Ee desenize bu pazartesi bir bana iyi geldi gerci haftasonu kacamaklarda yapmistim oysa
Cuma 89.9
Pazartesi 89.5
Selam kizlar tartilmayi unuttum bugun maalesef....
Bugun bebisin kontrolu var saniyordum 18indeymis.2 gun iyice yese detartida kilo aldigini gorsem keske...
sabahtan beri evle ilgili guya biseyler yapiyorum ama hep daginik geliyor bu ev bana...Oyuncaklari heralde 20 kere topluyorumdur hahaha bos bos geciriyorum gunleri...
Dun Yogurt icin 4kg sut aldik ve dun geceden beri savas veriyorum su gbi kaliyor bir turlu mayalanmadi ben de lor peyniri yaptim...niye tutmadi anlamadim cok uzuldum((( normalde tutmadiginda firina koyar biraz bekletirdim tutardi yok yine tutmadi...sutten miydi acaba ????
Bu arada haftasonu cok abartmadim ama yasakli birkac sey yedim o kdrda olsun ama dimi.esim cok zayifladin demeye basladi yuzun cagla sikel gibi olmus diyor.coktu mu demek istedi anlamadim ki...kayinvalidemde zayiflama daha diyor ne zaman bu kilolarda olsam insanlar boyle tepkiler veriyor ve ben de saliyorum kendimi ve kilo aliyorum tekrar hahaha
Neuse bugun guzel geciyor aksamida tavukla kapaticam insallah
A.s ablacığımSelamün aleyküm kizlar...umarim hepiniz iyisinizdir..ben hala temizlik yapiyorum...dikkat etmedikcede gitgide kilo aliyorum ....neyse bugünden ittibaren buraya daha sık yazacağim..bugün yine 5 te 5 e başladim...bugün patates günüm ve patates salatasi yaptim..bütün gün onu yiģcem....kilomu söylemekten utaniyorum .çok kilo aldim malesef..düğün stressi.. almanyaya döndükten sonrada bunalima girdim....dikkat edemedim..halada ayni durumdayim ama artik bi dur demem gerekiyordu kendime....bugünden ittibaren yediklerimi yazacağim eskisi gibi...
Sen dinleme kimseyi en iyi kendin bilirsin. Bana da hep öyle derlerdi bak saldım ne haldeyimSelam kizlar tartilmayi unuttum bugun maalesef....
Bugun bebisin kontrolu var saniyordum 18indeymis.2 gun iyice yese detartida kilo aldigini gorsem keske...
sabahtan beri evle ilgili guya biseyler yapiyorum ama hep daginik geliyor bu ev bana...Oyuncaklari heralde 20 kere topluyorumdur hahaha bos bos geciriyorum gunleri...
Dun Yogurt icin 4kg sut aldik ve dun geceden beri savas veriyorum su gbi kaliyor bir turlu mayalanmadi ben de lor peyniri yaptim...niye tutmadi anlamadim cok uzuldum((( normalde tutmadiginda firina koyar biraz bekletirdim tutardi yok yine tutmadi...sutten miydi acaba ????
Bu arada haftasonu cok abartmadim ama yasakli birkac sey yedim o kdrda olsun ama dimi.esim cok zayifladin demeye basladi yuzun cagla sikel gibi olmus diyor.coktu mu demek istedi anlamadim ki...kayinvalidemde zayiflama daha diyor ne zaman bu kilolarda olsam insanlar boyle tepkiler veriyor ve ben de saliyorum kendimi ve kilo aliyorum tekrar hahaha
Neuse bugun guzel geciyor aksamida tavukla kapaticam insallah
Saģol canim...aynen hiç kolay deyilmiş cocuğunu evlendirmek ...cok zormuş. ama alişacağim mecbur..kizim mutlu olsun o yeter bana...bugünkü menüme gelince sadece patates salatasi vardi....yarinda sebze günüm...kacamaksiz bitirdim günümü cok şükür..A.s ablacığım
Hic dert etme kilolari verirsin menulerini yazarsan daha dikkatli
olursun
Stres normal abla kolaymi kizin gelin olduhepsi geçer alirsirsin ilk zamanlar zor gelir yokluğu rabbim bir ömür mutlu etsin
Sen dinleme kimseyi en iyi kendin bilirsin. Bana da hep öyle derlerdi bak saldım ne haldeyimşimdi ne uğraş vereceğim malesef.
Canim sen 69 kilo değilmiş .. 89 nerden çıktı. Benim yanlış hatırlıyorum.
Sen hangi kiloda mutlu olacaksan o kiloda kal. Boşver hickimseyi dinleme.
59 süper benim de hedefim aynen. Önce sen sonra benYENA aynen ben 59kg da cok mutlu olcam insallah hedefime ulasabilirim
oynakbasi34 Banu abla nasilsin telefonun servisten gelmedi galiba yoksa burayı boslamazsin sen
Akşam ins gelirsin senin verdiğin motivasyon ayrı bizi mahrum bırakma kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?