Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gulhan1 abla niye gri ne sebepten banlandiki

Kaza kursununa gitti
Suni teneffüs yaptılar geçti

Afiyet olsun canım bol eksi olarak döner inşallah Diyetisyen ne derse onu yap canım

Kaza kursununa gitti
Suni teneffüs yaptılar geçti

Afiyet olsun canım bol eksi olarak döner inşallah Diyetisyen ne derse onu yap canım
Okadar üyelik iptal talebi olunca bende gittim arada Allah yöneticilere sabir versin gercekten işleri cok zor..

Daha listeye girmedim ama bu aksam gittigim misafirlikte dereotlu fit pogacayi yerken acaba tartima yansir mi diye dusunurken buldum kendimi ve grupca zayiflama mooduna girdigimi fark ettim :)

Gec buldum umarim erken kaybetmem sizleri, bu mesaji bebisimi ayagimda sallarken yaziyorum bu da spora dahil mi

Haydiii hayirli geceler :)

Nr güzel hemen adapte olmuşun buraya maşallah........ayica bizim icin her hareket kãrdir...sana kolay gelsin

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Haftasonuda olsa yine erkenden kalkıp şekersiz Türk kahvemle güne başladım
Küçük kuzuda uyandı tabi erkenden eee Yüzme Akademisi var bugün çok heycanlı her zamanki gibi
Birazdan kahvaltımızı yapıp havuz için hazırlanmaya başlıyoruz

İnşallah bu haftayıda sıkı tutup artık şu regl ödemini de atıp ödemleri uzun bir süre görmem bol suyumuda içiyorum sonuçta

Sizlerde sakın haftasonu kaçamak yapmayın Hatta yeni gelen arkadaşlara söylemeyi unuttum bizler kendi içimizde pazartesi günleri de tartılıyoruz sadece haftasonu kaçamak yapmamak için hee sonucun hiç bir yaptırımı yok yarışma bakımından ama bizleri daha dikkatli olmaya itiyor

Ne güzel canım çabucak alışmışsın birde bizi düşün senelerdir burada dostluklar kurduk bazılarımız çocuğunu burada büyüttü diyebilir

İçini ferah tut bence Yöneticiler bir anlık sinirle öyle yazmışlardır kıyamazlar bizlere sonuçta 1 pire için yorgan yakılmaz dimi ama Hakları ödenmez o ayrı ve sanmıyorum ki onlarda 10 senelik emeklerini çöpe atsınlar
Bizler sabırla devam edelim de duruma göre bir çare bakarız

Hayirli mutlu sabahlar arkadaşlar...dün meyve günümdü normalinde bu diyeti yaptigim zamanlar meyve günü sonrasi gram gitmiyordu hatta tartida arti bile görüyordum...bu sefer 800 gr eksideyim yogurtlan beraber yedim meyveleri dün...yogurdun faydasi olmuş belliki..
Bugün diyetin 5. ci ve son günü ..birazdan yumurta haşlayip yerim..bakalim yarin nekadar eksi görcem

Sanada hayırlı sabahlar canım
Süper süper süper daha ne diyeyim
Desene 2 -3 haftaya kalmaz mezun ederiz senide ♡♡♡♡
Darısı benimde başıma

Sanada hayırlı sabahlar canım
Süper süper süper daha ne diyeyim
Desene 2 -3 haftaya kalmaz mezun ederiz senide ♡♡♡♡
Darısı benimde başıma
Sagol banucum...inşallah darisi başina..sende mezun olacagin günleri görürsün...karne işi ne olacak ama bilmiyorum..seabaharda gitti hakli olarak...bazi üyelerin şimarikliklari hadsizlikleri bizlere yansidi..bedelini bizler ödüyoruz malesef..ben takimimi seviyorum..iyiki bu takimdayim ..

Havuzdan döndük hatta az dinlendim bile şimdi mutfağa dalıp hem yemek hazırlayacağım hemde biraz evdekilere sarma falan hazırlarım birazınıda buzluğa atarım hazır bulunsun sonra birde açma yaparım ( ilk kez deneyeceğim ) hem akşama belki arkadaşlar çaya gelince ikram ederim güzel olursa

Arada damlarım yine

Üzülme kuzum Seabahar bizlere kıyamaz Allahın izniyle herşey düzelecek merak etme senin karnenide hazırlayacak benimkinide

Merhaba ben 84 kiloyum boyum 172 acilen kilo vermem lazim beni de gruba alır mısıniz? :)
Nedemek tabiki ..hoşgeldin aramiza...burda biz cok güzel kilolar verdik el ele verip...inşallah sende güzel kilolar veteceksin....ben ekim ayindan buzamana kadar 13,6 kilo vetdim....hedrfime az kaldi...baslangic kilom 72 kiloydu...hedrf kilom 57..

Merhaba kızlar bende evi süpürdüm sildim balkon fln
Çamaşır astım nevresimler yıkandı astım

Birazdan öğlen yemeği yerim iki gibi anneme geçeceğim

Tesekkur ederim kurallari okudum. Musait bir zamanda daha ayrintili okuyacam. Anladiğım kadariyla once grup yoneticisinin eklemesi gerekiyormus. Ay cok mutlu oldum Insallah veririm ben de hedefim 72 .
Evet 3 hafta deneme süreci var 3.cü cumada sende listede olacaksin..yani yarişmada...bu süre icinde burda en az günde 5 mesaj ve menülerini paylaşman gerekiyor....ama zaman kistliysa çalişiyorsan veya yoğun isen idare ederiz tabi durumunu...ama en azindan akşm yemeğinden sonra menünü paylaşmani tavsiye ederim...hem daha dikkatli olmak zorunda hissediyoruz hem motivasyoada daha yüksek oluyor...günlük yediklerimizi takimda paylaşip hesap verme durumu olunca üzerimizde bir sorumluluk oluyo....ve daha dikkat etme durumunda oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…