Acik ve net herşeyi bir kenara bırak doğum gunun kutlu olsunAminnnn canım güzel dileklerin hepimiz için geçerli olur inşallahhhhh...Aminnn
Ya iyiki varsınız kızlar yeminle çok mutlu oldum
Çoook teşekkür ederim canım hepbirlikte inşallah
İnşallahhhhh canımSizlerle bir arada olmak yeter yağmurda yağsa hiç fark etmez
kopardın valla yaaa süpermiş hatta Benim ufaklığın adında da bulduk bir hoşuna gitti kendi adınıda duyunca
Bi de grubumuzun altinda dominos reklami cikiyor aklimi celmeye mi calisiyor bu dış güçler
Bence çok iyi böyle devam edersen fit olursun cnm . Bende senin gibi sabah kahvaltısı sadece süt içiyorum . Sanki tok tutuyor :)Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 10.30; bir kutu sut
Oglen 12.30: bir kase ezogelin corba, avuc ici kadar kofte, havuc ve mor lahana salatasi
Ara 13.00: bir bardak nescafe
Aksam 17.00: bir parca kiymali patates oturmasi, yarimdan daha az peynirli gozleme (4parmak kadar)
Aksam cayinin yaninda catal ucuyla irmik tatlisi
Bugun nasilim acaba
İrmik tatlısı mıMenu bildirimi menu bildirimi
Oglen 12.30: bir kase ezogelin corba, avuc ici kadar kofte, havuc ve mor lahana salatasi
Aksam 17.00: bir parca kiymali patates oturmasi, yarimdan daha az peynirli gozleme (4parmak kadar)
Bugun nasilim acaba
yine güzel bir menü :)Menu bildirimi menu bildirimi
Bugun nasilim acaba
güzel bir gün sporsuz geçirmemen çok iyi olmuşSelam kizlar bugun kahvaltida 15 zeytin 40gr kadar suzme peynir bir de bebisimden kalan yumurta beyazi yedim 2 dilim cok tahilli ekmekle
Ogle yemeginde de 2 izmir kofte 1 patates 6 kasik bulgur pilavi ve salata yedim
Simdi spor yapicam
Aksam 200ml sutle, tarcin, muz ve musliyi blendardan gecirip icicem bugunu de boyle kapatcam insallah
Ve simdi yani 16:00 gibi yesil cayimi ictim jillian sporumu yapicam
merhaba kızlar bugün okulda misafirlerimiz vardı ilçeden gelen öğrenciler falan koca kalabalığa deney yaptım sanırım biraz da ünlü oldumyerel haber ajansından kameralar çekerken bir yandan terleyerek deneyleri yaptım. Bi ara basın toplantısı vardı çay kahve dolduruyordum müdürlere vs. gün nasıl geçti anlamadım koşuşturmacadan.
Bugün diyetimi bozdum malesef biraz önce çorba söylemiş ekiptekiler, misafirler gidince açlıktan ölmüş gibi mercimek çorbası içtim yanında bir dilim pide ekmek ilesebze günü yalan oldu yani akşama bir şey yemeyerek telafi edicem bu durumu zaten geç yedim öğle yemeğini de kilo verememekten iyice korkar oldum hiç bir diyeti tam uygulayamıyorum mutlaka kaçamak oluyor sonra da hevesim kırılıyor
Selam kizlar bugun kahvaltida 15 zeytin 40gr kadar suzme peynir bir de bebisimden kalan yumurta beyazi yedim 2 dilim cok tahilli ekmekle
Ogle yemeginde de 2 izmir kofte 1 patates 6 kasik bulgur pilavi ve salata yedim
Simdi spor yapicam
Aksam 200ml sutle, tarcin, muz ve musliyi blendardan gecirip icicem bugunu de boyle kapatcam insallah
Ve simdi yani 16:00 gibi yesil cayimi ictim jillian sporumu yapicam
Mrb arkadaşlar
Sabah 10:00
Süt misafirliğe gidicem bişey yemedim
Öğlen saat 2 :00
Kahve ve yanında küçük 1 parça çikolata
Cay 3 bardak içtim az şekerli
3 dilim kol böreği büyüklüğü işaret parmağım kadar
1 dilim havuçlu kek cevizli
Yarım ay kurabiyesi
Şehriye salatası 1 kase
Yarım yemek kaşığı yoğurtlu havuç salatası
Yarım dilim kadayıflı muhallebi
4:00 bitti
5:00 kayısı cayı akşamı kapattım
İşallah böyle olucak akşam :)
Bu gün bu kadarla kurtuldum.
