koş banu koşşSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dünden beri bir türlü uğrayamadım deli oldum
Akşam üzere Annemler Almanyadan döndükleri için kızkardeşimle onları karşılamaya gittik evlerineonlar gelene kadar yemek yaptık birazda temizlik
Maalesef biraz gecikmeli uçak inince bizde geçe kaldık doğal olarak ve benim eve gelmem 23:00ü buldu
Tabi yorgun oluncada direk yatağa attım kendimi bugün de çok yoğun olacağım için
Bu ara cidden bu yoğunluklar benim canımı sıkmaya başladı çünkü hiç kendime vakit ayıramıyorum
Bugün de okulda boyama etkinliği var ( bizim eşimle sınıfa hediye yaptığımız ahşap ev şeklinde kumbaraları boyayacak çocuklar)
Hatta Cumartesi Eminönünden ben gidip almıştım boyaları ve Öğretmene daha evvel söz vermiştim o anda yardımcı olacağıma dairSonuçta bir sürü çocukla tek başına o an Ahşap boyama yapması biraz sıkıntılı olur hangi birine yetişsin hatun
Sağ olsun 2 - 3 veli daha gelecek yardıma hatta büyük kızım bende sizlere yardıma gelirim dedi
Öğleden sonra da kızın yine yüzmesi var ve ben sanırım ancak 1 - 2 saat evde durabileceğim o arada
Hep dışarda olunca pek suda içemiyorum ama bakalım fırsat oldukça suya dayanmam lazım çünkü cidden iki gündür yine kabızlık başladı
Sorma canım dün eşime mesaj atmış servis neymiş telefon hesapta düşmüş bozulmuş o yüzden de garanti kapsamında yapılamazmışşimdi bir iki güne serviden geri gelecek ve ben başka bir yere verip tamir ettireceğim artık parasıyla ( bakalım günahımız kaç para tutacak )
Aslında kesinlikle hiç yere düşürmedik ama 2 senelik telefon olunca bir iki yerinde çizik olduğundan adamlar fırsat o fırsat düşerek bozulmuş diye kendi kendinelerine karar vermişler sırf garanti kapsamında yapılmasın diye
Eşim inanılmaz sinirlendi bir daha asla Teknosadan bir şey almam diye sonuçta 380 lira özel bir sigorta bile kakaladılar bize neymiş çalınır, kaybolur yada düşürseniz dahi ücretsiz tamiri yapılacak diye ama şimdi tam tersine kabul etmiyorlar onu
İnşallah bir iki güne gelir de diğer yere verip bir an önce yaptırırım valla banada böyle fenalık geliyor
Ya haklısın ben bütün gün dışarıdaydım internetim yok dışarıda. Ben de bu hafta iyi gitmiyorum senin maşallahın var geneKızlar nerdesiniz
Müsait olan yazsin böyle olunca benimde butun moral motivasyon düşüyor
Aktif olursak motive oluruz
Yeşil çayımı ictim bisiklet çeviriyorum
Insallah ulasiriz canim eger 59kg olursak fistik gibi oluruz rahat rahat en azindan haftsnin 2 3 gunu istediklerimizi yer dengeleriz59 süper benim de hedefim aynen. Önce sen sonra ben
EvetInsallah ulasiriz canim eger 59kg olursak fistik gibi oluruz rahat rahat en azindan haftsnin 2 3 gunu istediklerimizi yer dengeleriz
Ben çok birakip basladim diyeti birakmasaydim coktan mezun olurdumYa haklısın ben bütün gün dışarıdaydım internetim yok dışarıda. Ben de bu hafta iyi gitmiyorum senin maşallahın var genesana bakıp ben utanıyorum valla.
Gayet güzel bitirmişin gününü..benim bugün sebze günüydü ve hic iyi gecmedi günüm...Bugün yediklerim
Sabah yağsız iki dilim tb ekmeğinden tost
Öğlen bi tabak kabuska
Ara yesil çay
18:30 bir kase etli nohut yemeği bes kaşık sebzeli bulgur pilavı yarım kase cacık
40dk spor
Yatmadan belki bı yarim saat daha yaparim
Süper menü :)Bugün yediklerim
Sabah yağsız iki dilim tb ekmeğinden tost
Öğlen bi tabak kabuska
Ara yesil çay
18:30 bir kase etli nohut yemeği bes kaşık sebzeli bulgur pilavı yarım kase cacık
40dk spor
Yatmadan belki bı yarim saat daha yaparim
koş banu koşşkız ödem olcaksın bu yoğunluğa, ayağı yanmış kedi modundaki banuş
bu ara su içememe bende de var niyeyse, her içtiğim suyu 1 senedir özenle yazan ben yazmıyorum da içemiyorum da
bir of çekesim var da karşı ki dağlar yıkılır diye çekmiyorumcoğrafyayı bozmaya gerek yok şimdi
oyy banum okurken yoruldum, Allah yardımcın olsunSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturana diyeceğim ama resmen ayakta uyuyorum
Gözlerimi çok zor açık tutuyorumeşime de diyorum bu ara okadar yoğunluk var ki inanın bir gün yollarda düşüp kalmaktan çok korkuyorum
Sabah okula boya etkinliği için gittim anam gitmez olaydımben alt tarafı 1 ders olur diye düşünürken biz 3 ders peş peşe teneffüs olmaksızın boya yaptık Bir sürü çocuk ve hepsi sanki anlaşmış gibi peş peşe Banu Teyze Banu Teyze diye ha bire bana sesleniyorlar yardım edeyim diye sanki başka yardımcı veli yokmuş gibi
