Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ee desenize bu pazartesi bir bana iyi geldi gerci haftasonu kacamaklarda yapmistim oysa
Cuma 89.9
Pazartesi 89.5

Canim sen 69 kilo değilmiş .. 89 nerden çıktı. Benim yanlış hatırlıyorum.

Sen hangi kiloda mutlu olacaksan o kiloda kal. Boşver hickimseyi dinleme.

A.s ablacığım
Hic dert etme kilolari verirsin menulerini yazarsan daha dikkatli
olursun

Stres normal abla kolaymi kizin gelin oldu hepsi geçer alirsirsin ilk zamanlar zor gelir yokluğu rabbim bir ömür mutlu etsin

Sen dinleme kimseyi en iyi kendin bilirsin. Bana da hep öyle derlerdi bak saldım ne haldeyim şimdi ne uğraş vereceğim malesef.

A.s ablacığım
Hic dert etme kilolari verirsin menulerini yazarsan daha dikkatli
olursun

Stres normal abla kolaymi kizin gelin oldu hepsi geçer alirsirsin ilk zamanlar zor gelir yokluğu rabbim bir ömür mutlu etsin
Saģol canim...aynen hiç kolay deyilmiş cocuğunu evlendirmek ...cok zormuş. ama alişacağim mecbur..kizim mutlu olsun o yeter bana...bugünkü menüme gelince sadece patates salatasi vardi....yarinda sebze günüm...kacamaksiz bitirdim günümü cok şükür..

Bu arada kizlar sizin icin bilmiyorum ama benim icin kilo verdin verdin aylari bu zamanlar ramazanda hem kilo aliyorum hem de sonrasi bayram ve yaz..yazin ben gezmekten rejim yapamiyorum o yuzden su son 1 ay cok kilo vermek istiyorum...umarim verebilirim

Vallahi ne kafayla yazmisum ben bunu acaba sen demesen hic farkinda olmayacagim keskin gozlerin icin tusikirler ablacim 69 dan 89 nasil uctuysam
Canim sen 69 kilo değilmiş .. 89 nerden çıktı. Benim yanlış hatırlıyorum.

Sen hangi kiloda mutlu olacaksan o kiloda kal. Boşver hickimseyi dinleme.

Merhaba kızlar iyi geceler,
Bugün tartılamadım unuttum sabah toplantım vardı. Öğlen de gün yemeğimiz vardı iş yerinden arkadaşlarla. Çok abartmadan iki öğün yedim ama üç tane küçük lokum kaçamağım oldu.
Menüm:
Öğlen: tavuklu salata ve bir dilim ekmek
Akşam: ezogelin çorba, 4 tane köfte. Akşam ekmek yemedim.
Bugün 5 ya da 6 tane şekersiz çay, türk kahvesi, espresso ve 2 nescafe içtim. Günüm komple tuvalet ve çay masası arasında geçti sayılır:)

Off ya bütün gün güzel yedim dikkat ettim akşam
Menümü yazayım
9da bir adet sucuklu yumurta, 5 çilek, espresso
1de bir küçük kase yeşil mercimekli bulgur
5te somon ızgara ve salata
7de espresso ve ikea kurabiyesi 5 adet
9da bir kadeh kırmızı şarap ve bir kase kuru yemiş fıstık kaju falan bana noldu anlamıyorum. Gene taşınma stresi mi bastı acaba bu kaldığımız yeri geçici tuttuk Haziran ayında asıl yerimizi bulmamız lazım ama burda çok yeniyiz ve kira kolay bulunmuyor. Nolcak benim sonum 

Iyi geceler benim bugunku menum
Sabah türk kahvesi 4 zeytin 2 yk menemen 2 dilim Tam Buğday eekmeg 2 cay
Ara 2 cay
Öğlen küçük Kase yogurt 1 domates bir kepce Sulu kofte 1 dilim Tam Buğday ekmegi
Ara 120 gr cilek 10 adet Erik
Aksam domates salatalik ve bir kase limonlu pulbiberli yogurt

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dünden beri bir türlü uğrayamadım deli oldum
Akşam üzere Annemler Almanyadan döndükleri için kızkardeşimle onları karşılamaya gittik evlerine onlar gelene kadar yemek yaptık birazda temizlik
Maalesef biraz gecikmeli uçak inince bizde geçe kaldık doğal olarak ve benim eve gelmem 23:00ü buldu
Tabi yorgun oluncada direk yatağa attım kendimi bugün de çok yoğun olacağım için
Bu ara cidden bu yoğunluklar benim canımı sıkmaya başladı çünkü hiç kendime vakit ayıramıyorum

Bugün de okulda boyama etkinliği var ( bizim eşimle sınıfa hediye yaptığımız ahşap ev şeklinde kumbaraları boyayacak çocuklar )
Hatta Cumartesi Eminönünden ben gidip almıştım boyaları ve Öğretmene daha evvel söz vermiştim o anda yardımcı olacağıma dair Sonuçta bir sürü çocukla tek başına o an Ahşap boyama yapması biraz sıkıntılı olur hangi birine yetişsin hatun
Sağ olsun 2 - 3 veli daha gelecek yardıma hatta büyük kızım bende sizlere yardıma gelirim dedi

Öğleden sonra da kızın yine yüzmesi var ve ben sanırım ancak 1 - 2 saat evde durabileceğim o arada
Hep dışarda olunca pek suda içemiyorum ama bakalım fırsat oldukça suya dayanmam lazım çünkü cidden iki gündür yine kabızlık başladı

oynakbasi34 Banu abla nasilsin telefonun servisten gelmedi galiba yoksa burayı boslamazsin sen

Akşam ins gelirsin senin verdiğin motivasyon ayrı bizi mahrum bırakma kaptanim

Sorma canım dün eşime mesaj atmış servis neymiş telefon hesapta düşmüş bozulmuş o yüzden de garanti kapsamında yapılamazmış şimdi bir iki güne serviden geri gelecek ve ben başka bir yere verip tamir ettireceğim artık parasıyla ( bakalım günahımız kaç para tutacak )
Aslında kesinlikle hiç yere düşürmedik ama 2 senelik telefon olunca bir iki yerinde çizik olduğundan adamlar fırsat o fırsat düşerek bozulmuş diye kendi kendinelerine karar vermişler sırf garanti kapsamında yapılmasın diye
Eşim inanılmaz sinirlendi bir daha asla Teknosadan bir şey almam diye sonuçta 380 lira özel bir sigorta bile kakaladılar bize neymiş çalınır, kaybolur yada düşürseniz dahi ücretsiz tamiri yapılacak diye ama şimdi tam tersine kabul etmiyorlar onu
İnşallah bir iki güne gelir de diğer yere verip bir an önce yaptırırım valla banada böyle fenalık geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…