Benim durumumda aynı valla al ver derken 80 kiloyum şuanSürekli alip vermelerle devam ediyorcanım ya bende birgün başarı hikayemi yazarmiyim acaba
Sen neler yapıyorsunkilo verdi mi?evet eskilerden kimse Yok izine ayrılan dönmüyor ben haric
Yok kız mezun falan değilim +90 gurubundayim çok kilo veremeyince takıma katkım olmaz diye izne çıktım o çıkışSagol canm verdik de iste benim genetik basen bolgem var onlari da hareket halinde vermeye calisacagim bu arada sen nasilsin mezun mu oldun suan kac kilosun cnm
Menun ne kadarda az bu şekilde bu iş zor uzun uzun yazmiycamda bence sen de biliyorsundur hataniMenü bildirimi
Sabah yok
Öğlen tavuklu krep 1tane
Aksam ezogelin çorbası
10 tane çilek
2.5 lt su
13.470 adim
Abla en iyi motivasyon sensin bu grupta sen neydin ne oldugunun farkındamisin acaba ben senin simdili haline bile gelecegine pek umitli degildim cok zor basarmado diyordum ve sen yolun %75 yurudum bana gore cok az kaldi emin ol ki 7 li takamlarin ucundan gorsen daha fazla vermek istemeyeceksin çünkü sanki yuzum çirkin oldu bu bana yeter diyeceksin gibi me geliyo
84 ler albumu var kizlar kilolu hallerim ayy o ne gobek ve basenler yağ fabrikasi kurmusum :)
Selam, banucum geçmiş olsun kuzuna okurken tebessüm ettirdi kızların çok tatlı maşallah kilo durumun ne oldu bir aydır sizin topige ugrayamadim merak ettim seni bir bakayim dedim
Gunaydinlarrrr
Ilk bildirimi yapiyorummmm
Gecen hafta 65.4
Bugun 64.2 yehuuuuuuuu :)
BenKızlar bu hafta listeye girecek olan var mıydısanki biri eklenecekti diye hatırlıyorum ama kimdi unuttum yoğunluktan
Vay be :)) sana ne denir ki mikemmellllGunaydinlarrrr
Ilk bildirimi yapiyorummmm
Gecen hafta 65.4
Bugun 64.2 yehuuuuuuuu :)
Evet ben listeye giriyorum değil mi kaptanımen son bildirimde 77,5 idim. Bugün 77,4 100 gr eksideyim çok komik ya
İyi o zaman :) haftaya süper olacak inşallahCanın sağ olsun canımeminim haftaya çok daha güzel bir rakam görürsün hem bu hafta görseydin yüzden bölündüğü için zaten bir hayrı olmazdı o yüzden iyi oldu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?