Sağol canım regl oldum onun agrisi var birazda bel fıtığı kaynakliGeçmiş olsun neyin var?
merhaba kızlar günah çıkarmaya geldim biraz önce bir hocamın doğum günü kutlaması vardı incecik bir dilim pasta yemiş bulundumbugün aç yatsam yeridir dayanamadım çünkü
Kızlar slm nasılsın bakalım? Ben annemin yanına yerleştim. Kilo durumum nasıl çok merak ediyorum. Cuma ben de tartılıp bildirim yapayım izinli olsamda motivasyon kaybı olmasın.Annem zaten çok ıvır zıvır yediğimi söyledi belki beni hizaya sokar
Kızlar slm
Öğleden once kv kızımı birakip tam buğday ekmeği almak bahanesiyle yürüyüş yaptım 30dk gidiş geliş yakinda olan bime degilde uzakta olana gittim
Suan yatıyorum kızım yavrum oyuncakları ile oynuyor belim bacaklarım çok agriyor ayaga kalkacak halim yok
Herkeze merhaba...umarim güzel bir günümüz olur bugün.ve hafif kapatiriz günümüzü...benim musafirlerim vardi kizlar ..1/2 saat önce gittiler...bugün normalinde sebze günüm..ama ufak tefek biraz baska şeylerde yedim..gerci saglikli seylerdi .. misafirlere eşlik etme babinda yedim onlarida...akşam toplu olarak yazarim yediklerimi...
Kızlar ben hala geliboludayım bugün biraz daha iyi internet bağlantısı geçmişi okuyamadım bi hayli birikmiş nasılsınız benim burda diyet hak getire
Merhaba kızlar kizim uyuyunca bende bi saat uyumuşum akşam yemeğimizi yedik yarım saat önce
Taze fasulye yarım kâse bir kase sebzeli bulgur pilavı salata
Gün içinde kacamagim avuç içi kadar çikolatayemeseydim iyiydi sabah öğlen iyiydi öğlende fasulye yedim yoğurtla
Kızlar uyumadan yazarım tekrar
Bugün misafirlerim vardi....sözde sebze günümdü ama diyetin dişina ciktim biraz ister istemez...
Kahvalti...
1/2 dilim aycicek cekirdekli tahilli ekmek
1 haşlanmiş yumurta
Sebze olarak ⚘Domates, paprika,alabaş
1 tatlu kaşiği acuka
2 tatli kaşigi portakal marmelati
2 parca beyaz peynir
1 parça mozarella
1 ince dilim kaşar
Öylen...sadece su
Akşam...
1 büyük kaze salata
1 greyfrut.....
Bugün kalori hesaplayamadim..
Evet ..yarin et günüm..en sevdigim gün...Canım bence çok güzel atlatmışsın gününüinşallah karşılığınıda bol eksi olarak alacaksın yarın da et günün mü canım oda baya fark eder bence cumaya
Seni tebrik ederim banucum...inşallah cuma günü karşiligini alirsin güzel bir eksiylen
Evet ..yarin et günüm..en sevdigim gün...
İyi geceler kızlar
İyiyim Banu abla msji yazdim gonderdim gitmemis hayret burdada gördüm sayfada hatta ondan sonra iyi geceler msj yazdim çok ilginçSanada hayırlı geceler canım
Nasıl oldun
İyiyim Banu abla msji yazdim gonderdim gitmemis hayret burdada gördüm sayfada hatta ondan sonra iyi geceler msj yazdim çok ilginç
Sen anlat Karadeniz izledim bugün saçma oldu menü yarın telafisi var tabiki tarcin karanfilli su içerim yarin bol bol tatlı istegim için
Günaydın kızlar dün öğlene kadar çok güzel bir gündü doğum günü vs eğlenceliydi ama öğleden sonra bir toplantı oldu resmen kavga ettik ya iş yerinde. Gerçekten moralim çok bozuk. bilgisayarı eve götürmemiştim telefonun da şarj aletini okulda unutunca akşam pek buralara uğramadım şarjım bitmesin diye.
akşam sinirimden temizlik yaptım iki saat:) kapıya su getiren abi bile şaşırdı hem müzik hem süpürge abla zilin sesini duyuramadım sana diyeAkşam iki dilim çavdar ekmeğine tost yedim küçük bir şeydi ama sinirlenince zaten iştah falan kalmadı.
Bugün daha da kıyamet kopar gibi öğleden sonra diş hekimliğinde bir konferansımız var ve bütün negatiflik yansıyacak oraya da. İnsanları karalayıp yaftalamak ne kadar kolay ya böyleleri için. Deli oluyorum kimseyle de konuşamıyorum. Sırf gidip saçma hareketlerini şikayet etmediğim için yukarıya sessiz kalıp kabulleneceğimi düşünüyorlar. Kendileri alışmış arkadan konuşmaya yüzüne söyleyince konu değiştirmekten başka hiç bir halt yapamıyorlar. Benden sonra işe başlayan adam bile daha yeni yetme benim kuyumu kazmaya çalışıyor birilerine yaranmak için. Delirmiş durumdayım. Diyet forumundayız farkındayım ama inanın konuşacak kimsem yok. Annem babam da annanemle ilgileniyorlar böyle şeyleri anlatıp dert yanacağım bir durumda değiller şu an hastanede. Kimseye güvenemez oldum iş yerinde. Moralimi düzeltebilecek tek şey kahve sigara..
Çok çok teşekkür ederim. Valla içimi nasıl rahatlatıcam bilmiyorum oyunlar dönüyor ama algılayamıyorum dün toplantı bittikten sonra bir arkadaş demesin mi sen asıl meseleyi anlamadın mı neden yaptıkları belli dedi benim jeton o an düştü. Böyle olunca da kendime daha çok kızıyorum. Sıfır bilgiyle cahillikle hala nasıl barınabiliyorlar burada anlamıyorum arkalarında hocaları var adam kayırmanın en alasını gösteriyorlar bize. Ben de dışardan gelen insan olduğumdan savunanım yok.Allah yardımcın olsun canımgerçekten çok can sıkıcı bir durum ama kesinlikle şikayet etmekten çekinme sonuçta onlar birilerine yaranmak isterken senin iş ortamını çekilmez hale getiremezler
Bunlarda hiç Allah korkusu yok demekki yoksa niye huzur dolu güzel bir ortamda çalışmak varken gerginlikl yaratıyorlar ki
Rabbim büyük inşallah oyunlarını ellerine ayaklarına dolanır da seni üzdükleriyle kalırlar
Beslenmene odaklan canım boşver sen onlarıeminim sen zayıfladıkçada hasetlerinden kudurur öyleleri
Ananneciğine de Rabbim inşallah tez zamanda şifa verir ....Aminnnnn
Birde burası Zayıflama yarışması diye de sakın içinde tutma birşeylerigerçekten bazen insan gerçek hayatta daraldığında anlatmak istiyor ve biz burada zaten aile gibi olduk tabiki birbirimizi dinleyeceğiz teselli vereceğiz
Kız ben geçmişte anam ne çok dert yandım canım sıkılınca ama inan buraya yazmak bile bana çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?