahil olacağım değil mi listeye, işleyişi zaman geçtikçe çözerim inşallah :)

sayfaların tamamını okumam mümkün değil ama fotoğraflı paylaşım da yapıyor musunuz acaba

Hoşgeldin aramiza...3.haftada dahil oluyorsun listeye...yarinki cumayi hesaplarsak öyle olmasi lazim yani 2 hafta sonra listede olacaksin....kaptanimizda oynakbasi34 oluyo...insallah güzel kilolar verirsin bizimlr...bendec 12-13 kilo verdim toplam ..kalori sayimi hesabiylan ve saglikli beslenerek...benim boy 161 hedef kilom 57...72 kiloylan baslamistim 4 ay önce

Hoşgeldin canım aramıza

İnş birlikte güzel kilolar veririz

1.57 boyum kilom gecen hafta 78di 32yasimdayim iki yaşında bir kızım var evliligimin 12.yilindayim

Merhaba ben de kurallari okudum kabul ediyorum. Beni de araniza alirsaniz cok cok cok mutlu olurum. Guncel kilom 124.400 gram boyum 1.65. yasim 31 iki cocuk annesi 12 yillik evliyim.Bugun diyetisyene gittim ve onun verdigi listeyle basliyorum zayiflama maratonuna. Insallah hepimiz icin iyi olur. Hesaplama olayini tam olarak anlayamasam da zamanla ogrenirim sanirim. Gunluk her ogunde fotografli olarak mi menu paylasimi yapicaz yoksa aksam yazarak mi olucak onu da aciklarsaniz cok sevinirim

Cok tesekkur ederim hosgeldin mesajlariniz icin :) o halde yarin sabah tartilip menulerimi yazmaya basliyorum :) insallah ben de hedefime ulasabilirim :)

Ilk sayfalarda bi diyet okudum onu uygulayan var mi acaba :)

Bugünkü menüm..

Kahvalti.....
1 haslsnmiş yumurtanin beyazi
1 ince dilim kaşar peynir
1 avuc ceviz
Bikac ince dilim salam
3 kaşik et kavurma

Öylen...
2 haşlanmiş tavuk but

Akşam...
1 tabak tavuk corbasi
1 kücük kaze yogurt
1 kurabiye
2 y.k.kadar kavrulmuş fistik.

Toplam kalori..1250....

Kacamaklarim oldu malesef ama basim yine cok agriyordu....iyi geldi biraz..dün aksam büyük kiz yine gerdi eşimle beni...

Sende hoşgeldin aramiza..cok mutlu oluruz aramiza katilmandan....hani bir söz var birlikten güc dogar diye....bizde el birligi ile fazla kilolarimizdan kurtulacagiz insallah....menülerimizi yaziyoruz benim yazdigim gibi mesela...ama resimde paylasiyoruz ara sira..

Cok tesekkur ederim hosgeldin mesajlariniz icin :) o halde yarin sabah tartilip menulerimi yazmaya basliyorum :) insallah ben de hedefime ulasabilirim :)

Canim 5 te 5 olabilirmi..ben bu hafta o diyeti uyguluyorum...gecen hafta biraz fazla kacirdim stress ve uyku düzensizligide olunca 1 haftada hizli bir şekilde kilo artişi oldu..yarin bakalim tarti ne gösterecek..yarinki kiloma göre toplam kac kilo verdigimi yazarim buraya...

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Gezenti Kaptanınız geldiiiiiiiiiiiii
Herkese hayırlı akşamlar

Kuzunun Yüzme kursu biter bitmez eve attım kendimi
Bu arada bugün tam bir şımarık Liseli kız modundaydım Normalde pek makyaj yapmam ama bugün az yaptım
Yüzme kursu için beklerken hatta devamlı sohbet ettiğim bir abla bana kız Banu bugün pek bir güzelsin dedi
Hani duyan bu hatun 36 beden sanır

Eşimde şansa erken çıkmış tam tribüne çıkmıştım bir baktım adam benden önce çıkmış tabi beni görünce böyle oldu
Ay bir hoşuma gitti anlatamam size

Eve gelir gelmez de hemen akşamlık yemeğimi de yedim hatta birazdan menümü de paylaşırım
Bu arada yeni Fıstık adayları gelmiş hoşgelmiş

