Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu arada yediklerim
Sabah imsak 04.20 de 2.5 yumurta ile sucuklu omlet yarim bardak limonata cay çeyrek lavaş

Iftar 3 yk pilav yaninda hindi 2 kepce mercimek ç. 1 bardak limonata domates 2 kasik yogurt

Yemekten sonra 10 dk kalca bacak egzersizi +leslie 1 mile
Su simdilik 3 bardak sahurda da cok içtim ama saymadim bu iftardan sonra insallah yatana kadar 1 litre tamamlarim ekstra cayda icicem

Senin sahurda yediklerin yaninda ben gommusum resmen :)

İyi akşamlar kızlar bugün sabahtan dişlerim için doktora gittm öğlene kadar diş taşı temizliği falan sürdü acıkmaya fırsatım olmadı.
Öğlen bir kase tavuk çorbası,
Akşam bir tabak patates salatası, bugün de ekmeksiz geçirebildim. 11.527 adım ile günü bitirdim.

Merhaba kizlarrr :)

Canim neden sabah az tuketip aksama yukleniyorsun ki keske kiymali borekleri yemeseydin gerci bugun pazartesi, tartiya 4 gun var, borekleri telafi edersin :)

Merhaba hanimlar cok şükür guzel bir oruç günüydü insallah boyle devam eder

Insallah canim Allah kabul etsin :)

Menu bildirimi menu bildirimi

Sabah 9.00: bir adet haslanmis yumurta, bir parca peynir, 3adet zeytin

Ara 11.00: sekersiz turk kahvesi, iki tane dukan biskuvi

Oglen 12.30: 1 adet dardanel light ton baligi

Aksam 17.30: yarim kase sehriye corbasi,4 adet kofte, bir kase yogurt

Kapanis

Bugun iyi gecti bence :) ama spor yok, 15 dakika tempolu yuruyus var, sayilir mi?

Allah kabul etsin canım
Sahursuz pek sağlıklı gelmedi bana

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün akşam üzere başıma bir ağrı girdi boynumdan vuran inanın değil buraya bakmak gözümü açamadım
Eşim Allahtan erken geldi de kızın ödevlerini bile birlikte yaptılar benim halim olmayınca
Sanırım Öğlen kızı alırken havayı sıcak gördüm içime kısa kollu giydim ondan oldu ( Yağmurluğumu da giydim üzerime eee ne kadar muşamba gibi rüzgarı kesse bile buz gibi oldu kollarım tabi eşime onu itiraf edemedim kulağımı çeker yoksa kız sen yine mi tarzan gibi sokağa çıktın diye )
Tövbe bir daha şal bağlamadan uzun kollu giymeden hatta kışlık çeketimi giymeden çıkmam sokağa en azından 1 - 2 ay daha

Adamcağız da bana bir ara hatta aklına geldi de fırça atıyor tabi dün bahçede çektin çektin resimleri koydum Face'e de bak yine nazara geldin demezmi
Gerçi cidden ne zaman resim eklesem mutlaka o akşam yamuluyorum nasıl bir göz varsa sülalede gerçi o kem gözlüleri de biliyorum da işte akraba olunca insan silemiyor
Dedim eşime ya git Allah aşkına neyime nazar deyecek ama adam ısrarla yok Aşkım yok kesin nazara geldin diyor

Neyseki bugün daha iyiyim ama nazar olmadı belli reglden zaten halsizliğim vardı ama bahçede ve dün sokakta rüzgarı yiyince şu anda Nezle olmuş gibiyim sanki Burnum ufaktan akıyor ve üşüyorum Neyse ses etmiyeyim de eşim bızıklayıp dünkü halimden olduğunu duymasın eşşek yaa cidden küçük çocuk gibi kulağımdan tutup gülerek sen gel bakayım buraya ne yaptın itiraf et bakayım der yine

Beslenme olarak mikemmel gidiyor Listeme harfiyen uyuyorum hatta birazdan bende yazarım menümü önce bir kahve yapayım kendime de

İyi akşamlar kızlar
Menüm gelsin
9:00 ıspanaklı yumurta, bir çatal beyaz peynir
12:00 latte
3:00 iki zeytinyağlı dolma, üç çatal ciğer, yeşil salata
5:00 çay, bir yk süt kaymağı ve bal

Harikasın canım ama çok da kısıtlama sonra kriz gelince daha zor olur

Hmmm tam fena değil diyecektim kısırı gördüm arkasından bisküviyi hadi akşam dengelenmiştir derken börek gözüme gözüme girdi Şaka bir yana ama evet daha önümüzde 4 gün var ve çok çok dikkatli devam etmeni istiyorum canım unutma her kaçamağımız bizi hedefe 1 hafta gecikmeli götürür

Merhaba hanimlar cok şükür guzel bir oruç günüydü insallah boyle devam eder

Rabbim kabul etsin canım Aminnn
Ne güzel tutmuşsun benim tamda regle deng geldi gerçi şekerim çabuk düşüyor ama bu sene kararlıyım Ramazanda da tutacağım ne olursa olsun yatarak da olsa tutmak istiyorum ( kaç senedir hep 10 gün bile tutamadım kötü olunca )

Canım sen bilirsin ama Sahursuz tutma kötü olursun Yumurta 2 tanede yesen sıkıntı olmaz sonuçta gün işçinde enerjiye de ihtiyacın var
Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin ...Aminnnn

Valla süpersin canım Harika bir menü olmuş

Aynen devam canım heleki adım sayısına bayıldımmmmmm

Bencede gayet güzel geçmiş yalnız aklında bulunsun ton balığı light de almış olsan çok fazla yağlı imkanın varsa buğlama yapıp kılçıklarını ayırıp öyle yersen daha iyi olur yada direk somon al kılçık derdi olmadan tavada iki çız bız tamamdır

Tabiki yürüyüş de olsa spordan sayıyoruz canım 15 dakika diyip geçme oda en az 3000 adım demektir ki hiç yoktan iyidir

Bugün malum kızımın yüzme günü tabi benim içinde Run Oynakbaşı Run demek oluyor
Birazdan hazırlanıp kuzununda çantasını hazırlayıp Anneme kahve içmeye gidiyorum tabi öğlenlik yine chialı yaban mersinli yoğurdumu da yanıma alacağım düzenim bozulmasın diye
İnşallah akşama doğruda kızlar kaçamaksız devam ettim oleyyyy nidalarıyla döneceğim

Sizlerde kaçamaksız devam edin de cumaya yine güzel yüzdelerimiz olsun

Hadi Allaha emanet olun
Ara ara cepten bakarım tabiki

Gunaydin kizlarrr, bu sabah sebze gunum oldugu icin menememle basladim gune, cok mutluyum

Kaptanim isyerinde yedigim icin almistim konserve balik, zaten suyunu felan suzup yiyorum :)

Bugun arkadasta balik yiyecegiz bol salatali :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…