Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selam kizlar ben de gun ortasi ozeti geceyim bugun sabah kalktim biraz bebisle vakit gecirdik onu yedirdim uyuttum dusa girdim hazirlandim kahvalti yaptim bebis uyandi ustuni giydirdim ve doktora gittik.
Kilo boy olcumu yapildi tavsiyeler alindi bizimki cok fena en son 3 ay once gitmistik tanidi hemen,asi yapilcak sandi, kadina ne boyunu rahat olcturdu, ne de kilosunu :))
Ordan ciktik pazara gittik sanirim fasulyeden kazik yedim 7 tl idi kilosu ilerde baktim aldiktan sonra 5 tl idi.resmen dolandrildim:) ilk gordugun yerden bi de sabah sabah alirsan boyle olur:)
Neyse fasulye 1 tane de kabak aldim.sonra markete gittik 1 2 sey aldim ve eve geldik.fasulyeyi kendime pisirdim bol soganli domatesli. kabagi da haslayip,lor peyniriyle ve peynir alti suyuyla bebise mama yaptim daha bir suru hareket edrcek sey yaptim da yaz yaz sigmaz bebek olunca hic oturmuyorsun ama bu da zayiflamamizi sagliyor iste

Hic sorma yuz çöküp cirkin olunca da ince olmanin bir anlami kalmiyot bana gore bazi kizlar nasil guzel incecik ama yuzleri dolgun ya
Ya demin aynada ben de kendimi hic begenmedim cokmus gibi bir garip geldi yuzum, keske su suratlar cokmeden su bacak baseni eritebilsek...

Maşallah bebisine canım

Pazara gidince mutlaka önce dolaşıp fiyatlara bakarım dönerken yaparım alışveriş
Bazen oyle farklar olabiliyor

Benim kizimda iki yaşında gün yetmiyor bizde parka gittik geldik uyuttum

Senin kuzu hala corba tarzi mi iciyo canm
Yok canım mesela yarım saat önce uyandi sebzeli bulgur pilavı uzerine biraz nohut koydum yedirdim

Oglende kıymali menemen yaptim yogurtla yedirdim

Corbasiz gun gecirmez ağlar çorba istiyorum diye aksamda 19_20 arasında çorbasini içer

Uyumadan önce sut bizde boyle

Mesela mercimek çorbası Ağzına surmez sevmiyor

Hmm benim kizda kati gidalari pek sevmiyor yemesi icin 12 saat nerdeyse ac olmasi lazim genrlde sıvı olacak bu nasil bitip normal duzeye geçecek merak ediyorum 2. Cocuk planin yokmu kizin buyuk die biliyorum zorda olmusti yanılmıyorsam senin hamilelik

Kizlar bugunki menumu bildiriyorum

Sabah 9.00: dukan kasarli salamli tost, bir yk kadar kuymak

Ara 11.30: sutlu sade turk kahvesi

Oglen 13.00: domates corbasi, bir adet ortta boy icli kofte

Ara 15.00: sade maden suyu

Aksam 17.00: 3 yk makarna salatasi

Kapanis insallah :)

Bugun yarin regl olucam acaba ondan mi frenleyemiyorum kendimi

Yuzun baya gitmis canim bence senim rejime ihtiyacin yok masallahin var :)

Canım benim kizimda 19 aydan sonra yani emzirmeyi biraktirdigimda katı yemek yemeye başladı cok şükür

Evet istiyoruz ikinciyi bir seneyi geçti olmuyor
Tüp Bebek oldugu için kızım altı aydan sonra korunmayı bıraktık

Dün regl ucuncü günü kan vermustim hormonlara bakıldı normal çıktı devlet hastanesi olduğu için pek ilgilenmiyorlar

Yaz bitimi tüp Bebek merkezine gideceğiz ins o zaman kadar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…