gözün aydın bitmiş sonunda :)Kızlar slm giremedim bir süredir. Nihayet taşındık. Herkes nasıl? Ben kilo veremedim tabi bu süreçte. Çok yorucu ve stresli bir dönemdi. Neyse bundan sonra daha dikkatli olacağım inşallah.
Helalllll kız sana baklava var ve yemedin ♡♡♡♡ Eminim çok daha güzel bir eksi gelecek haftaya
Sanada Helalllll ♡♡♡♡ Mantı ya boru muama kızlar unutmayın bugün yemeğe hayır dersek yarın istediğimizi giyebilecegiz Aynen devam
Ohhh en azından yükselen yıldızlara gireceğiz tekrar ♡♡♡♡♡
Rabbim inşallah şifa verir de kuzucuk üzülmez olmadı uyuyor diyip aynından alın canım madem yeni yeni alıştı
Benim büyük kızın ufaktan balkonda önüne düştü 17 yaşına geldi bak kuş görsün sinir krizi geçiriyor hatta kuslArın olduğumeydanlardan resmen ağlayarak geçiyor koluma giripNe dediysek ikna edemedik o korkusunu yenmek için hatta gel psikolojik tedavi al dedik onuda kabuk etmedi
Kız ilerde kocan dugunde iki güvercin ucurayim dese ne olacak diyorum valla bırakır eve dönerim diyor okadar korkuyor eee evleneceğim adamda bunu bile bile ilerde yaparsa adamı bırakırım diyor
Sanada Günaydın kuzummmm
Selam kizlar, haftasonu kacamagi yapmiyoruz dimi
Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 10.00: sucuklu yumurta, bir parca peynir,3tane zeytin
Oglen 15.30:kori soslu tavuk yaninda zero cola
Aksam 20.30: bir adet ceviz buyuklugunde kofte, yarim kase yogurt
Kapanis
Kızlar slm giremedim bir süredir. Nihayet taşındık. Herkes nasıl? Ben kilo veremedim tabi bu süreçte. Çok yorucu ve stresli bir dönemdi. Neyse bundan sonra daha dikkatli olacağım inşallah.
Kızlar slm giremedim bir süredir. Nihayet taşındık. Herkes nasıl? Ben kilo veremedim tabi bu süreçte. Çok yorucu ve stresli bir dönemdi. Neyse bundan sonra daha dikkatli olacağım inşallah.
Abla ben bu cuma izne ayrılayım diyorum biraz kafa toparlayayım bir ay içinde tekrar gireyim tabi hergün menü paylaşımı yaparım ama sadece spora ara verıyo arada Can'ımın cektıkleeını yerim bir ay sonra azimli dahil olurum
İyi akşamlar hanımlar bugün çok yoğun ve yorucu bir gündü. Öğlen çocukları arı maya muzikaline götürdüm oradan çıktık müzeye gittik oradan çıktık parka gittik ve nihayet 5 saatin sonunda eve girebildik. 15200 adım yol yurumusumayaklarım zonkluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?