Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar nasilsiniz ben tasinma kosusturmacasindan yazamadim yavas yavas toparlaniyoruz dunden itibaren yediklerime dikkat etmey3 basladim tasinma kosturmacasinda disardan soledik hep sagliksiz beslendim
Regl oldum bugum
Cuma cok yuksek cikcam sanirim
Sekersiz beslenmeye basladim 21 gunluk bir lisye var ama haftasonu ne kdr yaparmm bilmiyorm regl zamani coj zorlaniyorum 2 gundur ac geziyor gibiyim ama 21 gunde genelde 4_8kg vermisler bende heveslendim bakalim sonu gelcek mi

Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡

Havuza geldim kızımı izliyorum
Şükür şu ana kadar hiç kaçamak yok ama tabi dışarda olunca şu içmiyorum pek malum birde regl olunca sıkıntı

Dönüşü de alışveriş yapmam lazım yarın arkadasa gideceğim eli boş gitmemek için cheesecake yapayım diyorum tabi ben yemeyecegim

oynakbasi34 abla run ne demek:) gunaydin bu arada kizlar

RUN ingilizce Koş demek canım yoğunluk olunca kendime öyle diyorum

Gunaydin kizlarrr, bu sabah sebze gunum oldugu icin menememle basladim gune, cok mutluyum

Kaptanim isyerinde yedigim icin almistim konserve balik, zaten suyunu felan suzup yiyorum :)

Bugun arkadasta balik yiyecegiz bol salatali :)

Ohhh afiyet olsun şimdiden canım

Merhaba kizlaar sonunda sinAvlar bitti artik burdayim pts gunu de 60.4 ciktim onu da yazayim 60 in altina inersem mezun olabilirim artik

Ooo süpersin canım Ha gayret bir mezun daha verelim ne güzel ama tabi mezun olunca kaybolmak yok daha benim.mezuniyetimi göreceğiz birlikte

İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın canım ♡♡♡♡

İyi akşamlar kızlar ben geldim bebişleri uyuttum da.
Menüm şöyle
9:00 yağda çift sarılı yumurta, bir çatal beyaz peynir
12:00 iki kuru kayısı, birkaç fındık
1:00 iki zeytinyağlı dolma, çeyrek simit, kibrit kutusu beyaz peynir, 6-7 siyah zeytin
5:00 bir küçük kase tahinli pekmez ve çay

Selam hanimlaaar iki gündür menü bildirmesini bugün yazayım hemen
Menü
Sabah 2dilim TB ekmeği
Soğanlı yumurta
Domates salatalıkacik şekersiz çay
Ara 3tane kuru kayısı
Öğlen yarım tabak yoğurtlu ıspanak domates salatalık söğüş
1dilim TB ekmeği
Ara 3tane kayısı
1dilim ballı TB ekmeği
Akşam 1kase tarhana çorbası
1tabak ıspanak yemeği
2kasik yoğurt
7570 adım
2 litre su
Ama karnımda inanılmaz bir şişkinlik var felaket kabızlık yaşıyorum. Ne yaptıysam fayda etmedi. Galiba ilaç almanın zamanı geldi

Herkese hayırlı geceler

Havuzdan geldigimden beri daha yeni popisim yer gördü oda sınırlı bir süreliğine
Yarın akşam eşimin Amca Oğlu oturmaya gelecekler ve tabiki ev dandini
Küçük cadı koltuğu kazara sabah batirmisti sildim tam çıkmamış oturup tekrar koltuğu silecegim mecbur
Yarın hesapta gündüz arkadaşa gidecektir hatta cheesecake de yaparım diyordum ama maşallah benimkini heyheyleri tepesinde eve geldiğimizde beri yolda da dahil beni deli etti
Adama elli kere Annemlerin duyduğu yada olduğu ortamda bana sesini yükseltme dediğim halde Annemle telefonla konuşurken bana durduk yere bağırdı
Büyük kız 2 sınavı var diye yarınki belediye işini erteleyelim dedi vay sen misin bu seferde kıza sardirdi yok efendim gitme zaten kimse beni tinlamiyor diye tabi benimde salterler attı çocuk sonuçta sınavına hazırlanmak zorunda

