Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızçelerim,

'' seaBahAR Sevgili arkadaşlar,

Paylaşım alanımıza buraya tıklayarak girip, sayfanın en üstünde yer alan ankete lütfen katılır mısınız?

Eğer haberiniz var ve oy kullandı iseniz zamanızı aldığım için kusura bakmayın. Katılım düşük olduğu için hatırlatmak istedim.

Keyifli hafta sonları dilerim. ''

Ankete oy kullanan ve kullanacak olanlar lütfen KULLANDIM yazarak beni etiketlesin
yarışmamızın, bizler için daha da güzelleşip gelişmesi için yapılan güzel şeyler bunlar

Havamida atarım diyosun :)
Adam beckham'ı elleriyle besliyor hala yaranamiyor :))

Kısır ölçülü yendiğinde faydali ama 2 tabak olmamış :)
Tabii bünye alışık olmayınca seni etkilemiş bak :)

Sorma yaa eskiden o 2 tabak hiç bir şey yapmazdı artık fena rahatsız etti hatta eşim de diyor aşkım mideni baya bir zorlamışsın ufaldığını unuttun sanırım diye
Tövbe bir daha asla yemem

Bu arada bu sabah eşim de tartılmış
Adam bana tam kapıda kendini göstererek tam 100lük diyince bende para istiyor sandım aşkım okadar yok bende ama dur vereyim olanı dedim yok yok ben 100lük diye tekrar etti ben hala anlamadım yahu vereyim kartı işe giderken çek işte 100 lira diyorum inatla
En sonunda len anlamadın mı sabah tartıldım 99.7 çıktım ya la demezmi
Aboooowwww Aşkım sen ne yaptın bundan sonra sende Listelerime uyuyorsun dedim tamam dedi

Bende yapayım mi

neden bu kadar çok etimek tatlısı

Mrb dün yazamadım bu gün yazıyorum dünün bildirimini

Sabah 10;00
Süt

Öğlen
Misafirlikteyfim
Domates corbbası
Sarmısaklı fasulye
2 kaşık et sote
Bir parça ekmek

Akşam
2 otlu gözleme

Saat 9;00misafit geldi
Bir dilim ağlayan pasta 2 çay
1 parça çörek

Tamam beybisi
Ben kullandım sanırım ama bakim tekrar.

merhabalar arkadaşlar
geçmişi okumadım henüz.
öğlen yemeğini koydum ocağa.
kıymalı karnabahar.
listemde var.
öğlen sebze yoğurt
akşam et salata yazmış hoca
az sonra yeğenim ariycak.
yürüyüşe çıkıyo öğlen paydosunda.
telefonda konuşuyoruz o yürürken.
bende boş durmayım az pedal çevireyim dimi
menümü sporumu akşama yazarım.

İyi akşamlar arkadaşlar bugün tüm ekip fide diktik. 8 tane Ladin 10dan fazla çam fidesi diktim. Ladinleri sevdiğim insanlara adadım. Ömürler uzun olsun diye:)Yarın öbür gün nazar boncuğu alıp takıcam hepsine. Çok güzel bir gündü ancak belim fena ağrıyor kazma kürek zorladım kendimi.
Bugün regl oldum onun ağrısı mide bulantısı da eklendi.
Menüme gelince,
Sabah yeşilçay içtim.
Öğlen bir küçük kase sütlaç yemiştim ancak onu yedikten 10dk sonra çıkardım. Adetin ilk günü midem çok bulanıyor ondan galiba. Yedim diye saymıyorum onu.
Akşama yayla çorbası yaptım iki kase ekmek falan olmadan yedim midem rahatladı biraz. Banyo yapacak gücü de bulursam bugün benden iyisi yok.

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Havuzda gelir gelmez kendimi mutfağa attım ve evdekilere yemek koydum ateşe ben dünkü kisiri dengelemek adına aksamlik sadece yoğurtlu kabak yiyeceğim şimdi
Öğlen Annemler 2 kepçe tarhana çorbası 2 kaşık bulgur pilavı ( çok ısrar etti diye birde 2 kaşık nohut ve bol salata yedim

Su pek içmedim ama yatan kadar telafi ederim inşallah

Ne güzel fideler ekilmis ♡♡♡♡ kocaman olduklarını da görürsünüz inşallah
Menü de özellikle akşam cok güzel dengeli olmuş bol eksi olarak döner inşallah

Ben daha ilk gün kullanmıştım oynakbasi34 kaptanım

Slm kızlar bugün günün çoğunu dışarda geçirdim. En yakın arkadaşımın doğum günü idi yemek ve pasta ısmarladım beraber yedik.
Menüme gelirsek
9:00 yağda çift sarılı yumurta, yarım dilim ekmek, 3 siyah zeytin, 4 cherry domates.
12:00 latte
3:00 fish and chips ve iki çatal pasta
6:00 çay
Bu kadar benden.

Tebrikler canım doğum gününe rağmen çok az hasar olmuş gerçi oda eritmissindir erken olduğu için

Bende yoğurtlu kabağı az sarımsaklı yaptım ya bir uyku bastı anlatamam
Kendime bitkisel çay yaptım 3 gün kurusu ile Son ara yaptım bol suyla devam

Benim bugunku menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta 1 dilim ekmek bir domates 2 cay
Ara 2 cay
Öğlen 2 form biskuvi 1 icli kofte
Ara bir Elma
Aksam haslanmis yumurta 1 domates
Ara turk kahvesi
Ara 2 cay toplam 700 kalori 1 saat spor ve 15 bardak su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…