Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

abla insallah devami gelecek senin bu motivasyon ve hareketli olmandan daha cok gitmesi lazim ama soyle düşün geç olsun ama birdaha geri gelmemek uzere gitsinler insallah

Gunaydinlarrrr

Ilk bildirimi yapiyorummmm

Gecen hafta 65.4
Bugun 64.2 yehuuuuuuuu :)
tebrikler camm senin boyun kac benden zayıfsın ama daha dolgun duruyorsun normalde bu kiloyla incecik olman lazim

Kilo bildirimi
Geçen hafta 114.400
Bugün 113.200
Giden 1200gr
mükemmelsin canm niye uzuldin ki 1 haftada 1.200 verdiginin farkindamisin

***8. Takım 566.Etap***

catterflym ( 65,6 / / / % ) Sabit
sevil4321 ( 114,4 / 113,2 / 1,2 / 1,05 %)
Meryem1306 ( 76,5/ / / % )
LargeGemini ( 68,9 / 68,3 / 0,5 / 0,73 % ) Üye izne ayrılmak istiyor ( 2.ci izni )
MissERE ( 65,4 / 64,2 / 1,2 / 1,83 % )
helopini ( 61,4 / / / % )
mavimli ( 77,5 / 77,4 / 0,1 / 0,03 % ) 562.Etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 4e bölündü

8.Takım Ortalaması: %

Geçen hafta 79
Bu hafta 77.5

Önümüzdeki hafta hedef kilo 76
vooauvvv supersin 1.5 kilo tebrikler canm bu arada mavimliyi bu hafta fena gözüne kestirmistin ahahahahah :)

Gitmeseydin iyiydi ne güzel sohbet ediyorduk
gitmyecem canm hergun burdayım sadece cok vermek isyemiyrim artik ve az verecegum icin takima katkim olmaz yüzdeyi dusurmemek adina

oynakbasi34 abla 0.5 yazmissin ama 0.6 olmasi gerekmiyormu yuzdeye yansirmi acaba

Kilo bildirimi
Geçen hafta 114.400
Bugün 113.200
Giden 1200gr
Harikasin neden yuzunu oyle yaptin bravo valla
Bildirimmmmmm
Gecen hafta 68.9
Bugun 68.3 izne ayrilmak istiyor
Super bir veda olmus kilon zaten iyi -600 de bence gayet saglikli.bizi yalniz birakma arada yaz olur mu
Geçen hafta 79
Bu hafta 77.5

Önümüzdeki hafta hedef kilo 76
Paylasimlarindan belliydi bu kadar iyi bir sonuc olacagi tebrikler
mavimli
Sen bu hafta benum rakibimsin bakalım cumaya en fazla kim verecek

Kestirsin gözüne zafer benim olacak

Gitme tabi ben daha yeni geldim sayılır bak sen örneksin önümde. Gaza getirirsin beni

Kızlar nerdesiniz
Müsait olan yazsin böyle olunca benimde butun moral motivasyon düşüyor

Aktif olursak motive oluruz

Yeşil çayımı ictim bisiklet çeviriyorum

kesinlikle katılıyorum, mesajlaşmak motivasyonu sağlıyor, ben bu hafta çok aktif olamadığım için açıkçası yediklerime dikkat bile edemedim, yine de kilo vermişim, demek ki aktif olsak ne biçim gidecek kilolar

Tunaydin evet kizlar 3 gun full dikkat edelim lutfen iyi sonuclar alip derece yapalim

hadi bakalım görücez bugün

Herkese günaydın

Kızlar bugün daha hafif gecirmeye calisalim yarını çok merak ediyorum kim ne kadar verdi )

mavimli ( 77,5 / 77,4 / 0,1 / 0,03 % ) 562.Etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 4e bölündü

keşke bölünmeler olmasaydı

Gunaydin kizlar bu hafta dikkat ettim ama hic kg verememesim belki regliyim diye bilmiyorum...
Ayni kilo ciktim 65.6kg

boyun kaçtı canım, belki ideal kilona yaklaşmıssındır

tebrikler camm senin boyun kac benden zayıfsın ama daha dolgun duruyorsun normalde bu kiloyla incecik olman lazim

boyum 1,52
o yüzden 60lı kilolarda baya etli butluyum
sen beni bir de 55ten sonra gör

mavimli
Sen bu hafta benum rakibimsin bakalım cumaya en fazla kim verecek

fight

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…