Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah canım
Yüreğini ferah tut daha çok genç belkide stresden de olabilir
Benim kızın malum tüylenmeyle alakalı sıkıntısı var ve bizede bir şey vermedi doktor gerçi sonuçlarıda normal görünüyor ama bir keresinde doktor hormonlu ilaç verirsek daha çok sıkıntı yaşar o yüzden sadece sağlığı için kilo vermesini önerebilirim demişti Yani hormonlu ilaçları çoğu durumda pek kullanmıyorlar

Benimde ara ara göğsüm çok ağrır ve bir kaç kere doktora gittiğimde muayene edip doktor süt bezlerin çalıştığını ( vücut ara ara regl dönemi başladığı andan itibaren yaparmış onu ) hatta sen diyince jeton düştü bekarkende bir kaç kere öyle bir huylanmıştım acaba bir şey mi var diye ama şükür geçici birşeymiş tabi yinede ihmale gelmez sende ne güzel hemen gerekeni yapmışsın ve inşallah yakında kızında bu ağrılardan kurtulur

günaydın, güzel bir gün diliyorum

Seninde günün aydın olsun Yüreği güzel Arkadaşım

Kar yağıyor cok mutluyum

Senin yazdığını görünce aaaa serenalar İstanbulda değilmiydi yaa dedim ve cama koştum hakikaten çok güzel yağıyor yaaaa
İnşallah her yer çok güzel kar dolar da ailecek karda yürüyüş yaparız Geçen eşim diyordu hatırlıyormusun hastaneden çıktığımız sene kontrole giderken ne güzel yağmıştı da birlikte karlar içinde el ele yürümüştük keşke yağsada bu kez ailecek çıksak diye

Ay 10. takımda temizlikler yapılmış her yer mis gibi olmuş kıskandım
Bir ayaklarınızı kaldırın da bende şuraları bir silip süpüreyim de enerjimiz yükselsin mis gibi olunca her yer

Ohhh mis gibi domestos koktu her yer en sevdiğim
Evdekini de bitirdim çıktığımda alayım bari bazen eşim diyor len içiyormusun bu domestosu diye

Neyse kızlar şimdilik bana müsaade
Cepten ara ara girip bakarım tabiki

Hazırlanıp Anneme gideyim sonrada kızı alıp havuza geçerim büyük kız şimdi yine cizim için laptobu elimden alıyor

Allaha emanet olun

Yenacım selam canım, çok teşekkür ederim
kuzucuğuna çok geçmiş olsun bir an önce ağrılarından kurtulsun inşallah

Amin canım inşallah. .

Kar yağıyor cok mutluyum

Ne güzel. . Kara hasretiz biz..

OhhhOhhh eline sağlık kuzum.

Son düzenleme:
Hoşbulduk cnm

Çok çok geçmiş olsun çabucak atlatır belki de içini ferah tut

Çok tatlısın sağolasın güzel dileklerin için. Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Bu patatesi iyi yapiyorsunuz valla benim midem mahvoluyo sadece patates yedigim zaman ama sana bravo gayet iyi gitmissin bugun
Ben sumak ve nar ekşisi kullandım. Daha rahat tukettim
Maşallahi var takimin
Canım bitkisel çözüm baksan birde
Kız bizede gel. Maşallah enerjik hatun

Kacamaksiz hafìf saglikli beslenmeli bir gün diliyorum hepinize arkadaşlar..hayirli mutlu sabahlar..

Bugün sebze günüm...kahvaltiya havuc salatasi yiyorum...umarim kacamaksiz kapatirim bugün günümü

Taşındık canım koli yaptım kaç gün. Bir de aynı sıra da bebekler falan kafayı yiyordum. O yüzden. Şimdi annemdeyim. İki ay kadar. Sonra Berline taşınacağız kısmetse.

Doğru taşınma işleriniz vardı. Kolay gelsin..
Neden 2 ay sonra .?

Çok çok geçmiş olsun çabucak atlatır belki de içini ferah tut

Sağolasın kuzum..
Sen ne zaman gidiyorsun Afrika'ya. ?

Çok tatlısın sağolasın güzel dileklerin için. Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Teşekkürler. .

Mthn83 bitkisel kürleri arastiricam ben de aklım da..
Varmı senin bildiğin. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…