- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selam kızlar senin hesap ayağı yanlışa kedinin biri de benim kaptanım. Bugün 12000 adım yurumusum. Ayaklarım zonkluyor. Bir de diyetisyeni başka şehre gitmis çok çok moralim bozuldu ilk defa bir doktorla bu kadar iyi anlamıştım oysa. Neyse artık bunlar beni yildiramaz aynen devam...
Menü bildirimi
Sabah 2tane haşlanmış yumurta
1 yasilcay
Çeyrek gözleme
Ara kuru üzüm
Öğlen 10 tane yaprak sarma
3yk patates salatası
Aksam bişey yemeyi düşünmüyorum belki çok acikirsam 1 elma yerim
2 litre su
12000 adım
Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Öğlen evden bir çıktım daha yeni eve girebildimyine ayağı yanmış kedi modundayim
4500 adımı da olsa atmisim
Okula diye ciktim sonrada hadi sınıf bahçesi için fide almaya gittik Sınıf Anneleriylebirde 23 Nisan için kiyafet siparislerini verdik
Çok güzel beyaz kelebekli bir elbise giyecek kızlar ♡♡♡♡ Kizcem sanki Annesinin takımını temsil edecek
Gerci kafama takıldı elbisenin altına Öğretmen kırmızı Rugan Ayakkabı istemiş ama bizim gördüğümüz elbisenin kelebeklerin pembeyditeyidi alayım da öyle bakarım kıza Ayakkabı
Aksamlik evdekiler börek yaptım gelir gelmez ama ben yemeyecegim tabikikendime güzel bir salata yaparım ayran ♡
Bol bol suyum da içiyorum
Bayildimmmmm cidden hiç kilonun gostermiyorsun ve çok tatlısın ♡♡♡♡♡
Maşallah o gülen yüzün hiç solmasın .....Aminnnn
İyidir beaTakım'a hareket halindeyken bu ara ama inşallah bol eksi olarak döner hepimize
Merhaba bugunku menum
Sabah türk kahvesi 8 zeytin 1 yumurta 1 dilim ekmek bir domates 2 cay
Ara Elma Öğlen 1 yumurta
Ara 1 armut
Aksam bir kepce corba menemen 1 dilim ekmek bir salatalik
Ara 2 cay 15 bardak su yarim saat yuruyus
Merhaba dun gece gormemisim menumu yazıp uyudum . 30 yașındayim dortbucuk yaşında bir oğlum var. Evliyim. Çocuk telefonu elime almama pek izin vermiyor o yuzden pek aktif degilimCan'ım yas kaç evli bekar mısın
Merhaba dun gece gormemisim menumu yazıp uyudum . 30 yașındayim dortbucuk yaşında bir oğlum var. Evliyim. Çocuk telefonu elime almama pek izin vermiyor o yuzden pek aktif degilim
ben iki gündür çok acıkıyorum ya
yarın sabah tartıldıktan sonra bir patlama yaşamam inşallah
Ovalla abla bizimde bu Aralar işlee kötü üstüne bizim ev de yok kira eşim birkaç işe başvurdu ama gelir nerden baksan en fazla 2000 Nasıl geçimceZ bilmiyorum rabbim rızkımızı artırsın inşallahBu arada kızlar sizce bu saatten sonra iş başvurusunda bulunsam alinirmiyim
Eşim bu ara yine yetişemiyor maddi açıdan bende acaba bir işe girsem mi diye düşünüyorumgerçi 38 yaşında elemanı alan olur mu bilemedim
Evden birşeyler yapmaya çalışıyorum ama onunda getirisi çok az
Valla cnm bende bu hafta baya doymak bilmiyordum moralim çok bozuldu resmen ama Leslie işe dengelemeye caliştim yarin sonuçlarını görecez bakalım ne durumdayızben iki gündür çok acıkıyorum ya
yarın sabah tartıldıktan sonra bir patlama yaşamam inşallah
Ovalla abla bizimde bu Aralar işlee kötü üstüne bizim ev de yok kira eşim birkaç işe başvurdu ama gelir nerden baksan en fazla 2000 Nasıl geçimceZ bilmiyorum rabbim rızkımızı artırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?