- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Can'ım ben daha önce hiç calişmadigm şöön iş tecrübem yok ve küçük kizimla anca evde ek iş yağabilirdim ama oda İstanbul şişlide oturuyorum bu cevrede hiç yok keşke evde olsaydıda süper olurdu tespıh iyiymiş aslinda da oda yok neyse Allah acar bir kapı inşallah
Selam kizlar ben de sabahin korunde tartiya ciktim bir heyecanla tarti inatla beni 66.3 tartti ama ben kendimi bildigimden ve o kadar kg veremecegimden en sonunda 67.3 ve 67.6 cikarttim kendimi :))
Gecen hafta 68.3
Bu hafta 67.6
Giden -700gr
Yuzde %1.02
Aslında bir yere boncuk işi asmişlar kadın ile görüştüm ama iğne ile işleme var emek çok fazla ama ücret yok denecek kadar az oyızdem gitmedim neyse bir göz gezdireyim ben yine deKeşke yakın olsaydın canım ne güzel buradan alırdık sanadaBir kaç yere sor istersen özellikle kuaförler ve tuhafiyeler bilebilir varsada bak bu hatun senelerdir buralarda iş yapıyormuş ama yeni haberim oldu
Gecen hafta 70.4
Bu hafta 69.9
Akşamlari eşimin yemeklerini tırtıklamamın sebebi buneyseki altılı rakamlar göz kırptı
Kaptanım giremedim bu aralar eşim ameliyat oldu
Geçen hafta 59,0
Bu hafta 58,8
Koruma döneminde gelirim yine tabi
Durumumuz fena değil bence
iyiyiz iyi :)
kaptancım ve sevgili diyettaşlarım; şurdaki grupta menü bildiren/bildirmeyen üye tablosu yapmıslar, ne dersiniz biz de böyle birşey yapalım mı? tablo sayfanın en sonundaki mesajda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?