- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Menün genel olarak iyi makarna erken saatte yedigin için sorun yokSelam kizlaaaaaaar menumu paylasayim hemencecik
Sabah: peynirli tb lavas durum
Yesilcay
4 tane siyah zeytin
Ara : 3 tane kuru kayisi
Oglen: 1tane haslanmis but
4catal makarna
1sb ayran
Beyaz lahana salatasi
Ara 3 tane hurma
Aksam : 6yk mantar sote
Mor ve beyaz lahana salatasi
Ayran
3.5 litre su
1saat tempolu yuruyus
Basın sağolsun banu abla mekanı cennet olsun rabbim sabır versin ailesineBu arada kızlar henüz kesin değil ama Cumartesi Kırklareline gitme durumum olabilir
Bu sabah benim 2 yaşından beri tanıdığımız ve ben evlenene kadar hayatımda olan Almanyada bir komşu teyzem vefat etmiş
Kızıyla zaten bir kaç gündür hasta olduğunu bildiğim için devamlı iletişim halindeydik
Anneciği 2 sene önce Kanser olmuştu ve aslında bir iki ay öncesine kadar gayet iyidi ama 3 - 4 gün önce fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar ve doktorlar bile şaşırmışbütün organları iflas etmiş ve bu sabah sabaha karşı uykusunda hastanede ölmüş
Kızı hatta dün konuştuğumuzda diyordu inşallah bugün ölmez senin doğum günün ömür boyu unutamam demişti ( doktor zaten uyarmış hazır olun her an ölebilir diye )
Cenazeyi yarın akşam Almanyadan Kırklareline getireceklermiş ve demin yazıştığımızda mutlaka sizleri de bekliyorum dedisonuçta senelerce iyi günümüzde kötü günümüzde her an yanımızdaydılar ve böyle bir günde arkadaşımı yalnız bırakmak olmaz
Gerçi Annem ben babanla giderim siz yollara dökülmeyin dedi ama kesinlikle bende gitmek istiyorum
Sonuçta böyle günde insan dostunu yanında isteriyi günde herkes gelir
Basin sagolsun canim olume soyleyecek soz yok.Allah geride kalanlara sabir versin.mekani cennet olsun
İyi akşamlar kızlar bugünü de şu saate kadar kaçamaksız atlattım sayılır. Ama su pek içemedim bugün şimdi ilaçlarla beraber başlayacağım su içmeye.
Bugünkü menüm,
Sabah iki fincan kahve bir bardak limonlu su,
Öğlen bir büyük kase zencefilli tarçınlı yoğurt,
Öğleden sonra yine kahve yine kahve,
Akşam bir büyük parça haşlanmış tavuk ve içinde beraber haşladığım bir patatesin yarısı ve bir yarım haşlanmış havuç.
Bacaklarım hala ağrıyor akşam 5ten beri esniyorum erken yatacağım yine yoksa sabah 6da kalkmak eziyet gibi oluyor bana.
Hala tuvalete gidebilmiş değilim iki gün geçti bile zencefilli yoğurt da etki etmedisabah bu halde tartılmak istemiyorum. Annem bir ilaç söyledi olmadı yarın onu alacağım çünkü aşırı rahatsızım iki gündür bu durumdan.
Bu hafta bilgisayarı yanımda taşımıyorum dolayısıyla akşamları hep cepten yazıyorum alıntı yapmak zor oluyor.
oynakbasi34 başın sağolsun insan zor zamanlarında hep arkadaşlarını ister yanında. giderseniz belki senin de için daha rahat eder. Ama işte çocuklar ve aile olunca da bazen yetişmek zor diye tahmin ediyorum. Ben yalnız yaşadığım için sorunluluğumun ne kadar az olduğunu düşünüp seviniyorum bile.
Basın sağolsun banu abla mekanı cennet olsun rabbim sabır versin ailesine
Menüm
Sabah Bir elma yarim portakal
Ara uc kuru kayısı yeşil çay
Öğlen aşırı bas dönmesi ve tansiyon 9-5 gösterince
Bikase pırasa bi dilim ekmek
Ara yeşil elma bol tarçınlı
Bisaat sonra şekersiz Türk kahvesi
19:00 küçük kâse kıymalı kurufasulye salata
Chiali ayran yaptim ama icemedim birazdan içerim
Son olarak yeşil çay icerim
Bugün böyle oldu
Menü güzel olmuş kayisi fln yesen üzerine sicaga yakin su icsen belki faydası olurİyi akşamlar kızlar bugünü de şu saate kadar kaçamaksız atlattım sayılır. Ama su pek içemedim bugün şimdi ilaçlarla beraber başlayacağım su içmeye.
Bugünkü menüm,
Sabah iki fincan kahve bir bardak limonlu su,
Öğlen bir büyük kase zencefilli tarçınlı yoğurt,
Öğleden sonra yine kahve yine kahve,
Akşam bir büyük parça haşlanmış tavuk ve içinde beraber haşladığım bir patatesin yarısı ve bir yarım haşlanmış havuç.
Bacaklarım hala ağrıyor akşam 5ten beri esniyorum erken yatacağım yine yoksa sabah 6da kalkmak eziyet gibi oluyor bana.
Hala tuvalete gidebilmiş değilim iki gün geçti bile zencefilli yoğurt da etki etmedisabah bu halde tartılmak istemiyorum. Annem bir ilaç söyledi olmadı yarın onu alacağım çünkü aşırı rahatsızım iki gündür bu durumdan.
Tsk ederimGayet güzel bir menü canım tebrikler
Kizlar merhaba nasılsınız
Ayyy bende iki gündür seni etiketliycem diyorum unutuyorumKizlar merhaba nasılsınız
Kizlar merhaba nasılsınız
Papatyalar açmış çok güzeller. .
Yurudugum yolun kenarında bir sürü var içim açıldı görünce. .
Bugün yürürken onum de çok genç bir çift yuruyordu. Muhtemelen sevgililer öyle bir izlenim bıraktılar ben de. :)
Genç erkek eğilip bir papatya kopardiktan sonra nazikçe sevgilisinin kulağına takip usulca saçlarını oksayip yanağına minicik buse kondurdu sonra elele yolun karşısına geçip yürümeye devam ettiler. ..
Kocaman bir tebessümle izledim onlari. Zira verdikleri enerji muhtesemdi..
Hasılı Aşk güzel şey azizim... Her daim olmalı insanın hayatın da ASK. Ve keşke hiç bitmese...
oynakbasi34 Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun ...
Çek erken yaşta sevdiklerimi kaybettiğim için beni her olum çok etkiler
Hayatın bir gerçeği maalesef.
Geldik ve gideceğiz
Yarın tartı sonrası kendine güvenen bı rakip arıyorumhaftaya kadar yarisalim
AhhLargeGemini ne güzel yarisirdik kiz nerelerdesin hiç yazmıyorsun buraya kilo aldinmi
Merhaba Aygül
Iyiyim sen nasılsın.
Yarın tartı sonrası kendine güvenen bı rakip arıyorumhaftaya kadar yarisalim
AhhLargeGemini ne güzel yarisirdik kiz nerelerdesin hiç yazmıyorsun buraya kilo aldinmi
Ayyy bende iki gündür seni etiketliycem diyorum unutuyorum
Ben yazarken sen yazmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?