Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bence çok dengeli ve güzel bir menü olmuş canım tebrikler

Bende aklımdayken yediklerimi paylaşayım ;

Salı Menüsü

Sabah uyanınca; 06:15de
1 büyük kupa limonlu sıcak su

ara; 07:00de
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Kahvaltı; 09:40da ( Okulda )
2 dilim beyaz peynir
1 ince dilim kaşar peynir
2 adet yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
3 cerry domates
7 - 8 dilim Salatalık

ara; 11:00de
1 şekersiz sade Nescafe

Öğlen; 13:00de
6 adet Sultan Ahmet köftesi ( malum baya ince onlar )
1 / 2 tabak marul salatası ( bol limonlu )

ara; 15:00de
1 kase Yoğurt
1 YK Chia

ara; 16:45de
1 fincan yaban mersinli Yeşil çay ( yeni çıkmış ben beğendim tadını )

Akşam; 18:00de
1 Fincan Nescafe
1 tutamdan az fazla Yaban Mersini

Gün içinde bir 20 dakika kadar yürüdüm ve 2 litre su içtim

Bu arada bende bir iki güne regl olacağım hatta bir ara küçük cimcimeyle markete girdik havuza gitmeden tatlı bir şey istediği için
Bir an canım istemediği halde acaba bitter de olsa Çikolata alsam mı kendime diye düşündüm ( beynim resmen bana o an oyun oynadı ) Tabi birde regl olmak üzere olmanın psikolojisi ama tam uzanacakken kendi kendime yine yaa ben bunun tadını biliyorum ve buna ihtiyacım yok ki dedim ve anında vazgeçip sadece kızıma minik bir şey alıp çıktım marketen

Kendimle o an nasıl gurur duydum anlatamam size çünkü eskiden regl olmadan 2 gün önce başlardım tatlılara ve bittikten en az 1 gün sonra o atıştırma faslım biterdi demekki cidden herşey beyinde bitiyor

Selamlaaar
Menü bildirimi
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Peynir
Domates salatalık
Çay
Öğlen 3tane bisküvi
Aksam şehriye çorbası
3yk mantı
13200 adim
2.5 lt su

Sen ve senin bu adimlarinn bravo kizzz, takimin gururuuu

Relg siskinligini atmak icin bol su bol su bol su

Eneee hani aksam bisey yememissin, senin tempon cok yogun Allah muhafaza birden gucten dusersin kaptancim

En birinci taktik

Iyi aksamlar bugunku menum
Sabah türk kahvesi 5 zeytin 1 yumurtalik omlet 2 dilim ekmek domates salatalik 2 cay
Ara kahvaltidan artan omlet
Öğlen bir tabak yogurtlu kabak dolmasi
Ara 100 gr kadar cilek
Aksam ceyrek lavas azicik yogurda banip yedim baska birsey yok
Ara 6 adet çağla
15 bardak su spor yok

Slm kizlar bugun disari ciktim cok yurudim ayaklarim feci alde pek sagliklo beslenmedim malesef birde bomba var gece 11 de esimle beraber yemek yedim
Sabah 2 dilim ekmek sahanda 2 yumurta 2 zeytin 2 cay

Ara M donalds kullah dondurma

Aksam urfa dürüm yaninda bir bardak fanta ve hazir marul salata

Gece 2 parca ekmekle patates patlican kizartmasi

Su 2.5 litre
Spor 3 saat yuruyus

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bu sabahda karga kahvaltısını etmeden uyandım
Hemen limonlu suyumu da kaptım geldim hazır büyük cadı uyurken ( sağ olsun uyanıkken çizim çizim diye dolanıyor Laptobun yüzünü göremiyorum )
Sabah erkenden uyanıp Ozalitciye gidecekmiş çiziminin çıktısını almak için Sanırım o arada bir iki gün Laptobu bırakır elle çizim yapacağı için
Salondaki yemek masasına da el koydu sayılır ev ev değil Mimari ofis anasını satayım her yerde çizimleri var cadının ve kaybolur başına bir iş gelir korkusuna elleyemiyorum bile

Bugün kızı okuldan almak haricinde pek bir işim yok dışarda ( gerçi okuldan çıkınca Sınıf Annesiyle okulda buluşup ufak bir iş halledeceğiz ama o en fazla 1 saat sürer
Bir ara şu yıkayıp kenara istiflediğim çamaşırları katlayıp ayırmam lazım ütülenecek yada yerleşecek diye onuda aradan çıkartırım bugün nasılsa

Haftaya Pazartesi Annemler Almanyadan dönecekler o yüzden kendi Ütülerim falanda bitmiş olması lazım ki az hatunun da evini temizliyeyim onlar gelmeden
Ay bu ara bir temizlikdir gidiyor öööö geldi Hesapta geçen gece koltuklarımı silecektim unuttum onlarıda bir ara aradan çıkarmam şart

Eneee hani aksam bisey yememissin, senin tempon cok yogun Allah muhafaza birden gucten dusersin kaptancim

