banum kaderin cilvesini gördün mü bugün kaçamak yaptırtmadı bize , doğum gününü kutlayamadıkÖğle yemeğimi de yedimElhamdülillah doydum
Akşam toplu halde yazarım artık yediklerimi
Afiyet olsun kaptancim..grubumuzda kutladim dogum gününü ama bu Ay cicekleri senin icin..almanca adiyla Sonnenblumen..yani tercüme anlamiyla Güneş çiceği...bende insanlara güzel positif enerji veren insanlari güneşe benzetirim..kara bulutlarin arasindan güneş dogarya bazi insanlarda aynen öyle ..sende o insanlardan birtanesisin....iyiki varsin iyiki dogdun canim..Öğle yemeğimi de yedimElhamdülillah doydum
Sanada afiyet olsun canim..bende sabah tavuk göğsü sote yaptim bol baharatli ..cok nefifs oldu..yaninada 1 avuç kadar badem yedim...bende seviyorum et gününü...bu 5 te 5 te bazi günler zor olabilir ama kolaylaştirmak ve renklendirmek bizim elimizde...tatsiz tuzsuz kendimizi lezetsiz şeyleri yemeye niye zorlayalimki ...dimi ama..gerek yok kendimizi kasmaya eziyet etmeye ...tavuk sote biterse aksamda ton baliklan birşey yaparim..ama sade haliyle yemem..Kızlar bende öğlen yemeğimi yedim yarım saat sonra dışarı cikicam eksikler için markete gideceğim
banum kaderin cilvesini gördün mü bugün kaçamak yaptırtmadı bize , doğum gününü kutlayamadık
cuma günü tartı sonrasına kaldı
aramızda
Afiyet olsun kaptancim..grubumuzda kutladim dogum gününü ama bu Ay cicekleri senin icin..almanca adiyla Sonnenblumen..yani tercüme anlamiyla Güneş çiceği...bende insanlara güzel positif enerji veren insanlari güneşe benzetirim..kara bulutlarin arasindan güneş dogarya bazi insanlarda aynen öyle ..sende o insanlardan birtanesisin....iyiki varsin iyiki dogdun canim...Eki Görüntüle 2117096
pasta var mı bakıcaz bakalım
Kızlar bende öğlen yemeğimi yedim yarım saat sonra dışarı cikicam eksikler için markete gideceğim
İyi günler kızlar
Kaptanım mutlu nice yılların olsun inşallah :))
Ben de öğle yemeğini yedim bugün güzel gidiyor akşamı da hafif geçiricem inşallah :) dünkü salata arpa şehriyeli olduğu için karbonhidrattı sonuçta artı yapıyo o da gidip evde bi bi saat yürüsem çok iyi gelcek ama erken çıkabilmem lazım okuldan onun için .inşallah çıkabilirim
Aynen canım afiyet olsun bende sebze yemeği yaptim ekmeksiz yedim yoğurtla Bir kilo gitse bile çok mutlu olurumSanada afiyet olsun canim..bende sabah tavuk göğsü sote yaptim bol baharatli ..cok nefifs oldu..yaninada 1 avuç kadar badem yedim...bende seviyorum et gününü...bu 5 te 5 te bazi günler zor olabilir ama kolaylaştirmak ve renklendirmek bizim elimizde...tatsiz tuzsuz kendimizi lezetsiz şeyleri yemeye niye zorlayalimki ...dimi ama..gerek yok kendimizi kasmaya eziyet etmeye ...tavuk sote biterse aksamda ton baliklan birşey yaparim..ama sade haliyle yemem..onu süslerim püslerim güzelleştiririm ondan sonra yerim..oh misss
Aynen canım afiyet olsun bende sebze yemeği yaptim ekmeksiz yedim yoğurtla Bir kilo gitse bile çok mutlu olurum)
Kizimi uyuyunca kahve keyfi yaparim
Sonra spor tabiki
birşeyler yemedikçe çaya sardım, işyerindeki çaycı arkadaş şok
meğersem ne kadar çok lüzumsuz şey yiyormuşum
tüm maaşı çaya yatırmasak bari
Canim hic moralini bozma ..kaldigin yerden yarin devam edersin...merhaba kızlar bugün okulda misafirlerimiz vardı ilçeden gelen öğrenciler falan koca kalabalığa deney yaptım sanırım biraz da ünlü oldumyerel haber ajansından kameralar çekerken bir yandan terleyerek deneyleri yaptım. Bi ara basın toplantısı vardı çay kahve dolduruyordum müdürlere vs. gün nasıl geçti anlamadım koşuşturmacadan.
Bugün diyetimi bozdum malesef biraz önce çorba söylemiş ekiptekiler, misafirler gidince açlıktan ölmüş gibi mercimek çorbası içtim yanında bir dilim pide ekmek ilesebze günü yalan oldu yani akşama bir şey yemeyerek telafi edicem bu durumu zaten geç yedim öğle yemeğini de kilo verememekten iyice korkar oldum hiç bir diyeti tam uygulayamıyorum mutlaka kaçamak oluyor sonra da hevesim kırılıyor
Kacamak ta yapsan ne olursa olsun tekrar kaldigin yerden devam et canim sakin birakma kimse kusursuz degil onemli.olan o kacamaktan pisman olup aynen devam edebilmekmerhaba kızlar bugün okulda misafirlerimiz vardı ilçeden gelen öğrenciler falan koca kalabalığa deney yaptım sanırım biraz da ünlü oldumyerel haber ajansından kameralar çekerken bir yandan terleyerek deneyleri yaptım. Bi ara basın toplantısı vardı çay kahve dolduruyordum müdürlere vs. gün nasıl geçti anlamadım koşuşturmacadan.
Bugün diyetimi bozdum malesef biraz önce çorba söylemiş ekiptekiler, misafirler gidince açlıktan ölmüş gibi mercimek çorbası içtim yanında bir dilim pide ekmek ilesebze günü yalan oldu yani akşama bir şey yemeyerek telafi edicem bu durumu zaten geç yedim öğle yemeğini de kilo verememekten iyice korkar oldum hiç bir diyeti tam uygulayamıyorum mutlaka kaçamak oluyor sonra da hevesim kırılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?