Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızım yine Laptobu okula götürecekmiş
Ne güzel seviniyordum bana kalacak bugün hazır yüzme de yokken bakarım diye Neyse gece damlarım nasılsa yine
Bende birazdan akşamlık evdekilere Yeşil Mercimek pişireceğim ama kendim öğlen ve akşam Yoğurtlu kabak yerim Tabi birde eve gelince bol su ( sadece kızı okuldan almaya çıkacağım bugün )

İnşallah hepimiz bol bol eksiler görürüz de bomba gibi bir bildirimle listeleri sallarsınız

Canim geçmiş olsun. Migreni varmı kızının sanki daha önce de benzer şikayeti olmuştu ..
Başağrısı da nasıl zor Kıyamam. . Allah şifa versin nerde varsa..

Maalesef Migrende var
Şükür şu anda daha iyi ama yinede ilk fırsatta bir daha götürmem lazım en azından içim rahat etsin büyük ihtimalle onda da boyun fıtığı vardır ( kambur oturuyorsun diye elli kere uyarıyorum ama yok çizim yaparken dik oturamam ki diyip duruyor ) En azından emin olalım ki ona göre dikkat etsin acı çekmesin boşuna

ahahahah hiç kaçırmam böyle tüyoları

eveeett, unutmayın bakliyat yokk, mümkünse fazla yeşillik de yemeyin vücutta su tutuyor

şimdi bakabilirsin canım

o zaman walk walk walk

Aynen canım özellikle bugün çok dikkat edilecek

Bu arada eşimin bugün doğum günü
Gerçi öyle kutlama falan yapmıyoruz ama bakalım belki ufak da olsa bir pasta alırız ( ben yarın yerim olmadı )

Oyyy kıyamam paşaya
Bir iki gün daha sık dişini canım onlar hasta olunca daha beter oluyor sonuçta Sanada çok geçmiş olsun canım

Deneme

KelebekCumaEyvah TARTI!CumartesipazarKontrol NoktasıPazartesiSalıÇarşambaPerşembeBAYRAM! (14 Haziran)

Her zamanki gibi süpersin canım

Bu arada cumadan sonra bir ara biraz rahatlayıp herkese Liste düzenlemesini öğretmek istiyorum en azından acil bir durumda ben giremediğimde ( ki inşallah şu tamirdeki telefonum bir an önce gelir ) listeyle alakalı bir sıkıntı olmasın
Haftasonu kızdan bilgisayarı kurtarırım nasılsa

YENA seni tabloya ekliyim mi eklemiyim mi bilemedim

Canım Nilüfer çoğu zaman yoğun ama yinede fahri üye ve Takımızın tescillenmiş Fıstığı olarak onuda ekleyelim belki o bahaneyle daha sık görürüz

İnanılmaz büyük bir heycanla bekliyoruz canım
Hepimize de bomba gibi bir motivasyon olur

Kızlar ben kızımın çorbasını icirip daha sonra hazırlanıp cikacagim önce kardesime ugrayip kizcemi bırakacağım
Daha sonra hastane yolları ....

Size kolay gelsin canım inşallah kolaylıkla hastane işlerinizi de halledersiniz

banuşum kuzuya çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin
eniştemin de doğum günü kutlu olsun, rabbim sağlıkla, huzurla, mutlu,sizlerle birlikte nice yıllar versin.

İyi geçti şimdilik buraya bayıldım bakalım zaman ne gösterecek

Bugün dayanamayıp tartıldım biraz daha az çıktım neyseki :) yarın tartı günü gene tartılıp yazarım buraya. Beni de geri dahil edersin kaptanım 

kızlar size tablo yaptım

herkesin başlangıç kilosunu bilsem onu da eklerdim tabloya ama

Baslangic kilom 115 .
Farketmez canım korumadayım ben nasıl istersen....
Eline sağlık canım. Hakikaten pek idealist kelebeksin

Kızlar ben kızımın çorbasını icirip daha sonra hazırlanıp cikacagim önce kardesime ugrayip kizcemi bırakacağım
Daha sonra hastane yolları ....

Hadi bakalım güzel haberlerle dön kuzu

banuşum kuzuya çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin
eniştemin de doğum günü kutlu olsun, rabbim sağlıkla, huzurla, mutlu,sizlerle birlikte nice yıllar versin.

Aysecim nasılsın. Sen listede değilmisin. ?

Buyrunuz 77 kilo halim. Hedefim 60 olmak. Yorumlar çok sert gelmesin

Ya sen fıstık gibisin ama.. nasıl 77 kilo bu .
Bölgesel sorununda yok gibi. Maşallah maşallah. Boyun kaçtı 1.80 mi :)

Banucum fıtık değildir bence. Daha çok küçük yaşı. Dur bakalım.
Stres kaynaklı olabilir. Gözleri bozuk mu.? O sebep olabilir.
Tabii siz yine gidin en azından için rahatlar

Ya birsey diyim mi sanirim ust bolgende fazlalik o yuzden baya zayif duruyorsun bacaklar incecik.60 kg dusunemiyorum seni manken gibi olursun canim masallah
Malesef belim çok kalın, göbeğim,sırtım ve basenler feci. Boyum uzun sayılır o yüzden öyle gözüküyor bacaklarım. Ya da üstüm öyle tombik ki alt zayıf görünüyor

Kız çok alemsin boyum keşke o kadar olsa. 1.73 boyum. Sen zayıflayınca gör beni sayende ben bu gazla acayip dikkat edeceğim

Bu arada eşimin bugün doğum günü
Gerçi öyle kutlama falan yapmıyoruz ama bakalım belki ufak da olsa bir pasta alırız ( ben yarın yerim olmadı )

ay evet ablacım yarın yersin tartıldıktan sonra sakın haaa parmak bile atma

Canım Nilüfer çoğu zaman yoğun ama yinede fahri üye ve Takımızın tescillenmiş Fıstığı olarak onuda ekleyelim belki o bahaneyle daha sık görürüz

tamam onu da serbest kelebek kategorisine dahil ediyorum o zaman :)

Buyrunuz 77 kilo halim. Hedefim 60 olmak. Yorumlar çok sert gelmesin

anammm maşallah genç kız tü tü tü, göbek gitse tam süper olur

Baslangic kilom 115 .
Farketmez canım korumadayım ben nasıl istersen....
Eline sağlık canım. Hakikaten pek idealist kelebeksin

115'ten 65 mi düştünnn
en büyük maşallah sana
seni de serbest kelebeklere dahil ediyorum gider gelir takılırsın

Ortopedi Dr rontgen istedi cekildç fln çok şükür kemikte birşey cikmadi

Kaslarla ilgili dedi kas gevşetici agri kesici ilaç verdi bide sprey bacağıma

ZAYIFLA dedi

Spor yap dedi

Fizik tedavi öneriyorum dedi ama gitmek istemiyorum

Bogazimi tutacagim öncelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…