Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bu ara biliyorum sadece sabahları bir çöööö diyebiliyorum ama cidden yorgunluktan akşamları baygın düşüyorum
Birde hep bir şeyler oluyor akşamları
Dün küçük kızımla akşam üzere eve gelirken balon istedi hadi gittik marketten paketli aldık ve kuşumla evde onları şişirdik iki dakika sonra kuzum Anneciğim dudaklarım yanıyor dedi ve kafayı bir kaldırdım alt dudak olmuş balon gibi
Sanırım alerji yaptı balondaki bir madde
Anam ne yapacağımı şaşırdım O ara eşimde gelip bana söylenmeye başladı bilmediğin marka ne alıyorsun diye ( balonunda bilinmiş markası nedir bilmem ki markete güvenerek aldım yoksa 3 tane kırtasiye geçiyoruz o markete kadar )
Hemen kuzuya 1 kase yoğurt yedirdim tabi o bir yandan ağlayıp duruyor
Birazda buz koyduk dudağına ( geçmezse hastaneye götürürüz dedik )
Şükür 1 saat içinde şişliği indi
Eşim tabi sonra sakinleyince benim bir kabahatım olmadığını anlayıp özrünü diledi ama o an kızım babası hala beni suçluyor sanıp babasına bir diklendi ; Kadının ne sucu var benim sucum sonuçta ben istedim ve ben şişirdim ona bir daha senin yüzünden deme bak bozuluyorum haaa diye bir söylendi biz eşimle koptuk o an

Hadi yine iyisin bir avukatın daha oldu diyor eşim kızlar sağ olsun babalarına taparlar ama bana tek kelime ettirmezler
Birde cadı sonradan babası sarılmaya kalkınca çek ellerini annemden biraz önce suçluyordum onu şimdi sarılıp öpmeye çalışıyorsun demezmi sen cezalısın bu gece ben yatacağım Annemle deyince hele iyice koptuk dediğini de yaptı babasını salona göndermiş ben uyuduktan sonra ve benim yanıma yatmış

Kızlar bu arada bugünde yine koşturmaca halinde olacağım
Kızı okula bıraktıktan sonra da artık Annemle Belediyeye gideceğim ev vergisi ödemeye sonrada eve koştur koştur gelir az iş yapıp sonrada kızı yüzmeye götürürüm okuldan aldıktan sonra

Çok komik ya kızın tam bir minik avukat

geçmiş olsun banum o an bende şaşırırdım ne yapacağımı, resmen görünmez kaza
minnak avukatı da yerimmm

Kızlar ne alemdesiniz

Ben Belediyedeki işimi hallettim çok şükür aradan yürüyüşümde çıkmış oldu 15 dakikada olsa
Çok ters yerde Belediye Binası Minibüslere kadar yürüdüm bayır yukarı
Hemen gelir gelmez kahve suyum kaynayana kadar da Mutfakdaki bulaşıkları yerleştirdim makineye Kahvemi içip birde salonu temizlerim tekrar okula kızı almak için çıkmadan sonra malum havuz faslı var zaten

Çok komik ya kızın tam bir minik avukat

Sorma benim iki kızımda haksızlığa tahammülleri olmayan cinsten Haksız olan Babaları da olsa fikirlerini söylerler
Sabah babasına sen niye salonda yattın diye sordu eşimde eee ceza verdin ya bana Annenle yattın ya sen dedi ( bizi yayılmış görünce rahatsız etmek istememiş aslında )
Bu seferde dünkü olayı unutup karı koca ayrı yatmaz gelseydin ya yanımıza demezmi eşim koptu resmen bu çok fena valla diye

geçmiş olsun banum o an bende şaşırırdım ne yapacağımı, resmen görünmez kaza
minnak avukatı da yerimmm

Sorma valla aklım çıktı ya daha beter olursa diye şükür geçti ama bir daha cimcime de tövbe etti Balon istemem diye

Ayy geçmiş olsun canım. Alerjen bünye olunca boyle oluyo işte

Birazdan yesil çayımı içeceğim öğleden sonra kızımla dışarı cikariz
Gelince uyutup yaprak sarcam taze yaprak almıştım hasladim
Bulgur pirinç karisik içini yaptim simdi yarın akşam pisircem malum sabah tarti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…