- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kolay gelsin canım.
Okurken ben yoruldum inan...
Güzel menü çıkarmışsın cnm :)Günaydın kızlar akşam erkenden sızmışım arkadaşım gelmişti çay içmeye ve kedileri sevmeye ben uyuyup kalınca gitmiş kızsabah aradım uyandırmaya kıyamadım diyor Akşam erkenden uyuduğum için gece 3 ten sonra saat başı uyandım uyudum ama dinlenmişim o bölük pörçük uykuya reğmen.
şimdi ikinci kahvemi içiyorum ,öğlene zencefil, zerdeçal ve tarçınlı yoğurt yiyeceğim hem bağırsakları çalıştırır hem de protein gününü kurtarırım. Akşam da tavuk haşlarım sanırım emin değilim.
Günaydın arkadaşlar
Bu sabah kaçamak yaptım işallah devamı gelmez dayanamadımkarmen çikolatası ve bir dilim ıspanaklı börek
Sana da kuzum.günaydın kelebekler
Günaydın kızlar akşam erkenden sızmışım arkadaşım gelmişti çay içmeye ve kedileri sevmeye ben uyuyup kalınca gitmiş kızsabah aradım uyandırmaya kıyamadım diyor Akşam erkenden uyuduğum için gece 3 ten sonra saat başı uyandım uyudum ama dinlenmişim o bölük pörçük uykuya reğmen.
şimdi ikinci kahvemi içiyorum ,öğlene zencefil, zerdeçal ve tarçınlı yoğurt yiyeceğim hem bağırsakları çalıştırır hem de protein gününü kurtarırım. Akşam da tavuk haşlarım sanırım emin değilim.
İrmik tatlısı mıben de helvasına bayılırım kaç zamandır canım çekiyor. Ama sonra kilom aklıma geliyor
Menün bugün daha iyi
Canım gün içinde neyi incelediysen onların reklamı çıkıyor geneldebir keresinde ben iç çamaşırı bakmıştım unuttum sonra akşam buraya girip reklamları görünce lennn kim baktı diye birde çirkefe bağlayacaktım az daha sonra büyük kızım dedi gündüz baktıysan ona göre reklamlar değişiyor diye Google bağlantılıymış sanırım
Cnm işallah dediğini yaparım yarın tartı günü bakalımBundan sonra sıfır karbonhidratla günü tamamlarsan artı gelmez canım..
Sana da kuzum.
Hahaha çok ilgili ev sahibesisin helopini
Gayet guzel bi gun olmus. Hersey dengeli girmis vucudunaMenu bildirimi menu bildirimi
Sabah 10.30; bir kutu sut
Oglen 12.30: bir kase ezogelin corba, avuc ici kadar kofte, havuc ve mor lahana salatasi
Ara 13.00: bir bardak nescafe
Aksam 17.00: bir parca kiymali patates oturmasi, yarimdan daha az peynirli gozleme (4parmak kadar)
Aksam cayinin yaninda catal ucuyla irmik tatlisi
Bugun nasilim acaba
Menun cok guzel tebrik ederim. O minnak kacamaklar da olmasa diyetin tadi kalmaz zaten di mi ama iyi olmus afiyet olsunAklımdayken yediklerimi de yazıyorum;
Uyanınca ;07.00de
1 fincan sıcak su
1 duble şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı; 08.00de
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1/2 kırmızı biber
1 ufak Turp
4 -5 dal maydanoz
1 fincan yumuşak içimli Yeşil çay
ara; 10.00
1 fincan ananaslı Yeşil çay
1 adet Hurma
Öğlen; 13.00de
2 kepçe domates çorbası
1 kase kabaklı cacık
1 büyük kase marul salatası
ara; 15.00de
1 fincan şekersiz nescafe
ara; 17.30
1 fincan şekersiz duble Türk kahvesi
Akşam 18:30da
1 kase kabaklı yoğurt
1 büyük kase marul salatası
3 sıkım çiğ köfte
kaçamak; 21:00de
1 ufak dilim doğum günü pastamdan (çikolatalı )
Tabi o minnak kaçamak için hiç vicdan yapmıyoru ve yarın hiç bir şey olmamış gibi aynen devam ediyorumbol bol su ve yarın çok daha dikkatli beslenerek devam edip cuma günü az da olsa eksi görmeye çalışacağım
Gayet guzel bi gun olmus. Hersey dengeli girmis vucuduna
Gunun geri kalaninda dikkat eder biraz da hareketi artirirsan yakarsin bence canimGünaydın arkadaşlar
Bu sabah kaçamak yaptım işallah devamı gelmez dayanamadımkarmen çikolatası ve bir dilim ıspanaklı börek
Günaydın arkadaşlar
Günaydın kızlar akşam erkenden sızmışım arkadaşım gelmişti çay içmeye ve kedileri sevmeye ben uyuyup kalınca gitmiş kızsabah aradım uyandırmaya kıyamadım diyor Akşam erkenden uyuduğum için gece 3 ten sonra saat başı uyandım uyudum ama dinlenmişim o bölük pörçük uykuya reğmen.
günaydın canlarrrrrrrr hadi tartı öncesi güzel bir gün olsun
ben normalde hiç sevmem ama sütlü tatlı diye bir çatal ucu kadar yedim
yaaa bakmıyorum kiiii öyle şeylere
yani gruba girmeden önce bakıyordum artık bakmıyorum
hedefe doğru tam gaz
Selam kizlar yarin tarti gunumuz cok heyecanliyim insallah 69dan kurtulmusumdur :) bugun ne yicegimi daha planlamadim ama erken kapatcam dukkani :)
Videonun adınyada linki var mı deneyeyim :)Canım harika bir menü tebrikler
SPor olarak istersen Zumbayı deneDiyetisyenim evde yapılabilecek en güzel yağ yakma şekli demişti hala ben yapacağım hesapta hatta youtube da başlayanlar için oryantal videosu da bir ara denemek istiyorum gerçi evde oturduğum yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?