- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
Geçen hafta 78.4
Bu hafta 76.4
Fark 2kilo
Haftaya 75 olur)
Geçen hafta 78.4
Bu hafta 76.4
Fark 2kilo
Haftaya 75 olur)
Valla abla aklıma yattı sadeve hafif yağlı ve cok hafif tuz kullanmak sorun olurmu onu düşünüyorum cunku haşlanmış patates nasil tuzsuz yenir ki
Banu çok iyi niyetlisin biliyormusun. .mavimli canım yaa paylaşım alanına sordum emin olmak için ama ancak bir sonraki hafta dahil olabiliyormuşsun
Çok güzel eksiler gördün ve eminim haftaya bomba gibi listeye dönüşün olacak ama ondan sonra kesinlikle çok uzun süre izin yok
@Umay1907 Canım sanırım çok fazla yoğunluğun var uğrayamıyorsungeçen haftada bildirim yapmadın o yüzden direk bildirimsiz izne ayırayım dedim ama eğer gelirsen düzeltme yapıp artık önceki hafta bildirim yapmadığın için yüzden bölünecek
Günaydın banu listede olupta gecen hafta ve bu hadha tek bir paylaşımı olmayan üyeler var bence listeye girmek icin iki hafta bekleyen arkadaslara haksızlık oluyor gibi yinede sen bilirsin
Geçen hafta 78.4
Bu hafta 76.4
Fark 2kilo
Haftaya 75 olur)
Kizlar regl dönemi spor zararlimidir
Birde 10 gun boyunca sogan kuru yapip içtim bugun 38 günüm regl olamadım ya ne yapsam da söker acaba
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 59.6
Bu hafta 59.00
Kaptanım 2 hafta sonramı listede olcam 1.ci haftayı bitirdim :)
ayıptır söylemesi o takım biz oluyoruzKızlarrrrrrr diğer takımlardan bazılarının uyguladığı bir şeyi sizlere de önermek istiyorum
Diyetle alakalı değil ama bizler için güzel bir şey olduğundan sizlere de söyliyeyim dedim
Kitap okuma etkinliği
Fırsatı olan kitap okuyup günlük menüsüne hangi kitabı o gün kaç sayfa okuduğunu da yazar
Hem birbirimize kitap önerisinde bulunmuş oluruz hemde normalde iş güçten fırsat bulup okuyamadığımız kitaplarıda o bahaneyle okumuş oluruz
Ne dersiniz
Ben kendi adıma bunu yapmak istiyorum ama tabi kimseyi mecbur tutmuyoruzisteyen katılabilir ben yarın başlıyorum sağ olsun kızım kitap kurdu ve bir sürü kitap aldığımız halde ben bayadır kitap okumadım
Canım bence çok güzel bir sonuç sonuçta kilon artık çok değil ve kabızlığımda var diyorsun
Kabızlık için bol bol su iç canım hatta mümkünse biraz sıcağa yakın iç ki bağırsakları yumuşatsın
süperİstiyorsan tabiki dönebilirsinhemen ekliyorum canım
Tmm cnm teşekür ederimGüzel eksi Tebrikler. .
3. Hafta listede olacaksın canım.
Neeee ben de bir heyecan gidip tartılmıştımmavimli canım yaa paylaşım alanına sordum emin olmak için ama ancak bir sonraki hafta dahil olabiliyormuşsun
Çok güzel eksiler gördün ve eminim haftaya bomba gibi listeye dönüşün olacak ama ondan sonra kesinlikle çok uzun süre izin yok
@Umay1907 Canım sanırım çok fazla yoğunluğun var uğrayamıyorsungeçen haftada bildirim yapmadın o yüzden direk bildirimsiz izne ayırayım dedim ama eğer gelirsen düzeltme yapıp artık önceki hafta bildirim yapmadığın için yüzden bölünecek
günaydın hayırlı cumalar kelebekler
bol eksili tartılarınız olsun
ayıptır söylemesi o takım biz oluyoruz
günaydıın herkesee sonunda listeye geri dönebiliyorum sınırdan kurtardımm
izne çıktığım kilo : 61.5
bugün : 61.4
yüzde : 0,162
oynakbasi34 listeye beni de ekleyebilirsin artık :)
Merhaba,
Arkadaslar sayfanin ustunden kaybolan sayfa numaralarinin geri gelmesini isteyen varsa lutfen buraya yazarak istegimizi bildirelim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sayfa-numaralari.1060937/page-2
Hepimize bol eksilerr
Sayin Curly verdigim linkte duruma gore geri getirebiliriz demis, gecici dememis.Sanirim geçici bir durummuş. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?