Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kız ne güzel vermişsin bu motivasyonsuz halin mi korkulur senden

Dunku menumu paylasamamistim benim çocuk hastaydi gece ateşi vardi uyuyamadim o yuzden gec uyandim
Sabah peynir zeytin 2 dilim ekmek domates
Ara erik
Aksam bir çiğkofte dürüm
Ara bir armut 10 bardak su
Dun yediklerimi olcemedim disardaydim çünkü. .

Harikasin neden yuzunu oyle yaptin bravo valla

Super bir veda olmus kilon zaten iyi -600 de bence gayet saglikli.bizi yalniz birakma arada yaz olur mu

Paylasimlarindan belliydi bu kadar iyi bir sonuc olacagi tebrikler
yok yol buralardayim missereyi etiketledim simdi ben serbest kelebeklere mi transver olacam

Kestirsin gözüne zafer benim olacak
serenalari hafife alma benim eski rakibemdir az savasmadik onunla

Oyuzden desene normalde kilon cok iyi ama boyuna gore dolgun gosteriyor ama sen bu motubasyonla hemen hedefine ulasirsin canm

Hemen bildiriyorum gecen hafta 76.5 bugun 75.3
süpersin canm

missERE 174 boy 65.6 kg suan icin normalde dogumdan hamileliktenonce minumum 63 64 olurdum maksimum 68 hep o arada gider gelir hic degismezdi zorlicak heralde bundan sonrasi beni

aynen bak, vücut ideal haline yaklaşınca frenlemiş kendini, bundan sonra zayıflamaktan ziyade sıkılaşmaya çalış bence, sıkılaştıkça kilo vermesen bile incelirsin :)

Çok geçmiş olsun. Benim de bebeklerden birini güneş çarpmış herhalde 38,6 ateşi vardi uyuyamadim gece.

Tesekkur ederim arkadaslar Allah yavrularimizla sınamasın. Bizimki güneş carpmasi falan degil de Ankara ya kıș geri geldi resmen bi sıcak bi soguk nasıl giydirecegimi şaşırdım. Dün parkta biraz rüzgar yedi bir de dondurma yeyince. Bakalim Insallah ilerlemez șimdi Iyi...

Supersin canim

missERE 174 boy 65.6 kg suan icin normalde dogumdan hamileliktenonce minumum 63 64 olurdum maksimum 68 hep o arada gider gelir hic degismezdi zorlicak heralde bundan sonrasi beni
Ee sen baya zayifsin keske fotonu koyabilsen gorsek herkese acik yapmazsin tabi sakıncasıyoksa benden uzun ve zayıfsın kiskandim

kız ben bunun albüm olduğunu yeni anladım
sen ne sandiydin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…