Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlaaar size bahsettiğim sunum var ya o yarınn heycanlandım tabi inşallah sakinliğimi korurum sunarken çünkü bazı uzun cümleler var normal halimle bile zor anlatıyorum inşallah güzel geçer :)

Canım sunuma başlamadan besmele çekip bildiğin bütün duaları oku ve sonrada bir güzel sunumunu yap Eminim çok güzel geçecek hatta bizlerde dua ederiz senin için

Helal kız valla maşallah iradene hayranım bol eksi olarak dönecek eminim ♡♡♡♡

iyi akşamlar arkadaşlar.
menümü yazayım hemen
sabah
beyaz peynir
zeytin
iki haşlanmış yumurta
marul
öğle
kıymalı karnabahar yemeği
yoğurtla lor peyniri shake yaptım.
ara sütlaç
akşam
tavuk sote
yoğurt
spor
yarım saat bisiklet
leslie 3 mil

Ay çok fena Gaza geldim bu gazla Ben yarin da hicbirsey yemem Dolapta duran onca yemege ragmen. Resmen nefis terbiyesi yapiyorum

Hayirli geceler canlar, oglani zar zor uyutmusken hemen menu bildirimi yapip yatayim

Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 8.30: 1 adet haslanmis yumurta, bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir, cay

Ara 10.30: bir adet kucuk boy lavas arasinda yarim kibrit kutusu kadar peynir ve hindi salam (durum gibi sarip yedim iko tane), bir kucuk kutu light sut

Ara 11.45: bir adet dukan biskuvi (gunde 3 taneye kadar hakkim varmis oyle diyor dukan amca)

Oglen pas gectim

Ara 15.00; iki adet dukan biskuvi, bir kucuk kutu sut

Aksam 17.30: 5 adet firinda pismis nugget, 3adet zeytin, cay

Gunu boyle bitirdim

Bu cuma tartiyi merak ediyorum

Menun fazla gibi geldi canm ac kaldinmi hic bugun bilmiyorum tabi yazınca fazla olur ama yenince ac kalip
kalmamaktan anlar insan

Kizlar sabah eltime kahvaltiya gittim bugun hic duzen tutturamadım

Sabah kahvalti 2 küçükparca ici alinmis somun ekmekyanina peynir iki isirik pogaca 2.3 catal domates yaninda cay

Ara bir dilim havuclu kek cay bir isirik lokum

Ikındı yarim kaseden az pilav iki lokmacik aksamdan kalan hindi eti

Aksam esime kanat kızartırken bir tane de kanat

Su neredeyse huc yok bir iki bardak ne icmissem o sular kesik burda malum lavabo icin cok cikmak istemedim

Spor yok gun boyu kizcem rahat vermedi sagolsun peşinde dolanmaktan yapmis kadar oldum

Menum berbat farkındayım isiriklarla kurtarmaya çalıştım ancak

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür dün her zamankinden biraz erken yattım ve bu sabah çok dinç uyandım
Sıcak suyumla güne basladım birazdan da keyif kahvemi içer kahvaltimi hazırlamaya başlarım

Hesapta bu hafta yürüyüşlere de baslayacaktim ama bir türlü fırsat bulamadım bugün gitsem mi diye düşündüm ama saat 12.30 gibi doğum yapan arkadaşa gideceğiz halim kalmasa diye teredutteyim bakalım kızın okula gitmesine 2 saat var o zamana kadar karar veririm nasılsa

Kaptanim ben bu oy kullanma olayini anlamadim linke tikladim okudum okudum yine anlamadim ozet gecermisin nedir ne yapmak lazim kizimdan dolayı kafam bir milyon :)

Canım Bahar her hafta en kötü dereceyi alanı yada artı çıkan için yeni bir uygulama başlatacak
Kilo veremeyen kişi / arti çıkan kişi o hafta neden kötü derece aldığını itiraf edip belli bir sayfada 1 adet sağlıklı tarif verecek
Çoğunluk onayladığı için bu hafta itibaren devreye girecek bu uygulama

Günaydınlar dün giremedim misafir vardı
Sabah
4 parça sucuk
1 bardak süt
Gece kızı çayı 1 bardak

Öğlen 1 saat yürüyüş
Akşam
6:30
Balık bir tane
Bir tabak salata
Kayısı çayı

Saat 9:00
Küçük bir kurabiye

Hayırlı olsun kaptanım link atarsan bende bakmak ve oy vermek isterim

Kahvaltimi da yaptım doydum Elhamdülillah

Yürüyüşe gitsem mi gitmesem mi diye kararsizken sonunda karar verdim gidiyorum
Kiyafetlerimi de hazırladım hatta büyük kızın kulakligini da şarja taktım Son ses müzik eşliğinde yuruyecegim inşallah

Canım menün çok güzel tebrikler canım

Hayırlı olsun kaptanım link atarsan bende bakmak ve oy vermek isterim

Canım geçen gün linki atmıştım hatta iki kere hatirlattimda arada görmedin sanırım oylama karara bağlandı canım ama bir dahakine daha dikkat çekmesi için kırmızı olarak yayınlarım

Canim sunum için başarılar diliyorum. .
Yediklerinde afiyet olsun pek basarili

Ben de yürü diyecektim. Yuruyecekmissin sevindim.
Inan çok iyi geliyor yürüyüş. Kendinle başbaşa kalmak hele hava da Güzelse miss

Gunaydin hanimlaaaar dun telefonuma noldu anlamadim bi turlu giremedim. Bugun normale donduk cok sukur hemen dunki menumu paylasayim.
Sabah ceyrek simit
Oglen 3yk kiymali yumurta
1dilim ekmek
1tk peynir
Ayran
Ara 2yk yulaf ezmesi + 1cay bardagi sut
Aksam 4yk kuru fasulye
1dilim tb ekmegi
3yk pulbiberli yogurt
Yagsiz bol salata
Ara 1elma

Çok çok başarılı.
Afiyet olsun

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡

Yürüyüşümü yaptım çok şükür
Okadar iyi geldi ki anlatamam boşuna aylardır aman ya boynum tutarsa diye tedirgin olmuşum ♡♡♡♡
1 saat kadar Son ses müzikle yürüdüm hatta eşimin teyze kızına da den geldim birazda onunla sohbet ederek yürüdük tabi o 20 dakikada pes etti

Yarın da çıkarım herhalde gerçi Cuma Sibel gideceğim kaslar dinlenme mi diye düşünüyorum ama sabah erken çıkıyorum ertesi güne kadar dinlenir kaslar nasılsa

Sorma canım cidden çok iyi geldi şimdide yorgunluk kahvemi içiyorum sonra hemen duşa uzerimi değiştirdim terim üzerimde kurumasına diye

Harika bir menü canım tebrikler ♡♡♡
Aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…