- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
oyy banum okurken yoruldum, Allah yardımcın olsun
babacığına da çok büyük geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.ay döverim ben o kardeşiiiannen de benim annemin modelinden
o koşuşturmalar da çok yorma kendini dikkat et kuzum
Iyi geceler kizlar kardeşimle bugun guzel bir gun geçirdik ama gel gelelim ki yediklerimi yazsam beni kovarsınız bana disari cikmak yaramiyor bugunun diyet yönünden tek iyi yönü 12.100 adim
O zaman al sanayediklerimi yazsam beni kovarsınız
Gunaydin kizlarrr
Oglan geceleri hic uyutmuyor beni, hastaligi atlattik ama balgami sokemedi bi turlu, varsa tavsiyeniz alirim bir dal
8aylik bi arada bebegim
O zaman al sana
Bol bol ıhlamur içir biberonda. Ben öyle yapmıştım en iyisiGunaydin kizlarrr
Oglan geceleri hic uyutmuyor beni, hastaligi atlattik ama balgami sokemedi bi turlu, varsa tavsiyeniz alirim bir dal
8aylik bi arada bebegim
O zaman al sana
tövbe tövbe ne diyim bilemedim dengem iyice şaştı okuyuncaSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Yine erken uyandım ama yüzüm felaket şiş şu andagerçi daha yeni kalktım ama şu iki gün boyunca bol bol su içmem şart ki cumaya kadar az da olsa eksi görebileyim
Bazen cidden ıssız bir adaya gitsem diye düşünüyorumgerçi orada da bir iş bulurum ben kendime
Hazır biraz vakit varken bir kahve yapayım da kendime geleyim
Aslında hiç halim yok ama söz verdim Okul Bahçesine yardımcı olacağım diye
Sorma Ayşem valla iki gündür yine söylenip duruyorum hem Anneme hemde özellikle erkek kardeşime
Dün de kızkardeşime deli oldumkocası izinliymiş hatta Annemlerdeydiler Hanımefendiye ya bu adamcağızı götürmek lazım falan dediğimde ki arabası var eee nereye götüreceğiz demezmi Ulen İstanbul Hastane kaynıyor ya şu hastaneye götürelim dedim de ay şimdi randevusuz bakmazlar hem ben o hastaneye nasıl gidilecek arabayla bilmiyorum diyince şalterler attı benim tabi doğal olarak
Neyse sen zahmet etme eşim gelsin ben akşam götürürüm Babamı dedimHastane çıkışına kadar bir kere bile arayıp gittinizmi diye sormayınca aradım ve durumu izah ettim dedim kesin merak etmişsindir o yüzden aradım Aaaa ben sizi çok daha geç gidersiniz diye aramadım meraktan çatlıyordum demezmi Kırıkları öğrenince de aaa nasıl olur dedi anası kılıklı hatta yüzüne de dedim Ananası kılıklı diye
Erkek kardeşime de mesaj attım bak böyle böyleymiş haberin olsun diyehesapta erkek kardeşim yokmuş o an evde eşi yazmış dışarı çıktı cebi evde bıraktı iletirim diye gerçi oda yalan çünkü erkek kardeşim tuvalete bile telefonla giden bir manyak kesin benden fırça yemesin diye öyle demiştir hadi yoktu o an diyelim insan gelince bir whatsuppdan arayıp ya abla şunu bir ayrıntılı anlat merak ettim ne dedi doktor der
Delilerle uğraşıyorum resmen yaaa
Hastalık konusunda sülalede bir ben birde eşim çok fazla hashas davranıyoruz sanırım
Eğlenmene sevindim canım ama bu iki günü çok sıkı tutuyoruz hepimizEn azından adım sayısı çok güzel ordan dengelemişsindir inşallah
Çok değişik bir tecrübegünaydın kızlar,
