Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benim menunm

Sabah güne az sekerli kahveyle basladim hee zamanki gibi. Kahvaltim benim Sabit 1 kibrit k. Peynir, 2 dilim ekmek, 6 zeytin,yumurta, domates. Salatalik. Bir de vazgecilmezim 2 az sekerli cay
Ara öğün ;yarim elmali yogurt (4 yemek kaşığı)
Öğlen;50 gr hamsi salata ve 1 dildi ekmek
Ara ogun;türk kahvesi
Aksam;4 y.k mememen 4 y.k yogurt 1 dilim ekmek
1 az sekerli cay toplamda 1100 kalori
15 bardak su
Yarim saat yuruyus

Yine menün harika...inşallah ķarşiligini güzel bir eksi olarak görürsün cuma günü

Merhaba hanımlar yoğun bir günün ardından sonunda fırsat bulabildim

Bugün programım

5:30
Bir bardak greyfurt suyu
Yarım saat yoga

7:30
2 adet salatalık, yağsız beyaz peynir, 2 yumurta beyazı

10:00
Yeşil çay

12:00
Bir porsiyon ıspanak bir kase yoğurt

15:00
Sade Türk kahvesi

18:00
Bir kase tarhana çorbası, bir elma

20:00
Bir fincan siyah çay

22:00
45 dk yoga

Bugün güncel kilom 66.400 gram

Cuma günü 65.500 ü görmeyi hedefliyorum. Ama bugün bir küçük tatlı krizi yaşadım arkası gelir gibi

Seninde menün yine süoer..ben dün yoğurdun içine kuru hurma dogradim üzerine tarcin serptim cok nefis birsey oldu...tatli krizine iyi geleceğinden eminim tavsiye ederim..

Seninde menün yine süoer..ben dün yoğurdun içine kuru hurma dogradim üzerine tarcin serptim cok nefis birsey oldu...tatli krizine iyi geleceğinden eminim tavsiye ederim..
Yarın hurma getirtip deneyeyim tatlıya aşırı düşkün biri olarak baya zorlanıyorum ama şekeri hayatımdan tamamen çıkarmayı planlıyorum safi zarar yaşlanmamam lazım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür erkenden uyandım hatta keyif kahvemi bile içtim
Dün yeterince su içmediğimi düşünüyorum o yüzden bugün özellikle suya çok daha dikkat edeceğim

Kızımın havuz faslı var bugün öncesinde de Anneme uğrayacağım Kızkardeşim gelecekmiş şimdi zaten direk o gelir gelmez Annem arar kardeşin geldi ille gel diye Hatun işim var bahanesini de kabul etmiyor aman ne işin var diye kestirip atar her defasında Neyse nasılsa yoğunluğum var 1 saatçikte onlara ayıracağım nasılsa cepten de girebiliyorum artık paket yenilendiğine göre

Kaçamaksız devam edeceğim tabiki

Kızlarında dediği gibi karbonhidrat biraz bol olmuş ama inşallah dediğin gibi cumaya kadar o çok az fazlasını da verecek ve tekrar listeye dahil olacaksın canım Ben sana güveniyorum

Kizin 2. Sinif galiba benim oglanin sinifi da gecen hafta gecti carpmalara

Aynen canım 2.ci sınıfta Allahtan seviyor ders yapmayı da sıkıntı çıkarmadı çok bunlar falan diye biraz benle biraz babasıyla bitirdi hemen ödevlerini

Oooo menü gayet güzel bu arada hem öylen hemde akşam karbonhidrat ( pilav / bulgur ) olmazsa eminim çok çok daha güzel eksiler görürsün
Yürüyüşünde var valla cuma senden de güzel bir rakam geleceğine eminim

Menü süper Banu abla cuma günü ödem fln kalmaz artık

Bakalım canım şu idrar yollarındaki enfeksiyon için ilaç kullanıyorum o engel olmazsa az da olsa eksi görürüm inşallah
Ablam maşallah benim bi yesil elma kacamagim var

Kız Yeşil elmaya Kaçamak denirmi günah Ne güzel keşke her kaçamağımız böyle olsa

Ayyyy cidden mi Valla çok süper olur canım okadar yoğunlukta bir türlü fırsat bulupta fizik tedaviye gidemedim en son gittiğimde de sadece hotpack ve titreşim verdiler hiç hareket göstermediler
Eşimde de var ve arada ikimizin de aynı anda tutuyor yamık yamık oturuyoruz karşılıklı
Valla ne sevaba girersin

Ne çok yazmışsınız öyle maşallah.
Başka sayfadamiyim diye düşündüm bir an.
Güzel güzel hadi devam bakalım.

Herkes iyidir inşallah. Çok dikkatli okuyamadim önemli bir durum varsa söylersiniz zaten.

Gözüme çarpan moni hayırlı olsun tatlım yeni takımın ve kaptanligjn

Yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..

Kızı okula gönderdim şimdide kahvaltımı hazırladım aç karnımı doyurayım
Bir yandan da mutfağı toparladım bir şey kalmasın diye iyi oldu

Salınuda kahvaltıdan sonra toparlarım sağ olsunlar yine baba kız etrafa üstlerinden çıkanları attılar büyük kızında çizim kağıtları ortada

Gününüz aydın olsun..

Sanada Günaydın canım

Kızlar bugün çok mutluyum tartıldım ve 78.5im şu anda umarım cumaya daha da inerim.

Ohhhh yandan yandan
Maşallah canım aynen devam

Sorma maşallahımız var bu ara
İnşallah bizlerde senin gibi mezun olup fıstık gibi oluruz

Özletme bu arada kendini bukadar

Çok sevindim.
Neden izne ayrıldın ki..

SOrma yoğunum dedi Kaptanım izne ayrılayım dedi bende ona uydum bileydim hiç ayırmazdım ama bu hafta döner inşallah aramıza

Kuzum kahvaltın pek leziz görünüyordu afiyet olsun...

Ya kafama bişey takılınca modum acaip düşüyor elimde değil.
Kızıma alakali hastane işleri vardı. Meme ağrısı çok fazla idi son bir aydır. Onun testleri falan ugrastik hep. Prolaktin hormonu yüksek çıktı ama ilaç önermiyorum şimdilik dedi Dr. Fazla yan etkisi var ve bu durum derslerini etkiler dedi. Belirli zamanlarda takip edelim kan testiyle dedi. Çok agridiginda ağrı kesici kullanacak artık. Bu aşamada başka birşey yapılmayacak. Inşallah düzelir çok üzülüyor ve tedirgin oluyorum çünkü.

Inşallah hepiniz mezun olursunuz banucum. Çok yürekten diliyorum emin olun..

Yenacım selam canım, çok teşekkür ederim
kuzucuğuna çok geçmiş olsun bir an önce ağrılarından kurtulsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…