Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

haklisin canim misafir olunca beslenme alt üst oluyo...günü sağlikli ve kacamaksiz bitirmek çok zor...
Haklısın ya . Sabah kaçamak yaptım öğlen yürüyüş yaptım . Dedim gitti kalori zil çaldı misafir saat 8 gitti . Mecburen ne indirsem bende yedin :)

İyi akşamlar kızlar
Bir hastalık musallat oldu bir türlü geçmek bilmiyor ilaç da alıyorum nafile. kötüsü anneme de geçti gırtlağım yanıyor resmen.

Geçmiş olsun canım.
Faranjitmi oldun.?
Dikkat edin bebeklere geçmesini. .

Hele şükür küçük kuzunun ödevleri bitti de yattırabildim
Elektrikler kesilince yapamadı doğal olarak geçe kaldı yoksa normalde okuldan gelir gelmez yapar da bugün az çizgi film izleyince havuz öncesi bitirmeyi geçtim çıkarmadı bile

Bakalım yarın ne göreceğiz hepimiz tartılarda

Bugün inanılmaz yoruldum ama bakalım şimdilik direniyorum

Çok Teşekkür ederim canim...
Sende cenazeye gidecekmişsin..Allah rahmet eylesin vefat eden teyzeye..geride kalanlarada sabir versin...

Allah razı olsun canım Rabbim geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin ...Aminnn

Abla süpersin ya verdin mi okadar valla bravo

Bende 74 kilo oldum herkes moralimi bozmaya başladı hedeftim 69 kilo kizlar nasil vercem bilmiyorim

Heee valla yaa gerçi sen en son mezun olurken sanırım 100lerdeydim
Bu ara ödemlerle boğuşuyordum ama bakalım yarın ki kontrolde ödem durumu yağım tuzum ne durumda olacak
Kendimi bazen her hafta bakıma giren araba gibi hissediyorum eşime bile diyorum yağıma tuzuma baktırıp geleceğim diye

Abla şimdi ben listeye nezmaan gireceğim 3 hafta bekleme sürem olmasin ya eski katılımcı olduğum icin direk giremezmiyim oynakbasi34

Canım 6 ayı geçtiğine göre girebiliyorsun diye biliyorum ama yinede birde bir iki kaptana danışayım Sisteme ceza puanı da eklendi kaptanların baştan savma iş yapmasını önlemek amaçlı

İyi akşamlar kızlar
Bir hastalık musallat oldu bir türlü geçmek bilmiyor ilaç da alıyorum nafile. kötüsü anneme de geçti gırtlağım yanıyor resmen.

Çok çok geçmiş olsun canım bol bol zencefilli yeşil çay içmeye çalış varsa adacayıda iyi gelir boğaza gargara yapman bile iyi gelir
Rabbim acil şifalar versin ...Aminnnn

kız sen dua et listede değilsin
Canım istesekde istemesekte misafiri engelleyemeyiz elbet gidilecek yada gelen olacak ben gideceksem gitmeden karnımı doyuruyorum sonrada yemeğimi yedim çok tokum sağ olasın sırf çay kahve yeterli diyorum zaten tok olunca insanın canı hiç bir şey istemiyor
Bana misafir gelecekse de kesinlikle kendime uygun şeyler hazırlıyorum mesela yoğurtlu bir salata yada atıyorum lahana salatası börek olarak yağlı el açması yiyeceğime ( oda pek güzel oluyor ama çaktırma ) gözleme olabilir yada atıyorum fırında sigara böreği gibi bir şey içinde doğru düzgün yağ olmayanlardan en azından ucundan yesende vicdanen rahat olursun
Mesela onlara tatlı yapıyorsan kendine hurma içine ceviz hazır bulundur her daim ondan bir iki tane ye hem tatlı ihtiyacını giderir hemde baya bir tok tutar

İnan bir iki hayır diyince bünye alışıyor kendi kendine benim buna ihtiyacım yok zaten tadını biliyorum ve istediğim zaman yiyebilirim ama şu anda canım istemiyor diye söyle ve kendini telkin et inan çok işe yarıyor
Bizim 15 günde bir akraba günümüz var ve herkes yerken ben sırf çay içiyorum ( evde yemeğimi listeye uygun yiyip gidiyorum ) hepside helal olsun kız sana diyor motivasyonda aradan çıkıyor yani

Başınız sagolsun kaptanım fazla özletme kendini gidersen arada da olsa git kaptanım sana ihtiyacımız var o güzel yorumlarına

Canım kalmayacağız orda sadece sabah gidip cenaze kalktıktan sonra döneriz şimdi arkadaşımın kötü gününde yanında olmasam olmaz kızlarda nasılsa evde onlarıda bahane eder çok geçe kalmadan dönerim oda kusura bakmaz zaten sonuçta bir iki saatliğine de olsa okadar yol gideceğiz sırf yanında olabilmek adına

Ya Ben cok takip edemıyorum kusura bakmayin kacirdigim birsey varsa.
Benim menum;
Sabah :kahve, 2 cay 6 zeytin yumurta vr 1 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara 2 cay ve yesil 1 yk mercimek salatasi
Öğlen ;sadece cacik ve 1 dilim Tam Buğday eekmeg
Ara :2 galeta
Aksam : sadece limonlu haslanmis brokoli
Yarin tarti gunu diye az yedim toplam 650 kalori
15 bardak su

Gayet güzel bir menü canım tebrikler eminim yarın daha az çıkacaksın tartıda

Annem farenjit diyor. Bence bildiğin bir tür grip. Ama bence bebekten bana geçti.

