- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Ahh keske ablaŞimdi buradaki Özel mesajlarıma baktım belki numarası vardır diye ama ya ben yanlış hatırlıyorum yada mesajlardan sildiğim olduay şu balık hafızam beni deli edecek
Ya inşallah iyidir de başka bir sıkıntıdan dolayı gelmemezlik etmiyordur
Anaaa istermisiniz hamile kalmış olsunbak buda bir kehanetim olsun burada duran
Slm kızlar
Kacak geldi
Üç hafta önce kolda uyuşma sırt ve bacak kasılması ile acile gittik cok şükür testler ve tahliller temiz cikti
Kalp krizi suphelenmisler
B12 aşırı düşük cikmis onun için ic hastalıkları Dr ciktim artık bazı hastanelerde 17_20 arasında randevusuz hastalara bakiliyormus
B12 ignesi verdi bitti çok şükür oda asiri sinirli Halim geçti meger vitamin eksikliği yapıyormuş sinir
Bacak ağrısı hâlâ devam ediyor 10gun once ortopedi Dr gittim Röntgen fln çekmeden kas ağrısı dizini kırıp oturma kilo ver deyip kas gevşetici ilaç yazıp gonderdi
Yarın başka ortopedi dr gideceğim artık emar röntgen artik bi çaresini bulsunlar ağrı kesici bile fayda etmiyor
Esimin çenesi hic durmadı bilinçsiz diyet yaptın vitamin ve kas kaybi oldu deyip durdu
Tşk ederim canım aynen öyle düşünüyorum bendeCok cok gecmis olsun kilodur alinir verilir iyice toparlayin bence oyle baslayin ya da cok vucudu yormayaak sekilde yaparsiniz
Biz de yarın 12. ayımıza giriyoruz
Slm kızlar
Kacak geldi
Üç hafta önce kolda uyuşma sırt ve bacak kasılması ile acile gittik cok şükür testler ve tahliller temiz cikti
B12 aşırı düşük cikmis onun için ic hastalıkları Dr ciktim artık bazı hastanelerde 17_20 arasında randevusuz hastalara bakiliyormus
B12 ignesi verdi bitti çok şükür oda asiri sinirli Halim geçti meger vitamin eksikliği yapıyormuş sinir
Bacak ağrısı hâlâ devam ediyor 10gun once ortopedi Dr gittim Röntgen fln çekmeden kas ağrısı dizini kırıp oturma kilo ver deyip kas gevşetici ilaç yazıp gonderdi
Yarın başka ortopedi dr gideceğim artık emar röntgen artik bi çaresini bulsunlar ağrı kesici bile fayda etmiyor
Esimin çenesi hic durmadı bilinçsiz diyet yaptın vitamin ve kas kaybi oldu deyip durdu
15:30 da bir tane kola yarim dilim pasta bir tane baklava
Ara zerdeçallı süt
Bu cuma kiloma göre geri gelirim o zamanbakalım cuma sabahı kaç çıkacağım. Baktık 77,5 tan fazla hemen sıkı tutar haftaya girerim.
Slm kızlar
Kacak geldi
Ahh keske abla
Bugün duruma baktığını görünce gruba bı bakayım dedim
Banu abla bazı kaptanlar listeye alıyor benide alamazmisinya kilo aldım vitamin iğnesi yüzünden 74 kadar dusmustum 73dusunce yazarım gruba diye niyetlenmistim olmadı
Kizlar bugun disardaydim cok sagliksiz beslendim ama cok yurudum insallah eritmisimdir kardesimle fatihe gittik carsamba pazarına
10 daSabah ceyrek somundan biraZcik fazla ekmek arasi kahvalti
15:30 da bir tane kola yarim dilim pasta bir tane baklava
Aksam 19da 4 yk bulgur pilavu yaninda 3 tane tavuk pirzola bir tane kizarmis biber salata bir bardak kola
Su 1.5 litre
4 saat yürüyüş ayaklar iflas bacaklar iptal
Dunde 3 saat yürümüştüm ben en iyisi 1 ay cikmim evden :)))
Iyi aksamlar bugunku menum
Sabah türk kahvesi 5 zeytin 2 dilim ekmek domates salatalik 2 cay 4 yk menemen
Ara zerdeçallı süt
Öğlen ceyrek simit menemen
Ara 2 cay
Aksam 4 yk yogurtlu makarna
Ara 3 zerdeçallı süt
15 bardak su 15 dk yuruyus
O nasil biseymis, yag yaktiran tok tutan cinsten bisey mi :)
İyi akşamlar kızlar,
Bugün misafirlerim geldi akşam yemeğini onlarla yedim yarım porsiyon ızgara et, salata ve benim için özel getirdikleri etiyopya yemeği yedim biraz çok ağır olmayan etli bir yemekti. Ekmek tüketmedim. Akşama kadar sadece bir adet form kraker yemiştim. Salatamı yemeye fırsatım olmadı.Açlık hissetmeden geçiştirdim günü. Buraya çok uğrayamıyorum ama telafi edeceğim. Hepinize iyi geceler diliyorum.
Canım bakmak istedim ama goremedimalbüme foto koydum kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Menü bildirimi Çarşamba
Sabah çeyrek ekmek arası peynir domates ve salatalık li sandviç
Öğlen 4yk mantı
Ara 1tane 2si 1arada
Aksam 1kepce şehriye çorbası
4yk bulgur pilavı
1kase cacık
12700 adım
2lt su
banumm, bende özledim kuzumYa sanmıyorum bir şey olacağını da işte ilk iki hamilelik yaş tahmini olarak tutunca baya baya tırstımeminim bir iki güne regl olur derin bir oh çekerim
Normaldir canım ilk etapta okadar çeşit dondurma ve çikolataları görüncebende bir ara her sene Annem gelene kadar sıkı da tutsam bir sürü abur cuburu görünce sapıtıyordum gerçi geçen sene 1 tane bile yemedim ve şimdi Pazartesi Annemler yine geldiğinde bir sürü şey getirecek ve ben ağzıma sürmeyeceğim
Tadını biliyorum ve ihtiyacım yok onlara
Sende ümitsizliğe kapılmadan kaldığın yerden devam et fazlasıda gidecektir eminim
Canım en son 562.ci etapta 77,5 kg ile izne ayrılmışsın
Şu an kaç kilosun merak ettim
Kesinlikle benimki ilk zamanlar kavga bile ediyordu benleşimdi aksine seni ciddi anlamda frenliyor sana iyi geliyor diyor hatta malum Ayşeyle tanışmamıza vesile olduğu için oda çok memnun hayatına dostum diyebileceğin, gözün kapalı güvenebileceğin hanım hanımcık bir bayanla tanışma şansın oldu der her ( benden hep dinlediği için )
Hemen büyük bir merakla baktım ve bayıldımmmm
Bariz fark var ortada bence
Günaydın Ayşemmmmmm
Bir an önce Cuma olsun özledim senin Arkadaşım
günaydın banuşumun zarif kelebekleri
Günaydınlar cümleten çocukları okula bıraktım geldim şimdi limonlu sıcak suyumu içiyorum. Bir yandan bahar temizliği bir yandan 23 Nisan bir yandan dikiş kursumuzun sergisi için hazırlıklar derken akşama kadar canım cikiyo. Şu telaslarimi atlatayim daha aktif olucam inşallah
ahaha senin gozune benim vücudumaFit anneler grubu
Coook gecmis olsunnnnn
Anammm sag gozume bir segirti geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?