Kesinlikle bu kuralları uygularsak çok daha güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum
Elllerine ve emeğine sağlık canım
dun çok kötüydü o yuzden yazamadim menumu cezam Neyse cekerim:) ama bugün Iyi sadece su icemedim ama yatana kadar tamamliyacam Insallah. Yine uyumadan girerim menumu. Bu arada @misserre kurallar çok guzel ama cok fazla Ben nasil aklimda tutacagim. Sen arada bir hatirlatirsin Insallah.
@missiERE paylaşımın harika olmuş canım ellerine emeğine sağlık. Bence de uygulayalim bu taktikleri faydasını görürüz.
Hayırlı aksamlar Ben iki gundur ablamdayim dun çok kötüydü o yuzden yazamadim menumu cezam Neyse cekerim:) ama bugün Iyi sadece su icemedim ama yatana kadar tamamliyacam Insallah. Yine uyumadan girerim menumu. Bu arada @misserre kurallar çok guzel ama cok fazla Ben nasil aklimda tutacagim. Sen arada bir hatirlatirsin Insallah.
@missiERE paylaşımın harika olmuş canım ellerine emeğine sağlık. Bence de uygulayalim bu taktikleri faydasını görürüz.
Menü paylaşımı
Sabah 2dilim TB ekmeği
Beyaz peynir
Domates salatalık
İkisi bir arada kahve
Ara 2yk kuru üzüm
Öğlen çoban salata
1pogaca
Aksam mercimek çorbası
Kabak yemeği
Ayran
2lt su
8000 adım + cezam
Ben de menumu bildireyim
Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 8.00: bir kase sutlac
Ara 10.30: sutlu sade turk kahvesi
Oglen 12.30:dukan ekmeginden sosisli kasarli tost
Ara 14.30: sutlu sade turk kahvesi
Aksam 18.00: 5 adet citir tavuk
Kapanis :)
Insallah daha da bisey yemem belki sadece sut icerim :)
Kizlar her hafta bir iki grubu boyle inceliyim diyorum 2.grubu da inceleyecegim bu sekilde, gecen hafta 12. Olmuslar bu hafta 1. Olmuslar, iyi olur mu sizce?
Selam kizlar....nasilsiniz .umarim bi yaramazlik yoktur..cok şükür düģün telaşi bitti kizim evlendi..geçen hafta çarşamba akşami döndük almanyaya ama hala cooook yorgunum..kendime gelemedim daha..ayrica 5 kilo artiyla geldim malesef ..stress bana iyi gelmedi..birde düzensizlik vardi..gece gündüz sofra hazirlandi davet edildik bikackere.....ama sorun yok onuda hallederiz elbirliği ile
Aslında gözleme harcı hazır da kız laptobu isteyene kadar az daha bakayım dedim
Bu arada @serenalar Nerelerdeinşallah tatsız bir durum yoktur yoksa bu kadar uzun süre uzak kalmazdı takımdan
En son 10 martta yazmış ve 28 marttan beri KKYa bile giriş yapmamış
Evet ben de çok merak ediyorum...
Numarası varmı sende .?
Valla bir ara vardı galiba ama bozulan telefonla oda gitti
Bugünün menüsü
Sabah 1.5 tb ekmegi sucuklu 2 yumurta 2 zeytin
Ara bir muz iki parça hindistan cevizi
Aksam 4 yk pilav yaninda kırmızı et sakata
2 litre su
Gayet güzel bir menü hatta az bile vallaHelal sana süper gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?