- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
vücut uzun süre kaldığı kiloda daha çok takılıyor canım hiç takma kırarsın onu senSelam kizlar aranizda en yavas kilosu giden benim heralde dogum kilolarini hizla verdim eski kiloma dondum ama bundan sonrasi cok yavas gidiyorama olsun mutluyum 68 kg gordum
Gecen hafta 69.0
Bu hafta 68.6
Fark 0.4 kg
Yuzde %0.57
çok çok iyi maşallaaaahhh yola devam :)Cumleten hayirli sabahlar, hayirli cumalar....
Bugun tarti gunu oldugu icin cok heyecanliydim.
Bildirimimi yapayim hemen
Baslangic kilom: 124.400
Gecen haftaki kilom : 124.400 (zaten gecen hafta baslamistim)
Bugunki kilom : 122.00
Giden: 2.400
Sabah 10:00
Süt 1 dilim ıspanaklı börek
10:30
Gece Kızı cayı
Öğlen
2saat yürüyüş
Akşam
4:00
Komşumda 1 nescafe 3 bir arada .
Kavala kurabiyesi 1 tane
Spor bildiğim herşey
Gece Kızı cayı 18:00
Su
Yine birazdanda spor bu günlük bu kadar
Kaçamak olduğu için bişey canım istemiyor
Ayyyy insallah yaaaa. Yillar oldu ikili rakamlari gormeyeli. Artik kiloma gore degil yasima ve ruhuma gore giyinmek istiyorum.....
Menumu paylasayim ben de
Sabah ve ogleni birlikte yedik bugun:
2tane tb lavas
1dilim peynir
Bol dereotu maydonoz
1haslanmis yumurta
2tzne zeytini
Yesilcay
Ara 3tane kuru kayisi
10 tane cubuk kraker
Aksam 1kase domates corbasi
8yk manti
Sarimsak tursusu
Aksam azcik kacirdim gibi oldu ama hafta sonu toparlarim
Kizlar bende ilk menümü yazayım
Sabah 2 sucuklu 2 yumurtalı omlet 1 dilim tam tahıl ekmek bu ekmekle iki lokmacik reçel yaninda rezene cay şekersiz
Ara bir mandalina
Saat 18
Yarim kase sebze çorbası bir kucuk kase yoğurt 1 parca pide yaninda kucuk aci süs biberlerden bolca
Ara 1 armut 1 kasik esimin tabağından makarna
2 litreye yakın su
3×10 şeklinde kalça bacak egzersizi yaptim
Ben Gülten .42 yaşindayim ..6 cocugum var...2 kizim ilk evlilikten....biri 21 diyeri 23 yaşinda...23 yaşindaki kizim bu ayin 31 de evlenecek Allahin izniylen...sali günüde düğün öncesi hazirliklar için istanbula uçuyoruz.kizimla ben....2.ci evliliğimdende 2 kizim 2 oğlum var...en küçüğü 6 yaşinda....boyum 161 cm...Yozgatliyim...Almanyada stuutgart yakininda yaşiyorum...Kizlar sizlerde kendinizi tanıtın ya ben kimseyi tanımıyorum boy kilo yaş vs
Süper olmuş cnm . Yoksa bizi düşünen YÖK :)
Ayyyy insallah yaaaa. Yillar oldu ikili rakamlari gormeyeli. Artik kiloma gore degil yasima ve ruhuma gore giyinmek istiyorum.....
Pazartesi tekrar kilo bildirimi yapcaz kizlar...ona göre dikkat edelim haftasonuda olsa...
Kizlar neyapiyirsunuz...ben yeşil çay içiyorum....bu arasa 8.ci olmuşuz 11 takim içinde....inşallah haftaya daha iyi yüzdemiz olur..
Ben Gülten .42 yaşindayim ..6 cocugum var...2 kizim ilk evlilikten....biri 21 diyeri 23 yaşinda...23 yaşindaki kizim bu ayin 31 de evlenecek Allahin izniylen...sali günüde düğün öncesi hazirliklar için istanbula uçuyoruz.kizimla ben....2.ci evliliğimdende 2 kizim 2 oğlum var...en küçüğü 6 yaşinda....boyum 161 cm...Yozgatliyim...Almanyada stuutgart yakininda yaşiyorum...
