Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sağolun kızlar moralim bozulsa da çorba yediğim için biraz daha iyi hissediyorum. Şu an koltukta uzandım bacaklarım öyle ağrıyor ki iyi yorulmuşum bugün. Belki tükettim bile o kaloriyi. Yarın protein gününden devam edeceğim.
Bugün sebze günüydü güya ben öğlen bozmadan önce:)
Sabah brokoli salatası bir kase kadar,
Saat 10.00 gibi bir salatalık,
16.00’da bir kase mercimek çorbası, bir dilim pide ekmek,
Bugün içtiğim çay kahve ve sigarayı sayamadım. Ama şeker yok içlerinde.
Birazdan bir duş alıp en geç 9.30 10 gibi uyumayı planlıyorum. Şimdiden iyi geceler sizlere

İyi aksamlak kızlar
Benim bugub sebze gunumdu ama arada başka şeyler de yedim

Sabah iki dilim ekmek yağsız tost

Ara beş badem

Öğlen sebze yemeği üç kaşık yoğurt

Ara turk kahvesi

Bisaat sonra yeşil çay beş ceviz

Akşam kapanış 19:00 pırasa yemeği

Çok acikirsam bi yeşil elma yerim dokuzda
Spor 30dk

Bugünkü menüm...

Kahvalti....
1 porsiyon bol baharali tavuk gögsü sote
1 avuç kadar çiģ badem

Ara...1 büyük fincan sütlü kahve

Öylen...
1 porsiyon tavuk göğsü sote
1 balik burger

Akşam...
1 küçük kaze karişik salata
1 küçük käze yoģurt
3 hurma.

Toplam kalori..... 780..

Bugün et günümdü 5 te 5 de...cok iyi grcti hic sorun yaşamadim...akşam canim yine tatli cekti..o yüzden yoğurt icine yine hurma dogradim üzerine tarçin serptim cok cok iyi geldi 1 dilim yaş pasta yemiş gibi oldum..

Acik ve net herşeyi bir kenara bırak doğum gunun kutlu olsun

Menumu de paylasayim hemen.
Sabah : 2tane tb lavas
Beyaz peynir
Yesilcay
Oglen: 4yk bulgur pilavi
Ara: arkadasim gelmisti 1tane 2si 1arada
1dilim kek
1tane minik tuzlu kurabiye
1parca bitter cikolata
Aksam: 3yk yagsiz makarna
3yk yogurt
1tane haslanmis derisiz tavuk but
Mor lahana salatasi
3.5 litre su ictim herhalde bugun
30dk temoolu yuruyus
Biraz karbonhidrat agirlikli oldu ama yarin daha hafif giderek telafi edicem
Ne olursa olsun birakmicam insallah....

Menu bildirimi menu bildirimi

Sabah 10.30; bir kutu sut

Oglen 12.30: bir kase ezogelin corba, avuc ici kadar kofte, havuc ve mor lahana salatasi

Ara 13.00: bir bardak nescafe

Aksam 17.00: bir parca kiymali patates oturmasi, yarimdan daha az peynirli gozleme (4parmak kadar)

Aksam cayinin yaninda catal ucuyla irmik tatlisi

Bugun nasilim acaba

Bence çok iyi böyle devam edersen fit olursun cnm . Bende senin gibi sabah kahvaltısı sadece süt içiyorum . Sanki tok tutuyor :)

İrmik tatlısı mı ben de helvasına bayılırım kaç zamandır canım çekiyor. Ama sonra kilom aklıma geliyor
Menün bugün daha iyi

iyi akşamlar herkesee sporumu yapıp duşumu alıp geldimm .erken çıkamadğım için istediğim kadar yapamadım ama hiç yoktan iyidir
menüm

sabah : 1 kase yayla çorbası

öğlen : 1 tabak nohut
1 kase yoğurt
ara : yaşil çay

akşam : evde ziyafet vardı ben tavuk sote yedim asıl yarım tabak kadar yanında 2 sarma , 2 çatal pasta , 2-3 çatal patates salatası yedim . diğer şeylerden de tadımlık aldım yani

toplam kalori 1500 ün altındadır.

