- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızım yine Laptobu okula götürecekmiş
Ne güzel seviniyordum bana kalacak bugün hazır yüzme de yokken bakarım diye Neyse gece damlarım nasılsa yine
Bende birazdan akşamlık evdekilere Yeşil Mercimek pişireceğim ama kendim öğlen ve akşam Yoğurtlu kabak yerim Tabi birde eve gelince bol su ( sadece kızı okuldan almaya çıkacağım bugün )
İnşallah hepimiz bol bol eksiler görürüz de bomba gibi bir bildirimle listeleri sallarsınız
Maalesef Migrende var
Şükür şu anda daha iyi ama yinede ilk fırsatta bir daha götürmem lazım en azından içim rahat etsin büyük ihtimalle onda da boyun fıtığı vardır ( kambur oturuyorsun diye elli kere uyarıyorum ama yok çizim yaparken dik oturamam ki diyip duruyor ) En azından emin olalım ki ona göre dikkat etsin acı çekmesin boşuna
Aynen canım özellikle bugün çok dikkat edilecek
Bu arada eşimin bugün doğum günü
Gerçi öyle kutlama falan yapmıyoruz ama bakalım belki ufak da olsa bir pasta alırız ( ben yarın yerim olmadı )
Oyyy kıyamam paşaya
Bir iki gün daha sık dişini canım onlar hasta olunca daha beter oluyor sonuçta Sanada çok geçmiş olsun canım
Her zamanki gibi süpersin canım
Bu arada cumadan sonra bir ara biraz rahatlayıp herkese Liste düzenlemesini öğretmek istiyorum en azından acil bir durumda ben giremediğimde ( ki inşallah şu tamirdeki telefonum bir an önce gelir ) listeyle alakalı bir sıkıntı olmasın
Haftasonu kızdan bilgisayarı kurtarırım nasılsa
Canım Nilüfer çoğu zaman yoğun ama yinede fahri üye ve Takımızın tescillenmiş Fıstığı olarak onuda ekleyelim belki o bahaneyle daha sık görürüz
İnanılmaz büyük bir heycanla bekliyoruz canım
Hepimize de bomba gibi bir motivasyon olur
Size kolay gelsin canım inşallah kolaylıkla hastane işlerinizi de halledersiniz
Ne güzel seviniyordum bana kalacak bugün hazır yüzme de yokken bakarım diye
Bende birazdan akşamlık evdekilere Yeşil Mercimek pişireceğim ama kendim öğlen ve akşam Yoğurtlu kabak yerim
İnşallah hepimiz bol bol eksiler görürüz de bomba gibi bir bildirimle listeleri sallarsınız
Canim geçmiş olsun. Migreni varmı kızının sanki daha önce de benzer şikayeti olmuştu ..
Başağrısı da nasıl zor Kıyamam. . Allah şifa versin nerde varsa..
Maalesef Migrende var
Şükür şu anda daha iyi ama yinede ilk fırsatta bir daha götürmem lazım en azından içim rahat etsin
ahahahah hiç kaçırmam böyle tüyoları
eveeett, unutmayın bakliyat yokk, mümkünse fazla yeşillik de yemeyin vücutta su tutuyor
şimdi bakabilirsin canım
o zaman walk walk walk
Bu arada eşimin bugün doğum günü
Gerçi öyle kutlama falan yapmıyoruz ama bakalım belki ufak da olsa bir pasta alırız ( ben yarın yerim olmadı
günaydın kızlarrrr, bugün inşallah tartı öncesi güzel bir gün olur hepimiz için
akşam ilk defa oğlumdan ayrı uyudum, babaya pasladım onu, ona grip geçmesin diye ama acaba ağladı mı diye sürekli tetikte uyumaktan sabah tavşan gibi gözlerle geldim işe
sabah yumurta ve dukan tostla başladım güne, şimdi kahveyle devam
herkes bugün içtiği suyu not etsin bakalım kim en çok içeçek
Oyyy kıyamam paşaya
Bir iki gün daha sık dişini canım onlar hasta olunca daha beter oluyor sonuçta
Deneme
Kelebek Cuma Eyvah TARTI! Cumartesi pazar Kontrol Noktası Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe BAYRAM! (14 Haziran)
Her zamanki gibi süpersin canım
Bu arada cumadan sonra bir ara biraz rahatlayıp herkese Liste düzenlemesini öğretmek istiyorum
Haftasonu kızdan bilgisayarı kurtarırım nasılsa
Canım Nilüfer çoğu zaman yoğun ama yinede fahri üye ve Takımızın tescillenmiş Fıstığı olarak onuda ekleyelim
Gunaydin canlarim bugun kendimi cok odemsiz hiseettim tartildim ama bugun yazmiyim bomba gibi bir sonucla geliyorum insallah yarin :))
Sabahtan beri is yapiyorum persembe supurme, silme,toz alma,banyo temizleme,ev toplama gunum ahahahah
Yarin da balkon yikama ve cam silme gunum
Bir de etrafimda dolasan,dune kadar elektrik supurgesi sesinde feryat figan eden ama su gunlerde biraz alismis ,sesi pek cikmayan bir bebe var :))
Ayrica yikanan camasir bulasiklar yemekler var....var da var kendimi cok yorulmus hisediyorum bazen...bir de bebisi anneme birakabildigim gunler 1.5 saat spor yapiyorum aksamlari...
Ramazan yaklasiyor ve ben ramazanda mutlaka kilo aliyorum o yuzden ramazan gelmeden hedefime yaklasmak istiyorum
Hepimize de bomba gibi bir motivasyon olur
Kızlar ben kızımın çorbasını icirip daha sonra hazırlanıp cikacagim önce kardesime ugrayip kizcemi bırakacağım
Daha sonra hastane yolları ....
Size kolay gelsin canım