- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
eczaneden ovulasyon testleri alip takip yapabilirisn canm yumurtlamanin oldugu gunleri degerlendirsen belki şans yuksek olabailirCanım benim kizimda 19 aydan sonra yani emzirmeyi biraktirdigimda katı yemek yemeye başladı cok şükür
Evet istiyoruz ikinciyi bir seneyi geçti olmuyor
Tüp Bebek oldugu için kızım altı aydan sonra korunmayı bıraktık
Dün regl ucuncü günü kan vermustim hormonlara bakıldı normal çıktı devlet hastanesi olduğu için pek ilgilenmiyorlar
Yaz bitimi tüp Bebek merkezine gideceğiz ins o zaman kadar olur
Nutellalar hamburgerler havalarda uçuştuBen bu hafta rejim yapamadım arkadaşlar
Evet mayista regl olunca deniycenmieczaneden ovulasyon testleri alip takip yapabilirisn canm yumurtlamanin oldugu gunleri degerlendirsen belki şans yuksek olabailir
Evet mayista regl olunca deniycenmi)
Sen düşünmüyormusun canım ikinciyi
Şöyle düşün hamile kalayim dogmasi fln derken uc yaşında olur kizcen ikisi birlikte büyürBazen dusunuyor sonra kizimin aktifligi onunla tek basima ilgilenip yalniz ailemden uzak tek basima büyüttüğüm icin vazgeçiyorum sanirim tam hazır değilim ama sonbahara belki düşünürum kizim suan 23 aylik mayista 2 yasina basacak okadar da buyum degil ama ne bileyim kararimi tam veremedim acikcasu :)
Şöyle düşün hamile kalayim dogmasi fln derken uc yaşında olur kizcen ikisi birlikte büyür
Tam vakti benim için rabbim isteyen herkese nasip etsin tüp Bebek ikinci bebeklerde devlet hic bir şekilde karsilamiyor iğnesi herşey özel oluyor
Menun güzel canım son yediğin makarna salatası üç kaşıkla kaldiysaKizlar bugunki menumu bildiriyorum
Sabah 9.00: dukan kasarli salamli tost, bir yk kadar kuymak
Ara 11.30: sutlu sade turk kahvesi
Oglen 13.00: domates corbasi, bir adet ortta boy icli kofte
Ara 15.00: sade maden suyu
Aksam 17.00: 3 yk makarna salatasi
Kapanis insallah :)
Bugun yarin regl olucam acaba ondan mi frenleyemiyorum kendimi
Yok canım Ocak ayında 2yasina girdi şuan 27aylikSenin suan kac aylik canim 3 yasinda sanirim
Menun güzel canım son yediğin makarna salatası üç kaşıkla kaldiysa
Başka kaçamak yoksa regl öncesi bende de çikolata krizi oluyor
Yapacak bir şey yok üzülme canım biraz spor yap vaktin olursa yakarsinYok baska kacamak olmadi ama iki kasik daha yedim makarnadan
Yok canım Ocak ayında 2yasina girdi şuan 27aylik
Banane söylememNutellalar hamburgerler havalarda uçuştunormaldir kesin sen tartildin kaç kilosun
Hadi soyllllee kac kiloya çıktın soyyyllleeeBanane söylemem
84 ile girdim şimdi 77 küsürüm ama 76yı ucundan görmüştümHadi soyllllee kac kiloya çıktın soyyyllleeeo kiloyu nasıl aldin haydi söyle
Listeye kac kiloyla girdin canim
84 ile girdim şimdi 77 küsürüm ama 76yı ucundan görmüştümson bir iki haftadır biraz saldım.
Evet kesinlikle katılıyorum. Taşındık sonuçta yeni bir ülkedeyim şok etkisi var yeni tatlar var falan filan. Yarın düzene girerim azimliyim çok bakma sen. Arada salınca benim bünyem daha çok gaza geliyorAslinda bazen vucut pes ediyo bendede oyle birkac zaman sonra tekrar daha iradeli devem edebiliyorim diş etkenler cok etki ediyo mesele ben yorgun keyifsiz cabim sıkıldığında moralsizlikten salıyorum keygim yerine gelince daha dinc olabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?