Bolerek ceyregini ye aslinda arkadasinin israr etmemesi lazim ama etmis madem o zaman kirmamak icin ucundan ye o da anlayis gostersinizmirden arkadaşım geldi, boyozla bomba getirmiş yemezsen bir daha da birşey getirmem çok kırılırım dedi, imdat
Gunaydin hanimlar :)
izmirden arkadaşım geldi, boyozla bomba getirmiş yemezsen bir daha da birşey getirmem çok kırılırım dedi, imdat
Sanada Günaydın canım
Hakikaten doğru tespitgerçi eskiden geçerlidir artık şükür hepimiz çatır çatır kiloları gonderiyoruz
Ucundan tadına bak yada artık kalan öğünlerde dengelersin
kilo verince bende böyle diyeceğim ay yiyorum yiyorum kilo almıyorum
ne yediğimi söylemeyeceğim tabiki
aynen öyle kaptancım diğer öğünlerle dengeleyeceği inşallah, bu hafta listeye gireceğim değil mi
Bu arada kizlar tartida cok guzel rakamlar gordim insallah cumaya kadar şaşmam
Kızlar ben kızı okuldan alıp geldimBebek görmede şükür sadece şekersiz çay içtim
Birazdan da ara öğünümü yaparım
Süpersin canım ♡♡♡♡
Bomba gibi bir giriş olacak desene
Uamrim insallah abla ya gece uyanip uyku sersemi iki tane biskuvi yemisim sabah hatirladim artik vücut nasil yoksun kalmissa uykuda atağa gecmis
iyi günler herkese sunumumu yaptım güzel geçti çok şükürr baya heycanlıydım tabi başında elim nasıl titriyordu anlatamam
onu hallettim kaldı sınav şuan aynı zamanda sınav haftam sunumla ilgilenirken sınavla ilgilenemedim şimdi şu son 4-5 gün daha az uyku daha çok çalışma ile hazırlanıp onu da güzelce anlatmam lazım inşallah .
kendime yeşil çay yapıp geleyim :)
gezmeler gezmelerKızlar ne alemdesiniz
Ben akşam yemeğimi bile yedim
Evdekiler de yemeklerini yedikten sonra Umreden gelen bir arkadaşa çaya gideceğiztabiki ben ikram olursa yemeyi düşünmüyorum sadece şekersiz çay içmeyi düşünüyorum
oh maşallah kuzuya.Bünye de o saatte uyuyordur caktirma
Hadi gözün aydın canım yarısı bitti yarısı kaldıinşallah oda çok güzel geçer de sonra tamamen kendine odaklanirsin
Hadi kap gel bende Nescafe yaptım kendimebaşım ağrıyor biraz sanırım fazla zorladı kendimi eve gelince birde temizlik yapayım az diyince büyük kızdan fırça yedim şimdi o devam ediyor beni zorla oturttu ağrı kesici içirdi birde kahvemi önüme koydu ♡♡♡♡
süpersin canım.iyi günler herkese sunumumu yaptım güzel geçti çok şükürr baya heycanlıydım tabi başında elim nasıl titriyordu anlatamam
onu hallettim kaldı sınav şuan aynı zamanda sınav haftam sunumla ilgilenirken sınavla ilgilenemedim şimdi şu son 4-5 gün daha az uyku daha çok çalışma ile hazırlanıp onu da güzelce anlatmam lazım inşallah .
Ah ah kiz evlat gibisi var mi benimki daha kucuk sefa surmeme var ama olsun. Rabbim tum evlatlarimiza hayirli yazilar yazsinKızlar ne alemdesiniz
Ben akşam yemeğimi bile yedim
Evdekiler de yemeklerini yedikten sonra Umreden gelen bir arkadaşa çaya gideceğiztabiki ben ikram olursa yemeyi düşünmüyorum sadece şekersiz çay içmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?