- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
iyi akşamlar herkesee sporumu yapıp duşumu alıp geldimm .erken çıkamadğım için istediğim kadar yapamadım ama hiç yoktan iyidir
menüm
sabah : 1 kase yayla çorbası
öğlen : 1 tabak nohut
1 kase yoğurt
ara : yaşil çay
akşam : evde ziyafet vardı ben tavuk sote yedim asıl yarım tabak kadar yanında 2 sarma , 2 çatal pasta , 2-3 çatal patates salatası yedim . diğer şeylerden de tadımlık aldım yani
toplam kalori 1500 ün altındadır.
spor : 20 dk cardio + gün boyu 10.000 adım
artık yapcak spor bulamıyorum aynı şeyi yaptıkça sıkılıyor insan o yüzden leslie ye ara verdim ama diğerleri de onun kadar yormuyo sanki ,çoğu zaman spor beğenemeyip kapatıyorum bilgisayarı . eğlenceli bir şey bulmam lazım
iyi akşamlar herkesee sporumu yapıp duşumu alıp geldimm .erken çıkamadğım için istediğim kadar yapamadım ama hiç yoktan iyidir
menüm
sabah : 1 kase yayla çorbası
öğlen : 1 tabak nohut
1 kase yoğurt
ara : yaşil çay
akşam : evde ziyafet vardı ben tavuk sote yedim asıl yarım tabak kadar yanında 2 sarma , 2 çatal pasta , 2-3 çatal patates salatası yedim . diğer şeylerden de tadımlık aldım yani
toplam kalori 1500 ün altındadır.
spor : 20 dk cardio + gün boyu 10.000 adım
artık yapcak spor bulamıyorum aynı şeyi yaptıkça sıkılıyor insan o yüzden leslie ye ara verdim ama diğerleri de onun kadar yormuyo sanki ,çoğu zaman spor beğenemeyip kapatıyorum bilgisayarı . eğlenceli bir şey bulmam lazım
Banu pasta neliydi de hele, sadede gel gayri..
Bugün oğluma diyorum ki seni çok seviyorum o kadar çok ki anlatamam..
Oğlumun cevabı ben de anne seni çok seviyorum o kadar çok ki .. Büyüyünce nükleer saldırılardan koruyan ev yapıcam sana dedi..
Çıklat lıydıçocuklar öyle seviyor diye şetmiş eşim
Oyyy kuzum yaaa Anneciğini her türlü kötülükten korumaya çalıştığını nasıl da ifade etmeye çalışmışkıyamam kuzuya yaaa ne yapsınlar maşallah haberler haber değil felaket tellalığına döndü ne yapsınlar
Ohh iyi olmuş.. Afiyet olsun ağzınızın tadı hiç bozulmasın...
Ay dimi yaaa ben de ona şaşırdım. 10 yaşın da bir çocuğun bu tür önlemler almayı düşünmesi ne kötü ..
İnşallah daha refah bir ortamda yaşarlar bir şekil de...
Hadi ben de yazayım :)
Sabah,
1 yumurta
zeytin
çeyrek havuç
Maydanoz
1 cherry domates
Ara,
Epey karışık kuru yemiş :)
( ceviz,fındık,badem,dut kurusu,pestil )
Akşam,
Kıymalı kabak
Yoğurt
60 dk. aerobik+plates
Merhabalar. Ben de uygunsa gruba katılmak istiyorum.
Slm bir yerleri kurcalarken sizi buldum...nasil yapiyoruz ...
Günaydın kızlar
Yeni bir ay yeni güzellikler dilerim.
Kolay gelsin canım.Sanada Günaydın canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?