Üstüm başım boya oldu
Büyük kızda yardıma geldi ve onun hali benden beterdi
Okul çıkışına 1 saat kala ancak eve geldim oda hemen hızlı hızlı yemek yiyip ordan da havuz eşyalarnı alıp tekrar okula gititm cimcimeyi almak içinAnneme bir kahve içmeye uğradıktan sonra da havuza attık kendimizi
Babam Almanyadan gelmeden 1 gün önce banyoda düşmüş
Benim akıllı erkek kardeşim orda bir hastaneye götüreceğine hiç bir şekilde umursamayıp dün Annemler gelmeden 10 dakika önce böyle böyle babam düştü artık bir ara doktora götürün diye mesaj atmaz mıAnnemde aman yoktur bir şey geçer az dinlensin dedi
En sonunda bende dellendim önce bir Annemi fırçaladım niye doktora götürmediler diye
Akşam üzere doktora götürdük eşimle babamıaklıma gelen başımıza geldi
Adamcağızın 2 kaburgası kırılmış
Tabi alçıya almadılar ama kollaması lazım ve 1.5 ayı bulurmuş iyileşme süreci
İlaç falan yazdılar
Annem başta sanki dalga geçiyormuşum gibi ciddimisin diyip durdusonra tabi benden fırça yiyince anladı ciddi olduğumu
Yarında yine bir sürü iş beni bekliyor ve artık cidden çıldırmaya az kaldı
Sorma Ayşem valla isyan bayrağını açmam yakındıryollarda telef olacağım ve sırf bütün gün dışardayım diye su içemiyorum
Yarın ki programımı yazayım da gör
08.15de Kuzuyu okula götürüp bir kaç veliyle okuldaki arka bahçenin toprağını havalandırıp birazda sulayacağız
10:30 gibi en geç sağlık ocağına gidip eşimin ilaçlarını yazdıracağımBabamın bu geceki ilaçlarının reçetesinde sıkıntı olmuş onunda ilaçlarını yazdırabilirsem babamın adına olmadı rica edip ben kendi adım yazdırmaya gideceğim
11:30 gibi büyük kızı okula bırakıp ordan da okulda izin kağıdı doldurup dönüşte de elde yaptığım teşbihleri teslim edip kızı okuldan alacağım
Yani 15.00de en geç evde olurum sonra da artık evi silip süpürmem lazımevi çok götürüyor
A.s geçmis olsun Banu ablaSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavuşturana diyeceğim ama resmen ayakta uyuyorum
Gözlerimi çok zor açık tutuyorumeşime de diyorum bu ara okadar yoğunluk var ki inanın bir gün yollarda düşüp kalmaktan çok korkuyorum
Sabah okula boya etkinliği için gittim anam gitmez olaydımben alt tarafı 1 ders olur diye düşünürken biz 3 ders peş peşe teneffüs olmaksızın boya yaptık Bir sürü çocuk ve hepsi sanki anlaşmış gibi peş peşe Banu Teyze Banu Teyze diye ha bire bana sesleniyorlar yardım edeyim diye sanki başka yardımcı veli yokmuş gibi
Üstüm başım boya oldu
Büyük kızda yardıma geldi ve onun hali benden beterdi
Okul çıkışına 1 saat kala ancak eve geldim oda hemen hızlı hızlı yemek yiyip ordan da havuz eşyalarnı alıp tekrar okula gititm cimcimeyi almak içinAnneme bir kahve içmeye uğradıktan sonra da havuza attık kendimizi
Babam Almanyadan gelmeden 1 gün önce banyoda düşmüş
Benim akıllı erkek kardeşim orda bir hastaneye götüreceğine hiç bir şekilde umursamayıp dün Annemler gelmeden 10 dakika önce böyle böyle babam düştü artık bir ara doktora götürün diye mesaj atmaz mıAnnemde aman yoktur bir şey geçer az dinlensin dedi
En sonunda bende dellendim önce bir Annemi fırçaladım niye doktora götürmediler diye
Akşam üzere doktora götürdük eşimle babamıaklıma gelen başımıza geldi
Adamcağızın 2 kaburgası kırılmış
Tabi alçıya almadılar ama kollaması lazım ve 1.5 ayı bulurmuş iyileşme süreci
İlaç falan yazdılar
Annem başta sanki dalga geçiyormuşum gibi ciddimisin diyip durdusonra tabi benden fırça yiyince anladı ciddi olduğumu
Yarında yine bir sürü iş beni bekliyor ve artık cidden çıldırmaya az kaldı
Sorma Ayşem valla isyan bayrağını açmam yakındıryollarda telef olacağım ve sırf bütün gün dışardayım diye su içemiyorum
Yarın ki programımı yazayım da gör
08.15de Kuzuyu okula götürüp bir kaç veliyle okuldaki arka bahçenin toprağını havalandırıp birazda sulayacağız
10:30 gibi en geç sağlık ocağına gidip eşimin ilaçlarını yazdıracağımBabamın bu geceki ilaçlarının reçetesinde sıkıntı olmuş onunda ilaçlarını yazdırabilirsem babamın adına olmadı rica edip ben kendi adım yazdırmaya gideceğim
11:30 gibi büyük kızı okula bırakıp ordan da okulda izin kağıdı doldurup dönüşte de elde yaptığım teşbihleri teslim edip kızı okuldan alacağım
Yani 15.00de en geç evde olurum sonra da artık evi silip süpürmem lazımevi çok götürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?