- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Hayirli olsun Allah bir omur mutlu mesut etsin insallah o kadar telasede olur o kadar kg normal hizla da verilir.merak etmeyinSelam kizlar....nasilsiniz .umarim bi yaramazlik yoktur..cok şükür düģün telaşi bitti kizim evlendi..geçen hafta çarşamba akşami döndük almanyaya ama hala cooook yorgunum..kendime gelemedim daha..ayrica 5 kilo artiyla geldim malesef ..stress bana iyi gelmedi..birde düzensizlik vardi..gece gündüz sofra hazirlandi davet edildik bikackere.....ama sorun yok onuda hallederiz elbirliği ile
Hosgeldin canim baya zayiflamissin tebriklerİyi akşamlar kızlar dün sabah eve vardım ve akşama kadar uyudum günlerdir yoldaydım. Öncelikle kilomu söyleyim 61.3 kiloyum:)
Hergün her yere yürüyerek gittim en az 15bin adım hatta 23bin adım attığım gün oldu. Doyasıya gezdim ama yine de doyamadım. Yemekler çok kötüydü alışmam zaman aldı keşfederek güzel yemekler yiyebileceğim yerler buldum. Atıştırmalık hiç bir şey yemedim bir dilim çikolata dahi!! Sabah kahvaltı namına bir şey yemiyor adamlar yine yemek gibi olduğu için çoğunlukla aç gezdim akşama kadar ama etiyopya kahvesi çok güzel sürekli kahve içtim. Akşam 8de akşam yemeği yiyordum ilaç içmek için. İki haftada 64.7den 61.3 kiloya düştüm. Hedefime yaklaşıyorum ancak 56 olana kadar durmak yok.
Kızlar dondurma aldılar ama ben kendime almadım
Tadını biliyorum ve ihtiyacım yok buna dedim ve kendime almadım
Evettt bu cuma için ileteceğim ben Bahara
Acım ama dayanacagimmmmm
Yaaa en zoru da o diil mi, tadini biliyosun ama yememek icin direniyorsunyazin kendimizi odullendirebiliriz degil mi kaptancim
Ayy heyecanlandim becerebilir miyim bilemedim
Aman gozunu seveyim tut kendini, ben de buzdolabinin kapagini acip acip kapatiyorum, serinlik oluyo
Acım ama dayanacagimmmmm
Evet hemen menumu paylasayim
Kahvalti 1dilim tahilli ekmek 2 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin
Ara 3 kayisi 2 ceviz
Ogle pirasa yemegi
Ara kucuk muz ve yogurt
Aksam 2 adet tavuk baget
Saat 20.00 1 sinitzelin 1/3 i dayanamadim ufacik yedim
Yaaa en zoru da o diil mi, tadini biliyosun ama yememek icin direniyorsunyazin kendimizi odullendirebiliriz degil mi kaptancim
Ayy heyecanlandim becerebilir miyim bilemedim
Aman gozunu seveyim tut kendini, ben de buzdolabinin kapagini acip acip kapatiyorum, serinlik oluyo
Iyi geceler benim bugunku menum
Sabah 5 zeytin bir yumurta 1 dilim ekmek 2 cay catal ucuyla peynir
Öğlen taze fasulye 1 yk pilav
Aksam kısır
Ara 200 gr kadar cilek 1 Elma
2 litre su
Aralarda sayamadigim kadar cay
Gunaydinlar...ben de kaptanimiz gibi limonlu suyla basladin gune hadi bakalim kacamaksiz bir gun olmasi dilegiyle...Gününüz aydın olsun...
Seni ayakta ve kocaman alkışlıyorum canım. O kadar güzel bir iş yapmışsın ve faydalı olan şeyleri cımbızla çıkartıp almışsın ki bayılarak okudum. Sakıncası yoksa mesajının aynısını hem bizim takımda hem de paylaşım alanında yazarsan beni çok ama çok mutlu etmiş olursun.seaBahAR canım bu mesajı okuman lazım. missERE harika bir analiz yapmış. Çok beğendim
İyi ki haber vermişsinin Laydim..
@missERE nefis bir çalışma yapmışsın.
Yarışma senin gibilerle koşar adımlarla yürür.. ne iyi yapmışsın da aramıza katılmışsın.
Gunaydinlarrr
Benim oglan cok hasta, bi oksuruk iki hapsirik mehter takimi gibi gecirdik geceyi.
Bugun durusmalarim cok yogun insallah firsat bulup takip edicem burayi, benim de bogazlar hafiften alarm veriyor, bisey yiyemesem ne guzel eksi olur tartida
Günaydın kızlar,
İki haftadır bekleyen işlerden dolayı bu ara yoğunum. Yarın da Etiyopya’dan misafirlerim geliyor bir hafta benimle kalacaklar. Zayıfladığım için çok mutluyum bundan sonra bi iki hafta daha gönderseler beni fit olur gelirim valla. İlaçlarımı hala kullanıyorum bu da mide bulantısı yapıyor dün akşam da peynir zeytin yedim sadece. Biraz temkinli yaklaşıyorum yemeklere. Bugün öğlene salatam var avokado doğradım biraz önce üstüne bol limon ile güzel bir salata olacak. Akşama da çorba yapmayı planlıyorum.
Kizlar napiyosunuz, hic su icemedim ben bugun ihlamura yuklendim biraz, su yerine gecer mi acaba
Hu huu menuler tamam mi :)
Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 8.30: iki dukan lavas arasi beyaz peynir ve salamdan olusan tost
Ara 10.00: kahve makinasindan alinan yarim bardak cappicuno (tamamini icemedim)
Oglen 11.15: sutlu sade turk kahvesj
Ara 15.30: bir el kadar bazlama ustune kiyma koyup firinda pisirdim onu yedim :/
Kapanis demeyi cok isterdim ama esim eve simdi geldi ve tavuk ile firinda kasarli mantar yapiyo normalde bu saatte yemem ama aciktim sanirimcok cok az yiyecegim
Ve insallah kapanis :)
Selamlaaar
Menü bildirimi
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates salatalık
Çay
Öğlen 3tane bisküvi
Aksam şehriye çorbası
3yk mantı
13200 adim
2.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?