Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menün genel olarak iyi makarna erken saatte yedigin için sorun yok )

Basın sağolsun banu abla mekanı cennet olsun rabbim sabır versin ailesine

Basin sagolsun canim olume soyleyecek soz yok.Allah geride kalanlara sabir versin.mekani cennet olsun

Aminnnn canım Dediğin gibi söylenecek söz yok
Ya tuhaf aslında hem üzülüp ağlıyor insan hemde nedense Ölüm bana bir nevi huzuru temsil ediyor gibime geliyor
Eşimin Anannesi 2 sene önce vefat etti ve şükür Rabbim bana son günlerinde yardımcı olmayı nasip etti
Hastaneye yattığı gece ilk ben refakatçi kalmıştım KV gece uykumu alamamıştım ben kalamam demişti ablasının zaten kendine hayrı yok zor yürüyor bende ikisine birden kızıp oturun oturduğunuz yerde ben kalırım demiştim Sağ olsun eşimin teyze kızıda sonraki gece nöbetçi kalmıştı
Kİmsenin elinden yemek yemeyen kadıncağız ( kimliğe göre 97 yaşında öldü ama 6 yaşındayken kimlik çıkartılmıştı ) ben ona hadi Pamuğum Hadi Güzel Anannem diye diye yemek yedirebilmiştim
Teyze kızından da yemiyordu hatta ertesi gün ben yine hastaneye gitttiğimde kadıncağız kız yemiyor bu ne yapacağız dediğinde dur bir de ben deniyeyim dedim ve yine yemişti hatta herkes hayret etti
Rahmetli bana çok dua etti son anlarında Senin hakkını ödeyemem diyip durdu ki çokda bir şey yapmamıştım aksine diğer Torunu ( teyze kızı ) senelerce ona koşturdu ama ısrarla bana dua edip hakkını helal et diyip durdu
Vefat ettiğinde kendi kızları görmek dahi istemediler neymiş kötü hatırlamak istemiyorlarmış ki ben gördüğümde inanılmaz güzeldi Anannnin yüzü korku değil aksine huzur doluydu ortam
Cenazesini yıkamaya da eşimin teyze kızıyla girmiştik ve Annem bile duyduğunda kız nasıl cesaret ettin demişti

Bilmiyorum ama bu mantık bende bir kaç sene önce oluştu Onlar için aslında doğru yaşadılarsa bir nevi bayram öncesi Arife biz geride kalanlar halimize yanalım diyorum hep
Yalan dünyada görevlerini tamamladılar Rabbim herkese doğru ve güzel şekilde görevini tamamlamayı nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnn

Canım çok geçmiş olsun menün gayet güzel
Bu arada evde zeytinyağ varsa bir kaşık iç belki biraz daha rahatlamana yardımcı olur sabaha kadar
Umarım biraz rahatlama durumu olur kilodan öte berbat bir durum yaa kabızlık

Menüm
Sabah Bir elma yarim portakal

Ara uc kuru kayısı yeşil çay

Öğlen aşırı bas dönmesi ve tansiyon 9-5 gösterince

Bikase pırasa bi dilim ekmek

Ara yeşil elma bol tarçınlı

Bisaat sonra şekersiz Türk kahvesi

19:00 küçük kâse kıymalı kurufasulye salata

Chiali ayran yaptim ama icemedim birazdan içerim

Son olarak yeşil çay icerim
Bugün böyle oldu

Aminnnn canım sağ olasınız
Evet çocuklar biraz bazen tereddütte bırakabiliyor ama hep diyorum çok şükür hiç bir zaman için çocuk için kendi hayatımı engellemedim bırakacak yerim yoksa yanımda taşıdım hatta hep derim ikiside sokakda büyüdü diye
Cumartesi nasip olurda gidersem ( Allahdan bir mani gelmezse istiyorum ) Kızları evde bırakacağım hem o taraflar daha soğuk hemde bir komşumuz daha var Almanyadan şu anda İstanbulda olan onuda büyük ihtimalle alacağız
Kızlar nasılsa birlikte kalmaya alışkınlar ( büyük 17 yaşında ve dakika gözünden ayırmaz kardeşini )
O konuda içim rahat

Basın sağolsun banu abla mekanı cennet olsun rabbim sabır versin ailesine

Aminnn canım Allah razı olsun

Gayet güzel bir menü canım tebrikler

Menü güzel olmuş kayisi fln yesen üzerine sicaga yakin su icsen belki faydası olur

Papatyalar açmış çok güzeller. .
Yurudugum yolun kenarında bir sürü var içim açıldı görünce. .

Bugün yürürken onum de çok genç bir çift yuruyordu. Muhtemelen sevgililer öyle bir izlenim bıraktılar ben de. :)
Genç erkek eğilip bir papatya kopardiktan sonra nazikçe sevgilisinin kulağına takip usulca saçlarını oksayip yanağına minicik buse kondurdu sonra elele yolun karşısına geçip yürümeye devam ettiler. ..
Kocaman bir tebessümle izledim onlari. Zira verdikleri enerji muhtesemdi..
Hasılı Aşk güzel şey azizim... Her daim olmalı insanın hayatın da ASK. Ve keşke hiç bitmese...

Kizlar merhaba nasılsınız

Teşekkürler canım iyiyiz şükür seni soralı

Bir An gözümde canlandı ♡♡♡ ne güzel sey gerçekten Aşk
Hepimizin Aşkı daim olur inşallah ♡♡♡

oynakbasi34 Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun ...

Çek erken yaşta sevdiklerimi kaybettiğim için beni her olum çok etkiler
Hayatın bir gerçeği maalesef.
Geldik ve gideceğiz

Rabbim ameli güzel olanlardan eylesin hepimizi ve hayırlı uzun ömürler versin...Aminnn

Benim bugünkü menüm...

Kahvalti...
1 ayva
2 kivi
1 küçük kaze labne peynir

Ara..1 kup sütlü kahve

Öylen..
2 portakal
1 küçük kaze labne peynir

Akşam..
1 küçük porsiyon sebzeli et sote(100 gr)
2 kaşik teeyağli pirinç pilav...

Ara...
1 portakal
2 kaşik labne peynir..

Toplam kalori...914...

Bugün meyve günümdü ...yine yemeği bugün eşim yapti...
Sen yorulacaksin canim zaten..Türkiyeye gidene kadar yemeği ben yapayim dedi sağolsun....bende yine kirmadim yaptiği yemeği yedim ..cokta lezzetli olmuş..yarin tartilma günü olmasaydi 2 mislisini yiyecektim...

Ay kızlar iyiyim sizler nasılsınız Su perisi86 Kiz kalbin temizmis ayni zamanlarda yazmışız

Bu arada kilo aldim moralim sıfır kac zamandır sitres s yaptim gruba bende katılayım fazlalıklarını vereyim ya
Merhaba Aygül
Iyiyim sen nasılsın.

Yarın tartı sonrası kendine güvenen bı rakip arıyorum haftaya kadar yarisalim

Ahh LargeGemini ne güzel yarisirdik kiz nerelerdesin hiç yazmıyorsun buraya kilo aldinmi

Ayyy bende iki gündür seni etiketliycem diyorum unutuyorum

Ben yazarken sen yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…