Buralara uğrayamıyorum ama fillik fillik geziyorum benim Etiyopyalılarla:) İnternetimi çoğunlukla onlar kullanıyor hepsinin çoluğu çocuğu torunu var, Hele özellikle bir arkadaşım var ki hamile olduğu için her gün kocasını araması için telefonu ona bırakıyorum. Bir diğerinin de eşi hamile Etiyopya'da kaldı tabi sürekli eşine bir şeyler almak için geziniyoruz. Sayelerinde tüm gebelik ilaçlarını da öğrendim buradan alabildiğimiz kadar vitamin ilaç alıyoruz oralarda sıkıntılı ve bulunamadığı için. doktor arkadaşlarım da sağolsun çok yardımcı oldular. Bir teyzemizin torunu mezun olacakmış dün takım elbise aldık buradan. Resmen ikinci ailem oldular. Çok mutlu geçiyor günlerim. Yemek olayını dün biraz abartmış olabilirim ama cumartesinden sonra rutinime dönüyorum. Türkçe konuşmayı unutuyorum bazen esnafla bile yarı türkçe yarı ingilizce konuşuyorum benim için çok büyük pratik oldu konuşma konusunda :) 7 Etiyopyalı bir ben her gün bir mağazayı talan ediyoruz:)
günaydın kızlar,
Buralara uğrayamıyorum ama fillik fillik geziyorum benim Etiyopyalılarla:) İnternetimi çoğunlukla onlar kullanıyor hepsinin çoluğu çocuğu torunu var, Hele özellikle bir arkadaşım var ki hamile olduğu için her gün kocasını araması için telefonu ona bırakıyorum. Bir diğerinin de eşi hamile Etiyopya'da kaldı tabi sürekli eşine bir şeyler almak için geziniyoruz. Sayelerinde tüm gebelik ilaçlarını da öğrendim buradan alabildiğimiz kadar vitamin ilaç alıyoruz oralarda sıkıntılı ve bulunamadığı için. doktor arkadaşlarım da sağolsun çok yardımcı oldular. Bir teyzemizin torunu mezun olacakmış dün takım elbise aldık buradan. Resmen ikinci ailem oldular. Çok mutlu geçiyor günlerim. Yemek olayını dün biraz abartmış olabilirim ama cumartesinden sonra rutinime dönüyorum. Türkçe konuşmayı unutuyorum bazen esnafla bile yarı türkçe yarı ingilizce konuşuyorum benim için çok büyük pratik oldu konuşma konusunda :) 7 Etiyopyalı bir ben her gün bir mağazayı talan ediyoruz:)
tövbe tövbe ne diyim bilemedim dengem iyice şaştı okuyunca
Allah sana önce güç kuvvet sonrada sabır versin banum
benzer şeyleri bende çok yaşıyorum ailemle, her evde var bu modellerden bolca
dikkat et kendine kuzum
of of kabızlık çok kötü geçen gece acillik oluyodum ramak kalmıştıAllah yardımcın olsun canımhadi az kaldı aramıza dönersin yakında
Bol eksilere sebep olur bu koşturmaca inşallah
Aminnnn canım cümlemize
Valla iki gündür sıkıntıdan mıdır düzensiz beslenmekten midir bilmiyorum ama felaket kabızlığım var yineOkadar tembihledi Sibel bu hafta tam uy listeye diye ama öğlene kadar iyice akşam liste dışı birşeyler yiyorum ve ara öğün yok
Bugün yarın bari tam uymaya çalışıp şu bizim elmalı limonlu kürü yapayım bari de az da olsa eksi görünsün tartıda
of of kabızlık çok kötü geçen gece acillik oluyodum ramak kalmıştıaman kuzum o haddeye gelme önlemini al suyunu iç kayısı falan bişiler ihmal etme
Kizlar ben biraz ara vereyim bu sefer kararliyim bu kararimin neden li yüzümün cok fazla çökmesi biraz izin alip sonrasında elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım hallerimi albume koyacağım bakarsınız basen bolgemde var onuda spor ve yürüyüşle eritmek lazim aksi halde yuzum cok kötü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?