Hoşgeldin canimBU günkü bildirim mrb arkadaşlar
Sabah 9;00 sut 1 bardak
Öğlen 3 yumurtalı omlet 12:00
Cay 2 bardak şekerli
Küçük avuç içi kadar ekmek
İkindi 6;00
Mukus nohutlu 1 tabak
Akşam 7;00
3 tane tavuk Nagit
Tsk kaptanım artık gruptayım daha dikkat ederim isallah
Tabiki yapabiliriz canımişte benim bu ara tek derdim büyük kızdan bilgisayara fırsat bulamamak yoksa neler yaparım da
He bilgisayardan giriyorum ben düzenler diyen olursa çok mutlu olurum ♡♡♡♡
Ya kaptanım diyorum ki bı de egzersiz mi koysak günlük. Mesela en az 1mil Leslie ya da 30 dk yürüyüş vs gibi...herkes günlük olarak uymaya çalışsın akşam bildirimlerimizde soyleyelim
Ya kaptanım diyorum ki bı de egzersiz mi koysak günlük. Mesela en az 1mil Leslie ya da 30 dk yürüyüş vs gibi...herkes günlük olarak uymaya çalışsın akşam bildirimlerimizde soyleyelim
Ben yapmaya calisirim eger bu gorevi almak isteyen yoksa :)
Katiliyorum ben bi ara niyetlendim ama gruptaLargeGemini den baska kimse yapmiyor sanirim, hep beraber niyetlensek spora ne guzel olur :)
Hoşnuldum karşılaman hoştu :)Hoşgeldin canim
Aselam banuşum, çok geçmiş olsun bitanemSelamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün gece benim için berbat bir geceydi
Akşam üzere hafif bir baş ağrısı vardı anam gece bir siddetlendi gözüme gram uyku girmedi
Hani ancak oturduğum yerde 5 - 10 dakika uyuyabildim vé ne yaptıysam geçmedi
Bir ara sabahın 4unde Şekersiz Türk Kahvesi bile içtim baktım yapacak birşey yok boyun fıtığı için doktorun yazdığı ısıtıcı kremler sürüp biraz kafa dağıtmak için Tv izledim hatta sabah 6da da kahvaltı ettim
Sonra da zaten çocukları kaldır havuza ufakligi hazırla derken bakamadım
Şimdide havuz tribünlerinden yazıyorum
Malum bugün bir de akraba günü var kıvırma şansım sıfırNeyse gitmisken kendimi bir topluca okutayim
Nazaran mi geldim neSaçı boyattiktan sonra önüne gelen ay çok güzel ay genclesmissin diyip durdu belki aralarında kem gozlü vardır
Iyi geceler kizlar bugun menum
Kahvalti peynirli omlet 1 dilim thilli ekmek 6 zeytin
Ara 5 cilek 2 ceviz
Ogle 5 mercimek koftesi
Aksam 3 normal kofte 2 mercimek koftesi
Bugun mercimek koftesi cekti canim ama sistim yani fazla kacti sanki yarin da haftasonu insallah irademi korurum esimde gaziantebin en meshur baklavacisindan baklava getirmis musterim 2 tane getirdim yemezsen konusmam diyor e ben sekersiz 21 gun yapiyorum hadi kebap doner neysede baklava yemeeeem dedim sabah kahvaltida ye diye israr ediyor bu kdr sekersiz kaldim yemem heralde neyse hepinizi optum ben kactim
Ben de yazayim hemen menumu :) cumadan cumaya da paylasirim tabloyu duydunuz mu kizlarrr heyyyy ses verin
Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 9.00: salamli omlet, bir parca peynir, 3 zeytin
Ara 11.00: sutlu sade turk kahvesi, 3 tane dukan biskuvi
Oglen 13.00: bir adet lahmacun yaninda ayran
Aksam 16.30:bir kase rendelenmis havuc ve bir kase yogurtlu mor lahana
Yatgeberlik 21.00: bir adet dukan biskuvi
Kapanis
Bu aksam kayinvalidemle gorumcem caya geldi, manti ve superfreshin peynirli boreginden ikram ettim, ben diyetteyim demek bazen gercekten cok zor
Iyi geceler
Etap 8.si olmusuz kizlar, gecen haftaya gore yukselmisiz iki basamak
Iyi geceler benim bugunku menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta 1 dilim ekmek bir domates 2 cay
Öğlen türlü ekmek
Aksam tavuk baget ayran aralarda cayi fazla kacirdim 15 bardak su
Biraz moralim boxuktu o yuzden fazla kacti. 10 gun once aldigimiz yavru muhabbet kusumuz aniden hastalandi sabaha cikamayacak diye korkuyorum. Ben uzgunken kendimi yemege veriyorum malesef. Dua edin kusumuza oğlum çok uzulecek ölürse. Yarina cikarsa veterinere gidecez Insallah. Daha yeni yeni alismisti bize
Gunaydin sessiz kelebeklerr
Aselam banuşum, çok geçmiş olsun bitanemsana bissürüüü
çok teşekkür ederim yolun sonuna varılıyo bir şekilde pes etmeyin :)tebrikler canımmm darısı başımızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?