Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geçen hafta 78.4
Bu hafta 76.4
Fark 2kilo

Haftaya 75 olur )

Süpersin canım o zaman haftaya listeye dönüyorsun sende
Hadi ex rakibin LargeGemini ile aynı hafta sahalara dönüp tekrar kapışmalara başlayın

Valla abla aklıma yattı sadeve hafif yağlı ve cok hafif tuz kullanmak sorun olurmu onu düşünüyorum cunku haşlanmış patates nasil tuzsuz yenir ki

Canım başlayacaksan geceden haşla soy patateslerini hem hazır olur hemde soğuk patatesin glisemik indeksi daha düşük olduğu için çok çabuk acıktırmaz valla çok çok hafif tuzda sıkıntı olmaz bence hee varsın 3 kg değilde 2 kg gitsin işkence gibi geçmesin yeter

Banu çok iyi niyetlisin biliyormusun. .
Keşke herkes senin gibi duyarlı olsa..

Günaydın banu listede olupta gecen hafta ve bu hadha tek bir paylaşımı olmayan üyeler var bence listeye girmek icin iki hafta bekleyen arkadaslara haksızlık oluyor gibi yinede sen bilirsin

Katılıyorum . Hicmi vakit bulup ugramaz insan.

Geçen hafta 78.4
Bu hafta 76.4
Fark 2kilo

Haftaya 75 olur )

Vaaay müthiş. .
Sakın Salma kuzum listeye gir ve mezun ol artık. ..

Kizlar regl dönemi spor zararlimidir

Birde 10 gun boyunca sogan kuru yapip içtim bugun 38 günüm regl olamadım ya ne yapsam da söker acaba

Aksine yürüyüş iyi gelir.

günaydın hayırlı cumalar kelebekler
bol eksili tartılarınız olsun
ayıptır söylemesi o takım biz oluyoruz

Kaptanım zaten sanırım en büyük sorunum su içmemek ama aklıma dahi gelmiyor çok zorlama su içiyorum. Biri kafama vursa su iç diye çok daha iyi zayıflayacağım. yeni fikrim küçük pet şişe sulardan alıp masamın üstüne sırayla koyup günde dört tanesini okuldayken içmek. Çoğu zaman 1 litre su bile içmiyorum farkındayım benim diyet yarın bitiyor patates gününü iki gün yapmıştım pazar dinlenip pazartesi de yoğurt diyetiyle birlikte daha esnek şekilde yapmak istiyorum.

Neeee ben de bir heyecan gidip tartılmıştım

günaydıın herkesee sonunda listeye geri dönebiliyorum sınırdan kurtardımm
izne çıktığım kilo : 61.5
bugün : 61.4
yüzde : 0,162
oynakbasi34 listeye beni de ekleyebilirsin artık :)

Sen de cezalısın.

Kaptan senle mavimli yi almayacak listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…