Yok valla bugün töbe ettim kendime çok kızdım kaç gündür öyle ıvır zıvır yediğim için.Devam diyorsun yemeyecokmu mutlu hissediyorsun yiyince
Bide söyle düşün en sevdigin begendigin elbiseye giremedigini gobek yağlarını
birak yemeyi hadi spor yap biraz
Sarmayı kim sevmezEvet bayılıyorum taze yaprak sarmasina bulgur pirinç karışık yaptım icini yarın akşam uzeri yerim bol yoğurt veya cacikla
Baktım canım resimlerine ve cidden müthişsin
İnşallah o günleri bende görürüm
Kesinlikle katılıyorum. TebriklerArkadaslar herkese ayri tesekkur ediyorim keske dün bu gruba katilmadan onceki fotograflarimi da yüklesem sizi motive eder gecen sene memlekete gidip herkesin aaa sen nekadar kilo almissin iyyy bune halın eskiden daha guzeldin her yerinden yağ fiskiriyo laflarindan sonra istanbula doner dönmez ilk isim bu gruba katilmak oldu ve 84 kilodan 71 dustum mezun oldum sonra tekrar kilo alip 74 den simdi 68 indik cok sukir ya insan isteyince basaramayacagi sey yok
Canim ozaman yarın mezun oluyorsunArkadaslar herkese ayri tesekkur ediyorim keske dün bu gruba katilmadan onceki fotograflarimi da yüklesem sizi motive eder gecen sene memlekete gidip herkesin aaa sen nekadar kilo almissin iyyy bune halın eskiden daha guzeldin her yerinden yağ fiskiriyo laflarindan sonra istanbula doner dönmez ilk isim bu gruba katilmak oldu ve 84 kilodan 71 dustum mezun oldum sonra tekrar kilo alip 74 den simdi 68 indik cok sukir ya insan isteyince basaramayacagi sey yok
Canim ozaman yarın mezun oluyorsun
Tebrik ediyorum sen benden azimli ciktin ayni donemde basladik
Sonuc sen ikinci kez mezun oluyorsun ben yerimde sayıyorum(
Selam, banucum geçmiş olsun kuzuna okurken tebessüm ettirdi kızların çok tatlı maşallah kilo durumun ne oldu bir aydır sizin topige ugrayamadim merak ettim seni bir bakayim dedimSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bu ara biliyorum sadece sabahları bir çöööö diyebiliyorum ama cidden yorgunluktan akşamları baygın düşüyorum
Birde hep bir şeyler oluyor akşamları
Dün küçük kızımla akşam üzere eve gelirken balon istedi hadi gittik marketten paketli aldık ve kuşumla evde onları şişirdikiki dakika sonra kuzum Anneciğim dudaklarım yanıyor dedi ve kafayı bir kaldırdım alt dudak olmuş balon gibi
Sanırım alerji yaptı balondaki bir madde
Anam ne yapacağımı şaşırdımO ara eşimde gelip bana söylenmeye başladı bilmediğin marka ne alıyorsun diye ( balonunda bilinmiş markası nedir bilmem ki markete güvenerek aldım yoksa 3 tane kırtasiye geçiyoruz o markete kadar )
Hemen kuzuya 1 kase yoğurt yedirdim tabi o bir yandan ağlayıp duruyor
Birazda buz koyduk dudağına ( geçmezse hastaneye götürürüz dedik )
Şükür 1 saat içinde şişliği indi
Eşim tabi sonra sakinleyince benim bir kabahatım olmadığını anlayıp özrünü diledi ama o an kızım babası hala beni suçluyor sanıp babasına bir diklendi ; Kadının ne sucu var benim sucum sonuçta ben istedim ve ben şişirdim ona bir daha senin yüzünden deme bak bozuluyorum haaa diye bir söylendibiz eşimle koptuk o an
Hadi yine iyisin bir avukatın daha oldu diyor eşimkızlar sağ olsun babalarına taparlar ama bana tek kelime ettirmezler
Birde cadı sonradan babası sarılmaya kalkınca çek ellerini annemden biraz önce suçluyordum onu şimdi sarılıp öpmeye çalışıyorsun demezmisen cezalısın bu gece ben yatacağım Annemle deyince hele iyice koptuk dediğini de yaptı babasını salona göndermiş ben uyuduktan sonra ve benim yanıma yatmış
Aygül gene vermişin fazlalıklarini tebrik ederim resimlerini göremedim birbirimize ekli olduğumuz halde84 ler albumu var kizlar kilolu hallerim ayy o ne gobek ve basenler yağ fabrikasi kurmusum :)
Nasılsın canım senin kilon ne alemde eskilerden fazla kişi kalmamiş tazeler var hep topikte :)Birazdan yesil çayımı içeceğim öğleden sonra kızımla dışarı cikariz
Gelince uyutup yaprak sarcam taze yaprak almıştım hasladim
Bulgur pirinç karisik içini yaptim simdi yarın akşam pisircem malum sabah tarti var
Sürekli alip vermelerle devam ediyorNasılsın canım senin kilon ne alemde eskilerden fazla kişi kalmamiş tazeler var hep topikte :)
Haklısın canımMezun olmayacagim canm izne ayrilayim tekrar fazlalij olursa hemen gruba dahi olabilirim en azindan
Bu arada bence sen beslenme düzeyini degistirebilirsin bu duzende vermedigun icin benim yontemle gitmeti denesen
Aygullll Şimdi gördüm bankta oturduğun pembe yelekli foton süper zayıfladığın çok belli bravo
Haklısın canım
Nasil bir yöntem denesemmki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?