Biraz önce 100 ip atladım
Sabahta bildiğim sporları yaptım :)
Slm kızlar
Bugünkü menümü paylaşayım.
7de küçük bir latte
9da ıspanaklı yumurta ve 5 siyah zeytin
12de 1 muz bir parça çikolata
1de 1 kase mercimek çorbası ve limonlu ıhlamur
5te bir porsiyon kuru fasulye, yeşil salata
Birazdan bir fincan limonlu ıhlamur
Banu Hanim dogum gununuz kutlu olsun Rabbim esiniz ve cocuklarinizla saglikli mutlu huzurlu uzuuuuun bir omur nasip etsin
Sağolun kızlar moralim bozulsa da çorba yediğim için biraz daha iyi hissediyorum. Şu an koltukta uzandım bacaklarım öyle ağrıyor ki iyi yorulmuşum bugün. Belki tükettim bile o kaloriyi. Yarın protein gününden devam edeceğim.
Bugün sebze günüydü güya ben öğlen bozmadan önce:)
Sabah brokoli salatası bir kase kadar,
Saat 10.00 gibi bir salatalık,
16.00’da bir kase mercimek çorbası, bir dilim pide ekmek,
Bugün içtiğim çay kahve ve sigarayı sayamadım. Ama şeker yok içlerinde.
Birazdan bir duş alıp en geç 9.30 10 gibi uyumayı planlıyorum. Şimdiden iyi geceler sizlere
oynakbasi34 banusum nice mutlu yillara tatlim dogum gunun kutlu olsun kuzum bu arada insta da senden takip istedim cunkum bizim kizlardan gordum findik kadar kalmisin opuyorum tatlim
İyi aksamlak kızlar
Benim bugub sebze gunumdu ama arada başka şeyler de yedim
Sabah iki dilim ekmek yağsız tost
Ara beş badem
Öğlen sebze yemeği üç kaşık yoğurt
Ara turk kahvesi
Bisaat sonra yeşil çay beş ceviz
Akşam kapanış 19:00 pırasa yemeği
Çok acikirsam bi yeşil elma yerim dokuzda
Spor 30dk
Kaptanım bugün doğum günün müüüünice mutlu güzel yıllara sevdiklerinle beraber inşallah
Kizlar eşimle alişverişe çikiyorum evde eksiklerim var onlari alcam..sonra görüşürüz
Acik ve net herşeyi bir kenara bırak doğum gunun kutlu olsun
Menumu de paylasayim hemen.
Sabah : 2tane tb lavas
Beyaz peynir
Yesilcay
Oglen: 4yk bulgur pilavi
Ara: arkadasim gelmisti 1tane 2si 1arada
1dilim kek
1tane minik tuzlu kurabiye
1parca bitter cikolata
Aksam: 3yk yagsiz makarna
3yk yogurt
1tane haslanmis derisiz tavuk but
Mor lahana salatasi
3.5 litre su ictim herhalde bugun
30dk temoolu yuruyus
Biraz karbonhidrat agirlikli oldu ama yarin daha hafif giderek telafi edicem
Ne olursa olsun birakmicam insallah....
Menu bildirimi menu bildirimi
Bugun nasilim acaba
Bi de grubumuzun altinda dominos reklami cikiyor aklimi celmeye mi calisiyor bu dış güçler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?