Günaydın kizlaaaar
Günaydın kaptanım
Hayırlı cumalar herkese
Başlangıç kilom 124.400
Geçen hafta 119.00
Bugün 117.850
Pek iyi sayılmaz ama çok ödem var vucudumda bugün kiraz sapı çayı alicam inşallah haftaya daha çok eksiyle bildirim yaparim
Günaydın kızlar şimdi işe gidiyorum son bir evrak imzalayıp 10da havaalınına geçeceğim. Son kilomu da yazıp iki hafta sizleri özeleyeceğimi söyleyip gidiyorum:)
Geçen hafta 65,5
Güncel 64,7
Giden 800
Çok mutluyum ama bu hafta hem çok ayakta durup koşuşturdum hem çok yürüdüm hem de iştahım azaldı ondan gitti o yüzden su mu gitti yağ mu gitti bilemiyorum. Malum iki haftadır veremiyordum hiç tıkanmıştım ağzıma tatlı namına küp şeker bile atmadım bu hafta çikolatayı hayatımdan çıkardım son bir kararla:)
Neyse gittiğim yerde zaten dikkat edeceğim en azından bizdeki gibi ekmek yok oralarda daha da zayıflayıp dönerim umarım. Kendinize iyi bakın iyi cumalar:)
Gunaydinlar kizlarrr :)
Gecen hafta 67.5
Bu hafta 66.5
%1.481 (dogru hesaplayabildiysem eger)
Tam bir kiloya bay bayy
Daha fazla verebilirdim kacamaksiz olsaydim
Haftaya insallah
Günaydın kızlar
kaptanım malesef bu bir kaç gün taşınma işi gene gerdi beni. Geçen seferi biliyorsundurum aynı.
Geçen cuma 76,9
Bu cuma 77,5
Bu arada başka sorunlar da var sana özelden yazayım kaptan.
Günaydın abla tartıya çıktım moralim sıfır . 57.8 şimdi bu gün 50.0 olmuşum . Kilo almışım . Bu hafta daha dikkat ederim işallahEvettt gelsin bakalım eksiler
Nana929 Kuzuuuu senden de bomba gibi bir listeye giriş bekliyorum ona göre
Günaydın abla tartıya çıktım moralim sıfır . 57.8 şimdi bu gün 50.0 olmuşum . Kilo almışım . Bu hafta daha dikkat ederim işallah
Günaydın abla tartıya çıktım moralim sıfır . 57.8 şimdi bu gün 50.0 olmuşum . Kilo almışım . Bu hafta daha dikkat ederim işallah
Hayırlı cumalar gecen haftaki kilom 79.3
Bu hafta ise 78.1
Selam kizlar gunaydin bugun 15 kere tartilmisimdir tartim kafayi yedi once 68.3 sonra 7 8 kez yer degistim tasta 67 cikardi ama 67 olna ihtinalim yok kendi vucudumdan biliyorum o yuzden kendimi 68.3 kabul ediyorum o kadar yedimki 4 gun az yemek toparladi
Gecen hafta 68.6
Bu hafta 68.3
Kaybedilen -300gr
Yuzde 0.43
diğer takımları şöyle bir gezdim geldim , nasıl kilo veriyorlar çatır çatır, kıskandım
Bu hafta oructan dolayı pek verememisim canlar ya
Gecen hafta 70.9
Bu hafta 70.5
Giden 400 abla bir baksana gecen haftaki kilom dogrumu
Canım her bünye bir değil hem kilosu az olan 300 gramdan verse yuzdesi çok oluyor
Olsun gitsin de varsın derece olmasın mi ♡♡♡ hedeflere yaklaşıyor ya gerisi teferruat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?