Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydin hanimlar :)

Sanada Günaydın canım
Hakikaten doğru tespit gerçi eskiden geçerlidir artık şükür hepimiz çatır çatır kiloları gonderiyoruz

izmirden arkadaşım geldi, boyozla bomba getirmiş yemezsen bir daha da birşey getirmem çok kırılırım dedi, imdat

Ucundan tadına bak yada artık kalan öğünlerde dengelersin

kilo verince bende böyle diyeceğim ay yiyorum yiyorum kilo almıyorum
ne yediğimi söylemeyeceğim tabiki

aynen öyle kaptancım diğer öğünlerle dengeleyeceği inşallah, bu hafta listeye gireceğim değil mi

Aynen canım 3.cü cuma bildirimin olduğu için sende bu cuma listeye dahil oluyorsun

Öğle yemegimi yedim birazdan hazırlanip arkadasa bebek görmeye gideceğiz

Orda da sadece şekersiz bir Türk kahvesi içip sonrada kızı alıp gelirim tekrar

Kızlar ben kızı okuldan alıp geldim Bebek görmede şükür sadece şekersiz çay içtim
Birazdan da ara öğünümü yaparım

Bu arada kizlar tartida cok guzel rakamlar gordim insallah cumaya kadar şaşmam

Süpersin canım ♡♡♡♡
Bomba gibi bir giriş olacak desene

Uamrim insallah abla ya gece uyanip uyku sersemi iki tane biskuvi yemisim sabah hatirladim artik vücut nasil yoksun kalmissa uykuda atağa gecmis

iyi günler herkese sunumumu yaptım güzel geçti çok şükürr baya heycanlıydım tabi başında elim nasıl titriyordu anlatamam

onu hallettim kaldı sınav şuan aynı zamanda sınav haftam sunumla ilgilenirken sınavla ilgilenemedim şimdi şu son 4-5 gün daha az uyku daha çok çalışma ile hazırlanıp onu da güzelce anlatmam lazım inşallah .

Uamrim insallah abla ya gece uyanip uyku sersemi iki tane biskuvi yemisim sabah hatirladim artik vücut nasil yoksun kalmissa uykuda atağa gecmis

Bünye de o saatte uyuyordur caktirma

Hadi gözün aydın canım yarısı bitti yarısı kaldı inşallah oda çok güzel geçer de sonra tamamen kendine odaklanirsin

kendime yeşil çay yapıp geleyim :)

Hadi kap gel bende Nescafe yaptım kendime başım ağrıyor biraz sanırım fazla zorladı kendimi eve gelince birde temizlik yapayım az diyince büyük kızdan fırça yedim şimdi o devam ediyor beni zorla oturttu ağrı kesici içirdi birde kahvemi önüme koydu ♡♡♡♡

Kızlar ne alemdesiniz
Ben akşam yemeğimi bile yedim

Evdekiler de yemeklerini yedikten sonra Umreden gelen bir arkadaşa çaya gideceğiz tabiki ben ikram olursa yemeyi düşünmüyorum sadece şekersiz çay içmeyi düşünüyorum

iyi akşamlaaar
menümü yazayım hemen kızlar.
sabah
beyaz peynir
7 zeytin
marul domates
2 haşlanmış yumurta
öğle
kıymalı karnabaar
yğurt
ara
lor peyniri
muz
süt shake yaptım
akşam
etdöner
az tavuk kanat
yeşil salata
spor
leslie 5 mil
1441 kalori
3 litre su

gezmeler gezmeler
Allah kolaylık versın banuşum

oh maşallah kuzuya.
benimkide normalde herşeyi benden bekler ama az hasta olsam pervane olur etrafımda.
rabbim eksikliklerini göstermesin.
amin.

süpersin canım.
geçmiş olsun ozaman.

Ah ah kiz evlat gibisi var mi benimki daha kucuk sefa surmeme var ama olsun. Rabbim tum evlatlarimiza hayirli yazilar yazsin

İyi akşamlar kızlar
Her yerim ağrıyor dünden hamlamışım toprak kazmak ağaç dikmek gerçekten zormuş kollarım bacaklarım nasıl ağrıyor anlatamam belimin de ağrısıyla ördek gibi yürüyorum dünden beri :)
Bugünkü menümde öğlen bir domates çorbası yanında bir tane küçük pofuduk ekmek(avuç içi kadardı). Akşam da üç kaşık sebzeli bulgur pilavı ve bir haşlanmış tavuk baget yedim. Bulgur midemi güzel şişirdi uykum da geldi yorgunlukla. Bugün erken uyurum.
Yarın erkek kedimin kısırlaştırma operasyonu var küçük bir sünnet düğünü yapıcam:) :) napalım bizim de evlatlar kedi oluyor artık onunla avunuyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…