Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İnşallah canım o günleri de göreceğiz
İnan eskiden resim çekilmeyi sevmeyen ben artık pampişe döndüm her fırsatta resim çekilmek istiyorum hele birde hedefe ulaşınca artık ne olur bilemiyorum

ay burayı okuyunca kalkıp koşasım geliyor, abla mı desem bacım mı desem daha tam öğrenemedim yaş aralığını ama çok sevdim ya

Benim açımdan hiç sıkıntı yok ( 37.5 yaş ) İstediğin gibi hitap edebilirsin canım Banuda diyebilirsin

daha önce dukan yaptığım için bu tip beslenmeye alışkınım, eşimi gaza getireyim de beraber yapalım şu5te5 i, bu diyetin sayfasına baya yazmışlar birkaç sayfa okudum ama hepsini okumak imkansız :)

Canım 5de 5 bana geçmişte yaptığımda çok zevkli gelmişti ve cidden güzel ödem atıyor insan ama sonrasında kaçamak yapmamak gerekir uzun bir süre ki giden geri gelmesin

Bugün akşamlık evdekilere gözleme yapacağım ama ben kesinlikle yemiyorum
Kendime çorba ve çok güzel kocaman bir kase salata yapacağım

Gözlemelerden en azından yarın kızın beslenmesine de koyarım, eşime işe giderken de yanına veririm şirkette çayın yanına öğlenlik yerler ve yarın Annemlere uğradığımda onlarada götürürüm ( babacığım çok sever )

Hemen tembel işi yapacağım hazır yufkadan

Kızlar patetes bugün beni zorladı yarım saat önce bı yesil elma yedim

Patates salatası yapicam birazdan aciktim

Canım çok zorlarsa çok az sıvı yağ ekle istersen salataya ben yaparken açıkçası az da olsa yağ kullanıyordum iyice kuru kuru yiyemiyorum diye hee yağsız belki 500 gr fazladan gider ama olsun kötü hissetmekten iyidir

Ben elde acma yaparim yapınca
Kaşarli fln

Ama daha yapmam kesinlikle )

Öyle yaparım Banu abla artik )

Kızlar patetes bugün beni zorladı yarım saat önce bı yesil elma yedim

Patates salatası yapicam birazdan aciktim
Sade haliyle zorlar canim gecen hafta ben patates günümü cok zor bitirmiştim ve tövbe birdaha sade haliyle yemicem dedim..cokta midem bulanmişti..

Bende salatasina cok az siviyagi ilave ediyorum..

Ben elde acma yaparim yapınca
Kaşarli fln

Ama daha yapmam kesinlikle )

El açması tabiki çok çok daha lezzetli olur ama şimdi boyundan dolayı fazla zorlamıyayım dedim geçen gün sarma sardım sonrasında baya zorladı hemen boyunluğu takıp ertesi gün dinlendirdim kendimi
Birde elde açma olunca benim ayarım yok yaptığımda mahalleye dağıtsam yeridir

öperim seni hatun

Kızlar akşam yemegimi de yedim

Hemen aklimdayken yediklerimi paylaşayım;

Uyanınca 07.30da
1 fincan sıcak su ( kahvem bitmişti )

Kahvaltı 09.30da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 salatalık
1/2 kırmızı biber
Çok az kırmızı lahana ( ince doğrayıp sirke dokmustum )

Ara 10.45de
1 fincan duble sekersiz Türk Kahvesi

Öğlen 12.30da ( kurstakilerle dışarda )
1/2 kase süzme mercimek çorbası
5 ızgara köfte
1 ayran

Ara 15.00de
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Aksam 18.00de
2 kepçe çorba
1 büyük kase Marul salatası

Bu saat itibaren katı hiç bir şey tüketmeyi düşünmüyorum sadece çay ve su ve belki bir kahve daha ♡♡♡♡

Su ancak 1.5 litre olmuştur ama yatana kadar 3 olur o

Kaynanamlardan menu bildirimi yapiyorum

10.30: bir adet beyaz peynirli domatesli diyet sandvic

11.30: kucuk bir dilim nerdeyse bir kibrit kutusu kadar #altinkek (diyet bir tarif, seker yok, yag yok, tam bugday unundan yapiliyor)

13.00: 1/3 lavas tavuk durum (bizim buralarda katik diyorlar) ve buyuk kutu ayran

15.00 : kucuk bir dilim #altinkek ve yarim paket nescafe

18.00: bir kase mercimek corbasi, iki yemek kasigi bulgur pilavi ve bir kase cacik

Bugun paydos bitti :)

Artik sabaha kadar sadece su

Helal kız sana ♡♡♡♡
Bence çok dengeli olmuş menun hepimize bol eksi olarak döner inşallah .....Aminnnn

Git gite iyiye gidiyorsun..tebrikler canim..

Helal kız sana ♡♡♡♡
Bence çok dengeli olmuş menun hepimize bol eksi olarak döner inşallah .....Aminnnn

Git gite iyiye gidiyorsun..tebrikler canim..

Tesekkur ederim canlar :) ben de 29 yasindayim cok kucuk sayilmam :) burasi gercekten motive etti beni, cunku biliyorum ki zayiflamam sadece kendime degil gruptaki arkadaslarima da etkili olacak, cuma birincisi olacagiz belki de verdigimiz her gram sayesinde anca beraber kanca beraber

Aynen öyle canım önce kendi sağlımız için hedefimize ulaşmak için sonrada kızlara vereceğin hesabı düşününce inan kaçamak daha az yapıyor insan yoksa şeytan çok daha sık dürtüyor ye gitsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…