Günaydin hayirli cumalar..bence cok güzel bir sonuc...bende busefer daha rahat yaptim bu diyeti bendede 0.9 gr gitmiş...sonuctan memnunum..ama dedigin gibi kabizlik sorunun var onu ihmal etmegünaydın kızlar, 5te 5 diyetimi arada kaçamakla yaptığım için sanırım giden sadece 800 gram. Bu arada hala tuvalete çıkamadım kabızlık beni mahvetmiş durumda üçüncü gün yani belki ondan sonuç beni yanıltıyor olabilir karnım taş gibi oldu artıkBugün ilaç alacağım eve dönerken bakalım yarın da aynı kilo da çıkacak mıyım.
geçen hafta: 65,9
Güncel: 65,1
giden: 800 gr
Kaptanım ben takıma dönemiyor muyum bugün?
günaydın kızlar, 5te 5 diyetimi arada kaçamakla yaptığım için sanırım giden sadece 800 gram. Bu arada hala tuvalete çıkamadım kabızlık beni mahvetmiş durumda üçüncü gün yani belki ondan sonuç beni yanıltıyor olabilir karnım taş gibi oldu artıkBugün ilaç alacağım eve dönerken bakalım yarın da aynı kilo da çıkacak mıyım.
YENA hedefim 55-52 arasinda olmak :) daha ince dukan ve leslie ile basarmistim ama o zaman cocuk yoktu tabi
Kilo bildirimi kilo bildirimi
68.6
Tam tamina iki kilo
Ahhj keske spor yapabilsem
Hayirli mutlu sabahlar ve hayirli cumalar kizlar ....bu hafta umarim güzel bildirimler yapariz.. bende hemen yapayim.
Başlangiç kilom....72
Geçen haftaki kg...59.2
Bu haftaki kg.....58.1
Giden.....0.9
Toplam giden....13.9
Yüzdem.....% 1,52..
günaydın kızlar, 5te 5 diyetimi arada kaçamakla yaptığım için sanırım giden sadece 800 gram. Bu arada hala tuvalete çıkamadım kabızlık beni mahvetmiş durumda üçüncü gün yani belki ondan sonuç beni yanıltıyor olabilir karnım taş gibi oldu artıkBugün ilaç alacağım eve dönerken bakalım yarın da aynı kilo da çıkacak mıyım.
YENA hedefim 55-52 arasinda olmak :) daha ince dukan ve leslie ile basarmistim ama o zaman cocuk yoktu tabi
Kilo bildirimi kilo bildirimi
68.6
Tam tamina iki kilo
Ahhj keske spor yapabilsem
Hayirli mutlu sabahlar ve hayirli cumalar kizlar ....bu hafta umarim güzel bildirimler yapariz.. bende hemen yapayim.
Başlangiç kilom....72
Geçen haftaki kg...59.2
Bu haftaki kg.....58.1
Giden.....0.9
Toplam giden....13.9
Yüzdem.....% 1,52..
5te 5 diyeti nedir kizlar
Tebrik ediyorum supersin ablaHayirli mutlu sabahlar ve hayirli cumalar kizlar ....bu hafta umarim güzel bildirimler yapariz.. bende hemen yapayim.
Başlangiç kilom....72
Geçen haftaki kg...59.2
Bu haftaki kg.....58.1
Giden.....0.9
Toplam giden....13.9
Yüzdem.....% 1,52..
Günaydın banu listede olupta gecen hafta ve bu hadha tek bir paylaşımı olmayan üyeler var bence listeye girmek icin iki hafta bekleyen arkadaslara haksızlık oluyor gibi yinede sen bilirsin***8. Takım 559.Etap***
Oynakbasi34 ( 87,5 / / / % )
perihan00 ( 59,2 / 58,1 / 0,9 / 1,52 % )
helopini ( 65,9 / 65,1 / 0,8 / 1,21 % )
catterflym ( 69 / / / % )
Umay1907 ( 59,1 / / / % ) bildirimsiz izne ayrıldı
MRTMUHASEBE ( 71,9 / / /% )
glsbrs ( 61,9 / / / %)
Eddoras ( 77.7 / / / % )
8.Takım Ortalaması: %
Güzel gitmis canım kilolar eminim su kabızlık olayını çözerken haftaya 64 görmek garanti gibigünaydın kızlar, 5te 5 diyetimi arada kaçamakla yaptığım için sanırım giden sadece 800 gram. Bu arada hala tuvalete çıkamadım kabızlık beni mahvetmiş durumda üçüncü gün yani belki ondan sonuç beni yanıltıyor olabilir karnım taş gibi oldu artıkBugün ilaç alacağım eve dönerken bakalım yarın da aynı kilo da çıkacak mıyım.
Ayy kızlar ben bu 5 te 5 diyetine başlayacağım bugun
Kaptanım haftaya cuma listeye dahil oluyomuyum
Günaydın banu listede olupta gecen hafta ve bu hadha tek bir paylaşımı olmayan üyeler var bence listeye girmek icin iki hafta bekleyen arkadaslara haksızlık oluyor gibi yinede sen bilirsin
İnceledin mi netten diyeti
Pek fazla zorlamıyordiyette yağsız tuzsuz diyor ama çok az ekleyebilirsin tansiyon düşmesin diye Birde mesela patates gününde soğanda ekleyip salata gibi yapabilirsin sebze gününde dilediğin bir zeytinyağlı ( çok çok az ekleyip ) yapıp yiyebilirsin et gününde istersen sabahdan akşama kadar sırf tavuk ızgara yada atıyorum kavurma yiyebilirsin, bir tek meyve gününde şeker oranı yüksek meyve seçme ondada hatta karışık meyve salatası da yapabilirsin hani tek çeşitle kalmaya gerek yok istersen 4 çeşit meyve seç ( diğer günlere de geçerli tabi bu )
Yumurta gününde de haşlama yumurtayı tavsiye ederim daha uzun süre tok tutuyor
Canım bir sonraki hafta girebiliyorsunmaalesef yeni üye muamelesi yapılıyormuş yani deneme şeysi en erken 2 hafta içinde listeye dahil olunabiliyor diyor o yüzden haftaya dahil edeyim seni listeye de diğer kaptanlar daşlamasın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?