Merhaba..bikac gün icinde maşallah bayaği bi yeni katilimcilarimiz oldu..kaptanimiz geldiginde sizi bilgilendirir cevap yazar..umarim sorun olmaz bizde mutlu oluruz aramizda olmandanBayanlar bende katılmak istiyorum birkaç gruba yazdım aranıza girebilirmiyim
Insan dahada bi motive oluyot böyle durumlarda...sevindim senin adinabugün işyerindeki arkadaşlarım "missERE sen kilo mu verdin" dediler, "şişşştt bu 8.takımın gücü aramızda kalsın" dedim
çok mutlu oldum size de yazayım hemen dedim size koştum
Insan dahada bi motive oluyot böyle durumlarda...sevindim senin adina
https://www.google.de/amp/s/www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/?amp=1Bilgilendirirmisiniz cnm ben ilk defa duyuyorum yaptığın diyeti
Et gününde..kurufasulye..nohut yemeği..mercimek corbasi veya etlen birsey yapabilirim...
Bayanlar bende katılmak istiyorum birkaç gruba yazdım aranıza girebilirmiyim
bugün işyerindeki arkadaşlarım "missERE sen kilo mu verdin" dediler, "şişşştt bu 8.takımın gücü aramızda kalsın" dedim
çok mutlu oldum size de yazayım hemen Csize koştum
Aslinda öyle ama ben bu hafta biraz değiştirdim..sonucta bakliyatda protein ...et gününde sadece et yeniyor sanmıştım
Kızlar merhaba sabah tartılamadım yine geç kalmıştım aklımdan çıkmış. Sabah 5te uyandım çok erken diye yeniden uyudum alarmları hiç duymamışım sonra. Acelece evden çıkınca unutuldu tabi. Patateslerimi de dolapta unuttum hiç bir şey yiyemedim eve gitmeyi bekliyorum
Ya aslında gerçekten çok güzel olabilir yoğurdun içine hurma ve tarçın aynı meyveli yoğurt gibi. Ben azimliyim bu hafta yapıcam 5te 5i ve haftasonu bir gün ödül vericem kendime sonra yine devam.Hafta sonuda yine hurma yogurt diyeti yapcam ..3 ögün 1 kaze yogurt ve 7 hurma...hem cok nefis. Oluyo hem doyurucu...ve saglikli.....yogurdun icine hurmalari dograyip üzerine tarcinda serpilirse..mhhh ..yemede yaninda yat..
Böylece 5 te 5 diyetinden donra iştahimi kontrol altinda tutuyorum tatli isteģmi gideriyo iştahimi kapatiyo.....bu diyetin yanisirada cok su ve yeşil cay icmeyi unutmayalim...
Yok zaten şu saate kadar bir şey yiyecek zamanım olmadı bir saat daha dayanırsam sıkıntı kalmaz suyumu kahvemi içiyorum. Bir saat sonra evdeyim.Canım akşama kadar aç bırakma kendini hafif birşeyler ye sıkıntı olmazakşam patateslerini yersin yada direk yarın başla eğer içine sinmiyorsa
Yok zaten şu saate kadar bir şey yiyecek zamanım olmadı bir saat daha dayanırsam sıkıntı kalmaz suyumu kahvemi içiyorum. Bir saat sonra evdeyim.
bugün işyerindeki arkadaşlarım "missERE sen kilo mu verdin" dediler, "şişşştt bu 8.takımın gücü aramızda kalsın" dedim
çok mutlu oldum size de yazayım hemen dedim size koştum
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Gezenti kaptanınız geldiiiiiiiiiii
İnan çok sevindim senin adına da İnanılmaz güzel bir duygu dimi Birde bir kaç ay sonrasını düşün
İnşallah çok çok daha zarif hallerini görünce daha çok kıskanacaklarkızzzzzzzz bol bol nas felak oku aklına gelince ben çok inanırım Nazar deveyi bile çatlatır demiyorlar boşuna ben çok muzdarip oluyordum aklıma geldikçe okuyorum valla
Aslinda öyle ama ben bu hafta biraz değiştirdim..sonucta bakliyatda protein ...
Hatta yumurta gününde süt ürünleride tüketiyorum ben..yogurt peynir kefir süt gibi...
Bana abla diyebilirsin canim..ben kompleks yapmam öyle şeyleri..bu arada benim yaşim 42...23 yaşinda kizim var..daha önce dukan yaptığım için bu tip beslenmeye alışkınım, eşimi gaza getireyim de beraber yapalım şu5te5 i, bu diyetin sayfasına baya yazmışlar birkaç sayfa okudum ama hepsini okumak imkansız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?