- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Benim bugünkü menüm...
Kahvalti...
1 ayva
2 kivi
1 küçük kaze labne peynir
Ara..1 kup sütlü kahve
Öylen..
2 portakal
Akşam..
1 küçük porsiyon sebzeli et sote(100 gr)
2 kaşik teeyağli pirinç pilav...
Ara...
1 portakal
2 kaşik labne peynir..
Toplam kalori...914...
Bugün meyve günümdü ...yine yemeği bugün eşim yapti...
Sen yorulacaksin canim zaten..Türkiyeye gidene kadar yemeği ben yapayim dedi sağolsun....bende yine kirmadim yaptiği yemeği yedim ..cokta lezzetli olmuş..yarin tartilma günü olmasaydi 2 mislisini yiyecektim...
Ay kızlar iyiyim sizler nasılsınızSu perisi86 Kiz kalbin temizmis ayni zamanlarda yazmışız
Bu arada kilo aldim moralim sıfır kac zamandır sitres s yaptim gruba bende katılayım fazlalıklarını vereyim ya
Ablacım neler yapiyosun kac kilodasınoynakbasi34
Çok Teşekkür ederim canim...Menü şahane canımtebrikler bol bol eksi olacak inşallah
Bu arada Enişte beyi tebrik ederim gerçekten yüreği güzel insan Eniştemiz
Gel gel otur sende yamacımıza
Kilo aldım diyorsun ama eminim çok fazla değildir aldığın kiloda
Menü şahane canımtebrikler bol bol eksi olacak inşallah
Bu arada Enişte beyi tebrik ederim gerçekten yüreği güzel insan Eniştemiz
Gel gel otur sende yamacımıza
Kilo aldım diyorsun ama eminim çok fazla değildir aldığın kiloda
Maalesef 87ye takıldım kaldımama inşallah yaza kadar hedefe ulaşmış olacağım
Azimliyim ve başaracağı
Su perisi86 canm sen kac oldun
Abla menu süper olmuş yarın kesin güzel bir eksi göreceksinBenim bugünkü menüm...
Kahvalti...
1 ayva
2 kivi
Ara..1 kup sütlü kahve
Öylen..
2 portakal
Akşam..
1 küçük porsiyon sebzeli et sote(100 gr)
2 kaşik teeyağli pirinç pilav...
Ara...
1 portakal
2 kaşik labne peynir..
Toplam kalori...914...
Bugün meyve günümdü ...yine yemeği bugün eşim yapti...
Sen yorulacaksin canim zaten..Türkiyeye gidene kadar yemeği ben yapayim dedi sağolsun....bende yine kirmadim yaptiği yemeği yedim ..cokta lezzetli olmuş..yarin tartilma günü olmasaydi 2 mislisini yiyecektim...
73kiloyla izne ayrildim geçen hafta 78.4
Bakalım yarın kac kilo olacağım benimde ilk hedef 69
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar
Bir hastalık musallat oldu bir türlü geçmek bilmiyor ilaç da alıyorum nafile.kötüsü anneme de geçti gırtlağım yanıyor resmen.
Sagol canim...umarim öyle olur..Abla menu süper olmuş yarın kesin güzel bir eksi göreceksin)
Canim mezun olduktan altı sonra girebiliyordun galiba yanlış hatırlamıyorsamAbla şimdi ben listeye nezmaan gireceğim 3 hafta bekleme sürem olmasin ya eski katılımcı olduğum icin direk giremezmiyimoynakbasi34
Bayaği uzun zaman oldu canim..neden böyle oldu aceba..tekrar çok geçmiş olsun canim...Allah acil şifalar versin sanaİyi akşamlar kızlar
Bir hastalık musallat oldu bir türlü geçmek bilmiyor ilaç da alıyorum nafile.kötüsü anneme de geçti gırtlağım yanıyor resmen.
Kaptanım el açması börek yedim dayanamadım . Şu benim misafirlere söylesene 1 ay gelmesinler vereyim azıcıkta olsa kilolarımı . 2 bardak gece Kızı cayı içiyorum şimdi 1 bardak nar çiçeği cayı içicem. Bu hafta kendimi frenliycem . Misafirlerede söyle kaptanım bu hafta gelmesinlerSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Havuzdan geldim birazdan koca bir bardak ayran içeceğim akşam yemeği niyetineÖğlen aslında fazla yemedim ama şu anda pek aç değilim daha doğrusu 3 saattir felaket başım ağrıyor
Ne yaptıysam geçmedi bari yemek faslını hafif atlatayım diye düşünüyorum
İnşallah yatana kadarda bol su içip yarın az da olsa eksi görürüm
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menüyürüşünde var bence yarın sabah güzel bir bildirim göreceksin inanıyorum
yomuyumCanim mezun olduktan altı sonra girebiliyordun galiba yanlış hatırlamıyorsam
Başınız sagolsun kaptanım fazla özletme kendini gidersen arada da olsa git kaptanım sana ihtiyacımız var o güzel yorumlarınaBu arada kızlar henüz kesin değil ama Cumartesi Kırklareline gitme durumum olabilir
Bu sabah benim 2 yaşından beri tanıdığımız ve ben evlenene kadar hayatımda olan Almanyada bir komşu teyzem vefat etmiş
Kızıyla zaten bir kaç gündür hasta olduğunu bildiğim için devamlı iletişim halindeydik
Anneciği 2 sene önce Kanser olmuştu ve aslında bir iki ay öncesine kadar gayet iyidi ama 3 - 4 gün önce fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar ve doktorlar bile şaşırmışbütün organları iflas etmiş ve bu sabah sabaha karşı uykusunda hastanede ölmüş
Kızı hatta dün konuştuğumuzda diyordu inşallah bugün ölmez senin doğum günün ömür boyu unutamam demişti ( doktor zaten uyarmış hazır olun her an ölebilir diye )
Cenazeyi yarın akşam Almanyadan Kırklareline getireceklermiş ve demin yazıştığımızda mutlaka sizleri de bekliyorum dedisonuçta senelerce iyi günümüzde kötü günümüzde her an yanımızdaydılar ve böyle bir günde arkadaşımı yalnız bırakmak olmaz
Gerçi Annem ben babanla giderim siz yollara dökülmeyin dedi ama kesinlikle bende gitmek istiyorum
Sonuçta böyle günde insan dostunu yanında isteriyi günde herkes gelir
Kaptanım el açması börek yedim dayanamadım . Şu benim misafirlere söylesene 1 ay gelmesinler vereyim azıcıkta olsa kilolarımı . 2 bardak gece Kızı cayı içiyorum şimdi 1 bardak nar çiçeği cayı içicem. Bu hafta kendimi frenliycem . Misafirlerede söyle kaptanım bu hafta gelmesinler
Farkındayım cnm misafir gelince durduramadı m . Sabahta kendimi tutarım dedim yedim . İşallah bu hafta dikkat edicem cnmCanım menulerin hep karbonhidrat ve şeker
Hiç olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?