Kız ne güzel vermişsin bu motivasyonsuz halin mikesinlikle katılıyorum, mesajlaşmak motivasyonu sağlıyor, ben bu hafta çok aktif olamadığım için açıkçası yediklerime dikkat bile edemedim, yine de kilo vermişim, demek ki aktif olsak ne biçim gidecek kilolar
hadi bakalım görücez bugün
keşke bölünmeler olmasaydı
boyun kaçtı canım, belki ideal kilona yaklaşmıssındır
boyum 1,52
o yüzden 60lı kilolarda baya etli butluyum
sen beni bir de 55ten sonra gör
fight
Kız ne güzel vermişsin bu motivasyonsuz halin mikorkulur senden
Çok geçmiş olsunEvet farkındayım canım iki gündür çocuklarım hastaydi doktordan cikamadik bı de dün catkapi misafir geldi yoksa gayet iyi yiyorum canım teşekkür ederim
geçmiş olsun canımDunku menumu paylasamamistim benim çocuk hastaydi gece ateşi vardi uyuyamadim o yuzden gec uyandim
ben hızlı kiloverengillerdenim
Geçen hafta 79
Bu hafta 77.5
Önümüzdeki hafta hedef kilo 76
3 gün 3 gece bol eğlence dilerim. Düğün koşturmasıyla 2 kilo daha verirsin sen
yok yol buralardayim missereyi etiketledim simdi ben serbest kelebeklere mi transver olacamHarikasin neden yuzunu oyle yaptin bravo valla
Super bir veda olmus kilon zaten iyi -600 de bence gayet saglikli.bizi yalniz birakma arada yaz olur mu
Paylasimlarindan belliydi bu kadar iyi bir sonuc olacagi tebrikler
serenalari hafife alma benim eski rakibemdir az savasmadik onunlaKestirsin gözünezafer benim olacak
Oyuzden desene normalde kilon cok iyi ama boyuna gore dolgun gosteriyor ama sen bu motubasyonla hemen hedefine ulasirsin canmkesinlikle katılıyorum, mesajlaşmak motivasyonu sağlıyor, ben bu hafta çok aktif olamadığım için açıkçası yediklerime dikkat bile edemedim, yine de kilo vermişim, demek ki aktif olsak ne biçim gidecek kilolar
hadi bakalım görücez bugün
keşke bölünmeler olmasaydı
boyun kaçtı canım, belki ideal kilona yaklaşmıssındır
boyum 1,52
o yüzden 60lı kilolarda baya etli butluyum
sen beni bir de 55ten sonra gör
fight
M Meryem1306 ve @helopini de kilo bildirimi yaparsa tabloyu paylaşıyorum kızlarrrr,
serbest kelebekler @oynakbasi34 ve @perihan00 sizin de tartılmanızı bekliyim mi
öğlene kadar bildirirseniz eklerim, yoksa pazartesiye kadar yokum buralarda, 3 gün 3 gece düğünümüz var
süpersin canmHemen bildiriyorum gecen hafta 76.5 bugun 75.3
Supersin canimHemen bildiriyorum gecen hafta 76.5 bugun 75.3
84 ler albumu var kizlar kilolu hallerim ayy o ne gobek ve basenler yağ fabrikasi kurmusum :)
missERE 174 boy 65.6 kg suan icin normalde dogumdan hamileliktenonce minumum 63 64 olurdum maksimum 68 hep o arada gider gelir hic degismezdi zorlicak heralde bundan sonrasi beni
yok yol buralardayim missereyi etiketledim simdi ben serbest kelebeklere mi transver olacam
Çok geçmiş olsun. Benim de bebeklerden birini güneş çarpmış herhalde 38,6 ateşi vardi uyuyamadim gece.Dunku menumu paylasamamistim benim çocuk hastaydi gece ateşi vardi uyuyamadim o yuzden gec uyandim
Sabah peynir zeytin 2 dilim ekmek domates
Ara erik
Aksam bir çiğkofte dürüm
Ara bir armut 10 bardak su
Dun yediklerimi olcemedim disardaydim çünkü. .
Canim 70 olsun ins bu sefer tuttururum hedefikuzum senin bayram hedefin kaçtı?
Ee sen baya zayifsin keske fotonu koyabilsen gorsek herkese acik yapmazsin tabi sakıncasıyoksa benden uzun ve zayıfsın kiskandimSupersin canim
missERE 174 boy 65.6 kg suan icin normalde dogumdan hamileliktenonce minumum 63 64 olurdum maksimum 68 hep o arada gider gelir hic degismezdi zorlicak heralde bundan sonrasi beni
sen ne sandiydin kikız ben bunun albüm olduğunu yeni anladım
Basenlerim var canim ust bolgem baya inceEe sen baya zayifsin keske fotonu koyabilsen gorsek herkese acik yapmazsin tabi sakıncasıyoksa benden uzun ve zayıfsın kiskandim
sen ne sandiydin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?