Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menü şahane canım tebrikler bol bol eksi olacak inşallah
Bu arada Enişte beyi tebrik ederim gerçekten yüreği güzel insan Eniştemiz

Gel gel otur sende yamacımıza
Kilo aldım diyorsun ama eminim çok fazla değildir aldığın kiloda

Çok Teşekkür ederim canim...
Sende cenazeye gidecekmişsin..Allah rahmet eylesin vefat eden teyzeye..geride kalanlarada sabir versin...

Abla süpersin ya verdin mi okadar valla bravo

Bende 74 kilo oldum herkes moralimi bozmaya başladı hedeftim 69 kilo kizlar nasil vercem bilmiyorim

Maalesef 87ye takıldım kaldım ama inşallah yaza kadar hedefe ulaşmış olacağım
Azimliyim ve başaracağı

Abla menu süper olmuş yarın kesin güzel bir eksi göreceksin )

Menümü yazayım.
7de latte
9da 2 rafadan yumurta beyazı, biraz domates ve salatalık, az beyaz peynir, 6 siyah zeytin.
11de limonlu ıhlamur, 3 badem, ceviz,1 gün kurusu,bir parça muz
2de kıymalı tarhana çorbası, bir kepçe kuru fasulye, az yeşil salata.
5te limonlu ıhlamur
8te bir latte

İyi akşamlar kızlar
Bir hastalık musallat oldu bir türlü geçmek bilmiyor ilaç da alıyorum nafile. kötüsü anneme de geçti gırtlağım yanıyor resmen.
Bayaği uzun zaman oldu canim..neden böyle oldu aceba..tekrar çok geçmiş olsun canim...Allah acil şifalar versin sana

Kaptanım el açması börek yedim dayanamadım . Şu benim misafirlere söylesene 1 ay gelmesinler vereyim azıcıkta olsa kilolarımı . 2 bardak gece Kızı cayı içiyorum şimdi 1 bardak nar çiçeği cayı içicem. Bu hafta kendimi frenliycem . Misafirlerede söyle kaptanım bu hafta gelmesinler

Başınız sagolsun kaptanım fazla özletme kendini gidersen arada da olsa git kaptanım sana ihtiyacımız var o güzel yorumlarına

haklisin canim misafir olunca beslenme alt üst oluyo...günü sağlikli ve kacamaksiz bitirmek çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…