Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben de yazayim menumu

Sabah 8.30: sucuklu yumurta, 3zeytin , bir parca peynir

Ara 10.00: bir adet minik kandil simiti

Oglen 12.30: bir adet king chicken yaninda ayran

Aksam 18.00: bir kase yogurt corbasi

Kapanis

Bugun menum
Kahvalti:
6 zeytin 1dilim cok tahilli ekmek 1 dilim suzme peynir 1 yumurta
Ara
2 kuru kayisi 2 ceviz
Ogle
6.kasik yesil mercimek 1 bardak ayran
Ara
10 badem
Aksam
100gr kadar haslama tavuk 1 bardak ayran

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İnşallah hepimiz bu haftasonunu kaçamaksız atlatır sonrada haftaya bomba gibi başlarız
Ben dün nasıl yorulduysam erkenden sızmışım tabi uykumu da alınca erkenden dinç bir şekilde uyandım

Bugün de maalesef çok sık burada olamayacağım Akraba günümüz var ve baya uzak yere gideceğiz
Arabayla 1 saatlik mesafe ve ben yine ailenin Şoför Nebahat'i olarak Kayınvalidem, Görümceler ve eşimin iki halasını alıp arabamla gideceğim
Tabiki kesinlikle kaçamaksız dönme niyetindeyim hatta yanıma ara öğünlerimi falanda alacağım
Menüde neler var bilmiyorum ama ben uygun birşeyler olmama olasılığına göre hazırlıklı gideceğim

Artık kesinlikle suyumu da ihmal etmemem gerekiyor hatta dün gece aklımdayken su hatırlatmamı telefona kurdum
Günde 3 litre su içmem şart yoksa bende zor gidiyor kilolar

Tabi fırsat buldukça cepten bakarım ( gerçi okadar kalabalıkta cebimi fazla bızıklama şansım yok sonra ne o ergen gibi telefonu bırakmıyorsun olur zaten daha evvel eşimin amca gelinlerini o konuda defalarca ben eleştirdim aynı şeyi yapmayayım )

Ceza var mi ceza kaptanim
Geciyo muyuz ceza sistemine

Heee var olmaz olur mu
Lale devri bitti yükselme devrine geçiyoruz

Şurda yaza kaldı 3 ay ve o süreyi çok iyi değerlendirmemiz lazım

Ramazan Bayramı Hedef Listesi
14 Haziran 2018

Oynakbasi34 ...... Güncel 90 ...............Hedef 75
Perihan ......... Güncel 59.9 ..................Hedef 54
helopini .........Güncel 64,7...................Hedef 58
catterflym ...........Güncel 68,3 ...........Hedef 63
Eddoras .............Güncel 77....................Hedef 70
kittenlove............Güncel 60,4.................Hedef 55
mavimli ............Güncel 77,5...................Hedef 70
sevil4321..........Güncel 117,8..................Hedef 110
Meryem1306 .........Güncel 78,1............Hedef 72
LargeGemini ..........Güncel 70,5............Hedef 64
MissERE .................Güncel 66,5 .............Hedef 60

melek929................Güncel 58.............Hedef 52
yst38...............Güncel 77.................Hedef 72
adayaren38...........Güncel ? ...............Hedef ?
MRTmuhasebe.........Güncel ? .............Hedef ?

Kızlarrrrrrrrrrr ben oturdum herkese içimden geçen hedefi koydum
Önümüzde tam 74 gün var ve ben inanıyorum hepimiz çok sıkı tutuarsak ( ki en yüksek hedefi kendime koydum )
bu Bayram çifte bayram yapabiliriz

Kesinlikle bu gün itibaren herkes suyuna da daha dikkat edecek beslenmesine de Bunları tabi söylerken en başta kendime söylüyorum çünkü artık cidden sıkıldım ve hedefime bir an önce ulaşıp korumaya geçmek istiyorum
Koruma konusunda bir kaç aydır baya istikrarlı gidiyorum nasılsa onu becerebileceğim ileride ama önce bir kalan kilolarıda vermem lazım
Bu arada benim rakamdaki 90a takılmayın çünkü diyetisyenimdeki ölçümde çıkan rakam ( gerçi daha aşağısını da görmüştüm ama bir kaç ay evvel boyun fıtığı azdığı için bir iki kilo almış görünüyorum onun ölçülerine göre gerçi yağdan gittiği için millet aksine zayıflamışsın diyip duruyor yada benim diyeti çaktırmadan sabote etmeye çalışanlar çoşku veriyor )

YENA Kuzum sen fıstık gibi olduğun için seni listeye dahil etmedim ama eğer istersen senide bir iki kiloluk bir hedefle ekleyebilirim İdolümsün demişmişdim

Eğer hedefimi hiç beğenmedim diyen varsa da benim mesajımı alıntılayıp başta ve sondaki parantez içindeki kısımları silip
kendi hedefini düzenledikten sonra aynı mesajı paylaşabilir
Ama benim koyduğum hedefler gerçekten ulaşılamayacak gibi değil bence

Kızlar bu arada dün Diyetisyenim kapıdan başka bir Danışanı uğurlarken beni Bankoda yandan görünce kendi kendine; ''Allah Allah bu kim? Sanırım yeni bir Danışan '' demiş
Hatun beni görünce şaşırdı Çok güzel olmuşsun, çok yakışmış dedi
Dedim kilolar gittikçe İmaj değişikliği yapayım dedim birde kilolar gittikçe bir şımarıklık geldi ki sormayın
Süper moral oldu bana

Bu kadar gazın üzerine bugünü kesinlikle kaçamaksız atlatacağıma inanıyorum

Neyse hazırlanıp kızı havuza götüreceğim dönüşü de direk kızı eve bırakıp güne geçerim

Allaha emanet olun

Hedefler süper benim 70 kaptanım nasıl da biliyorsun

Günaydın
Mutlu haftasonları

mavimli kolay gelsin canım.
Artık gidiyorsunuz sanırım.

missERE maşallahın var. Çok iyi gidiyorsun ..

oynakbasi34 kuzum böyle takilayim bir süre hedefsiz. Henüz kilo alma dönemine girmedim. :)

Bu arada diyetisyen haklı gerçekten şahane oldun. Hele saç rengi çok yakıştı. Ki açık saç rengi daha olgun gösterirken seni gençleştirmiş. Maşallah maşallah. .
Hele 70 leri gör dadundan yenmez :))

günaydııın herkese iyi haftasonlarııı
benim koşuşturmalı geçiyor bu aralar yine yakın bir akrabamıızn düğünü var yarın bugün biraz alışveriş yapıcam eksiklerim var

canım benimkini 57 yaptım ideal kilo olarak :)

Ben hedefimi guncelleyeyim hedefim 68 Kilo. Ramazana kalmaz hedefime ulaşmak diye düşünüyorum. 78 kiloyum 10 kaldi

O zaman maalesef bir sonraki haftaya seni ekleyelim canım artiyla listeye alamıyorum ama haftaya daha güzel bir bildirimle girersin
Tmm kaptanım işallah . Dünde bildirim yapmadım çok moralim bozuk ya . Sanki artık yoruldum . Gitmiyorlar kilolarım . Bu hafta işallah dikkat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…