- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Kuzum kahvaltın pek leziz görünüyordu afiyet olsun...
Ya kafama bişey takılınca modum acaip düşüyor elimde değil.
Kızıma alakali hastane işleri vardı. Meme ağrısı çok fazla idi son bir aydır. Onun testleri falan ugrastik hep. Prolaktin hormonu yüksek çıktı ama ilaç önermiyorum şimdilik dedi Dr. Fazla yan etkisi var ve bu durum derslerini etkiler dedi. Belirli zamanlarda takip edelim kan testiyle dedi. Çok agridiginda ağrı kesici kullanacak artık. Bu aşamada başka birşey yapılmayacak. Inşallah düzelir çok üzülüyor ve tedirgin oluyorum çünkü.
Inşallah hepiniz mezun olursunuz banucum. Çok yürekten diliyorum emin olun..
günaydın, güzel bir gün diliyorum
Kar yağıyor cok mutluyum
Yenacım selam canım, çok teşekkür ederim
kuzucuğuna çok geçmiş olsun bir an önce ağrılarından kurtulsun inşallah
Kar yağıyor cok mutluyum
Ay 10. takımda temizlikler yapılmış her yer mis gibi olmuş kıskandım
Bir ayaklarınızı kaldırın da bende şuraları bir silip süpüreyimde enerjimiz yükselsin mis gibi olunca her yer
Ohhh mis gibi domestos koktu her yeren sevdiğim
Evdekini de bitirdim çıktığımda alayım baribazen eşim diyor len içiyormusun bu domestosu diye
Hoşbulduk cnmNe çok yazmışsınız öyle maşallah.
Başka sayfadamiyim diye düşündüm bir an.
Güzel güzel hadi devam bakalım.
Herkes iyidir inşallah. Çok dikkatli okuyamadim önemli bir durum varsa söylersiniz zaten.
Gözüme çarpanmoni hayırlı olsun tatlım yeni takımın ve kaptanligjn
Yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..
Günaydınlar cnmgünaydınlarrr
Taşındık canım koli yaptım kaç gün. Bir de aynı sıra da bebekler falan kafayı yiyordum. O yüzden. Şimdi annemdeyim. İki ay kadar. Sonra Berline taşınacağız kısmetse.Çok sevindim.
Neden izne ayrıldın ki..
Çok çok geçmiş olsun çabucak atlatır belki de içini ferah tutKuzum kahvaltın pek leziz görünüyordu afiyet olsun...
Kızıma alakali hastane işleri vardı. Meme ağrısı çok fazla idi son bir aydır. Onun testleri falan ugrastik hep. Prolaktin hormonu yüksek çıktı ama ilaç önermiyorum şimdilik dedi Dr. Fazla yan etkisi var ve bu durum derslerini etkiler dedi. Belirli zamanlarda takip edelim kan testiyle dedi. Çok agridiginda ağrı kesici kullanacak artık. Bu aşamada başka birşey yapılmayacak. Inşallah düzelir çok üzülüyor ve tedirgin oluyorum çünkü.
Çok tatlısın sağolasın güzel dileklerin için. Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.Kuzum kahvaltın pek leziz görünüyordu afiyet olsun...
ba-yıl-dımmm nazar değmesin çok çok güzel bence akşam yemek yok ama acıkırsan falan ayran iç :)
Yok akşam yemeyince hem vücudum dinleniyor, hem hafif uyuyorum hem de sabah daha hafif çıkıyorum tartıdaSadece limonlu ihlamur mu cok az diil mi
Ben sumak ve nar ekşisi kullandım. Daha rahat tukettimBu patatesi iyi yapiyorsunuz valla benim midem mahvoluyo sadece patates yedigim zaman ama sana bravo gayet iyi gitmissin bugun
Maşallahi var takiminNe çok yazmışsınız öyle maşallah.
Başka sayfadamiyim diye düşündüm bir an.
Güzel güzel hadi devam bakalım.
Herkes iyidir inşallah. Çok dikkatli okuyamadim önemli bir durum varsa söylersiniz zaten.
Gözüme çarpanmoni hayırlı olsun tatlım yeni takımın ve kaptanligjn
Yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..
Canım bitkisel çözüm baksan birdeKuzum kahvaltın pek leziz görünüyordu afiyet olsun...
Kız bizede gel. Maşallah enerjik hatunAy 10. takımda temizlikler yapılmış her yer mis gibi olmuş kıskandım
Bir ayaklarınızı kaldırın da bende şuraları bir silip süpüreyimde enerjimiz yükselsin mis gibi olunca her yer
Ohhh mis gibi domestos koktu her yeren sevdiğim
Evdekini de bitirdim çıktığımda alayım baribazen eşim diyor len içiyormusun bu domestosu diye
Taşındık canım koli yaptım kaç gün. Bir de aynı sıra da bebekler falan kafayı yiyordum. O yüzden. Şimdi annemdeyim. İki ay kadar. Sonra Berline taşınacağız kısmetse.
Çok çok geçmiş olsun çabucak atlatır belki de içini ferah tut
Çok tatlısın sağolasın güzel dileklerin için. Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?