Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün yine sinir pazartesilerden biri. Akşama kadar lokma yiyecek yiyemedim sinirden yukarda da yazdığım gibi kargom ortada yok güya gelmişler bulamamışlar beni. dönüyorum firmaya gidiyorum kargo orada da yok. Araç gelince bir daha bakalım diyorlar. İçinde evraklarım pasaportum var ama adamların umrunda değil.
Serviste dönerken bir kutu naneli ayran içtim bayıldım bundan sonra favori içeceğim.

Diyetiseyenemi gidiyorsun. ?
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz sonucu[/QUOTE]
Evet 3hafta once basladim. Persembe gunu ilk kontrolum var bakalim nolucak

Menu bildirimiiiii
Sabah2tane haslanmis yumurta
2dilim tb ekmegi
3zeytin
Domates salatalik
Yesilcay
Ara 3tane kuru kayisi
Sekersiz turk kahvesi
Oglen 1dilim tb ekmegi
4yk kuru fasulye
3yk yogurt
Ara 2si 1arada kahve
Aksam 3yk bulgur pilavi
4yk kuru fasulye
Sarimsak tursusu
2.5 litre su
45 dakika tempolu yuruyus
Dun gece ilk defa acliktan midem agridi
ama ben inat ettim yemedim acaba midem mi kuculuyor ki... ne dersiniz

spora fazla ara verme cidden sonra hiç yapası gelmiyor insanın , koruma dönemi önemli cidden

Merhaba canlar saat 12 de kahvaltu yapmıştım aksam yemeginu 20 de yedim hindi pisip hazirlayana kadar anca gec oldi o yuzden mi bilmiyorim yoksa yemekle beberaber bolca aci sus biber yedim ondan mi basim agriyo

Sabah saat 12 de
2 yumurta ile omlet yaninda yarim lavas peynir bir lokmacik kaymak bal yesilcay sonra rezene cayi

Ara yarim portakal ceyrek armut bir tane kuru incir

Aksam 20 de
4 yk pilav yaninda hindi eti avucum kadar lavas ekmek cok az birsey bolcada sus biber

2.5 litre su
10 dk kalca bacak egzersizi

Bugün akşama kadar çay kahve ile geçti bugün bir de yeşil çay içtim. Akşam eve dönerken bir şişe naneli ayran içtim.
Saat 8 de kargomu bulup da rahata erince dönüş yolunda tantuni yiyeyim dedim ancak yarım porsiyonun yarısında midem bulandı. Bugünden sonra bir daha tantuni yer miyim bilmiyorum tiksindim çünkü
Bugün 13.762 adım yani 9.3 kilometre yürümüşüm saat 3ten sonra çoğu. hele bir de sinirle ne kadar hızlı olduğunu düşünün :)
Öyle yorgunum ki yine erken uyurum bugün çok ilgilenmedim iki gündür burayla ama yarından itibaren daha aktif olucam.
Dün bir tartı daha aldım gramaj farkı var ikisinin arasında ancak eski tartıma göre yazacağım yine. Diğerini iş yerine götürebilirim sabah unutursam orada da işime yarar.

Menu bildirimi menu bildirimii

Sabah 8.30: 1 haslanmis yumurta, 5-6 tane tost makinasinda isitilmis sosis, iki kibrit kutusu kadar beyaz peynir

Ara 11.00: bir adet dukan biskuvi (kalorisini kamu spotu olarak vermek isterdim ama kutusunu atmisim)

Oglen 12.30: bir konserve kutusu dardanel ton light-52 grm- (KAMUSPOTU: 100grm dardanel ton light 190 kaloridir)

Aksam 16.30: sucuklu yumurta (dukanin en sevdigim yonu) bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir

Kapanis

Bugun ilk gundu, nescafe icemedigim icin azcik darlandim ama atlattim cok sukur

Benim bebe uyumusken yatayim ben de hemen

Iyi geceler

Not: dedigim hareketlerin hic birini bu aksam yapamadim totomu yere koymaya bile zamanim olmadi, misafir agirladim sifir kacamaksiz

Iyi geceler çok geç oldu farkindayim ama yine yazayim dedim bugun misafirlerim vardi çok ama cok yoruldum anca firsat bulabildim diyet biraz bozuldu ama eminim bu Kadar yorgunluga kalori malori kalmamistir.menumu hatirladigim kadariyla yazayim
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta ve domates salatalik 2 dilim Tam Buğday ekmegi
Öğlen 1 icli kofte 1 dilim etimek tatlısı
Aksam 1 kepce mercimek corbasi bir porsiyon etli nohut
Ara 1 dilim etimek tatlısı bol bol cay sayisini hatirlamiyorum
6 bardak su
Arada yemek hazirlarken agzima attiklarimi sayamadim malesef :)

Tantuniyi bende birkere yedim midem bulanmisti ici guzelde ekmegi fazla yaga buluyolar vıcık vıcık yag fışkırdıyo resmen ekmek
ekmek yerine lavaş istemiştim o yüzden ama ben etinden dolayı tiksindim sanırım daha da tövbeler olsun diyorum gece kustum. Et yemeye çok alışık değil midem dönem dönem sadece vejetaryen besleniyorum ama arada bir köfte et yiyordum şimdi hayatımdan tantuniyi çıkardım evde yaptığım et dışında daha da dışarıda yemem nusreti bedava verseler yine yemem:)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün fırsat bulupta uğrayamadım Daha doğrusu öğlen kızı alıp gelirken markette gözüme kısırlık bulgur ilişti eve gelir gelmez kısır yaptım tabi çok varmış gibi nasıl gözüm döndüyse 2 tabak yedim ve karbonhidratı basınca benim bünye yine isyan etti
Kafayı kaldıramadım sonrasında ( insülin direnci fırladı sanırım o an )
Neyseki bugün çok daha iyiyim şükür tabi akşam yemek yemedim öyle olunca
Cumaya kadar da artık harifiyen Sibelin listesine uyacağım bol suyla
Listede değilim diye savsaklamak yok

Kızlar bişey diimmi size. Aramızda kalsın ama

Bel ölçüm zamanin da 122 cm. idi
Gecen hafta 78 cm. olmuş.
Bir dönümmüşüm resmen

Darısı benimde başımaaaa

Hadi bakalım inşallah bugün pasaportunu alırsın maalesef kargocuların çoğu aynı gelmeselerde geldik diyorlar özelliklede aras kargo yapıyor bunu

Havamida atarım diyosun :)
Adam beckham'ı elleriyle besliyor hala yaranamiyor :))

Artı getirir sana bu liste ..

Kısır ölçülü yendiğinde faydali ama 2 tabak olmamış :)
Tabii bünye alışık olmayınca seni etkilemiş bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…