Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Öğle yemeğimi de yedim Elhamdülillah doydum

Akşam toplu halde yazarım artık yediklerimi
Afiyet olsun kaptancim..grubumuzda kutladim dogum gününü ama bu Ay cicekleri senin icin..almanca adiyla Sonnenblumen..yani tercüme anlamiyla Güneş çiceği...bende insanlara güzel positif enerji veren insanlari güneşe benzetirim..kara bulutlarin arasindan güneş dogarya bazi insanlarda aynen öyle ..sende o insanlardan birtanesisin....iyiki varsin iyiki dogdun canim...

Kızlar bende öğlen yemeğimi yedim yarım saat sonra dışarı cikicam eksikler için markete gideceğim
Sanada afiyet olsun canim..bende sabah tavuk göğsü sote yaptim bol baharatli ..cok nefifs oldu..yaninada 1 avuç kadar badem yedim...bende seviyorum et gününü...bu 5 te 5 te bazi günler zor olabilir ama kolaylaştirmak ve renklendirmek bizim elimizde...tatsiz tuzsuz kendimizi lezetsiz şeyleri yemeye niye zorlayalimki ...dimi ama..gerek yok kendimizi kasmaya eziyet etmeye ...tavuk sote biterse aksamda ton baliklan birşey yaparim..ama sade haliyle yemem..onu süslerim püslerim güzelleştiririm ondan sonra yerim..oh misss

Ben de öğle yemeğini yedim bugün güzel gidiyor akşamı da hafif geçiricem inşallah :) dünkü salata arpa şehriyeli olduğu için karbonhidrattı sonuçta artı yapıyo o da gidip evde bi bi saat yürüsem çok iyi gelcek ama erken çıkabilmem lazım okuldan onun için .inşallah çıkabilirim

banum kaderin cilvesini gördün mü bugün kaçamak yaptırtmadı bize , doğum gününü kutlayamadık
cuma günü tartı sonrasına kaldı
aramızda

Sorma iyi mi kötü mü bilemedim gerçi iyi oldu cuma belki 200 gr da olsa eksi çıkarız
Heee cuma minik bir mola olabilir bak Dileğin dediği gibi 1 dilim pastayı bölüşürüz olmadı

Ayyyyy Canım yaaa ağlatacaksın beni bak
İyiki sizler varsınız ve iyiki burada da olsa yollarımız kesişmiş
Gerçek hayatta can dediğim insanlardan bile sizlerden gördüğüm samimiyeti ve yakınlığı görmedim ve hep diyorum hiç bir şey sebebsiz değildir benim güzel enerjim sizlerin güzel yüreğinden aldığım enerjinin yansıması yüreği güzel arkadaşım

Bİrlikte nice senelerimiz olur inşallahhhhhhhh
pasta var mı bakıcaz bakalım

Valla benim niyetim yok eşiminde alacağını sanmıyorum benden fırça yer diye korkar hem fırça atarım hemde sonra yer bir daha fırça atarım valla hep senin yüzünden bak bu hafta da gitmezse sebebi sensin diye

Kızlar bende öğlen yemeğimi yedim yarım saat sonra dışarı cikicam eksikler için markete gideceğim

Afiyet olsun canım yürüyüş de aradan çıkmış olacak ne güzel

İyi günler kızlar
Kaptanım mutlu nice yılların olsun inşallah :))

Sağ olasın canım hep birlikte inşallahhhhhhhh

Eminim halledersin canım sen cumaya güzel rakamlar göreceğime inanıyorum senden

Aynen canım afiyet olsun bende sebze yemeği yaptim ekmeksiz yedim yoğurtla Bir kilo gitse bile çok mutlu olurum )

Aynen canım afiyet olsun bende sebze yemeği yaptim ekmeksiz yedim yoğurtla Bir kilo gitse bile çok mutlu olurum )

Eminim çok güzel rakamlar göreceksin bu cuma

Kizimi uyuyunca kahve keyfi yaparim

Sonra spor tabiki

Bende birazdan kendime şekersiz keyif kahvemi yaparım
Küçük kuzu alt komşuya kızıyla oynamaya indi bende o arada şöyle güzel bir duş alıp keyif yaparım

birşeyler yemedikçe çaya sardım, işyerindeki çaycı arkadaş şok
meğersem ne kadar çok lüzumsuz şey yiyormuşum

tüm maaşı çaya yatırmasak bari

Bol bol su iç canım birde normal çay yerine arada da yeşil çay iç yağ yakımına bire bir
Bol eksilerin olur inşallah

merhaba kızlar bugün okulda misafirlerimiz vardı ilçeden gelen öğrenciler falan koca kalabalığa deney yaptım sanırım biraz da ünlü oldum yerel haber ajansından kameralar çekerken bir yandan terleyerek deneyleri yaptım. Bi ara basın toplantısı vardı çay kahve dolduruyordum müdürlere vs. gün nasıl geçti anlamadım koşuşturmacadan.
Bugün diyetimi bozdum malesef biraz önce çorba söylemiş ekiptekiler, misafirler gidince açlıktan ölmüş gibi mercimek çorbası içtim yanında bir dilim pide ekmek ile sebze günü yalan oldu yani akşama bir şey yemeyerek telafi edicem bu durumu zaten geç yedim öğle yemeğini de kilo verememekten iyice korkar oldum hiç bir diyeti tam uygulayamıyorum mutlaka kaçamak oluyor sonra da hevesim kırılıyor

Selam kizlar bugun kahvaltida 15 zeytin 40gr kadar suzme peynir bir de bebisimden kalan yumurta beyazi yedim 2 dilim cok tahilli ekmekle
Ogle yemeginde de 2 izmir kofte 1 patates 6 kasik bulgur pilavi ve salata yedim
Simdi spor yapicam
Aksam 200ml sutle, tarcin, muz ve musliyi blendardan gecirip icicem bugunu de boyle kapatcam insallah
Ve simdi yani 16:00 gibi yesil cayimi ictim jillian sporumu yapicam

Canim hic moralini bozma ..kaldigin yerden yarin devam edersin...hergünümüz bir olmuyor birde çalişiyorsun sen ..cuma günü eminim sende güzel eksi görürsün..bence kendine eziyet etme hiç birşeyde yememezlik yapma...1 kaze yogurt yiyebilirsin bu akşam. Protein günü olmuş olur bugün böylelikle...

Mrb arkadaşlar
Sabah 10:00
Süt misafirliğe gidicem bişey yemedim
Öğlen saat 2 :00
Kahve ve yanında küçük 1 parça çikolata

Cay 3 bardak içtim az şekerli
3 dilim kol böreği büyüklüğü işaret parmağım kadar
1 dilim havuçlu kek cevizli
Yarım ay kurabiyesi
Şehriye salatası 1 kase
Yarım yemek kaşığı yoğurtlu havuç salatası
Yarım dilim kadayıflı muhallebi
4:00 bitti
5:00 kayısı cayı akşamı kapattım
İşallah böyle olucak akşam :)
Bu gün bu kadarla kurtuldum.

Slm kızlar
Bugünkü menümü paylaşayım.
7de küçük bir latte
9da ıspanaklı yumurta ve 5 siyah zeytin
12de 1 muz bir parça çikolata
1de 1 kase mercimek çorbası ve limonlu ıhlamur
5te bir porsiyon kuru fasulye, yeşil salata
Birazdan bir fincan limonlu ıhlamur

Kacamak ta yapsan ne olursa olsun tekrar kaldigin yerden devam et canim sakin birakma kimse kusursuz degil onemli.olan o kacamaktan pisman olup aynen devam edebilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…