Benim nerdeyse 2bucuk litre diyor, bir litrelik sise alayim da takip edeyim ictigim su miktarini :*Günlük Ne Kadar Su Tüketmeliyiz?
Günlük su ihtiyacını basit bir çarpma işlemi ‘Kilo x 0,033 = Günlük Su İhtiyacı.
ben 3 litre içiyorum gün boyuBenim nerdeyse 2bucuk litre diyor, bir litrelik sise alayim da takip edeyim ictigim su miktarini :*
oynakbasi34 abla run ne demek:) gunaydin bu arada kizlar
Gunaydin kizlarrr, bu sabah sebze gunum oldugu icin menememle basladim gune, cok mutluyum
Kaptanim isyerinde yedigim icin almistim konserve balik, zaten suyunu felan suzup yiyorum :)
Bugun arkadasta balik yiyecegiz bol salatali :)
Merhaba kizlaar sonunda sinAvlar bitti artik burdayim pts gunu de 60.4 ciktim onu da yazayim 60 in altina inersem mezun olabilirim artik
Kizlar nasilsiniz ben tasinma kosusturmacasindan yazamadim yavas yavas toparlaniyoruz dunden itibaren yediklerime dikkat etmey3 basladim tasinma kosturmacasinda disardan soledik hep sagliksiz beslendim
Regl oldum bugum
Cuma cok yuksek cikcam sanirim
Sekersiz beslenmeye basladim 21 gunluk bir lisye var ama haftasonu ne kdr yaparmm bilmiyorm regl zamani coj zorlaniyorum 2 gundur ac geziyor gibiyim ama 21 gunde genelde 4_8kg vermisler bende heveslendim bakalim sonu gelcek mi
Insallah canim bu hafta da guzel bir derede yapariz insallahİnşallah çok güzel sonuçlar alırsın canım ♡♡♡♡
Selam kizlar hemen menu bildirimi yapayim uykusuzluktan öluyorum
Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 9.30: 3yemek kasigi menemen,3 zeytin, bir parca peynir
Oglen 12.15: 6li burger king peyniri ve buyuk ayran (KAMUSPOTU: 6li peynir 414 kaloridir)
Ara 15.00: 2 adet dukan biskuvi
Aksam 18.00: firinda hamsi ve domates/lahana salatasi (hamsiyi ne kadar yedim bilmiyorum)
Kapanis
Bugun oglen haric iyiydi, oglen cok aciktigim icin kendimi burgerin onunde buldumyine de irademi korumaya calisiyorum, is yerindekiler bel oyuntumun ortaya ciktigini soyledi
günaydınnn
sağlıklı besleniyoruz değil mi kızlaaar :) sporları ihmal etmeyelim
bence aksamda değil de öğlen hafif sıkıntılı ama eminim onuda dengelemissindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?