- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
hoşgeldin kaptannnnnnnn
35 kilocuk da kilocukmuş yani maşşallah sana
yaaa ahh bu gözler ne zayıf hallerimi gördü şimdi tüm çabam yine o halime dönmek için, belki mezun olmama yakın before after yaparım size
bugün ara öğünlerime ağırlık verdim ah bir de spor yapabilsem, sen ne güzel yürüyüşü çıkartmışşsın aradan :)
darısı başıma
ay burayı okuyunca kalkıp koşasım geliyor, abla mı desem bacım mı desem daha tam öğrenemedim yaş aralığını ama çok sevdim ya
daha önce dukan yaptığım için bu tip beslenmeye alışkınım, eşimi gaza getireyim de beraber yapalım şu5te5 i, bu diyetin sayfasına baya yazmışlar birkaç sayfa okudum ama hepsini okumak imkansız :)
Bana abla abla dediler. Ay hiç diyemem apla. Kayseri de apla derlerBana abla diyebilirsin canim..ben kompleks yapmam öyle şeyleri..bu arada benim yaşim 42...23 yaşinda kizim var..
Kızlar patetes bugün beni zorladı yarım saat önce bı yesil elma yedim
Patates salatası yapicam birazdan aciktim
Ben elde acma yaparim yapıncaBugün akşamlık evdekilere gözleme yapacağım ama ben kesinlikle yemiyorum
Kendime çorba ve çok güzel kocaman bir kase salata yapacağım
Gözlemelerden en azından yarın kızın beslenmesine de koyarım, eşime işe giderken de yanına veririm şirkette çayın yanına öğlenlik yerler ve yarın Annemlere uğradığımda onlarada götürürüm ( babacığım çok sever)
Hemen tembel işi yapacağım hazır yufkadan
Öyle yaparım Banu abla artikCanım çok zorlarsa çok az sıvı yağ ekle istersen salatayaben yaparken açıkçası az da olsa yağ kullanıyordum iyice kuru kuru yiyemiyorum diye hee yağsız belki 500 gr fazladan gider ama olsun kötü hissetmekten iyidir
Sade haliyle zorlar canim gecen hafta ben patates günümü cok zor bitirmiştim ve tövbe birdaha sade haliyle yemicem dedim..cokta midem bulanmişti..Kızlar patetes bugün beni zorladı yarım saat önce bı yesil elma yedim
Patates salatası yapicam birazdan aciktim
Bende salatasina cok az siviyagi ilave ediyorum..Canım çok zorlarsa çok az sıvı yağ ekle istersen salatayaben yaparken açıkçası az da olsa yağ kullanıyordum iyice kuru kuru yiyemiyorum diye hee yağsız belki 500 gr fazladan gider ama olsun kötü hissetmekten iyidir
Ben elde acma yaparim yapınca
Kaşarli fln
Ama daha yapmam kesinlikle)
Bende salatasina cok az siviyagi ilave ediyorum..
öperim seni hatunKızlar sevgili Arkadaşımmoni 10. Takımın kaptanı oldu ( takım kapalıydı tekrar açıldı )
Daha evvel zaten bizim takımda Kaptanlık yapmıştıhatta benden önceki kaptanımızdı sağ olsun bana bir devretti pir devretti iyikide devretti de sizleri tanıma şansım oldu
Şimdi Baharın ricası üzerine oda tekrar Kaptanlığa döndü ve hazır bizim takım limitini doldurmuşken yeni gelen arkadaşları ona yönlendirelim
Hem takımı çabucak toparlansın hemde bizlerde arada fırsat buldukça ona uğrayıp takımın canlanmasına yardımcı olalım
Çok tatlı bir rakibimiz daha oldu oleyyyy
Kaynanamlardan menu bildirimi yapiyorum
10.30: bir adet beyaz peynirli domatesli diyet sandvic
11.30: kucuk bir dilim nerdeyse bir kibrit kutusu kadar #altinkek (diyet bir tarif, seker yok, yag yok, tam bugday unundan yapiliyor)
13.00: 1/3 lavas tavuk durum (bizim buralarda katik diyorlar) ve buyuk kutu ayran
15.00 : kucuk bir dilim #altinkek ve yarim paket nescafe
18.00: bir kase mercimek corbasi, iki yemek kasigi bulgur pilavi ve bir kase cacik
Bugun paydos bitti :)
Artik sabaha kadar sadece su
Git gite iyiye gidiyorsun..tebrikler canim..Kaynanamlardan menu bildirimi yapiyorum
10.30: bir adet beyaz peynirli domatesli diyet sandvic
11.30: kucuk bir dilim nerdeyse bir kibrit kutusu kadar #altinkek (diyet bir tarif, seker yok, yag yok, tam bugday unundan yapiliyor)
13.00: 1/3 lavas tavuk durum (bizim buralarda katik diyorlar) ve buyuk kutu ayran
15.00 : kucuk bir dilim #altinkek ve yarim paket nescafe
18.00: bir kase mercimek corbasi, iki yemek kasigi bulgur pilavi ve bir kase cacik
Bugun paydos bitti :)
Artik sabaha kadar sadece su
Helal kız sana ♡♡♡♡
Bence çok dengeli olmuş menunhepimize bol eksi olarak döner inşallah .....Aminnnn
Git gite iyiye gidiyorsun..tebrikler canim..
Tesekkur ederim canlar :) ben de 29 yasindayim cok kucuk sayilmam :) burasi gercekten motive etti beni, cunku biliyorum ki zayiflamam sadece kendime degil gruptaki arkadaslarima da etkili olacak, cuma birincisi olacagiz belki de verdigimiz her gram sayesindeanca beraber kanca beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?