Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

koş banu koşşkız ödem olcaksın bu yoğunluğa, ayağı yanmış kedi modundaki banuş
bu ara su içememe bende de var niyeyse, her içtiğim suyu 1 senedir özenle yazan ben yazmıyorum da içemiyorum da
bir of çekesim var da karşı ki dağlar yıkılır diye çekmiyorumcoğrafyayı bozmaya gerek yok şimdi

Kızlar nerdesiniz
Müsait olan yazsin böyle olunca benimde butun moral motivasyon düşüyor

Aktif olursak motive oluruz

Yeşil çayımı ictim bisiklet çeviriyorum
Ya haklısın ben bütün gün dışarıdaydım internetim yok dışarıda. Ben de bu hafta iyi gitmiyorum senin maşallahın var gene sana bakıp ben utanıyorum valla.

Ya haklısın ben bütün gün dışarıdaydım internetim yok dışarıda. Ben de bu hafta iyi gitmiyorum senin maşallahın var gene sana bakıp ben utanıyorum valla.
Ben çok birakip basladim diyeti birakmasaydim coktan mezun olurdum )

Bugün yediklerim

Sabah yağsız iki dilim tb ekmeğinden tost

Öğlen bi tabak kabuska

Ara yesil çay

18:30 bir kase etli nohut yemeği bes kaşık sebzeli bulgur pilavı yarım kase cacık

40dk spor
Yatmadan belki bı yarim saat daha yaparim

Gayet güzel bitirmişin gününü..benim bugün sebze günüydü ve hic iyi gecmedi günüm...

Spor namına ne yapıyorum? İki bebiş ile evde bişey yapamıyorum ama hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum taşındığım şehri tanımak adına geziyorum. O da bişey.
Menüm:
9da haşlama patatesli bir yumurta, 5 çilek ve espresso
12de 2 tatlı kaşığı Nutella ve çay
2de peynirli salamlı küçük bir sandviç, bir kurabiye
5 te birkaç çatal makarna, biraz soslu balık, bir kadeh kırmızı şarap ve az kuruyemiş.

Selam hanımlar menü bildirimi
Sabah haslanmis yumurta
Domates salatalık
5 zeytin
Çay
1tk reçel
3dilim ekmek
Öğlen 1pastane usulu sandviç
1sb kola

Aksam 3yk sebzeli bulgur pilavı
1kase tavuk suyu çorbası
3lt su
13250 adim

Hayirli geceler kizlar

Dugun haftasi sebebiyle pek giremiyorun buraya bu hafta idare edin beni :)

Menu bildirimi menu bildirimi
Sabah 9.00: bir adet kasarli dukan tost, bkr bardak sut

Ara 11.00: sutlu sade turk kahvesi

Oglen 13.00: bir adet lahmacun, bir bardak ayran

Ara 16.00: isaret parmagi kadar ispanakli borek ve ayni buyuklukte parfe (zorla agzima tikistirdilar resmenn )

Aksam 18.00: bir adet orta boy karniyarik

Kapanis

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür kavuşturana diyeceğim ama resmen ayakta uyuyorum
Gözlerimi çok zor açık tutuyorum eşime de diyorum bu ara okadar yoğunluk var ki inanın bir gün yollarda düşüp kalmaktan çok korkuyorum

Sabah okula boya etkinliği için gittim anam gitmez olaydım ben alt tarafı 1 ders olur diye düşünürken biz 3 ders peş peşe teneffüs olmaksızın boya yaptık Bir sürü çocuk ve hepsi sanki anlaşmış gibi peş peşe Banu Teyze Banu Teyze diye ha bire bana sesleniyorlar yardım edeyim diye sanki başka yardımcı veli yokmuş gibi
Üstüm başım boya oldu
Büyük kızda yardıma geldi ve onun hali benden beterdi

Okul çıkışına 1 saat kala ancak eve geldim oda hemen hızlı hızlı yemek yiyip ordan da havuz eşyalarnı alıp tekrar okula gititm cimcimeyi almak için Anneme bir kahve içmeye uğradıktan sonra da havuza attık kendimizi

Babam Almanyadan gelmeden 1 gün önce banyoda düşmüş
Benim akıllı erkek kardeşim orda bir hastaneye götüreceğine hiç bir şekilde umursamayıp dün Annemler gelmeden 10 dakika önce böyle böyle babam düştü artık bir ara doktora götürün diye mesaj atmaz mı Annemde aman yoktur bir şey geçer az dinlensin dedi
En sonunda bende dellendim önce bir Annemi fırçaladım niye doktora götürmediler diye

Akşam üzere doktora götürdük eşimle babamı aklıma gelen başımıza geldi
Adamcağızın 2 kaburgası kırılmış
Tabi alçıya almadılar ama kollaması lazım ve 1.5 ayı bulurmuş iyileşme süreci
İlaç falan yazdılar

Annem başta sanki dalga geçiyormuşum gibi ciddimisin diyip durdu sonra tabi benden fırça yiyince anladı ciddi olduğumu

Yarında yine bir sürü iş beni bekliyor ve artık cidden çıldırmaya az kaldı

Sorma Ayşem valla isyan bayrağını açmam yakındır yollarda telef olacağım ve sırf bütün gün dışardayım diye su içemiyorum
Yarın ki programımı yazayım da gör
08.15de Kuzuyu okula götürüp bir kaç veliyle okuldaki arka bahçenin toprağını havalandırıp birazda sulayacağız
10:30 gibi en geç sağlık ocağına gidip eşimin ilaçlarını yazdıracağım Babamın bu geceki ilaçlarının reçetesinde sıkıntı olmuş onunda ilaçlarını yazdırabilirsem babamın adına olmadı rica edip ben kendi adım yazdırmaya gideceğim
11:30 gibi büyük kızı okula bırakıp ordan da okulda izin kağıdı doldurup dönüşte de elde yaptığım teşbihleri teslim edip kızı okuldan alacağım
Yani 15.00de en geç evde olurum sonra da artık evi silip süpürmem lazım evi çok götürüyor

oyy banum okurken yoruldum, Allah yardımcın olsun
babacığına da çok büyük geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.ay döverim ben o kardeşiiiannen de benim annemin modelinden
o koşuşturmalar da çok yorma kendini dikkat et kuzum

A.s geçmis olsun Banu abla

Valla cok yogunsun simdiden kolay gelsin yarın icin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…