Bende kızdım yarın gitmiyorum hiç bir yere temizligimi yapar amca oğluna hazırlanırım dedim şimdi bir kahvemi iceyim de sonra sessiz olan işleri bitirip yatarım koltuk falan silecegim falan
Yarında gündüz ancak silip süpürge tutarım ve birşeyler hazırlarim aksamlik
Pasamiz saydirip saydirip yattı hayır yarın sabah yine başlayacak yok efendim özür dilerim canım sıkkındı diye yalakaliklara ama başına geleceklerin daha fragmanını görmedi paşa

Selam kizlar hemen menu bildirimi yapayim uykusuzluktan öluyorum

Menu bildirimi menu bildirimi

Sabah 9.30: 3yemek kasigi menemen,3 zeytin, bir parca peynir

Oglen 12.15: 6li burger king peyniri ve buyuk ayran (KAMUSPOTU: 6li peynir 414 kaloridir)

Ara 15.00: 2 adet dukan biskuvi

Aksam 18.00: firinda hamsi ve domates/lahana salatasi (hamsiyi ne kadar yedim bilmiyorum )

Kapanis

Bugun oglen haric iyiydi, oglen cok aciktigim icin kendimi burgerin onunde buldum yine de irademi korumaya calisiyorum, is yerindekiler bel oyuntumun ortaya ciktigini soyledi

Herkese hayırlı sabahlar

Gece geç saate kadar evle bogustum sabahtan 06.30dan beri kalan işleri bitirdim birazdan da hem arkadaşa hemde aksam bize gelecek misafire cheesecake yapacağım
Gece eşime kızına gitmiyorum len arkadaşa da arabayı birakmana gerek yok dedim Tabi huyunu bildiğim için blöf yaptım
Tahmin ettiğim gibi sabah süt dökmüş kedi modundaydi özür üstüne özür ( acaba diyorum bu adamcagizda şeker mi var Son zamanlarda adam ani parlıyor sonrada pişman oluyor )
Sabah onada dedim git bir şekerini baktir bu ne böyle ota coka parliyorsun diye

Tabi arabayı bıraktı benimde temizlik faslı bittiğine göre artık hazırlıkları da yapar öğlen arkadaşa giderim

Dün kabak tatlısı da yapmıştım şimdide cheesecake'i yaptıktan sonra hemen basit bir poğaça yaparım birde makarna salatası yada patates salatasi yaparim Ben nasılsa yemeyecegim

Bende aslında uykusuzluktan ölüyorum ama el mahkum iş bitmiyor ya

Menü fena değil canım bence aksamda değil de öğlen hafif sıkıntılı ama eminim onuda dengelemissindir

günaydınnn

sağlıklı besleniyoruz değil mi kızlaaar :) sporları ihmal etmeyelim

Günaydın canım
Beslenme konusunda vicdanen çok rahatım hiç dışına cikmiyorum ama spor yaptığım söylenemez gerçi koşturmaca halindeydi hep

Merhaba kızlar dün akşam yorgunlukla buralara uğramayı unuttum. İki gündür evde çamaşır bitmiyor balkonum yok diye evin içinde kurutuyorum yazlıkları çıkardım gideceğim yer 30 derece bir yandan kışlıkların çoğunu yıkayıp kaldırdım ha bire çamaşır yıkıyorum anlayacağınız bugün tartıldım sanırım bu hafta cuma güzel bir sürprizle izine gideceğim. Günlerdir yemek namına çok bir şey yemiyorum ve akşamları hediye alışverişi koşturmaca ev toparlamayla geçiyor dün 10.396 adım atmışım bu haftanın en düşük rakamıydı. Ha bir de bu sabah bir ceviz ağacı diktim kazma kürekle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…