Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu arada iki gündür bir türlü beceremediğim resmimi yükleyebildim yeni imajım profilimdeki albümümde
Kaptanım önceden de çok güzelmişsin ama zayıflayinca tam bir taş olmuşsun bana çok ilham verdin. Hep ameliyatla vs ile zayıflayanları görüyoruz ama bence asil seninki tam bir başarı hikayesi

Kaptanım önceden de çok güzelmişsin ama zayıflayinca tam bir taş olmuşsun bana çok ilham verdin. Hep ameliyatla vs ile zayıflayanları görüyoruz ama bence asil seninki tam bir başarı hikayesi

Ayyyy sağ olasın canım seninde bu güzel sözlerin bana motivasyon oldu
Bende aksine hep diyorum ameliyat olanlarınki büyük başarı çünkü sonuçta hayatlarını riske atıyorlar ve o ameliyat aslında sadece destek çünkü onlarda aynı iradeyi göstermek zorundalar

Bu güzel sözlerin üzerine ben bundan sonra çok daha dikkat etmeye karar verdim eskiden resim çekilirken hep sadece yüzümü alırdım ama sonraları ufak ufak kilolar gidince daha rahat resim çekilir oldum Dün resmen şekilden şekile girdim arkadaşımda ay çok güzel oldu ay çok güzel oldu dedikçe
İnşallah incecik hallerimizi de paylaşmak nasip olacak canım yeterki azimle devam edelim canım
Eminim sende çok çok güzel kilolar vereceksin

Günaydın kızlar
Cuma 76,9
Pazartesi 77,9 der kaçarımmmmm.

o halde cumaya kadar bol bol hareket

Canım o 500 grama takılma eminim ödem oluşmuştur lodos da etkiliyor regl önceside yakınsa etkileyebilir bol bol su iç eminim cumaya eksi bile çıkarsın

ahh bi regl olsam 8 aydır tık yok doğumdan beri

bu hafta kimler spor yapıyor, hadi spor challange yapalım

Günaydın ruhen incecik hatunlar :) abla bu arada yeni imajin cok guzel olmus bence bu sac rengi daha genc gösteriyor oynakbasi34

Çok teşekkür ederim canım inşallah ruhumuz kadar ince bir bedenimiz de olacak yakında

Cuma tarti
70.9
Pazartesi tarti
71.2

Sabah 4 de sahur yemegi yedim ondan fazla cikmistir insallah

Bence kesinlikle tok karnına bu rakam çıktığına göre daha azsındır cumaya göre

o halde cumaya kadar bol bol hareket

ahh bi regl olsam 8 aydır tık yok doğumdan beri

bu hafta kimler spor yapıyor, hadi spor challange yapalım

Valla ben bu hafta reglden dolayı bir kaç gün yürümem sanırım çok ağrım oluyor heleki 2 gün sonraki günlerde de misafirim olacak falan derken bu hafta mümkün olurmu bilmem ama benimde biraz hareketi arttırmam şart yürüyüşler sabahları çok iyi geliyor

Kızlar herkes çok yoğun sanırım kimsecikler yok meydanda

Ben Kuzuyu okuldan aldıktan sonra önce Fotoğrafçıya götürdüm hanımı ( kimlikleri yenilenecek cuma günü ) resim çektirdim oradan da Markete uğrayıp eve döndüm
Yürüyüş de planlanmamış olarak aradan çıkmış oldu

Eve gelir gelmez de hemen kendimi mutfağa attım ve akşamlık evdekilere Bulgur pilavı yaptım dünden de zaten yahnim vardı ( bahçede eşim güveçte yaptı ama erken kaçınca çok az yendi çoğu kaldı güveçle direk eve getirdik )
Benim zaten Pırasam var sabahtan yaptığım

Mutfağımı bir güzel temizleyip kendime bir yorgunluk kahvesi yaptım sizlere bakayım dedim ama kimsecikler yok
Az keyif yapıp kuruyan çamaşırlarımı ayırıp belki birazda ütü yaparım hazır başka iş yokken
Çarşamba yada Perşembe misafirim gelecek akşam çaya günü belli olsun da ona göre temizlik yaparım tekrar üstten

Mrb arkadaşlar menüm
Sabah 9:00 sut
11:00
Haşlanmış yumurta
Öğlen 1:30
1 tabak kısır
Yarım paket kremasız bisküvi
Kayısı cayı
Bir avuç çekirdek

Akşam6;30
3 dolma 5 sarma 2 dilim kıymalı börek yarım kase yoğurt
Kayısı cayı
Bu hafta dikkat edemedim ya

Menum
Sahur 1 yumurta 2dilim Tam Buğday eekmeg domates 10 zeytin 2 cay
Iftar bir porsiyon etli taze fasulye 4 yk bulgur pilavi 1 domates yarim yumurta
Iftar sonrası caylarla toplam 770 kalori civari ve 15 bardak su bu hafta oruclu olacagim Insallah sahursuz tutmayi düșünüyorum yada en fazla 1 yumurtayla sahur yapmayi düșünüyorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…