- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Havamida atarım diyosun :)
Adam beckham'ı elleriyle besliyor hala yaranamiyor :))
Kısır ölçülü yendiğinde faydali ama 2 tabak olmamış :)
Tabii bünye alışık olmayınca seni etkilemiş bak :)
Bende yapayım miKızçelerim,
''seaBahAR Sevgili arkadaşlar,
Paylaşım alanımıza buraya tıklayarak girip, sayfanın en üstünde yer alan ankete lütfen katılır mısınız?
Eğer haberiniz var ve oy kullandı iseniz zamanızı aldığım için kusura bakmayın. Katılım düşük olduğu için hatırlatmak istedim.
Keyifli hafta sonları dilerim.''
Ankete oy kullanan ve kullanacak olanlar lütfen KULLANDIM yazarak beni etiketlesin
yarışmamızın, bizler için daha da güzelleşip gelişmesi için yapılan güzel şeyler bunlar
Sorma yaa eskiden o 2 tabak hiç bir şey yapmazdıartık fena rahatsız etti hatta eşim de diyor aşkım mideni baya bir zorlamışsın ufaldığını unuttun sanırım diye
Tövbe bir daha asla yemem
Iyi geceler çok geç oldu farkindayim ama yine yazayim dedim bugun misafirlerim vardi çok ama cok yoruldum anca firsat bulabildim diyet biraz bozuldu ama eminim bu Kadar yorgunluga kalori malori kalmamistir.menumu hatirladigim kadariyla yazayim
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta ve domates salatalik 2 dilim Tam Buğday ekmegi
Öğlen 1 icli kofte 1 dilim etimek tatlısı
Aksam 1 kepce mercimek corbasi bir porsiyon etli nohut
Ara 1 dilim etimek tatlısı bol bol cay sayisini hatirlamiyorum
6 bardak su
Arada yemek hazirlarken agzima attiklarimi sayamadim malesef :)
Ya iki dilim oldu biri misafirlerden once nasıl olmus diye baktim ikincisi misafirlere eslik etmek icin malesef. Ama bugün telafi edicemneden bu kadar çok etimek tatlısı
O kadar vahim mi durum? :) bugun telafi edicemArtı getirir sana bu liste ..
Kızçelerim,
Paylaşım alanımıza buraya tıklayarak girip, sayfanın en üstünde yer alan ankete lütfen katılır mısınız?
Eğer haberiniz var ve oy kullandı iseniz zamanızı aldığım için kusura bakmayın. Katılım düşük olduğu için hatırlatmak istedim.
Ankete oy kullanan ve kullanacak olanlar lütfen KULLANDIM yazarak beni etiketlesin
yarışmamızın, bizler için daha da güzelleşip gelişmesi için yapılan güzel şeyler bunlar
Sorma yaa eskiden o 2 tabak hiç bir şey yapmazdıartık fena rahatsız etti hatta eşim de diyor aşkım mideni baya bir zorlamışsın ufaldığını unuttun sanırım diye
İyi akşamlar arkadaşlar bugün tüm ekip fide diktik. 8 tane Ladin 10dan fazla çam fidesi diktim. Ladinleri sevdiğim insanlara adadım. Ömürler uzun olsun diye:)Yarın öbür gün nazar boncuğu alıp takıcam hepsine. Çok güzel bir gündü ancak belim fena ağrıyor kazma kürek zorladım kendimi.
Bugün regl oldum onun ağrısı mide bulantısı da eklendi.
Menüme gelince,
Sabah yeşilçay içtim.
Öğlen bir küçük kase sütlaç yemiştim ancak onu yedikten 10dk sonra çıkardım. Adetin ilk günü midem çok bulanıyor ondan galiba. Yedim diye saymıyorum onu.
Akşama yayla çorbası yaptım iki kase ekmek falan olmadan yedim midem rahatladı biraz. Banyo yapacak gücü de bulursam bugün benden iyisi yok.
Ben daha ilk gün kullanmıştımKızçelerim,
Slm kızlar bugün günün çoğunu dışarda geçirdim. En yakın arkadaşımın doğum günü idi yemek ve pasta ısmarladım beraber yedik.
Menüme gelirsek
9:00 yağda çift sarılı yumurta, yarım dilim ekmek, 3 siyah zeytin, 4 cherry domates.
12:00 latte
3:00 fish and chips ve iki çatal pasta
6:00 çay
Bu kadar benden.
İyi geçecek içini ferah tutkızlaaar size bahsettiğim sunum var ya o yarınn heycanlandım tabi inşallah sakinliğimi korurum sunarken çünkü bazı uzun cümleler var normal halimle bile zor anlatıyorum inşallah güzel geçer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?