İnşallah çabucak toparlanırsın canım

Cnm gittiğim ev sahibi bir sürü hazırlık yapmış ve ben yemesem olur mu ? Ve zayıfladığımı kimseye söylemiyorum gizli zayıflıyorum:) eşim bile bilmiyor . Herkes diyor bu aralar zayıflamışsın . Bende farkında değilim öylemi diyorum :) halbuki 68 düştüm 59.6 cnm . Hedefime ulaşsaydım yediklerime dikkat ederdim İnan sanki yoruldum artık :)

Bak öyle durumlarda da hemen bahane hazır; Ay sorma Ablacığım iki gündür midemi fena üşütmüşüm yada atıyorum mide bulantısı çekiyorum yersem daha kötü olurum diyeceksin anam benim yüzümden daha beter olmasın diye kimse ısrar etmez

Valla ben sülaleye ilan ettim baştan da dedim ısrar etmeyin hayatta yemem diye sağ olsun eşimin halaları da o konuda bana çok desteklerler hatta ısrar eden olunca hemen kızıyorlar kızcağız ( o ben oluyorum ) ne güzel kilo veriyor bozmayın düzenini diye

Hee bazen bende aman bugün yiyeceğim dediğim de oluyor ama o zaman yine börekleri yemem tatlıyı yemem sadece salata tarzı olanlardan yerim çok nadir börekten de yediğim olmuştur o zamanda eve gelince akşamlık sadece yeşil çay ve bir adet meyve yiyorum dengelemek adına

Menu bildirimi menu bildirimi

Sabah 10.30 :bir adet kasarli tost

Ara: kocca bir bardak rezene cayi

Oglen 12.30: bir kase sebze corbasi, tavuk kavurma, 3yemek kasigi bulgur pilavi, ayran

Ara 15.00: bir tanecik kremali biskuvi

Aksam 16.00: kayinvalide boregi minicik bir dilim

Yatgeberlik 20.00: bir minik dilim bim pastasi

Bakalim sabaha nasil yansiyacak, en son kac kiloydum unuttum

Liste oncesi son cıkıs, haftaya sifir kacamak insallah, ben de istiyorum şu kelebek gibi seylerden

Abla ben mexun olurken sen 120 lerdeydin son halini gormek istiyorum ozelden atsana

Bencede köprüden önce son çıkış gibi olmuş listen
Hadi bugün vedalaştın farz et önümüzdeki hafta kesinlikle kaçamaksız devam etmeni istiyorum canım
Emin ol farkı görünce kendin kıyamayacaksın emeğine

Abla ben mexun olurken sen 120 lerdeydin son halini gormek istiyorum ozelden atsana

Canım İG yoktu dimi senin Bakayım albümüme son eklediğim resmi de eklemeyi deneyeyim öncesi sonrası yaptım

IG ne oluyo buralardan uzaklasali cahal kaldım

Cnm güzel fikir bu haftada senin fikrini deniycem bakalım :)

IG ne oluyo buralardan uzaklasali cahal kaldım

Kız İG - İnstagram oluyor valla benimde bilmediğim bir tek 5 vakit namaz oda işime gelmiyor diyeceğim ama günah
Bak bakalım profilime ekleyebildim albüme

Cnm güzel fikir bu haftada senin fikrini deniycem bakalım :)

İnşallah faydasını görürsün valla ilk zamanlar çok fazla yapıyordum bunu ama artık gerek yok

Abla senin hesabın ismi ne benim inst var kizlar sizlerinki varmi isminizi deyin istek atim

Kızlarrrrrrr diğer takımlardan bazılarının uyguladığı bir şeyi sizlere de önermek istiyorum

Diyetle alakalı değil ama bizler için güzel bir şey olduğundan sizlere de söyliyeyim dedim

Kitap okuma etkinliği

Fırsatı olan kitap okuyup günlük menüsüne hangi kitabı o gün kaç sayfa okuduğunu da yazar
Hem birbirimize kitap önerisinde bulunmuş oluruz hemde normalde iş güçten fırsat bulup okuyamadığımız kitaplarıda o bahaneyle okumuş oluruz

Ne dersiniz
Ben kendi adıma bunu yapmak istiyorum ama tabi kimseyi mecbur tutmuyoruz isteyen katılabilir ben yarın başlıyorum sağ olsun kızım kitap kurdu ve bir sürü kitap aldığımız halde ben bayadır kitap okumadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…