Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

eczaneden ovulasyon testleri alip takip yapabilirisn canm yumurtlamanin oldugu gunleri degerlendirsen belki şans yuksek olabailir

Bazen dusunuyor sonra kizimin aktifligi onunla tek basima ilgilenip yalniz ailemden uzak tek basima büyüttüğüm icin vazgeçiyorum sanirim tam hazır değilim ama sonbahara belki düşünürum kizim suan 23 aylik mayista 2 yasina basacak okadar da buyum degil ama ne bileyim kararimi tam veremedim acikcasu :)
Evet mayista regl olunca deniycenmi )

Sen düşünmüyormusun canım ikinciyi

Şöyle düşün hamile kalayim dogmasi fln derken uc yaşında olur kizcen ikisi birlikte büyür

Tam vakti benim için rabbim isteyen herkese nasip etsin tüp Bebek ikinci bebeklerde devlet hic bir şekilde karsilamiyor iğnesi herşey özel oluyor

Senin suan kac aylik canim 3 yasinda sanirim

Menun güzel canım son yediğin makarna salatası üç kaşıkla kaldiysa
Başka kaçamak yoksa regl öncesi bende de çikolata krizi oluyor

Bugün yediklerim

Sabah sahanda yumurta peynir zeytin iki dilim tb ekmeği

Öğlen
Kıymalı menemen bi dilim tb ekmeği uc kasik yoğurt

Ara kayisi çayı uc çiğ badem

18:30 bir kâse nohut yemeği yarim kâse bulgur pilavı üç kaşık cacık

40dk spor

Menü bildirimi
Sabah yok
Öğlen yok
Aksam 1kepce ezogelin çorbası
3yk bulgur pilavı
2tane tulumba tatlısı

Aslinda bazen vucut pes ediyo bendede oyle birkac zaman sonra tekrar daha iradeli devem edebiliyorim diş etkenler cok etki ediyo mesele ben yorgun keyifsiz cabim sıkıldığında moralsizlikten salıyorum keygim yerine gelince daha dinc olabiliyorum
84 ile girdim şimdi 77 küsürüm ama 76yı ucundan görmüştüm son bir iki haftadır biraz saldım.

Evet kesinlikle katılıyorum. Taşındık sonuçta yeni bir ülkedeyim şok etkisi var yeni tatlar var falan filan. Yarın düzene girerim azimliyim çok bakma sen. Arada salınca benim bünyem daha çok gaza geliyor

Menü
Sabah zeytin peynir yumurta bal kaymak ekmek
Öğlen tavuklu pilav
Aksam Yok aralarda caylar kahveler ve Evet bugun olcusuz yedim çünkü yine evde degildim Insallah yarina toparlarim 10 bardak da su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…