Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Abla en iyi motivasyon sensin bu grupta sen neydin ne oldugunun farkındamisin acaba ben senin simdili haline bile gelecegine pek umitli degildim cok zor basarmado diyordum ve sen yolun %75 yurudum bana gore cok az kaldi emin ol ki 7 li takamlarin ucundan gorsen daha fazla vermek istemeyeceksin çünkü sanki yuzum çirkin oldu bu bana yeter diyeceksin gibi me geliyo
Baktım canım resimlerine ve cidden müthişsin
İnşallah o günleri bende görürüm

Arkadaslar herkese ayri tesekkur ediyorim keske dün bu gruba katilmadan onceki fotograflarimi da yüklesem sizi motive eder gecen sene memlekete gidip herkesin aaa sen nekadar kilo almissin iyyy bune halın eskiden daha guzeldin her yerinden yağ fiskiriyo laflarindan sonra istanbula doner dönmez ilk isim bu gruba katilmak oldu ve 84 kilodan 71 dustum mezun oldum sonra tekrar kilo alip 74 den simdi 68 indik cok sukir ya insan isteyince basaramayacagi sey yok

Kesinlikle katılıyorum. Tebrikler

Canim ozaman yarın mezun oluyorsun
Tebrik ediyorum sen benden azimli ciktin ayni donemde basladik

Sonuc sen ikinci kez mezun oluyorsun ben yerimde sayıyorum (

Mezun olmayacagim canm izne ayrilayim tekrar fazlalij olursa hemen gruba dahi olabilirim en azindan

Bu arada bence sen beslenme düzeyini degistirebilirsin bu duzende vermedigun icin benim yontemle gitmeti denesen
Canim ozaman yarın mezun oluyorsun
Tebrik ediyorum sen benden azimli ciktin ayni donemde basladik

Sonuc sen ikinci kez mezun oluyorsun ben yerimde sayıyorum (

Kizlar selam herkese yarin tarti gunu bugun bol hareket az yemek yiyoruz degil mi :)
Ben de gun ortasi ozeti geceyim hemen...
Sabah kalktim soyle bir evi toparladim annem kahvaltiya cagirdi ona indim..ne zamandir yemedigim vee burnumdan tuten gozlemeden yapmis valla sirf ondan 4 5 kare yedim sirf onu yiyorum diye abartmayayim dedim...sonra annem sagilsun cocugu birak sen ev temizliceksen dedi ben de bir sevindim bir sevindim..cocukla 1 saatlik is 2 saat oluyor.neyse giristim 11 bucuk gibi annemden 1 bucukta aldim cocugu ama benim is biter mi daha simdi oturdum yemek yicem...aksam insallah spora da gidebilcem...bu arada regliyim insallah tartida fazla cikmam

Selam, banucum geçmiş olsun kuzuna okurken tebessüm ettirdi kızların çok tatlı maşallah kilo durumun ne oldu bir aydır sizin topige ugrayamadim merak ettim seni bir bakayim dedim

Nasılsın canım senin kilon ne alemde eskilerden fazla kişi kalmamiş tazeler var hep topikte :)

Nasılsın canım senin kilon ne alemde eskilerden fazla kişi kalmamiş tazeler var hep topikte :)
Sürekli alip vermelerle devam ediyor canım ya bende birgün başarı hikayemi yazarmiyim acaba

Sen neler yapıyorsun kilo verdi mi?evet eskilerden kimse Yok izine ayrılan dönmüyor ben haric

Mezun olmayacagim canm izne ayrilayim tekrar fazlalij olursa hemen gruba dahi olabilirim en azindan

Bu arada bence sen beslenme düzeyini degistirebilirsin bu duzende vermedigun icin benim yontemle gitmeti denesen
Haklısın canım
Nasil bir yöntem denesemmki

İyi akşamlar kızlar. Menüm gelsin.
9da 2 rafadan yumurta, 2 kraker ve biraz kaşar peyniri ve espresso.
1de yarımşar porsiyon kuru fasulye ve pilav
Ara espresso
6:30da bir kase mercimek çorbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…