- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
Tunaydin evet kizlar 3 gun full dikkat edelim lutfen iyi sonuclar alip derece yapalimGünaydin kızlar
Kaçamaksiz bi gün olur cumaya son bir gün)
Canim benimkinin burnu akinca bebek cayi veriyordum pek bilgim yok o konularda genelde ihlamur veriyorlarGunaydin kizlarrr
Oglan geceleri hic uyutmuyor beni, hastaligi atlattik ama balgami sokemedi bi turlu, varsa tavsiyeniz alirim bir dal
8aylik bi arada bebegim
O zaman al sana
Ya demin aynada ben de kendimi hic begenmedim cokmus gibi bir garip geldi yuzum, keske su suratlar cokmeden su bacak baseni eritebilsek...
Maşallah bebisine canımSelam kizlar ben de gun ortasi ozeti geceyim bugun sabah kalktim biraz bebisle vakit gecirdik onu yedirdim uyuttum dusa girdim hazirlandim kahvalti yaptim bebis uyandi ustuni giydirdim ve doktora gittik.
Kilo boy olcumu yapildi tavsiyeler alindi bizimki cok fena en son 3 ay once gitmistik tanidi hemen,asi yapilcak sandi, kadina ne boyunu rahat olcturdu, ne de kilosunu :))
Ordan ciktik pazara gittik sanirim fasulyeden kazik yedim 7 tl idi kilosu ilerde baktim aldiktan sonra 5 tl idi.resmen dolandrildim:) ilk gordugun yerden bi de sabah sabah alirsan boyle olur:)
Neyse fasulye 1 tane de kabak aldim.sonra markete gittik 1 2 sey aldim ve eve geldik.fasulyeyi kendime pisirdim bol soganli domatesli. kabagi da haslayip,lor peyniriyle ve peynir alti suyuyla bebise mama yaptim daha bir suru hareket edrcek sey yaptim da yaz yaz sigmaz bebek olunca hic oturmuyorsun ama bu da zayiflamamizi sagliyor iste
Kayisi çayımı ictim bisiklet çeviriyorum kızlar
Aksama dun akşamdan Kalan yemeklerim var rahatim
Sadece kizima tavuklu şehriye çorbası yapicam
Yok canım mesela yarım saat önce uyandi sebzeli bulgur pilavı uzerine biraz nohut koydum yedirdimSenin kuzu hala corba tarzi mi iciyo canm
Yok canım mesela yarım saat önce uyandi sebzeli bulgur pilavı uzerine biraz nohut koydum yedirdim
Oglende kıymali menemen yaptim yogurtla yedirdim
Corbasiz gun gecirmez ağlar çorba istiyorum diye aksamda 19_20 arasında çorbasini içer
Uyumadan önce sut bizde boyle
Mesela mercimek çorbası Ağzına surmez sevmiyor
Ben göremedimFotoğraflar yuklenmiyor zor bela yakınlaştırıp kirptim ancak boyle oluyo niye orjinal sekilde yuklemiyor acaba ya ?
Evet ya benim de yüzüme acayip uzuyor elmacık kemiklerim iyice çıkıyor 60 altında.Hic sorma yuz çöküp cirkin olunca da ince olmanin bir anlami kalmiyot bana gore bazi kizlar nasil guzel incecik ama yuzleri dolgun ya
Ben göremedim
Kizlar ben biraz ara vereyim bu sefer kararliyim bu kararimin neden li yüzümün cok fazla çökmesi biraz izin alip sonrasında elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım hallerimi albume koyacağım bakarsınız basen bolgemde var onuda spor ve yürüyüşle eritmek lazim aksi halde yuzum cok kötü oluyor
Hayda ben niye göremedim bugün yükledikleriniYuzun baya gitmis canim bence senim rejime ihtiyacin yok masallahin var :)
Bakıyorum yokGormen lazim canm senide izlemeye almistim
Canım benim kizimda 19 aydan sonra yani emzirmeyi biraktirdigimda katı yemek yemeye başladı cok şükürHmm benim kizda kati gidalari pek sevmiyor yemesi icin 12 saat nerdeyse ac olmasi lazim genrlde sıvı olacak bu nasil bitip normal duzeye geçecek merak ediyorum 2. Cocuk planin yokmu kizin buyuk die biliyorum zorda olmusti yanılmıyorsam senin hamilelik
son halim albumune bak canim olmadi dur ben seni tekrar izlemeyi iptal edip tekrar izleyeyimBakıyorum yok
Yuzun baya gitmis canim bence senim rejime ihtiyacin yok masallahin var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?