Ayni şeyi bende tahmln etmiştim banu...yillardir alişti bünyen o kilolara..birakmak istemiyo..bende bile 60-62 arasi takildi kac haftadir..baktim olacak gibi deyil..çareyi 5 te 5 diyetini yapmakta buldum...haftalardir takildi kilom bi aşaği bi yukari...sonra o yaptiğim diyetle 4 kilo birden gitti...Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡
Ancak fırsat buldum yazmaya
Diyetisyende yine ödem çıktı ya laNasıl birşeyse yağdan hesapta Kilo almışım ama tartiya yansimamis odemde var falan baştan moralim bozulacakti da Sibel sağ olsun bana uzun uzun izah etti vücudun çok uzun seneler sonra bu rakamları görünce bu sekilde tepki olarak inatlasabilecegini düşünce hak verdim çünkü en Son büyük kızın doğumuna yakın bu kiloları görmüştüm
Bakalim önümüzdeki hafta neler olacak
Diyetisyenden çıkışta Ayşemmoni ve bir arkadasimla daha oturup yemek yedik bol bol sohbet ettik
Sonradan da mağazaları gezip biraz alışveriş yaptık
Bu arada Ayşem ve Dilek beni çok mutlu ettiler ♡♡♡♡
Doğum günüm için Ayşem bana çok güzel bir fincan seti, en sevdiğim kahveyi ve cok anlamlı bir kitap hediye etti Resmen küçük yaramaz çocuklar gibi diyetisyende açtım hediyemi
Birde çok poncik pembe bir tulum aldı bana ♡♡♡♡
Dilek arkadaşım da çok güzel bir ust aldı
Resmen beni simarttilarablalariyla gezmeye giden 6 yaşında kız çocuğu gibi mutlu oldum
Valla haklarını nasıl öderim bilmiyorumbirde kahve içelim dedik en Son hatta ikisi kaş göz arasında okadar şey yaptıkları yetmiyormuş gibi minik cheescake sipariş verip üzerine iyiki doğdun yazdirmislar ♡♡♡♡ ama maalesef Aysemin oğlu arayinca acil çıkması gerekti birlikte resim cekilmeyi bile akıl edemedik bir tek ona çok üzüldüm
Hayatimin en güzel günlerinden biriydi ♡♡♡♡ cidden çok şanslıyım
Akşam da köye uğradık kızı okuldan aldık derken ancak gelebildim buraya
e yazamadım rabbim hayırlısını nasip etsin hayirlisi olsun bir ömür mutlu bir yuva nasip olsun insallahBen Gülten .42 yaşindayim ..6 cocugum var...2 kizim ilk evlilikten....biri 21 diyeri 23 yaşinda...23 yaşindaki kizim bu ayin 31 de evlenecek Allahin izniylen...sali günüde düğün öncesi hazirliklar için istanbula uçuyoruz.kizimla ben....2.ci evliliğimdende 2 kizim 2 oğlum var...en küçüğü 6 yaşinda....boyum 161 cm...Yozgatliyim...Almanyada stuutgart yakininda yaşiyorum...
Sende bu azim varken telafi edersin ..takilma bugünkü menüne..kendine ödül olarak say...ama listede olunca biraz daha dikkatli olmamiz gerekecek canimMenu bildirimi menu bildirimi
Sabah :tartilmanin verdigi hazla ve gazla unutuldu kahvalti hemen ise kosuldu
Ara 10.30: nescafe
Oglen 12.30: yarim kofte ekmekve ayran
Ara 15.00: danissimo limon cheesecake tadinda(hakkaten guzeldi ama benim gibi bir cheesecake manyagi icin cok makul birsey arada kendimi odullendirebilirim belki bununla ) ve kurumda bi ablamizin vefat eden babasi icin dagittigi lokum
Aksam 17.30: bir lahmacun
Yatgeberlik 21.00: yarim muz
Bugun corba yok salata yok kahvalti yokbegenmedim menumu, yarin daha dikkatli olacagim, niye? Cunku pazartesi tarti var
Sagol canim...Amin inşallah...Allah hepimizin çocuklarin karşilarina hayirli insanlar çikarsin...AminnnAblacım masallah allah evlatlarinla saglik sıhhat uzun ömürler nasip etsin baya kilo vermişsin gecen bildirimid
e yazamadım rabbim hayırlısını nasip etsin hayirlisi olsun bir ömür mutlu bir yuva nasip olsun insallah
Ayni şeyi bende tahmln etmiştim banu...yillardir alişti bünyen o kilolara..birakmak istemiyo..bende bile 60-62 arasi takildi kac haftadir..baktim olacak gibi deyil..çareyi 5 te 5 diyetini yapmakta buldum...haftalardir takildi kilom bi aşaği bi yukari...sonra o yaptiğim diyetle 4 kilo birden gitti......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?