Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canim senin beslenme düzeyin tam nasil bilmiyirim ama benim kilo vermemde en katki saglayan sey su oldu 24 saatin 6.7 saatini tek hemen hemen beslenerek geçiriyorum geriye kalan saatleri ac kaliyorim ama ac kaldigim saatler gece uyku ve saabh uyunip kahvalti yaoaba kadar gecen 18 saat.

Mesela ben saat 11.30 ila 12.30 arasi kahvalti yapiyorim gec uyanıyorum kizimin kajvaltisini verip islerimi yapana kadar bu saatlerde kahvalti.

12 den sonra taki 3 ila 4 arası ara öğün ya bir meyve ya bir avuc cerez açlığımi bastırıyorum

Saat 18. En gec 19 arasi aksam yemegibu yiyip kapanisi yapiyorim taki ertesi gun saat 12 ye kadar ac kaliyirim ama gece uyki zamanina denk geldiği icin oyle ac kalmıyorsun

Gun icinde en az 2 litre su ekstra spor ama sen daha fazla spor yapiyon die hatırlıyorum ben genelde kalca bacak h. Yaparim

Bu 16 kiloyu boylr boyle verdim cogu kisiye gore beslenme yanlis olabilir ama medela ben gecen sene kışın 71 ile mezun oldum bu sene subat ayında tekrar dahil oldum 3 kilo almıştım oda hic dikkat etmeme rağmen yani benim duzenim böyleydi kilo vermemde faydası olduğunu düşünüyorum @serenalar

Kizlar selam, oglanin hastaligi dugun kosturmacasi derken ugrayamadim hic, haftaya telafi edecegim, tabi tabloyu da tamamlayamadim, yarin bi denerim insallah olur..nedense motivasyonum cok dustu..

Menh bildirimi menu bildirimi
Sabah 8.30: bir adet haslanmis yumurta, 3tane zeytin

Ara 11.30: sutlu sade turk kahvesi

Oglen 16.00: durum kebap

Aksam 20.30: 3 adet kofte, bi minik parca tavuk

Yatgeberlik 22.00: bir top sade dondurma (gelin evinde otururken son hazirliklari yaparken getirdi damat tarafi, mecbur yedik)

Kapanis.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri tez zamanda nasip eder inşallah .....Aminnnn

Dün yine inanılmaz yoğun bir gündü ve akşam kızım okuldan geldikten sonra eşim Laptoba el koyunca ben yine açıkta kaldım
Nasıl yorulduysam zaten kendimi kaldıracak hal kalmamıştı

Şu Pazartesiyi de bir atlatayım ( 23 Nisan Gösterileri malum ) ondan sonra çok daha rahat olurum inşallah

Bu hafta öğlene kadar güzel geçen beslenme her defasında akşamları kaçamaklı olmasada liste dışında oldu Gerçi şimdi jeton düştü menüleri de paylaşmadım bu durumda iki misli cezayı hak ettim bence
Bugün bakalım Sibelin ( diyetisyenim ) yüzüne nasıl bakacağım doğru düzgün su bile içmedim

İNşallahhhhhhhhhhhhhh o günleri bende görürüm artık çok sıkıldım aynı kilolarda takılıp kalmaktan hani bir iki hafta üst üste eksi görsem tekrar eski motivasyonuma kavuşacağım gibime geliyor

84 ler albumu var kizlar kilolu hallerim ayy o ne gobek ve basenler yağ fabrikasi kurmusum :)

Şimdi baktım canım cidden şimdiki halinle inanılmaz fark var ay inşallah bende çabucak görürüm o kiloları ve daha aşağısını

Selam, banucum geçmiş olsun kuzuna okurken tebessüm ettirdi kızların çok tatlı maşallah kilo durumun ne oldu bir aydır sizin topige ugrayamadim merak ettim seni bir bakayim dedim

Sağ olasın evet cadılar maşallah evin neşe kaynağı
Valla sorma 1 aydır yerimde sayıklıyorum yağdan gitti geçen hafta ama bu hafta hiç uyamadım desem yeridir o yüzden bakalım bugün ne diyecek hatun Cidden çok sıkıldım kendime vakit ayıramamaktan Bu hafta babamın Hastane işleri ( adamcağız düştü 2 kaburgası kırılmış, yok 23 nisan hazırlıkları okulda boyama etkinliği derken yalan oldu )
gerçi herkes verdin verdin diyip duruyor ama ben artık rakamlar da değişsin istiyorum

Sen ne alemdesin canım Fıstık gibi devam ediyorsundur gerçi

***8. Takım 566.Etap***

catterflym ( 65,6 / / / % )
sevil4321 ( 114,4 / / / %)
Meryem1306 ( 76,5/ / / % )
LargeGemini ( 68,9 / / / % )
MissERE ( 65,4 / / / % )
helopini ( 61,4 / / / % )

8.Takım Ortalaması: %

Kızlar bu hafta listeye girecek olan var mıydı sanki biri eklenecekti diye hatırlıyorum ama kimdi unuttum yoğunluktan

***8. Takım 566.Etap***

MissERE ( 65,4 / 64,2 / 1,2 / 1,83 % )

***8. Takım 566.Etap***

MissERE ( 65,4 / 64,2 / 1,2 / 1,83 % )
mavimli ( 77,5 / 77,4 / 0,1 / 0,03 % ) 562.Etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 4e bölündü

Evet ben listeye giriyorum değil mi kaptanım en son bildirimde 77,5 idim. Bugün 77,4 100 gr eksideyim çok komik ya

Canın sağ olsun canım eminim haftaya çok daha güzel bir rakam görürsün hem bu hafta görseydin yüzden bölündüğü için zaten bir hayrı olmazdı o yüzden iyi oldu böyle

İnşallah kızlar ben çıkmadan bildirimlerini yapar da listeyi taşıyıp giderim Diyetisyen kontrolüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…