- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
Bizimde maaş ancak okadar Allahtan Annemler biz nisanliyken oturduğumuz evi bana aldılar da kira derdi yokyoksa hep diyorum 50 kere kapı önüne konmustuk
Bizimde evlendigimizden beri hep eşimin rahmetli babasina destek olmaktan borçlar vardı adamcağız 6 sene oldu öleli biz ancak toparliyoruzmalum kredi kartını hep asgari odeyebilince borç bitmek bilmiyor tabi maaş bitince yine karta uzanıyor insan yani şeytan üçgeni
Benim biraz para kazanma durumu olursa en azından daha kolay kapanır o borç diye düşündümGerci şimdi evde tesbih işi yapmaya başladım oturduğum yerde tesbih diziyorum 100 tanesi 30 tlye eli alisanlar günde 100 tane yapıyorlardı ben 3 günde bitirebildim ancak gerçi çokta kasmadim ama bakalım eşim akşamları bende yardım ederim dedi ayda 300 lira bile kazansam hiç yoktan iyidir en azından iş bulana kadar
Abla nerde buldun bu tespih işini ya valla ben çok iyi yapardim keşke buralarda da olsa
Günaydın hanımlar
Hayırlı cumalar olsun inşallah
Kilo bildirimi
Başlangıç 124.400
Geçen hafta 117.850
Bu hafta 117.750
Giden 100 gram
Kilo bildirimi kilo bildirimi
Gecen hafta 66.5
Bugun 66
Yuzde 0.751
En azindan 500grm hedefimi tutturdum
Spor yapabilsem daha fazla gider eminim, acaba yeme duzenimde yanlis yaptigim bisey var mi
Günaydın
Hayırlı cumalar. ..
Banu ve Aygül evde yapılan işler az kazanç sağlıyor ama.olsun en azından mücadele ediyorsunuz bence devam edin bırakmayın az diye..
Banucum aslında sen yabancı dilini değerlendirsen ne iyi olur du..
Misal Yayınevi Çevirmenlik filan. Hiç başvurdunmu.
Ilk Tr ye geldiğin de olsaydı sene olurmuş ..
Gunaydin çok heycanla çıktım tartiya fakat sonuc çok da Iyi cikamadi malesef
gecen hafta ;78.1
Bu hafta ;77.4
700 gram gitmis buna da sükür
Iyi bir hafta degildi Sali günü misafirlerim dolayisiyla kaçamak yapmistim
Gunaydin çok heycanla çıktım tartiya fakat sonuc çok da Iyi cikamadi malesef
gecen hafta ;78.1
Bu hafta ;77.4
700 gram gitmis buna da sükür
Iyi bir hafta degildi Sali günü misafirlerim dolayisiyla kaçamak yapmistim
Can'ım ben daha önce hiç calişmadigm şöön iş tecrübem yok ve küçük kizimla anca evde ek iş yağabilirdim ama oda İstanbul şişlide oturuyorum bu cevrede hiç yok keşke evde olsaydıda süper olurdu tespıh iyiymiş aslinda da oda yok neyse Allah acar bir kapı inşallahGünaydın
Hayırlı cumalar. ..
Banu ve Aygül evde yapılan işler az kazanç sağlıyor ama.olsun en azından mücadele ediyorsunuz bence devam edin bırakmayın az diye..
Banucum aslında sen yabancı dilini değerlendirsen ne iyi olur du..
Misal Yayınevi Çevirmenlik filan. Hiç başvurdunmu.
Ilk Tr ye geldiğin de olsaydı sahane olurmuş ..
Selam kizlar ben de sabahin korunde tartiya ciktim bir heyecanla tarti inatla beni 66.3 tartti ama ben kendimi bildigimden ve o kadar kg veremecegimden en sonunda 67.3 ve 67.6 cikarttim kendimi :))
Gecen hafta 68.3
Bu hafta 67.6
Giden -700gr
Yuzde %1.02
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?