Bu halimle kabul edermisiniz ne demek Sen azimli ol düzenli paylaşım yap bize yeter
Bu arada Rabbim kuzunu da Analı babalı büyütsün....Aminnn

72 kilo aslında aşırı bir kilo değil ( herhalde ben o kiloda olsam diyet yapmazdım derdim eskiden ama artık benimde daha aşağılarda bile gözüm var )
Emin ol burada sağlıklı beslenirsen çok güzel motive olur hedefine çok çabuk ulaşırsın
Bugün senin ve yeni gelen diğer arkadaşında son miladı olur inşallah

Yok canım tamamını okumanı beklersek sen bitirene kadar biz hedeflere ulaşmış oluruz hiç uğraşma ama istersen bizleri biraz daha tanımak için önceki 10 sayfaya bir göz gezdir tabi mecbur da değilsiniz önemli olan şu andan itibaren geçmiş biriktirmemek

Sende aramıza hoş geldin canım
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz Diyetisyeninin enerjisini de tuttuysan emin ol buranın motivasyonuda eklenince dadından yinmez
Benimde rekor kilom 124.5 kgdu hatta bir ara ciddi ciddi tüp mide ameliyatı da düşündüm de yemedi çünkü hep diyorum çok büyük cesaret ve ne olursa olsun ameliyatı basite indirmemek lazım sonuçta onda da irade lazım hatta bana göre çok daha büyük bir iradeye sahip olmak lazım cesaret edebilene çok büyük saygım var hatta önüne eğilirim
İnan bir kadın isterse başaramayacağı şey yok ve eğer diyetisyenine mümkün olduğu kadar harfiyen uyarsan çok yakında sende 2li rakamlara düşeceksin emin ol tecrübeyle sabit

Canım herkes kendi dilediği beslenmeyi uyguluyor ama çok fazla şok diyetlerine girilmesini istemiyoruz sonuçta evet gidiyor ama bir kaç gün sapıtınca anında fazlası geri geliyor
Heee ödem olduğunda arada bir kaç gün tabiki biraz daha sıkı şeyler yapılabilir onla ilgili kimseye karışmıyoruz
Ben şahsen Diyetisyen eşliğinde devam ediyorum

Hoşgeldin canım )

Hazır 124.5 kgluk rekoruma laf gelmişken yeni gelen arkadaşlar için kısaca kendimi tanıtayım

Adım Banu
37.5 yaşında ( 6 gün sonra doğum günüm ) biri 17 diğeri 7 yaşında iki Cadının Annesiyim
Aslında doğma büyüme Almanyalıyım ama İstanbula evlendim ve diplomalı ev hanımıyım ( okuyup okuyup evlenince çalışmayana ben öyle diyorum )
İnanılmaz ama evlendiğimde 52 kgdum
Tabi Yurtdışından gelme, Aileden uzak kalma, Kaynanatör faktörü derken ben farkında olmadan ciddi ciddi depresyona girip agobun kazı gibi yemişim ( tabi hormonlarda sağ olsun beni desteklemişler kilo alırken )
Büyük kızıma doğuma giderken 91 kgdum hatta kendi kendime bundan kötüsü olamaz derken dahasıda geldi
108 kgken küçük kızıma hamile kaldım ve 9 ayda 5 kg verdim sağlıklı beslenerek Doktor bile şaşırdı hamilelikte tek başına nasıl kilo verdin diye amaaaa işteee okadarla kalırmı Süt olsun diye yiye yiye 2 sene içinde en son 124.5 kgyu gördüm
Artık tamam ben iflah olmam şu haberlerdeki insanlar gibi olacağım diye ağlayıp dururken bir nevrim döndü ameliyat olacağım dedim ama onuda yemedi

Defalarca diyetler yaptım ( çoğuda şok ) aldım verdim derken yine başladığım noktaya döndüm ve bu böyle olmayacak diyetisyene gideceğim dedim
Geçen sene 1 Nisanda ( şaka gibi ama gerçek ) diyetisyene 118 kiloyla başladım ve şükürler olsun 87.5i görebildim ( gerçi 2 kg daha aşağısınıda görmüştüm ama bu ara sanırım birazda boyun fıtığımdan dolayı daha az hareket ettim birde ödemlerle boğuştum şükür o günlerde geride kaldı inşallah

Biraz uzun oldu ama sizlerde zamanla benim uzun yazılara alışırsınız çenem elime vuruyor arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…