Cok cok güzel fikir olmuş...cok beyendim...ellerine sağlik canim..bunu her hafta yapalim bence..yakinda bende zaten korumada olacağim...
Inşallah haftaya gelcem ikimiz güzel bi keyif kahvesi içeriz..yapalım canım...
Evet gel yanıma tek kaldım yazık bana :)
Ekledim canım.. İşlem tamam...
Sen de çok iyi vermişsin...
Süper bir fikir oldu...sanada teşekkürler canim...boşuna dememişler birlikten güç doģar diye...grup psikolojisi sağolsun
durmak yok
Süper bir fikir oldu...sanada teşekkürler canim...boşuna dememişler birlikten güç doģar diye...
***8. Takım 559.Etap***
Oynakbasi34 ( 87,5 / 87,1 / 0,4 / 0,46 % )
perihan00 ( 59,2 / 58,1 / 0,9 / 1,52 % )
helopini ( 65,9 / 65,1 / 0,8 / 1,21 % )
catterflym ( 69 / 68,6/ 0,4 / 0,58 % )
Umay1907 ( 59,1 / / / % ) düzenli paylaşım yapmadığı için diskalifiye oldu
MRTMUHASEBE ( 71,9 / 71.5/ 0.4 / 0.56 % )
glsbrs ( 61,9 / / / %)
Eddoras ( 77.7 / 77.5 / 0.2 / 0.25 % )
kittenlove ( 61,5 / 61,4 / 0,1 / 0,04 % ) 556. Etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 4e bölündü
8.Takım Ortalaması: %
Aaa süpermiş...iyi yapmişin..diğer grupları kurcalıyordum nasıl taktikler izliyorlar diye geziniyordum sayfalarında, onlardan birinde gördüm, bence de güzel bir fikir, takım üyesi olduğu hissi daha çok pekişiyor insanda
hatta bi grupta haftanın domatesleri ve haftanın patatesleri diye liste bile gördüm
Sagol canim..Perihancim umarım bireysel derece alırsın hakediyorsun arkadaşım. .
Kaptanım diskalifiye için bahara yazdın mı? Süreç nasıl ilerliyor merak ettim de
Teşekkür ederim canım sadece yeterli paylaşım yapmamak diskalifiye sebebi olabiliyor o zaman. Emin olamadım ben de çok sağolEvet canım sabah yolladım Bahar inceleyip onayladı bende listeye NOT ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?