spor : 20 dk cardio + gün boyu 10.000 adım

artık yapcak spor bulamıyorum aynı şeyi yaptıkça sıkılıyor insan o yüzden leslie ye ara verdim ama diğerleri de onun kadar yormuyo sanki ,çoğu zaman spor beğenemeyip kapatıyorum bilgisayarı . eğlenceli bir şey bulmam lazım

yine güzel bir menü :)

güzel bir gün sporsuz geçirmemen çok iyi olmuş

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Bugün ki beslenme akşama kadar gayet güzel giderken eşim hiç beklemediğim halde eve gelirken pasta almış
Geçen sene alamamıştı ( malum ay sonu doğmuşum ) benim aslında o zamanda hiç umurum olmadı aman sağlığımız yerinde ya önemli değil dediğim halde adamcağızın içine oturmuş bu sene almış
Eeee dedim benim diyet ne olacak bir kerecikten bir şey olmaz diye verdi çoşkuyu bende dayanamadım yedim

Birazdan yediklerimi de paylaşayım ama önce bir sizin geçmiştekileri bir inceliyeyim

Canım hiç hevesin kırılmasın hepimiz insanız ve arada tabiki bizimde kaçamaklarımız olacaktır İnan diyetisyenimiz bile diyor Ablacığım insanız arada olur önemli olan bir sonraki gün hiç bir şey olmadan sıkı bir şekilde devam etmek
Ben inanıyorum yarın sabah hiç kaçamak yapmamışçasına devam edebileceğiz ikimizde

Süpersin canım cidden harika bir menü

Vayyyy senin menüde gayet güzel bence evet muhallebi var ama çok erken yemişsin o yüzden onu görmüyorum

Biraz önce 100 ip atladım
Sabahta bildiğim sporları yaptım :)

Harikasın

Canım senin menüde harika Cumaya bol eksiler geliyor bence

Banu Hanim dogum gununuz kutlu olsun Rabbim esiniz ve cocuklarinizla saglikli mutlu huzurlu uzuuuuun bir omur nasip etsin

Çooook teşekkür ederim canım

Bence hiç moralini bozma ben abartılı bir şey göremiyorum
Allah rahatlık versin inşallah sabah erkenden güne dinç bir şekilde uyanırsın ve günün çoook güzel geçer
İyi geceler şimdiden

oynakbasi34 banusum nice mutlu yillara tatlim dogum gunun kutlu olsun kuzum bu arada insta da senden takip istedim cunkum bizim kizlardan gordum findik kadar kalmisin opuyorum tatlim

Kabul ettim canım
Kız daha fındıklık kıvamda değilim tabi ama arada öncesi sonrası yapmak banada motivasyon oluyor eşim bile normalde İG pek kullanmaz resmimi görünce süpersin aşkım valla bunda daha da belli oluyor fark dedi

Canım yinede gayet güzel bir menü olmuş tam sebze olmamış olsada Yarın Et günün ne yemeyi düşünüyorsun hani aklında bulunsun dışarda açıkırda bir şey bulamayacak gibi olursan marketten hindi füme alabilir gönül rahatlığı ile yiyebilirsin canım

Kaptanım bugün doğum günün müüüü nice mutlu güzel yıllara sevdiklerinle beraber inşallah

Hep birlikte inşallahhhhhhhhh canım hep birlikte

Kizlar eşimle alişverişe çikiyorum evde eksiklerim var onlari alcam..sonra görüşürüz

Kolay gelsin canım sana Tabi az kaldı telaş vardır şimdi sizde

Acik ve net herşeyi bir kenara bırak doğum gunun kutlu olsun

Valla kasmadım 1 dilimi götürdüm şimdide üzerine şekersiz bir kahve içeyim ki bari şekeri dengelesin

Canım bence çok güzel olmuş menün en azından akşam yediğin makarna çok çok az

Afiyet olsun canım bencede bugün sanki daha iyi bir menü eminim dahada iyi olacaktır

Bi de grubumuzun altinda dominos reklami cikiyor aklimi celmeye mi calisiyor bu dış güçler

Canım gün içinde neyi incelediysen onların reklamı çıkıyor genelde bir keresinde ben iç çamaşırı bakmıştım unuttum sonra akşam buraya girip reklamları görünce lennn kim baktı diye birde çirkefe bağlayacaktım az daha sonra büyük kızım dedi gündüz baktıysan ona göre reklamlar değişiyor diye Google bağlantılıymış sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…