En birinci taktik

Okadar koşturmaya rağmen hiç acıkmadım sanırım birazda psikolojik hani regl de olacağım kilo almayayım korkusu sabah dayanamayıp yine tartılayım dedim düne nazaran 300 gr fazla çıktım düşün birde yeseydim ne olurdu
Gerçi dün öğlen regl başlayacak gibi lekelenme oldu ama bugün gram iz yok Valla aklıma gelen başıma mı gelecek diye korkuyorum ama sanmam tıpa var sonuçta
Sizler bilmezsiniz ben 15 yaşındayken en yakın arkadaşımla sohbet ederken hep 3 çocuk doğuracağım biri 20, biri 30 ve en son bir de menapoz öncesi 40 yaşında doğururum diyordum çocukluk işte diyip geçecekken saatine mi deng geldi ne ilk iki kehanetim çıktı hatta ikinci kızımı doğurduğumda 10 sene aradan sonra Doktorum valla iyi cesaret benim eşim cesaret edemiyor demişti bende ona bu 15 yaşındaki sohbeti anlatınca gülerek ne yani 10 sene sonra tekrar mı geleceksin bana demişti ki daha 15 dakika olmuştu doğumdan çıkalı
Dedim yok Doktor Bey bu sefer 10 sene beklemem en geç 8 sene sonra yine görüşürüz demiştim tabi o sadece o anlık bir makaraydı ama sonradan nedense bir tırsmaya başladım Şimdi küçük kızım 8 yaşında hatta eşime bile hep diyorum ilk iki tuttu valla şu 38 yaşına girdiğimden beri korkuyorum ve sanırım 40ı geçene kadar da devam edecek diye gerçi SPiral var ama ben yinede ya saatine deng geldiyse diyorum her ay regl olunca oh çeken biri haline döndüm bir iki aydır

Kizlar burda rejime baslarken bahsetmistim gorumcemin dugunu olacak diye, yarin size bir before-after yapiyorum, bakalim nasil yorumlar gelecej

Bende büyük bir heycanla bekliyorum canım
Yalnız resmi eklemeden önce direk buraya ekleyeceksen yüzünü kapat istersen çünkü buraya eklenen resimler kaldırılamıyor sonra Allah korusun birileri resmi çalış atıyorum bilmemne otuyla zayıfladı diye kendi sitelerinde reklam resmi olarak kullanabiliyorlar hani olmayan şey değil
Albüm oluşturup profiline eklersen de sadece benim takip ettiklerim olarak işaretle ki her giren de göremesin heee sıkıntı olmaz dersen yayınla gitsin

Bence menü gayet güzel özellikle akşam çok hafif olmuş hatta benimki gibi yok denecek kadar az
Bu arada bende Dolma tarzı şeyleri direk kıymalı yaparım ( içine de pirinç yerine bulgur az atarım ) Hem daha lezzetli hemde daha az zararlı oluyor

İşte o gece bombası olmasaydı gayet güzel gidiyordu Neyse inşallah bünye de bizim gibi şaşırıp onu direk vücuttan atmıştır
SU ve spor her zamanki gibi harika

Benim oglana mama yapmaya kalktigimda bile ugruyorun buraya

Kız enişte bey diyecek sonunda başlarım senin Kadınlar Kulübüne diye
Benimki ay ilk zamanlar ne isyan ediyordu yok çok mu var her an giriyorsun oraya, yok efendim boş muhabbetler bunlar falan hatta karşındakilerin kadın olduğuna nasıl emin olabiliyorsun falan diye söylenir dururdu

Sonra baktı buranın bana zararı yok aksine faydası var üstelik çok güzel dostluklarım da oldu hiç ses etmemeye başladı hatta okadar alıştı ki girmediğimde Aşkım hayırdır sizin takıma bakmayacakmısın demeye başladı Dün akşam bile büyük kız Laptobla işi olan yapsın bir 15 dakika sonra alacağım dediğinde eşim direk Annene ver Kadınlar Kulübüne baksın rahat rahat dedi Eskiden olsa benden önce atlar hemen oyun oynayayım yada haberleri okuyayım derdi

Ben de yazacaktim inan ama normalde pek ilgilenen olmuyordu ilgin için tesekkurler icinde bulgur vardi. Toplam 200 gr yogutla beraber.

Kuzum bundan sonra daha sık ve daha ince ayrıntıya girelim hepimiz o zaman daha faydalı olur ve bizi kaçamak yapmaktan alı koyar

nasılllllll yani tam da kilo vermeye başlamışken miii yooooooo

Albüm oluşturup profiline eklersen de sadece benim takip ettiklerim olarak işaretle ki her giren de göremesin heee sıkıntı olmaz dersen yayınla gitsin

aa evet öyle yaapyım çok mantıklı sağol kaptancım :)

inşallah bünye de bizim gibi şaşırıp onu direk vücuttan atmıştır

Kız enişte bey diyecek sonunda başlarım senin Kadınlar Kulübüne diye

bilmiyo buralarda takıldığımı sadece habire nereye bakıyosun, kime yazıyosun fln diyo, ben de bişey okuyorum diyorum

ben baya baya grip oldum, bu sabah hiç sağlıklı bir kahvaltı yapamadım, işyerinde tost yedim, inşallah gunun devamı güzel geçecek

Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…