Hepsini eşimle anneme yedirdim merak etme :))
spora fazla ara verme cidden sonra hiç yapası gelmiyor insanın , koruma dönemi önemli ciddenGeçen hafta 2 gün spora gidemedim. Bugün gitmeliyim ara verdikçe soguyorum spordan
.. bir de liste de olmayisimin rahatlığı çöktü üzerime kızdım kendime bugün. Son iki gün epey sağlıksız da beslendim.
Mezun olabilirim ama koruma kısmı en zor kısım bunu unutmamaliyim ayrıca bi 5 kilo daha versem çok daha iyi olacak..
Evet beni kınım kınım kınayın pliss :)
çok iyiiiiKızlar bişey diimmi size. Aramızda kalsın ama
Bel ölçüm zamanin da 122 cm. idi
Gecen hafta 78 cm. olmuş.
Bir dönümmüşüm resmen
Bugün akşama kadar çay kahve ile geçti bugün bir de yeşil çay içtim. Akşam eve dönerken bir şişe naneli ayran içtim.
Saat 8 de kargomu bulup da rahata erince dönüş yolunda tantuni yiyeyim dedim ancak yarım porsiyonun yarısında midem bulandı. Bugünden sonra bir daha tantuni yer miyim bilmiyorum tiksindim çünkü
Bugün 13.762 adım yani 9.3 kilometre yürümüşüm saat 3ten sonra çoğu. hele bir de sinirle ne kadar hızlı olduğunu düşünün :)
Öyle yorgunum ki yine erken uyurum bugün çok ilgilenmedim iki gündür burayla ama yarından itibaren daha aktif olucam.
Dün bir tartı daha aldım gramaj farkı var ikisinin arasında ancak eski tartıma göre yazacağım yine. Diğerini iş yerine götürebilirim sabah unutursam orada da işime yarar.
ekmek yerine lavaş istemiştim o yüzden ama ben etinden dolayı tiksindim sanırım daha da tövbeler olsun diyorum gece kustum. Et yemeye çok alışık değil midem dönem dönem sadece vejetaryen besleniyorum ama arada bir köfte et yiyordum şimdi hayatımdan tantuniyi çıkardım evde yaptığım et dışında daha da dışarıda yemem nusreti bedava verseler yine yemem:)Tantuniyi bende birkere yedim midem bulanmisti ici guzelde ekmegi fazla yaga buluyolar vıcık vıcık yag fışkırdıyo resmen ekmek
Kızlar bişey diimmi size. Aramızda kalsın ama
Bel ölçüm zamanin da 122 cm. idi
Gecen hafta 78 cm. olmuş.
Bir dönümmüşüm resmen
Bugün yine sinir pazartesilerden biri. Akşama kadar lokma yiyecek yiyemedim sinirden yukarda da yazdığım gibi kargom ortada yok güya gelmişler bulamamışlar beni. dönüyorum firmaya gidiyorum kargo orada da yok. Araç gelince bir daha bakalım diyorlar. İçinde evraklarım pasaportum var ama adamların umrunda değil.
Serviste dönerken bir kutu naneli ayran içtim bayıldım bundan sonra favori içeceğim.
ekmek yerine lavaş istemiştim o yüzden ama ben etinden dolayı tiksindim sanırım daha da tövbeler olsun diyorum gece kustum. Et yemeye çok alışık değil midem dönem dönem sadece vejetaryen besleniyorum ama arada bir köfte et yiyordum şimdi hayatımdan tantuniyi çıkardım evde yaptığım et dışında daha da dışarıda yemem nusreti bedava verseler yine yemem:)
Iyi geceler çok geç oldu farkindayim ama yine yazayim dedim bugun misafirlerim vardi çok ama cok yoruldum anca firsat bulabildim diyet biraz bozuldu ama eminim bu Kadar yorgunluga kalori malori kalmamistir.menumu hatirladigim kadariyla yazayim
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta ve domates salatalik 2 dilim Tam Buğday ekmegi
Öğlen 1 icli kofte 1 dilim etimek tatlısı
Aksam 1 kepce mercimek corbasi bir porsiyon etli nohut
Ara 1 dilim etimek tatlısı bol bol cay sayisini hatirlamiyorum
6 bardak su
Arada yemek hazirlarken agzima attiklarimi sayamadim malesef :)
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün fırsat bulupta uğrayamadımDaha doğrusu öğlen kızı alıp gelirken markette gözüme kısırlık bulgur ilişti eve gelir gelmez kısır yaptım tabi çok varmış gibi nasıl gözüm döndüyse 2 tabak yedim ve karbonhidratı basınca benim bünye yine isyan etti
Kafayı kaldıramadım sonrasında ( insülin direnci fırladı sanırım o an )
Neyseki bugün çok daha iyiyim şükürtabi akşam yemek yemedim öyle olunca
Cumaya kadar da artık harifiyen Sibelin listesine uyacağım bol suyla
Listede değilim diye savsaklamak yok
Darısı benimde başımaaaa
Hadi bakalım inşallah bugün pasaportunu alırsınmaalesef kargocuların çoğu aynı gelmeselerde geldik diyorlar özelliklede aras kargo yapıyor bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?