Evet farkındayım canım iki gündür çocuklarım hastaydi doktordan cikamadik bı de dün catkapi misafir geldi yoksa gayet iyi yiyorum canım teşekkür ederimMenun ne kadarda az bu şekilde bu iş zor uzun uzun yazmiycamda bence sen de biliyorsundur hatani
Süpersin canımçok yakında 5li rakamları bile görebileceksin
abla insallah devami gelecek senin bu motivasyon ve hareketli olmandan daha cok gitmesi lazim ama soyle düşün geç olsun ama birdaha geri gelmemek uzere gitsinler insallahSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri tez zamanda nasip eder inşallah .....Aminnnn
Dün yine inanılmaz yoğun bir gündü ve akşam kızım okuldan geldikten sonra eşim Laptoba el koyunca ben yine açıkta kaldım
Nasıl yorulduysam zaten kendimi kaldıracak hal kalmamıştı
Şu Pazartesiyi de bir atlatayım ( 23 Nisan Gösterileri malum ) ondan sonra çok daha rahat olurum inşallah
Bu hafta öğlene kadar güzel geçen beslenme her defasında akşamları kaçamaklı olmasada liste dışında olduGerçi şimdi jeton düştü menüleri de paylaşmadım bu durumda iki misli cezayı hak ettim bence
Bugün bakalım Sibelin ( diyetisyenim ) yüzüne nasıl bakacağımdoğru düzgün su bile içmedim
İNşallahhhhhhhhhhhhhh o günleri bende görürümartık çok sıkıldım aynı kilolarda takılıp kalmaktan hani bir iki hafta üst üste eksi görsem tekrar eski motivasyonuma kavuşacağım gibime geliyor
Şimdi baktım canım cidden şimdiki halinle inanılmaz fark varay inşallah bende çabucak görürüm o kiloları ve daha aşağısını
Sağ olasınevet cadılar maşallah evin neşe kaynağı
Valla sorma 1 aydır yerimde sayıklıyorumyağdan gitti geçen hafta ama bu hafta hiç uyamadım desem yeridir o yüzden bakalım bugün ne diyecek hatun Cidden çok sıkıldım kendime vakit ayıramamaktan Bu hafta babamın Hastane işleri ( adamcağız düştü 2 kaburgası kırılmış, yok 23 nisan hazırlıkları okulda boyama etkinliği derken yalan oldu )
gerçi herkes verdin verdin diyip duruyor ama ben artık rakamlar da değişsin istiyorum
Sen ne alemdesin canımFıstık gibi devam ediyorsundur gerçi
tebrikler camm senin boyun kac benden zayıfsın ama daha dolgun duruyorsun normalde bu kiloyla incecik olman lazimGunaydinlarrrr
Ilk bildirimi yapiyorummmm
Gecen hafta 65.4
Bugun 64.2 yehuuuuuuuu :)
mükemmelsin canm niye uzuldin ki 1 haftada 1.200 verdiginin farkindamisinKilo bildirimi
Geçen hafta 114.400
Bugün 113.200
Giden 1200gr
Canım tebrik ediyorum gayet güzel kilo vermişsinKilo bildirimi
Geçen hafta 114.400
Bugün 113.200
Giden 1200gr
Gitmeseydin iyiydi ne güzel sohbet ediyordukBildirimmmmmm
Gecen hafta 68.9
Bugun 68.3 izne ayrilmak istiyor
Sen görürsün
vooauvvv supersin 1.5 kilo tebrikler canm bu arada mavimliyi bu hafta fena gözüne kestirmistin ahahahahah :)Geçen hafta 79
Bu hafta 77.5
Önümüzdeki hafta hedef kilo 76
gitmyecem canm hergun burdayım sadece cok vermek isyemiyrim artik ve az verecegum icin takima katkim olmaz yüzdeyi dusurmemek adinaGitmeseydin iyiydi ne güzel sohbet ediyorduk
Harikasin neden yuzunu oyle yaptin bravo vallaKilo bildirimi
Geçen hafta 114.400
Bugün 113.200
Giden 1200gr
Super bir veda olmus kilon zaten iyi -600 de bence gayet saglikli.bizi yalniz birakma arada yaz olur muBildirimmmmmm
Gecen hafta 68.9
Bugun 68.3 izne ayrilmak istiyor
Paylasimlarindan belliydi bu kadar iyi bir sonuc olacagi tebriklerGeçen hafta 79
Bu hafta 77.5
Önümüzdeki hafta hedef kilo 76
Harikasin canim yuzden superGunaydinlarrrr
Ilk bildirimi yapiyorummmm
Gecen hafta 65.4
Bugun 64.2 yehuuuuuuuu :)
Kestirsin gözünevooauvvv supersin 1.5 kilo tebrikler canm bu arada mavimliyi bu hafta fena gözüne kestirmistin ahahahahah :)
gitmyecem canm hergun burdayım sadece cok vermek isyemiyrim artik ve az verecegum icin takima katkim olmaz yüzdeyi dusurmemek adina
oynakbasi34 abla 0.5 yazmissin ama 0.6 olmasi gerekmiyormu yuzdeye yansirmi acaba
Gitme tabi ben daha yeni geldim sayılırvooauvvv supersin 1.5 kilo tebrikler canm bu arada mavimliyi bu hafta fena gözüne kestirmistin ahahahahah :)
gitmyecem canm hergun burdayım sadece cok vermek isyemiyrim artik ve az verecegum icin takima katkim olmaz yüzdeyi dusurmemek adina
oynakbasi34 abla 0.5 yazmissin ama 0.6 olmasi gerekmiyormu yuzdeye yansirmi acaba
Kızlar nerdesiniz
Müsait olan yazsin böyle olunca benimde butun moral motivasyon düşüyor
Aktif olursak motive oluruz
Yeşil çayımı ictim bisiklet çeviriyorum
Tunaydin evet kizlar 3 gun full dikkat edelim lutfen iyi sonuclar alip derece yapalim
Herkese günaydın
Kızlar bugün daha hafif gecirmeye calisalim yarını çok merak ediyorum kim ne kadar verdi)
mavimli ( 77,5 / 77,4 / 0,1 / 0,03 % ) 562.Etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 4e bölündü
Gunaydin kizlar bu hafta dikkat ettim ama hic kg verememesim belki regliyim diye bilmiyorum...
Ayni kilo ciktim 65.6kg
tebrikler camm senin boyun kac benden zayıfsın ama daha dolgun duruyorsun normalde bu kiloyla incecik olman lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?