- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Gulhan1 abla niye gri ne sebepten banlandiki
Ben de menumu paylasiyim kacamak yapmadim ve bugun vucuduma hic seker girmedi
Sabah:
1 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
Maydonoz
1dilim peynir
Sekersiz cay
Saat 10da:
6 tane kuru kayisi
1fincan sekersiz turk kahvesi
Oglen:
Kucuk 1kase mercimek corbasi
Kucuk 1 kase bol pulbiberli yogurt
6 yk turlu
2 dilim tam bugday ekmegi
Saat 14de :
12tane cubuk kraker
1 avuc kuru uzum
Saat 16da :
1fincan yesilcay
Aksam yemegi saat 18de :
1kase sehriye corbasi
6yk kabak yemegi
2 kofte buyuklugunde haslanmis tavuk gogsu
Yagsiz bol limonlu salata
2 dilim tam bugday ekmegi
Saat 20.30 ara ogunumde:
1 kase tarcinli yogurt
1tane galeta
1elma
Yaklasik 13-14 bardak su ictim kizlar.
Liste fazla gibi gelebilir ama diyetisyenimin verdigi liste aynen bu sekilde daha az yeme listeye uy yoksa sagligini kaybedersin dedi kilo fazla olunca ihtiyac da artiyomus bu 1900 kalorilik bir liste ama bir dahaki ay azalacakmis. Benden bugunluk bu kadar
Okadar üyelik iptal talebi olunca bende gittim aradaKaza kursununa gitti
Suni teneffüs yaptılar geçti
Afiyet olsun canım bol eksi olarak döner inşallahDiyetisyen ne derse onu yap canım
Nr güzel hemen adapte olmuşun buraya maşallah........ayica bizim icin her hareket kãrdir...sana kolay gelsinDaha listeye girmedim ama bu aksam gittigim misafirlikte dereotlu fit pogacayi yerken acaba tartima yansir mi diye dusunurken buldum kendimi ve grupca zayiflama mooduna girdigimi fark ettim :)
Gec buldum umarim erken kaybetmem sizleri, bu mesaji bebisimi ayagimda sallarken yaziyorum bu da spora dahil mi
Haydiii hayirli geceler :)
Daha listeye girmedim ama bu aksam gittigim misafirlikte dereotlu fit pogacayi yerken acaba tartima yansir mi diye dusunurken buldum kendimi ve grupca zayiflama mooduna girdigimi fark ettim :)
Gec buldum umarim erken kaybetmem sizleri, bu mesaji bebisimi ayagimda sallarken yaziyorum bu da spora dahil mi
Haydiii hayirli geceler :)
Gunaydinlar :)
Günaydın
Mutlu haftasonlari
Günaydın herkese :))
Hayirli mutlu sabahlar arkadaşlar...dün meyve günümdü normalinde bu diyeti yaptigim zamanlar meyve günü sonrasi gram gitmiyordu hatta tartida arti bile görüyordum...bu sefer 800 gr eksideyim yogurtlan beraber yedim meyveleri dün...yogurdun faydasi olmuş belliki..
Bugün diyetin 5. ci ve son günü ..birazdan yumurta haşlayip yerim..bakalim yarin nekadar eksi görcem
Sagol banucum...inşallah darisi başina..sende mezun olacagin günleri görürsün...karne işi ne olacak ama bilmiyorum..seabaharda gitti hakli olarak...bazi üyelerin şimarikliklari hadsizlikleri bizlere yansidi..bedelini bizler ödüyoruz malesef..ben takimimi seviyorum..iyiki bu takimdayim ..Sanada hayırlı sabahlar canım
Süper süper süper daha ne diyeyim
Desene 2 -3 haftaya kalmaz mezun ederiz senide ♡♡♡♡
Darısı benimde başıma
Sagol banucum...inşallah darisi başina..sende mezun olacagin günleri görürsün...karne işi ne olacak ama bilmiyorum..seabaharda gitti hakli olarak...bazi üyelerin şimarikliklari hadsizlikleri bizlere yansidi..bedelini bizler ödüyoruz malesef..ben takimimi seviyorum..iyiki bu takimdayim ..
Nedemek tabiki ..hoşgeldin aramiza...burda biz cok güzel kilolar verdik el ele verip...inşallah sende güzel kilolar veteceksin....ben ekim ayindan buzamana kadar 13,6 kilo vetdim....hedrfime az kaldi...baslangic kilom 72 kiloydu...hedrf kilom 57..Merhaba ben 84 kiloyum boyum 172 acilen kilo vermem lazim beni de gruba alır mısıniz? :)
Hoşgeldin canım İlk sayfayı okuyabilirsin önce kurallar yazıyoMerhaba ben 84 kiloyum boyum 172 acilen kilo vermem lazim beni de gruba alır mısıniz? :)
Evet 3 hafta deneme süreci var 3.cü cumada sende listede olacaksin..yani yarişmada...bu süre icinde burda en az günde 5 mesaj ve menülerini paylaşman gerekiyor....ama zaman kistliysa çalişiyorsan veya yoğun isen idare ederiz tabi durumunu...ama en azindan akşm yemeğinden sonra menünü paylaşmani tavsiye ederimTesekkur ederim kurallari okudum. Musait bir zamanda daha ayrintili okuyacam. Anladiğım kadariyla once grup yoneticisinin eklemesi gerekiyormus. Ay cok mutlu oldum Insallah veririm ben de hedefim 72 .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?