Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geçen sene İSMEKde elde kurdele nakışına gitmiştim sırf değişiklik olsun diye ve çok güzel dostluklar kurmuştum hatta bu sene aynı kadro kızkardeşimde dahil devam ettiler ama ben yoğunluğum olur diye yazılmamıştım
Bugün onlarla görüşmeye gideceğim öğlene doğru
Kaç kere çağırdılar görüşelim özledik diye ama fırsat olmuyordu inşallah bugün öğle yemeğine dışarda buluşacağız tabi risk yok çünkü kursa gittiğimizde yemeğe çıkınca buluştuğumuz bir esnaf lokantası vardı yine oraya gideceğiz inşallah çorba salata yada sebze yemeği ve cacıkla öğlenimi diyetisyen listeme uygun yaparım

Anladım kaptanım . Ben bu gün yapmıycam . Cuma gelsin o gün yaparım :) cumadan sonra pazartesi bildirimine başlarım işallah :)

Kaptanım çok güzel oldu menün

Güzelce süsleneyim de hatunlar beni bir görsün
Geçenlerde bir tanesi gördü hatun kız sen ne olmuşsun resmen erimişsin dedi Tabi kurs bittiğinde daha yeni başlamıştım ben diyetisyene gidip az motive olayım da hem giderken yürümüş olurum o bahaneyle bir yarım saatte olsa

Anladım kaptanım . Ben bu gün yapmıycam . Cuma gelsin o gün yaparım :) cumadan sonra pazartesi bildirimine başlarım işallah :)

Tamamdır canım sıkıntı yok

Günaydın kızlar

Sabah şekersiz Türk kahvemi içtim

Birazdan haşlanmış patates yiyeceğim )

Günaydın canım afiyet olsun bol bol eksi olarak döner inşallahhhhhhhhh

Maşallah canım ya olacak olacak hatta oldu bile çok yol katettin daha ne olsun boynun içinde acil şifalar dilerim esimde de var o sıkinti malesef

Büyüyünce istesekte yapışmazlar yapissinlar napalim canları sağolsun bende sizleri özledim öperim çok ,bende 7 lere atamadım bı turturlu kendimi 80 e kadar indim gerisi gelmiyor bu ara gene 83 civariyim 10 kilo daha versem harika olucak

Gıcık kardeşin nasıl umarim düzelmiştir
Senin gibi ahpaplik kuramaz aynı kursa gitsede nafile

Maşallah canım ya olacak olacak hatta oldu bile çok yol katettin daha ne olsun boynun içinde acil şifalar dilerim esimde de var o sıkinti malesef

Şükür dediğin gibi dahasıda gelecek Alıştım boyun fıtığı ile yaşamaya

Dön sende aramıza hadi birlikte verelim listeye girmen şart değil sonuçta

Gıcık kardeşin nasıl umarim düzelmiştir
Senin gibi ahpaplik kuramaz aynı kursa gitsede nafile

Sorma şimdi aradı Hatunlar beni soruyormuş gelecekmi diye
Bakma tanıyorlar diye konuşuyorlar da en son dışarda biriyle karışlaştığımızda onun yanında dedi kız keşke sen de olsaydın kursta diye
Gıcıklığa devam ediyor ama artık çok fazla fırsat vermiyorum anında cevabı yapıştırıyorum eskisi kadar söylemiyor işitmemek için ama gizliden gizliden devam tabi gıcıklığa

Kızlar ben hazırlandım birazdan çıkacağım Gidip bir endamımı göstereyim gerçi boyda yok ama olsun
Öğlen 2de kızımıda okuldan alıp dönerim sonra yine buralardayım

Bayanlar bende katılmak istiyorum birkaç gruba yazdım aranıza girebilirmiyim
HosHoşgeldin takım limiti varmı bilmiyorum. 1. Sayfada kurallar var bak istersen. Kendini tanıtirmisin boyun posun yaptığın diyet hedefin
Bilgilendirirmisiniz cnm ben ilk defa duyuyorum yaptığın diyeti
Canım 5 gunlgü diyet izinli yiyeceklerden sinirssı yiyorsun.
Pazartesi patates salı et çarşamba sebze persembe süt urürünleri cuma meyve idi sanirsa. Henuz 5 kg vereni görmedim ama faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…